Találatok a következő kifejezésre: 36. hét van még (44 db)

Jövő héten kell mennem először Nst-re, a dokim tényleg megnézi utána az eredményt? 36. héten van még egy kenet levétel, azt az nst után megcsinálja?

Legjobb válasz: Streptococcus-sztori: a doki azt mondta, hogy terhesseg kozben felesleges antibiotikum kurat tartani, ami 1-2 hetig tart, mert ahogy abbahagyom elkezdenek majd egybol szaporodni ismet a bacik, szulesig meg nem kellene vegig szedni, az sem jo. Megbeszeltuk, hogy a szules elso apro jelere behuzok a korhazba, mert villamszulest vartak tolem (az elso babam is harom ora vajudas utan szuletett, a masodik babak meg gyorsabbak, raadasul nyilt a mehszajam is). Nah, a kiiras elott egy hettel rendszeres kemenyedeseim voltak, bementem a korhazba ejszaka, ket ujjnyira vegig nyitva voltam, de fajasok nem voltak, igy megbeszeltem az ugyeletessel, hogy reggel a sajat dokimhoz visszajovok. Akkor mar kemenyedeseim sem voltak. Vegul kaptam meg tole ket napot, hazamehettem, de vissza kellett mennem inditott szulesre. Ket nappal kesobb mar 1333as volt a mehszaj, igy megkaptam az elso antibio injekciot, majd masfel oraval kesobb a masodikat, majd ujabb masfel oraval kesobb a doki inditotta a szulest burokrepesztessel es oxytocint kaptam folyamatosan. Osszesen ket ora volt igy az inditas+vajudas+kitolas. A babatol vettek vert ket nappal kesobb, nem talaltak bacit nala, 3. napon johettunk is haza. Egyebkent ha van streptococcus az meg nem jelenti azt, hogy inditott lesz a szules, mert egy normal hosszusagu vajudasnal boven van 3-4 ora arra, hogy lemenjen az antibiotikum kura (2 injekcio szunettel). De sejtette a doki, hogy nalam nem lenne ido, ha magatol indulna a baba, foleg, hogy ennyire nyitva voltam, ezert nem mert kockaztatni. Egyebkent terhesgondozason meg mindig azt mondta, hogy ne aggodjak miatta, mert nem szokott a strepto gondot okozni, szules utan meg azt mondta, hogy csunya dolgokat is csinalhat, ha nem kap sem az anya, sem a baba antibiotikumot. (Jah, igen: ha nincs ido szules alatt beadni, akkor a baba kap antibiotikumos kezelest egybol szuletes utan, de jobb szules alatt, mert az nem terheli a baba szervezetet.). Bocsi, hogy hosszu voltam.

