Találatok a következő kifejezésre: 36. hét van (143 db)

Jövő héten kell mennem először Nst-re, a dokim tényleg megnézi utána az eredményt? 36. héten van még egy kenet levétel, azt az nst után megcsinálja?

Legjobb válasz: Streptococcus-sztori: a doki azt mondta, hogy terhesseg kozben felesleges antibiotikum kurat tartani, ami 1-2 hetig tart, mert ahogy abbahagyom elkezdenek majd egybol szaporodni ismet a bacik, szulesig meg nem kellene vegig szedni, az sem jo. Megbeszeltuk, hogy a szules elso apro jelere behuzok a korhazba, mert villamszulest vartak tolem (az elso babam is harom ora vajudas utan szuletett, a masodik babak meg gyorsabbak, raadasul nyilt a mehszajam is). Nah, a kiiras elott egy hettel rendszeres kemenyedeseim voltak, bementem a korhazba ejszaka, ket ujjnyira vegig nyitva voltam, de fajasok nem voltak, igy megbeszeltem az ugyeletessel, hogy reggel a sajat dokimhoz visszajovok. Akkor mar kemenyedeseim sem voltak. Vegul kaptam meg tole ket napot, hazamehettem, de vissza kellett mennem inditott szulesre. Ket nappal kesobb mar 1333as volt a mehszaj, igy megkaptam az elso antibio injekciot, majd masfel oraval kesobb a masodikat, majd ujabb masfel oraval kesobb a doki inditotta a szulest burokrepesztessel es oxytocint kaptam folyamatosan. Osszesen ket ora volt igy az inditas+vajudas+kitolas. A babatol vettek vert ket nappal kesobb, nem talaltak bacit nala, 3. napon johettunk is haza. Egyebkent ha van streptococcus az meg nem jelenti azt, hogy inditott lesz a szules, mert egy normal hosszusagu vajudasnal boven van 3-4 ora arra, hogy lemenjen az antibiotikum kura (2 injekcio szunettel). De sejtette a doki, hogy nalam nem lenne ido, ha magatol indulna a baba, foleg, hogy ennyire nyitva voltam, ezert nem mert kockaztatni. Egyebkent terhesgondozason meg mindig azt mondta, hogy ne aggodjak miatta, mert nem szokott a strepto gondot okozni, szules utan meg azt mondta, hogy csunya dolgokat is csinalhat, ha nem kap sem az anya, sem a baba antibiotikumot. (Jah, igen: ha nincs ido szules alatt beadni, akkor a baba kap antibiotikumos kezelest egybol szuletes utan, de jobb szules alatt, mert az nem terheli a baba szervezetet.). Bocsi, hogy hosszu voltam.

