Találatok a következő kifejezésre: 36 napos vannak már (7 db)

36 napos ciklusaim vannak már hónapok óta. Lehet egyáltalán ovulációm?

Úgy olvastam valahol, hogy 35-36 napos ciklusnál már nincs is peteérés, tehát nem (vagy csak nagyon nehezen) eshetnék teherbe... Mit tudtok err?l? El?re is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Szia! ovulációja mindenkinek van független attól hogy hány napos a ciklusod!

Szia! ovulációja mindenkinek van független attól hogy hány napos a ciklusod!
Szia! Nekem is ilyen gondom volt, és elmentem dokihoz, aki azt mondta, hogy így azért nehezebb és mivel én türelmetlen voltam kaptam egy peteérés serkentõ gyógyszert, amitõl szépen megjön 28 napra (persze ezt csak 2-3 hónapig van értelme szedni). Esélyed persze van, csak ritkábban.

Terhes lehetek? A görbém alapján a 19. , vagy a 25. napon volt peteérésem (egy ismerős szerint mindkét nap). Most 15 napja 36, 8 és37, 2 között van a hőm (az utóbbi napokban már a felső értéket mutatja). Nem rendszeres a mensim, 33-36 napos.

Ma a 40. napnál tartok. Tesztek negatívak, eddig. Tünetek:szúrkálás, fáradság, mindjárt megjön érzés. Mikor teszeteljek? Vagy menjek orvoshoz? Lehetek még terhes?

Legjobb válasz: Feltennéd a görbédet?

Feltennéd a görbédet?
A kérdező hozzászólása: nem siekrült feltennem a ciklus.hu-ra. lehet béna vagyok, de nem találom a feltöltési lehetõséget.Segítenél benne? Vagy van átláthatóbb hely?
Én is így voltam, de ne keseredj el. Várj egy picit és csinálj mégegy tesztet és ha az is negatív akkor irány az orvos.
Lehetséges. Nekem a 44. napon lett pozitív tesztem. :-)

25. napon a hőm 36, 7, ma 26. nap meg 36, 9. Nem lefelé kellene már mennie? 28 napos ciklusaim vannak.

Legjobb válasz: Lehet, hogy baba van a dologban??? Olyankor felfelé indul a ciklus végén:))

Lehet, hogy baba van a dologban??? Olyankor felfelé indul a ciklus végén:) )
Attól függ mikor szokott leesni a hõd. Nekem pl. aznap amikor megjön. Van akinek még a menszesz ideje alatt is fent van. Ha most nézed elõször akkor még nem ad megfelelõ infót, mert nincs mihez hasonlítanod. Ha eddig nem így volt és a várható menszesz elõtt pár nappal már leesett a hõd, akkor meg lehet, hogy baba van a pocidban. :) Ha nem jön meg még 1-2 napig és a hõd is fent marad akkor reggeli vizeletbõl tesztelj!

31 napomon vagyok 35 napos a ciklusom, melleim nem érzékenyek, arcom eléggé pattanásos lett, sokat járok wcre, krémes folyásom van vagy száraz vagyok szurkálgat a hasam párszor, az alaphőm 36, 6 és reggel 36, 8 már 3 napja, lehet baba?

Legjobb válasz: Hát lehet baba, bár nálam a pattanás a mesi elõjele - ilyenkor mindig kirügyezem pár napra. És elõtte nekem is szurkál a hasam. DE! Bármi lehet! A hõmérõzéshez sajna nem értek. Lassan csinálhatsz tesztet!

Hát lehet baba, bár nálam a pattanás a mesi elõjele - ilyenkor mindig kirügyezem pár napra. És elõtte nekem is szurkál a hasam. DE! Bármi lehet! A hõmérõzéshez sajna nem értek. Lassan csinálhatsz tesztet!
az alaphõtõl kb.4tizedet kell emelkednie, tehát 37-re felmegy, kezdhetsz gyanakodni:D

Az utolsó mensim 32 napos volt, de már jelenleg a 42-nél tartok. A hőm 1 hete fent van (36, 8-37, volt pé is), de a teszt semmit nem mutatott, pedig reggel csináltam. Derékfájás, mindjárt megjön érzés van, de egyéb más nincs. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem baba. Vannak, akiknél a teszt csak jóval késõbb mutatja ki. Esetleg próbáld meg pár nap múlva újra, vagy menj el orvoshoz! Szorítok!

Szerintem baba. Vannak, akiknél a teszt csak jóval késõbb mutatja ki. Esetleg próbáld meg pár nap múlva újra, vagy menj el orvoshoz! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Igazából az még érdekelne, hogy ha összejött a baba, akkor mennyi ideig marad fent a hõmérséklet?Vagy onnantól kezdve már a szülésig úgy marad?Nagyon jó lenne, ha hamarosan +tesztet produkálnék.Egyébként volt egy kis mellbimbó érzékenységem, de az elmúlt.Az nem gond?
miota probálkoztok? elsö baba lenne? én is igy voltam a mult honapban. és 52 napra megjött cisztám volt és a hõm is felment.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Igazából nov. óta vagyunk rajta a témán.Ma már a 8-ik napja, hogy fent van a hõm, de egy kis derékfájáson kívül semmi gondom nincs.Cisztám nem volt még, remélem nem is lesz.A gyógyszert 1 éve hagytam abba, a ciszta pedig ált.gyógyszer abba hagyása után jelentkezik, tudomásom szerint!De remélem nincs semmi bajom!
Érdekel, hogy mi van veled? Kimutatta már? Nekem is volt már terhességem, de nem mutatta ki.Szurkolok neked.
A kérdező hozzászólása: Már a 45-ik napnál vagyok, tegnap reggeli tesz - lett.Kicsit csalódott vagyok, de holnap megyek dokihoz, már nagyon izgulok!Nem tudom, hogy miért már lehet bebeszélem magamnek, de már 2 napja enyhe visszatérõ hányingerem van!Remélem nem csak beképzelem a dolgot!Majd holnap kiderül remélem!Majd még írok!

Lehet, hogy rosszul számolok? A ciklusaim átlag 27 naposak. Ovu teszt alapján mindig 14. és 15.nap a pozitv, a 16. nap már negatív. Elvileg az utolsó pozitív nap után 24-36 órán belül van tüszőrepedésem ugye?

Viszont azt olvastam, hogy utólag a menstruáció els? napjától visszaszámolva 14 napot van a tényleges peteérés. Az nekem a 13. nap lenne, amikor még negatív az ovu tesztem. Most akkor mi van? Mikor van peteérésem?

Legjobb válasz: Elvileg a 14.napon ha normális 28napos a ciklus.de egy két nap ide vagy oda nem mindegy??elõtte és utána is próbálkozni kell!

Elvileg a 14.napon ha normális 28napos a ciklus.de egy két nap ide vagy oda nem mindegy??elõtte és utána is próbálkozni kell!
ELMÉLETILEG egy ÁTLAGOS embernek, de nincs olyan, hogy egy átlagos nõ. Van akinek két nappal hamarabb, naked valószínûleg késõbb érik a petét, de tényleg célszerû szorgosan kétnaponta gyakorolni, akkor van a legnagyobb esély! Hajrá, és drukkolok! A lényeg, hogy legyen peteérés, és szerintem Neked volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!