Streptococcus-sztori: a doki azt mondta, hogy terhesseg kozben felesleges antibiotikum kurat tartani, ami 1-2 hetig tart, mert ahogy abbahagyom elkezdenek majd egybol szaporodni ismet a bacik, szulesig meg nem kellene vegig szedni, az sem jo. Megbeszeltuk, hogy a szules elso apro jelere behuzok a korhazba, mert villamszulest vartak tolem (az elso babam is harom ora vajudas utan szuletett, a masodik babak meg gyorsabbak, raadasul nyilt a mehszajam is). Nah, a kiiras elott egy hettel rendszeres kemenyedeseim voltak, bementem a korhazba ejszaka, ket ujjnyira vegig nyitva voltam, de fajasok nem voltak, igy megbeszeltem az ugyeletessel, hogy reggel a sajat dokimhoz visszajovok. Akkor mar kemenyedeseim sem voltak. Vegul kaptam meg tole ket napot, hazamehettem, de vissza kellett mennem inditott szulesre. Ket nappal kesobb mar 1333as volt a mehszaj, igy megkaptam az elso antibio injekciot, majd masfel oraval kesobb a masodikat, majd ujabb masfel oraval kesobb a doki inditotta a szulest burokrepesztessel es oxytocint kaptam folyamatosan. Osszesen ket ora volt igy az inditas+vajudas+kitolas. A babatol vettek vert ket nappal kesobb, nem talaltak bacit nala, 3. napon johettunk is haza. Egyebkent ha van streptococcus az meg nem jelenti azt, hogy inditott lesz a szules, mert egy normal hosszusagu vajudasnal boven van 3-4 ora arra, hogy lemenjen az antibiotikum kura (2 injekcio szunettel). De sejtette a doki, hogy nalam nem lenne ido, ha magatol indulna a baba, foleg, hogy ennyire nyitva voltam, ezert nem mert kockaztatni. Egyebkent terhesgondozason meg mindig azt mondta, hogy ne aggodjak miatta, mert nem szokott a strepto gondot okozni, szules utan meg azt mondta, hogy csunya dolgokat is csinalhat, ha nem kap sem az anya, sem a baba antibiotikumot. (Jah, igen: ha nincs ido szules alatt beadni, akkor a baba kap antibiotikumos kezelest egybol szuletes utan, de jobb szules alatt, mert az nem terheli a baba szervezetet.). Bocsi, hogy hosszu voltam.
igen, nekem megnézte, de nem valami nagy kielemzéses dologra gondolj, látja rögtön ha ránéz a helyzetet....cervix vagy mi az a kenet, lehet elõtte, lehet utána helyenként változhat
Megnezi a doki, ha kozben nincs is a kornyeken, de elokeritik a dokit meg mielott eljonnel. A szuleszno mondjuk ugyanugy tudja ertekelni az nst-t, mint a doki, de egy dokinak ala kell irnia mindenkeppen. Legalabbis a Margit korhazban ez igy volt. Ha nem volt bent a fogadott dokim, akkor az ugyeletes dokival iratta ala a szuleszno, de nem johettem el alairatlan nst-s papir nelkul. Ugy emlekszem, hogy a 36. heten vettek kenetet, akkor neztek, hogy van-e streptococcus-om. Volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és látja majd a dokim az nst-bõl hogy lesz-e elõbb szülés, vagy, hogy jármon kell-e gyakrabban?Meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: Aha, második válaszoló ez nekem így lett kerek.Még nem voltam soha nst-n és nagyon köszönöm, hogy részletesen leírtál mindent.És ilyet pl.hogy C2100 meg hasonlók, tehát a méhszáj állapotát jelzõ számokat, majd a kenetvételnél mond a doki?
Igen, vagy akkor, ha csak siman vizsgalja a mehszajadat, akar kenetvetel nelkul is.
Kedves 2. válaszoló! Végül is mi lett a streptococcu-al? Nagyon érdekelne!

A ciklusom első felében 36, 3-36, 4 volt a hőm most a második felében 36, 7-36, 8 folyamatosan és még egy hetem van a nemvárt mensiig akkor most bizti volt pé-sem csak nem vagyok terhes? Vagy mindenképp 37 nek kellene lennie?

Legjobb válasz: Volt Pé-d, de nem értem, hogy mibõl gondolod, hogy nem vagy terhes. Nem mindenkinek megy fel 37 fölés a hõje. Nekem pl. megállt 36.8-nál, és 6 hetes vagyok. Arra lehet még figyelni, hogy a beágyazódáskor megugrik még egy kicsit a hõ.

Volt Pé-d, de nem értem, hogy mibõl gondolod, hogy nem vagy terhes. Nem mindenkinek megy fel 37 fölés a hõje. Nekem pl. megállt 36.8-nál, és 6 hetes vagyok. Arra lehet még figyelni, hogy a beágyazódáskor megugrik még egy kicsit a hõ.
A kérdező hozzászólása: pont erre voltam kíváncsi hogy ha nem 37 a hõm akkor mi van mert mindenki azt mondta hogy ennyinek kell lenni, most vagyok a 18.napomon és a 10.en volt a pé-em még az izgat hogy a 15.napon leesett 36, 6-ra.
Ha a ciklus.hu-ra felmész, ott találsz egy csomó görbét! De egyébként nem feltétlenül kell 37-nek lennie a hõnek! Peteérés biztos volt! Neked a hõd alapból ennyi! Ha nem esik le a hõd a nem várt mensi elõtt 12-24 órával akkor lehet esélyed a babára! De ezen az oldalon mindent megtalálsz, és szerintem elég jól le is van írva! Szorítok, hogy baba legyen a dologban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást én is nagyon szeretném

A magnéziumot a 36. hétig kell szedni? Ha 35. héten abbahagyom az már nem gond ugye? 34+3hetes kismama vagyok, napi 1-2magnéziumot szedek. Van még 8szem itthol. Utána már nem baj, ha nem veszek?