Streptococcus-sztori: a doki azt mondta, hogy terhesseg kozben felesleges antibiotikum kurat tartani, ami 1-2 hetig tart, mert ahogy abbahagyom elkezdenek majd egybol szaporodni ismet a bacik, szulesig meg nem kellene vegig szedni, az sem jo. Megbeszeltuk, hogy a szules elso apro jelere behuzok a korhazba, mert villamszulest vartak tolem (az elso babam is harom ora vajudas utan szuletett, a masodik babak meg gyorsabbak, raadasul nyilt a mehszajam is). Nah, a kiiras elott egy hettel rendszeres kemenyedeseim voltak, bementem a korhazba ejszaka, ket ujjnyira vegig nyitva voltam, de fajasok nem voltak, igy megbeszeltem az ugyeletessel, hogy reggel a sajat dokimhoz visszajovok. Akkor mar kemenyedeseim sem voltak. Vegul kaptam meg tole ket napot, hazamehettem, de vissza kellett mennem inditott szulesre. Ket nappal kesobb mar 1333as volt a mehszaj, igy megkaptam az elso antibio injekciot, majd masfel oraval kesobb a masodikat, majd ujabb masfel oraval kesobb a doki inditotta a szulest burokrepesztessel es oxytocint kaptam folyamatosan. Osszesen ket ora volt igy az inditas+vajudas+kitolas. A babatol vettek vert ket nappal kesobb, nem talaltak bacit nala, 3. napon johettunk is haza. Egyebkent ha van streptococcus az meg nem jelenti azt, hogy inditott lesz a szules, mert egy normal hosszusagu vajudasnal boven van 3-4 ora arra, hogy lemenjen az antibiotikum kura (2 injekcio szunettel). De sejtette a doki, hogy nalam nem lenne ido, ha magatol indulna a baba, foleg, hogy ennyire nyitva voltam, ezert nem mert kockaztatni. Egyebkent terhesgondozason meg mindig azt mondta, hogy ne aggodjak miatta, mert nem szokott a strepto gondot okozni, szules utan meg azt mondta, hogy csunya dolgokat is csinalhat, ha nem kap sem az anya, sem a baba antibiotikumot. (Jah, igen: ha nincs ido szules alatt beadni, akkor a baba kap antibiotikumos kezelest egybol szuletes utan, de jobb szules alatt, mert az nem terheli a baba szervezetet.). Bocsi, hogy hosszu voltam.
igen, nekem megnézte, de nem valami nagy kielemzéses dologra gondolj, látja rögtön ha ránéz a helyzetet....cervix vagy mi az a kenet, lehet elõtte, lehet utána helyenként változhat
Megnezi a doki, ha kozben nincs is a kornyeken, de elokeritik a dokit meg mielott eljonnel. A szuleszno mondjuk ugyanugy tudja ertekelni az nst-t, mint a doki, de egy dokinak ala kell irnia mindenkeppen. Legalabbis a Margit korhazban ez igy volt. Ha nem volt bent a fogadott dokim, akkor az ugyeletes dokival iratta ala a szuleszno, de nem johettem el alairatlan nst-s papir nelkul. Ugy emlekszem, hogy a 36. heten vettek kenetet, akkor neztek, hogy van-e streptococcus-om. Volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és látja majd a dokim az nst-bõl hogy lesz-e elõbb szülés, vagy, hogy jármon kell-e gyakrabban?Meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: Aha, második válaszoló ez nekem így lett kerek.Még nem voltam soha nst-n és nagyon köszönöm, hogy részletesen leírtál mindent.És ilyet pl.hogy C2100 meg hasonlók, tehát a méhszáj állapotát jelzõ számokat, majd a kenetvételnél mond a doki?
Igen, vagy akkor, ha csak siman vizsgalja a mehszajadat, akar kenetvetel nelkul is.
Kedves 2. válaszoló! Végül is mi lett a streptococcu-al? Nagyon érdekelne!

Az utolsó labor betöltött 36. héten van? Nektek mikor volt?

Legjobb válasz: Kb. igen. Van vérvétel, vizelet, meg hüvelykenet vétel. Nekem ezek voltak.

Kb. igen. Van vérvétel, vizelet, meg hüvelykenet vétel. Nekem ezek voltak.
Nekem is akkor volt.
Èn mèg a 39.héten is voltam.
Szia! nekem teljes labor a 32.héten volt ( vér, vizelet), aztán a 35.héten kenetvétel. Elvileg már nem lesz több labor. Ma vagyok 37+6 hetes.
36. héten van az utolsó. A 3. vércsoport meghatározás. Pont ma voltam. :)

36. héten van a CTG vizsgálat, igaz? És ez az NST is egyben? Vagy az más?

Legjobb válasz: Szió! Az egyik latin rövidítés, a másik meg angol. Végsõ soron ugyanazt az egy dolgot jelenti mind2

Szió! Az egyik latin rövidítés, a másik meg angol. Végsõ soron ugyanazt az egy dolgot jelenti mind2
36. héttõl hetente, de a betöltött 38. után már hetente 2X. 20 percig min. a gépen vagy.
A kérdező hozzászólása: köszi, csak nem tudtam pontosan, mert van aki azt mondja, hogy menni kell majd a ctg-re, más meg azt, hogy menni kll nst-re és mindkettõ a 36. héttõl. gyanús volt, hogy ua. :) erre hetente kell járni? mennyi ideig tart?


A 36. héten vagyok, a méhszájam 3111. Van ezzel kapcsolatban valami tapasztalatotok?

Meddig lehet így még húzni? 3. Babámat várom, de az els? kett?nél a max vizsgálati értékem 2110 volt a szülésig.