Legjobb válasz: Nem baj. Én sem vennék. Nincs akkor sem gáz, ha a 36. héten szülsz. Amúgy a fájásokat a magnézium nem nyomja el. Ha meg akar indulni a szülés, meg fog, akkor is, ha tolod ezerrel a Mg-ot.

Nem baj. Én sem vennék. Nincs akkor sem gáz, ha a 36. héten szülsz. Amúgy a fájásokat a magnézium nem nyomja el. Ha meg akar indulni a szülés, meg fog, akkor is, ha tolod ezerrel a Mg-ot.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ez a napi 1-2sem hiszem, hogy sokat jelent, ezért is gondoltam, hogy nem gond ha utána már nem veszek.


36. hétben lévő kismamik nektek van már jóslófájásotok, tejszivárgás, vagy egyéb jel? Hogy vagytok? Még egy kérdés ti milyen ruhába, és mibe hozzátok haza a babát?

én nagyon keményedek, és ha többet mocorgok a hasam alja szurkál, a baba még sokat mozog szerencsére. azért remélem kihúzom a kiírt napig.

Legjobb válasz: szia én 35/36 hetes vagyok és rettenetesen fáj a derekam már 3 napja,gondolom a súlytól meg a bébi is rajta fekszik vmi idegen,remélem azért nem igy kell eltöltenem ezt a pár hetet.Jóslóim egyszer voltak elég durvák de azóta nem éreztem.amugy köszi jól vagyunk bébi eleven még mindig.:) az idõtõl függ majd hogy miben hozom haza,fel vagyok készülve vékonyabb és vastagabb ruhával is,táska már bepakolva...Boldog babavárást és könnyû szülést kivánok.üdv

szia én 35/36 hetes vagyok és rettenetesen fáj a derekam már 3 napja, gondolom a súlytól meg a bébi is rajta fekszik vmi idegen, remélem azért nem igy kell eltöltenem ezt a pár hetet.Jóslóim egyszer voltak elég durvák de azóta nem éreztem.amugy köszi jól vagyunk bébi eleven még mindig.:) az idõtõl függ majd hogy miben hozom haza, fel vagyok készülve vékonyabb és vastagabb ruhával is, táska már bepakolva...Boldog babavárást és könnyû szülést kivánok.üdv
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat! jó babavárást, és könnyû szülést mindenkinek! ja, és kitartás nemsokára a kezünkben leshetnek a pocilakók!
Elsõ válaszoló vagyok.Nekünk inkább 62-es ruháink vannak, talán 1-2 56-os is van, de szerencsére a másik kettõ gyermekemnél sem volt gond a méret mert az egész kicsi ruhák kb 2 hétig voltak jók a többinek az újját pedig addig felhajtottuk mig hosszú volt de hamar belenõttek.Az egyik válaszoló irta hogy semmi jósló fájása nincsen, neki üzenem, hogy ne keseredj el , nekem az elõzzõ két terhességemnél semmi jósló fájásom nem volt, legalábbis nem tûnt fel, sõõt mindkét gyerekemnél mikor megindultak a fájások utánna "meggondolták" magukat a csöpségek :( aztán egy fél nap múlva indultak újra el a fájásaim.Mindenkinél másként alakul, lehet hogy neked elõbb fog elfolyni a magzatviz pl....mindenkinek boldog babavárást és könnyû szülést kivánok.
Sziasztok! Én a 37.hetemet kezdtem meg a ami nap.Kicsit én is aggódom, mert semmi jósló fájást nem tapasztaltam, mondjuk nem hiányzik csak sok helyen azt olvastam, hogy már a 35.héttõl jelentkeznek. Tejszivárgás sincsen. :/ Én bepakoltam a babának bodykat és rugdalózókat, zoknit és vékony sapit is + egy plédet. (rugiból és bodyból 5-6db-ot mert nem vagyok benne biztos, hogy adnak-e a babának ruhát bent a kórházba(I.számú SOTE). Így inkább túlpakolom magam minthogy hiányozzon valami.
Nekem már régóta van jóslófájásom, annyi, hogy most már többször van és erõsebb is.Pedig még szednem kell a magnéziumot is. A nunimnál nagyon feszül, néha fáj.A lábam vizesedik, de amúgy jól vagyok. A méhszájam már C:2110. A babát 56-os ujjatlan rugiban szeretném hazahozni, és persze alá egy bodyt na meg sapi, és van egy pléd is bekészítve.Aztán ha már tényleg lehet hazahozni, megnézzük milyen idõ van és aszerint apuka majd változtaja a csomagját:-) 36+3 hetes kismama
10:22-es vagyok.Én is utólag gondolkoztam hogy olyan szépen bevásároltunk 56-os ruhákból és én 57cm-rel születtem.Sajnálnám ha nem lenne jó rá, olyan édik.
58-as ruha nincs, a következõ már 62-es.Jóslófájásom már olyan32.héttõl van.Hol gyengébb, hol eléggé fáj.Kb.azóta jön elõtejem is egy-egy csepp, igaz tegnap este rendesen folyt, most elõször.Én is gondba vagyok hogy milyen ruhába vigyük haza mert azt mondják egy réteggel több ruhát kell ráadni mint ahogy mi öltözünk.Biztos hogy rugdalózóba, a sapkát nem tudom meg talán plussz pléd is.Én majd megkérdezem a szülésznõt mert a férjem is tud behozni neki ruhát.Könnyû szülést mindenkinek!!!38+3hetes
Nekem még sem elõtej, sem jóslófájásom nincs. Én is remélem, hogy minél tovább húzzuk, annak ellenére, hogy 2-3 napja nagyon nyom valamit a kis csöpim, és sehogy nem jó feküdni. 52-56-os rucikat készítettem ki a papának. Egy melegebb idõre valót, és egyet, ha hûvösebb lenne az idõ hazafelé.
A kérdező hozzászólása: 56 vagy 58 as méretû ruhát készítettél be, mert én ezzel vagyok gondban. a férjem 62 cm-es baba volt, a kisfiamnál meg még nem becsültek hosszúságot.talán a 36 hetes uh-on.
A kérdező hozzászólása: bocsi lehetnek a pocilakók:-)

Mindenkinek fenn van a hasa, és arra vár, hogy leszálljon? Az mikor jön el? Nekem nincs fenn, vagy korai lenne még? 36. hétben vagyok, de nekem most is lenn van egészen

Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Nekem végig fent volt, a sógornõmnek, meg végig lent, annyira, hogy a baba fején lett egy seb, mert nyomta valamelyik csont. Mind a ketten túlhordtuk egy héttel a babát (vagyis én csak 4 nappal a sógornõm meg pont 1 héttel)

Nekem végig fent volt, a sógornõmnek, meg végig lent, annyira, hogy a baba fején lett egy seb, mert nyomta valamelyik csont. Mind a ketten túlhordtuk egy héttel a babát (vagyis én csak 4 nappal a sógornõm meg pont 1 héttel)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
nekem nem volt sem fent, sem lent. Le sem szállt szülés elõtt. Nekem nem jött be a monda... Ja és 37.héten szültem.
Nekem fent volt egészen a mellemnél!múlthét péntekre leszállt!!nagyon megijedtem, de egyenlõre nem szülök!most vagyok a 36.héten.
Nekem fiam lesz, egész lent volt végig a hasam, csak megnõtt a gyerek, így a bordám alá ért már, aztán a 36. héten egyszer csak azt vettem észre, hogy megint befért a keresztbe tett kezem a mellem alá-leszállt. De még nem szültem (37+4)

Olyan, mintha meg akarna jönni. A 36. hétbe léptem be. Ez másnak is így van, aki ezekben a hetekben jár?

Tényleg olyan, mintha bármelyik pillanatban megjöhetne. Ezek a jóslófájások? Ártalmatlanok? Vagy igazán a közelben van már a szülés? Amit nem bánnék, mert már valóban "terhességr?l" van szó, (derékfájás, stb) de azért jó lenne, ha minél tovább bent maradna a Babánk. 35+1 h Km

Legjobb válasz: Szerintem jósló! Nekem is ugyanez van, és 35. hétben vagyok! Csak bent marad még a babónk:)

Szerintem jósló! Nekem is ugyanez van, és 35. hétben vagyok! Csak bent marad még a babónk:)
Hát Lányok, nekem ha megjön, a derékfájás a tünetem. És szülés elõtt semmi más jel nem volt, csak derékfájás. Reggeltõl éreztem, de du. jöttem rá, hogy mi van. :) Valószínû a tágulást éreztem ilyen formában, mert 4 ujjnyival értünk be. Úgyhogy figyeljetek oda azért. :) Könnyû szülést!
32. hettol vannak menzis fajdalmaim, hol gyengebbek, hol erosebbek, ilyenkor az egesz pocakom bekemenyedik, a derekam szinte folyamatosan faj. 37+3 hetes vagyok, es meg a baba a pocakban van. Szerintem nem kell aggodni, csak joslo.
Hajaj... Van, hogy rohanok a wc-re, hogy megjött... :S gyelõre ártalmatlan, mert a 36. héten kezdõdött és már a 38.-at is betöltöttük. :) Jósló. 38 h km
Ez még csak jósló, de a 36. héttõl már bármikor megszülhetsz. Nekem egyébként a szüléskor másmilyen fájásaim volt, mint a jóslók.