Legjobb válasz: Szia! A többedik terhességnél hamarabb nyílhat a méhszáj, hisz már nem annyira erõsek a záróizmok.Hogy a 36. héten neked teljen nyitva van, nem hiszem, hogy komolyabb problémát jelentene. Nekem már a 20-22. héten 2100 volt az érték, utána meg egyre jobban kinyílt, meg a méhnyak is rövidült (4. baba, igaz, 10 év után...)így is minden gond nélkül kihúztam a 38. hétig... pedig nem sokat tudtam pihenni. Egyébként a szülések nagy része eleve nem a 40. héten van, inkább hamarabb.. A te babád is elég érett lenne akkor is, ha 1-2 héten belül megszületne.. persze, még azért várhat :)))

Szia! A többedik terhességnél hamarabb nyílhat a méhszáj, hisz már nem annyira erõsek a záróizmok.Hogy a 36. héten neked teljen nyitva van, nem hiszem, hogy komolyabb problémát jelentene. Nekem már a 20-22. héten 2100 volt az érték, utána meg egyre jobban kinyílt, meg a méhnyak is rövidült (4. baba, igaz, 10 év után...)így is minden gond nélkül kihúztam a 38. hétig... pedig nem sokat tudtam pihenni. Egyébként a szülések nagy része eleve nem a 40. héten van, inkább hamarabb.. A te babád is elég érett lenne akkor is, ha 1-2 héten belül megszületne.. persze, még azért várhat :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :-) Nem lennék szomorú, ha még kibírnánk legalább 2-3 hetet! Remélem sikerül! :-)

36. hét után nem javasolják a magnézium szedését, de ha terhesvitamint szedek, és abban van, akkor az is baj?

Bár a külön magnézium készítmények általában 250 mg-osak, az elevitben 100 mg, a gravidában 125 mg magnézium van.

Legjobb válasz: "Utolsó hónapban én már egyáltalán nem szedtem semmit, hogy könnyebben táguljak." Kiegészítem még annyival elõzõ válaszomat, hogy az a Mg mennyiség, ami a terhesvitaminban van elég ahhoz, hogy nehezebben táguljon az anyuka vajúdás alatt. Nekem doki mondta, hogy ha abbahagyom a 35. hét körül, akkor már talán a vajúdás kezdetén is kicsit ki leszek tágulva. Igaza lett, a 35. héten hagytam abba mindent, addig 1100 volt a méhszájértékem, a 36. hétre már 2 ujjnyi volt, a 37. héten 4 ujjnyival, szinte teljesen kitágulva mentem CTG-re, ami után nem is engedtek haza, néhány percen belül elfolyt a vizem, 2 óra vajúdás, fél óra kitolás, majd megszületett a lányom. Az orvosom mai napig állítja, hogy a magnézium elhagyása miatt tágultam ilyen könnyen az utolsó napokban.