33 hetesen kiderült hogy epepangásom van. Jövőhéten kórház és 36. héten indítanak ha nem javulok. Nagyon félek. Nem korai még 36 hetesen?

Rosszak a májértékeim, epepangás. Ha a jöv? heti vérképem nem javul akkor kórház, márpedig mit?l is javulna hiszen nem kaptam gyógyszert meg semmit. Utána meg a 36. héten indítanak. Nem korai az? Túl éli a babánk? Annyira félek... Itthon sincs még semmi készen, jöv?héten jön még csak a fest? csinálni a gyerekszobát, utána terveztem mosni a babaruhákat, takarítani stb... Teljesen kétségbe estem, mi lesz így velünk.... 33hkm

Legjobb válasz: Bocsánat a hibákért csak telefonrol irok.

A kérdező hozzászólása: Bocsánat a hibákért csak telefonrol irok.
olvass utána
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves válaszokat, igyekszem kicsit pozitivabban hozzáállni a dolgokhoz, de eléggé megrémültem. Eddig olyan jol ment monden most meg hirtelen a feje tetejére állt minden. Jo olvasni jogy sokan szültetek még korábban is és minden rendben volt. Köszömöm.
Azt gondolom egy ilyen kérdés még véletlenül sem tartozik a " hülye kérdés" kategóriába, mint ahogy azt az elsõ írta, a hülye kérdés az olyan, mint pl. "megittam egy kévét/pohár energia italt, most ártottam a babának? na az ilyen színvonalúak kedves Elsõ, a hülye kérdések, ott kellene háborognod, de nem itt!!! Kedves Kérdezõ, 3 hétig feküdtem benn a kórházba, ezalatt az idõ alatt nagyon sok kismamával találkoztam akik szintén 35-36. héten szülték meg a babájukat és mindegyik tökéletesen egészséges volt! Semmi okod aggodalomra minden rendben lesz! A következõ 3 hétben pedig bõven el tudsz készülni mindennel!
A fiam sajnos 34.hétre született 1930g-mal és 43 cm-rel, DE teljesen egészséges, a kutya nem mondja meg róla, hogy korababa volt. 30.-32. héttõl már nagyon jó esélyeik vannak, tehát Neked 36.héten indított szülésnél nincs okod aggodalomra. Hidd el és nyugodj meg, minden rendben lesz! FEL A FEJJEL:-)
36. héten született a kisfiam, 3 kg val és 50 cm-el, makk egészséges, ne aggódj nem lesz semmi gond. De viszont ha nem indítják meg, mindketten veszélyben lesztek, innen nézd. Jobbulást!
Elsõ válaszoló inkább ne írt volna semmit! Kedves kérdezõ!Ne aggódj, minden rendben lesz veletek!A én kisfiam éppen betöltötte a 36. hetet, amikor megszületett.Minden rendben volt, most egészséges 2 és fél éves gyerkõc.Ha most születne a gyermeked, akkor nem lenne gond, hát még 3 hét múlva!Gyorsan moss ki mindent a napokban!A többit megcsinálja a család többi tagja, rokonok!Te meg megnyugodhatsz!Minden jót!
Ennyi erõvel megszûnhetne az egész oldal. Mindent meg tudsz kérdezni mástól.
Már egy 34 hétre született babának ugyanannyi esélye van, mint egy terminusra születettnek. Egyébként már egy 24 hetes babát is meg tudnak menteni (jó esetben). Szóval ne aggódj, minden rendben lesz:) Kétlányos 29hkm.
hülye kérdésre hülye válasz . . . azt nem értem, hogy miért nem az orvost kérdezi
Jah, és az elsõ válaszolónak üzenném, hogy jobb lett volna, ha inkább meg sem nyilvánul.Itt van egy kétségbeesett kismama, és ennyit tud írni, hogy "olvass utána".Hát, gratulálok!Ha nem tudsz segíteni abban, amit kérdezett, akkor nem kell válaszolni. Te pedig Kedves Kérdezõ, próbálj megnyugodni(bár tudom, hogy nehéz).Minden rendben lesz!:)
Nem véletlenül várnak a 36. hétig. Akkor már ugyanolyan esélyekkel jön világra, mint egy 40 hetes. 3 hét van addig, bõven elég a babaszobára, már ha valaki segít. Ruhákat ki tudod mosni valamelyik nap, takarítani meg a férfiak is tudnak, ha akarnak. A baba miatt nem kell aggódnod, a szoba meg úgy is meglesz. :)
Szia!Én 36 hetes voltam, amikor a kisfiamat szültem.Az égvilágon semmi baja nem volt.:) Egészséges volt, mint a makk.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a bíztató választ egy kismamától (ha az vagy). Valószínûleg utána olvasok, csak jó lett volna ... na mindegy...
Nekem is cholestasisom volt: a 35. héttõl kerültem kórházba (munkába menet, kórházi csomagom otthon félig összerakva...), de nem csináltak velem semmit, csak nézték a 2naponta véremet, ultrahang, naponta NST. Közben ijesztgettek mindenféle legrosszabb lehetõségekkel meg ígérgették, hogy már másnap indítják, de végül is nem rosszabbodott a májam olyan gyorsan, mint várták ill. teljesen zárt voltam, így a 38. héten programcsászár lett belõle. A babám teljesen egészséges lett és a viszketés rögtön szülés után elmúlt. Viszont mint kiderült, lehetett volna szedni az URSOFALK nevû gyógyszert, ami segíthet vagy legalább lassíthatja az egészet. Erre mindenképp kérdezz rá! Minden jót, kitartást kívánok és tényleg nyugi.