"Utolsó hónapban én már egyáltalán nem szedtem semmit, hogy könnyebben táguljak." Kiegészítem még annyival elõzõ válaszomat, hogy az a Mg mennyiség, ami a terhesvitaminban van elég ahhoz, hogy nehezebben táguljon az anyuka vajúdás alatt. Nekem doki mondta, hogy ha abbahagyom a 35. hét körül, akkor már talán a vajúdás kezdetén is kicsit ki leszek tágulva. Igaza lett, a 35. héten hagytam abba mindent, addig 1100 volt a méhszájértékem, a 36. hétre már 2 ujjnyi volt, a 37. héten 4 ujjnyival, szinte teljesen kitágulva mentem CTG-re, ami után nem is engedtek haza, néhány percen belül elfolyt a vizem, 2 óra vajúdás, fél óra kitolás, majd megszületett a lányom. Az orvosom mai napig állítja, hogy a magnézium elhagyása miatt tágultam ilyen könnyen az utolsó napokban.
Én Gravidát szedtem végig a 40. hét alatt, meg még utána is 1 évig (tovább is szoptattam). Magnéziumot nem szedtem a 36. hét után, viszont vettem málnalevél teát. 5 nap alatt kitágultam bõ 2 ujjnyira, akkor indították a szülést 40+5 naposan, 4 óra alatt meg is született a babám. Mellesleg én nem szeretnék 37 hetesen szülni... :) A vitaminról mindenkinek megvan a maga meggyõzõdése, én is úgy voltam nyugodtabb, hogy szedtem végig. Olyat még nem hallottam, hogy a terhesvitamin magnéziumtartalma miatt ne lehetne szedni az utolsó hetekben, de nem állítom, hogy így is van. Most második babámmal vagyok 36 hetes terhes és még szedem a Gravidát, bár most eleve már a kezdetektõl nem olyan alaposan mint az elsõ gyerekkel, akkor szinte percre pontosan vettem be minden nap, most meg volt, hogy hetekig nem, mert elfogyott és elfelejtettem venni, vagy ha volt itthon, akkor bevenni... :S Nagyobb baba van kilátásban mint elõször, pedig õ is 4 kg volt.
Szia! Én az elsõ pár hónapban elevitet szedtem, utána mást is, az utolsó 3-4 hónapban meg Ladeevitet. Van benne kevés magnézium, így az utolsó pár hétben csak heti 2-3-szor szedtem. Amúgy az butaság, hogy az elevittõl óriásbébik születnek, én is szedtem, igaz, hogy nem végig, és 3230 grammal és 52 cm-el született a kislányom.
Én szedtem végig, sõt még utána is szoptatás alatt, amíg el nem fogyott. A 7. hónaptól mondjuk csak 2 naponta vettem be 1-et.
Utolsó hónapban én már egyáltalán nem szedtem semmit, hogy könnyebben táguljak. Terhesvitamint nem akartam, mert volt gyümölcs, zöldség körülöttem dögivel, nem akartam vitamintúladagolást (olyan káros, mint a túl kevés vitamin). Ráadásul néhány vitamin (pl. Elevit) óriásmagzatot eredményezhet.
A kérdező hozzászólása: Ebben az óriásmagzat dologban én nem hiszek, de most nem ez a kérdés. Most kizárólag a magnézium miatt kérdezek, mert egyébként meg szeretnék multivitamint szedni. Köszi a válaszodat.
A kérdező hozzászólása: Én sem szeretnék a 37.héten szülni. Két gyereket szültem már, mindkettõnél végig zárt volt a méhszájam (és szerintem ez így egészséges), a vajúdás alatt tágultam ki, mindkétszer nagyon gyorsan. Csak a két elõzõ babánál nem szedtem elevitet az utolsó hónapban, de most szeretnék a vastartalom és a kalciumtartalom miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Írjatok még, hogy ti szedtetek-e az utolsó hónapban elevitet (vagy valamilyen magzatvédõt)! Kérlek, ne pontozzátok le a válaszokat, nekem mind hasznos!
Én heti 2 gravidát szedtem az utolsó hónapban is, és nekem a magne b6-ot is javasolta a doki, azt is szedtem. Nekem egyedül a védõnõ mondta, hogy már ne szedjem, mert akkor majd hogy érzem a fájásokat... Azokat mondjuk 6 marék mellett is éreztem volna ;))

A 36. héten mindig van kötelező labor vizsgálat?

Legjobb válasz: Igen van. Terhesség alatt 3 laborvizsgálat kötelezõ. Elsõ az a 12. hét elött van, 2. 26.hét környékén, 3. pedig a 36. hét környékén. Utolsó kettõnél cukrot is néznek. 32 hetes kismama

Igen van. Terhesség alatt 3 laborvizsgálat kötelezõ. Elsõ az a 12. hét elött van, 2. 26.hét környékén, 3. pedig a 36. hét környékén. Utolsó kettõnél cukrot is néznek. 32 hetes kismama
Nekem cukrot nem néztek, csak sima teljes vérkép + vizelet volt a 36.héten. Üdv.

36. hétben járok, febr.2-re vagyok kiírva. Aki hasonló helyzetben van, hogy érzi magát? Ti is alig várjátok a végét?

Legjobb válasz: Én is a 36,hétben járok,és azért még szeretném ha bent maradna a pici.2 hete még csak 2200gramm volt, úgyhogy nõnie kell,és a hasam is fent van még. Én inkább azon izgulok, hogy milyenek azok a joslófájások,és hogy hogy boldogulok majd.Szeretnék viszont megnyugodni, hogy egészséges a kisfiam,mert bennem mindig van para,bár azt mondják, hogy más kiamama is így van vele.

Én is a 36, hétben járok, és azért még szeretném ha bent maradna a pici.2 hete még csak 2200gramm volt, úgyhogy nõnie kell, és a hasam is fent van még. Én inkább azon izgulok, hogy milyenek azok a joslófájások, és hogy hogy boldogulok majd.Szeretnék viszont megnyugodni, hogy egészséges a kisfiam, mert bennem mindig van para, bár azt mondják, hogy más kiamama is így van vele.
Szia! Én február 7-re vagyok kiírva, és most kezdem igazából érezni, hogy terhes vagyok. Eddig minden viszonylag könnyen ment, most viszont már hamar elfáradok, néha úgy totyogok, mint egy pingvin. A szemérem csontom már egy pár napja fáj, és szerintem a kisfiam kezd beilleszkedni, mert néha nagyon nyomja a méhszájamat. Dagad a kezem és e lábam, valamint folyton aludnék. Hát nagyjából így vagyunk. És te hogy érzed magad? Nem mondanám, hogy alig várom a végét, mert imádom a pocakomat, és ahogy belülrõl kommunikál a babám, és még csak most kezd nehéz lenni a várandósság. Kérdezz meg 2 hét múlva. :o)
Szia! Mi január 30-ra vagyunk kiírva. Borzalmasan kínlódok az utóbbi hetekben. Azzal nyugtatom magam hogy már nem sok van hátra és a karjaimban tarthatom a kisfiamat. Ha lehetne én már jövõ héten mennék szülni ahogy betõltjük a 37. hetet, de ez sajna nem így mûködik. A súlyától nem félek mert az én babóm már 31+3 héten 2 kg volt a súlybecsléskor. Ti hol szültök? Én debrecenben a klinikán. Kitartás nektek. Már nem sok van hátra!!! További szép babavárást!!! 36 heteske
szia!mi 38 hetesek vagyunk, és most jobban érzem magam mint 1-2 héttel ezelött!lehet, hogy furán hangzik de így van.Persze a mozgás már lassabban megy, és többet pihenek mint eddig.Néha rám tör a "fészekrakási roham", ilyenkor ujból elöveszem a babaholmikat átnézegetem, rendezgetem öket.Én nagyon élvezem ezt a hetet.Én is nagyon várom már a babát, de félek is a szüléstõl. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, azt hittem csak én vagyok ilyen kínlódós! Nekem 2014 g-ra becsülték a súlyát 31+2 hetesen, ami állítólag 33 hetesnek felelt meg. Hétfõn megyek az elsõ CTG-re, hátha ott többet mondanak. De már én is szülnék 2 hét múlva! Mindenkinek jó egészséget és jó babázást!
Szia!Én febr.3-ra vagyok kiírva.Nekünk 33 hetesen 2513grammot mértek.(2 különbözõ helyen) a doki szeretné ha a 37.héten beindulna a szülés (és azt mondta h rá is segíthetnénk egy kis ágyjelenettel) mert akkor még meg tudnám szülni rendesen.Ha nem indul be akkor valószínû császár.(mivel nagynak tûnik)Egyébként én is fáradékonyabb vagyok.Fájnak az ujjaim, a far csontom, a forgóm, többet izzadok.Kezdek aggódni a kórházi napok miatt.Még az álmaim is a szülésrõl és a kis tökirõl szólnak.Most kezdtem el bepakolni a kórházi cuccot, kimosni a ruhákat, vasalni stb nagyon nehezen megy. Már nagyon várom h végre láthassam a kisfiamat!

A ciklusom első felében 36, 3-36, 4 volt a hőm most a második felében 36, 7-36, 8 folyamatosan és még egy hetem van a nemvárt mensiig akkor most bizti volt pé-sem csak nem vagyok terhes? Vagy mindenképp 37 nek kellene lennie?

Legjobb válasz: Volt Pé-d, de nem értem, hogy mibõl gondolod, hogy nem vagy terhes. Nem mindenkinek megy fel 37 fölés a hõje. Nekem pl. megállt 36.8-nál, és 6 hetes vagyok. Arra lehet még figyelni, hogy a beágyazódáskor megugrik még egy kicsit a hõ.