Mikortól kell hogy legyen előtej? 36. hetet töltöttem ma be, de még semmi jele, csak jóslóim vannak. (ha lehet a folyamatos alsóháttáji fájást és a naponta többször jelentkező hasi keményedést, görcsöket annak venni. )

Legjobb válasz: Ez nem törvényszerû, hogy van, lesz egyáltalán. És az sem biztos, hogy akinek van, annak sok teje lesz. Nekem kb. a 37. hét körül kezdõdött. Nyomd meg a melled, lehet van ott, csak nem csöppen.

Ez nem törvényszerû, hogy van, lesz egyáltalán. És az sem biztos, hogy akinek van, annak sok teje lesz. Nekem kb. a 37. hét körül kezdõdött. Nyomd meg a melled, lehet van ott, csak nem csöppen.
Egyáltalán nem kell, hogy legyen elõtej! Valakinek van, valakinek nincs, ez nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: Semmi nincs. Hihetetlen, hogy már ezen is tudok aggódni...
nekem nem volt elõtejem, csak 2 csepp.vártam én is, de nem jött több.most már lassan 7 hónapos a fiam és még mindig szopizik.
elõtej a szülés hatására alakul ki, szülés után azonnal tegyétek mellre a picit és a kórházban is sokat szoptass, nem csak 3 óránként, hanem amikor sír.
Szerintem kitarthat, legalábbis nekem ezt mondták. Nekem is hasonló tüneteim vannak a 34 héten.

36 hetes terhes vagyok, két napja valami átlátszó zselészerű valami távozik. Nem túl sok kb 2 cm hosszú nyulós valamik. Lehet ez nyákdugó, vagy inkább fertőzés? Ha ez a nyákdugó hány hét lehet még szülésig? Van valami tapasztalat?

Legjobb válasz: Nagyon valószínû, hogy a nyákdugó. Nem lehet általánosítani, elõfordulhat, hogy a szülés elõtt 2 héttel, de lehet a szülés elõtt pár nappal, vagy akár pár órával is.

Nagyon valószínû, hogy a nyákdugó. Nem lehet általánosítani, elõfordulhat, hogy a szülés elõtt 2 héttel, de lehet a szülés elõtt pár nappal, vagy akár pár órával is.
Szia!!!Valoszínü , hogy a nyák dugo, de még nem azt jelenti hogy szülni fogsz én nekem is 35-36 héttõl folyamatosan távozott és 38-re meg szültem.ÜDV:2 honapos babo anyukája!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!