Volt Pé-d, de nem értem, hogy mibõl gondolod, hogy nem vagy terhes. Nem mindenkinek megy fel 37 fölés a hõje. Nekem pl. megállt 36.8-nál, és 6 hetes vagyok. Arra lehet még figyelni, hogy a beágyazódáskor megugrik még egy kicsit a hõ.
A kérdező hozzászólása: pont erre voltam kíváncsi hogy ha nem 37 a hõm akkor mi van mert mindenki azt mondta hogy ennyinek kell lenni, most vagyok a 18.napomon és a 10.en volt a pé-em még az izgat hogy a 15.napon leesett 36, 6-ra.
Ha a ciklus.hu-ra felmész, ott találsz egy csomó görbét! De egyébként nem feltétlenül kell 37-nek lennie a hõnek! Peteérés biztos volt! Neked a hõd alapból ennyi! Ha nem esik le a hõd a nem várt mensi elõtt 12-24 órával akkor lehet esélyed a babára! De ezen az oldalon mindent megtalálsz, és szerintem elég jól le is van írva! Szorítok, hogy baba legyen a dologban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást én is nagyon szeretném

Miért baj, ha valaki keményedik? És a 36. hét után, ha már nem szedi a magnéziumot, és keményedik, az miért nem baj? Egyáltalán mitől van a keményedés, mit okoz?

Legjobb válasz: Azt mondjak kora szuleshez vezet. En sem szedtem mar magneziumot es szinte a 34. Hettol kemenyedtem. Engem is riogatott a vedono a koraszulessel, de tulhordtam a babam egy hettel. Volt hogy 5 percesek voltak a kemenyedesek a 36. heten.

Azt mondjak kora szuleshez vezet. En sem szedtem mar magneziumot es szinte a 34. Hettol kemenyedtem. Engem is riogatott a vedono a koraszulessel, de tulhordtam a babam egy hettel. Volt hogy 5 percesek voltak a kemenyedesek a 36. heten.
Azért nem jó a keményedés, mert kinyílhat, vagy elkezdhet nyílni a méhszáj és ezért vezethet koraszüléshez. Nekem a 20. héttõl volt ilyen gondom, de a magnézium és a sok pihenés segített, a 39+6 héten szültem :) A 36. hét után éppen ezért nem gond, ha van keményedés, ami egyrészt természetes, mert a szervezet edz a szülésre, másrészt ha elkezd nyílni sem történik semmi gond, mivel akkor már teljesen életképes a baba, és valószínûleg nem lesz koraszülött emiatt, már csak azért is, mert ha a 36. héten abbahagyja a kismama, akkor ki kell ürülnie, tehát a 37. hétig nem lesz hatása. És pont ezért is kell leállni vele, hogy a szülésnél szépen tudjon tágulni a méhszáj...
nem baj. ugy hivjak hogy braxton hicks. en kulfoldon elek es egyaltalan nem szedtem magneziumot es voltak a terhesseg vege fele kemenyedeseim.Azt mondtak ez teljesen normalis a meh "gyakorol" a szulesre. 40+5 hetesen szuletett meg a fiam, pedig mar a 32. hettol voltak kemenyedeseim.
Hát nem is a 32 hét utáni keményedéseket szokás veszélyesnek tartani, hanem ha már valakinek mondjuk a 20. héttõl van, és a méhszáj nyílni kezd. Nekem is ki volt nyílva ujjkúpnyira miatta a méhszájam a 20. héten...magnézium és pihenés...
A kérdező hozzászólása: Túl vagyok a 36.héten, már 4napja nem szedem a magnéziumot.Nincs több keményedésem mint a magnéziumos idõszakban.Egyedül a vádlim görcsölget.Köszi a válaszokat.

A magnéziumot a 36. hétig kell szedni? Ha 35. héten abbahagyom az már nem gond ugye? 34+3hetes kismama vagyok, napi 1-2magnéziumot szedek. Van még 8szem itthol. Utána már nem baj, ha nem veszek?

Legjobb válasz: Nem baj. Én sem vennék. Nincs akkor sem gáz, ha a 36. héten szülsz. Amúgy a fájásokat a magnézium nem nyomja el. Ha meg akar indulni a szülés, meg fog, akkor is, ha tolod ezerrel a Mg-ot.

Nem baj. Én sem vennék. Nincs akkor sem gáz, ha a 36. héten szülsz. Amúgy a fájásokat a magnézium nem nyomja el. Ha meg akar indulni a szülés, meg fog, akkor is, ha tolod ezerrel a Mg-ot.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ez a napi 1-2sem hiszem, hogy sokat jelent, ezért is gondoltam, hogy nem gond ha utána már nem veszek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!