Találatok a következő kifejezésre: 36 hetesen hogy (223 db)

Ki szult 35-36 hetesen? Hogyan indult be a szules? Es minden ok volt a babaval?

Legjobb válasz: Én 36 hetesen szültem.Elfolyt a magzatvizem.Minden rendben volt a picivel,2600g-mal született 10/10-es Apgarral.4.nap otthon is voltunk.Azóta is minden ok vele szerencsére:)

Én 36 hetesen szültem.Elfolyt a magzatvizem.Minden rendben volt a picivel, 2600g-mal született 10/10-es Apgarral.4.nap otthon is voltunk.Azóta is minden ok vele szerencsére:)
36 hetesen született a kisfiam. Otthon éjjel 2-kor egyik oldalamról fordultam volna a másikra és akkor elfolyt a magzatvíz. Könnyû, gyors szülés volt, 2900 g volt a kicsi, mindkettõnkkel minden rendben volt. Ugyanúgy mehettünk haza mint az idõre érkezett babák, annyi negatívum volt, hogy picit fázósabb volt, de semmi egyéb. 1 hónapos korára leelõzte az idõre született babák várható súlygyarapodását. 3 éves koráig kapott anyatejet. Ügyes, okos, érett kis Manócska. :D Ne aggódj, már érettek annyira, hogy semmi baj nem lenne ha beindulna a szülés! :D
Szia. Én 35. hetet pont betöltöttem, amikor meg született a kislányom. 3330gr, 53 cm volt. És nem volt elszámolva. Mert mûtöttek elõtte, és tudtam mikor estem teherbe. Teljesen egészséges a csajszim.
36 hetesen beindult a szülés de visszatartották 2 napig. Aztán annyira rossz szívhanggal vittek császárra h épph rendben volt minden. Nyakon, mellkason köldökzsinór volt. Addigra megint elindult a szülés 2 ujjnyira nyitva voltam 1 óra alatt de nem volt idõ megvárni. Akkor még nem tudták mi a probléma. De minden rendben volt végül is szerencsére. 2700g volt és 50cm. :) Makk egészséges. 4, 5 hónapos. :)
35+5hetesen folyt el a magzatviz, könnyü gyors szülés volt, a fiam 3100grammal született :)
36+0 született a lányom 2370 grammal és 49 centivel, 9/10 AP-t kapott (itt ez a sztenderd, senkinek nincs 10-ese). Nagyon agilis és ügyes baba volt, 3 nap után mehettünk is haza, 3 hós koráig másfél óránként szopott éjjel-nappal és be is hozta a súly- és hosszbeli lemaradását. Értelmi képességei tekintetében messze a korosztálya elõtt járt mindig is. Babának nagyon fázós volt és könnyen benyelte a légúti nyavalyákat, mozgásfejlõdése átlagos volt kb, de a terhelhetõsége/állóképessége egyértelmûen gyengébb, mint a kortársainak. 5 éves lesz nemsoká, nagyon okos kis tündérboszi :)

35-36 hetesek hogy érzitek magatokat? Várjátok már nagyon a végét, féltek a szüléstől? Mekkorára saccolták a babátok súlyát 32 hetesen? Jósló fájásotok van már?

Legjobb válasz: Szia, én már nagyon várom a végét, ma töltöm be a 35 hetet. 2. baba úgyhogy nem is a szüléstõl félek, hanem attól parázok, h mi lesz a nagytesóval. Biztos jól ellesznek apával, na de mégis. :) Jóslóim pár napja vannak, sokat keményedik a pocak és a derekamba is bele-bele nyilal a fájdalom, kb. fél percig. Aludni nem tudok, olyan kényelmetlen. 32 hetes uh-n 2050 g-ra becsülték a babót, de azért remélem nem lesz 4 kila. :)) Szerencsére elkerült a vizesedés eddig, talán nem is hiányzik ez miatt a meleg idõ. A méhszáj C2000 volt a 32. héten és ha minden úgy alakul, ahogy az elsõ babóval, akkor én már május közepén 2 gyermekes anyuka leszek, jaaaaj de jó lenne... :)) És Te?

Szia, én már nagyon várom a végét, ma töltöm be a 35 hetet. 2. baba úgyhogy nem is a szüléstõl félek, hanem attól parázok, h mi lesz a nagytesóval. Biztos jól ellesznek apával, na de mégis. :) Jóslóim pár napja vannak, sokat keményedik a pocak és a derekamba is bele-bele nyilal a fájdalom, kb. fél percig. Aludni nem tudok, olyan kényelmetlen. 32 hetes uh-n 2050 g-ra becsülték a babót, de azért remélem nem lesz 4 kila. :) ) Szerencsére elkerült a vizesedés eddig, talán nem is hiányzik ez miatt a meleg idõ. A méhszáj C2000 volt a 32. héten és ha minden úgy alakul, ahogy az elsõ babóval, akkor én már május közepén 2 gyermekes anyuka leszek, jaaaaj de jó lenne... :) ) És Te?
Szia! Én holnap töltöm a 36 hetet. Vannak keményedéseim és vizesedek, múlt héten kórházban is voltam 4 napig ezek miatt. Kaptam infúziót és tüdõérlelõ injekciót, mert az orvosom szerint nem húzom ki május közepéig. 32 hetesen voltam uh-n, a doki szerint átlagos baba. Nálunk nem tippelgetnek grammra, csak annyi, hogy kisebb, nagyobb vagy átlagos. Szülés: császárom lesz, csak még azt nem tudom mikor. Nem félek tõle, már volt benne részem 2x. Pakolászok gõzerõvel, és vitatkozom a párommal, mert még mindig nincs neve a babának. Te hogy állsz?
A kérdező hozzászólása: Hát mi ma vagyunk 35 hetesek és 2 naposak.32+5 hetesen becsülték 2150 grammra a kislányunkat, hát remélem nem lesz 4 kiló a végére, pedig semmilyen vitamint nem szedtem be.Hasam nem nagy, most 98 cm köldöknél.Május 20-ra vagyunk kiírva uh szerint, elsõ baba lesz.Menszi szerint május 7-én kellene neki megszületnie.Félni nem félek a szüléstõl, nagyon várom hogy megláthassam és átélhessem ezt a csodát.Sima szülésre készülünk.Jóslóm még nem volt, , nem is tudom milyennek kellene lennie:) ) További jó babavárást nektek, és írjatok még, minden érdekel!:)
A kérdező hozzászólása: Jah, méhszáj értékem már a 24.héttõl nekem is 2000, azóta nem nézték.Ez jelent valamit?Tudom hogy többedik babánál nem, na de elsõnél?Vizesedésem nincs, alundi is jól alszom.
Szia! lassan a 37. hetet töltöm, május 11-re vagyok kiírva. 2. baba, és egyre jobban féleka szüléstõl. Van 1 nagylány, 10 éves, szóval elég régen volt, hogy õ született. Akkor talán enm is aggódtam annyit. Miost, hogy már túl vagyok eegyen, már van bennem félsz. Minden rendben legyen, stb. Hasam keményedik rendesen, majd kedden megyek dokihoz, aki múltkor azt mondta, jó nagy baba lesz.... De hihetelen, hogy így elfér bennem... :) A gyakori pisilésen kívûl nincs semmi gondom, csak a hátam fáj néha.... Meg éjjel párszor felébredek, hogy wc-re kell mennem...
Sziasztok. 36+0 hetes vagyok, második baba, van egy 19 hónapos fiam. Császárra készülünk, mert nagy a baba és az elõzõ hege is elég vékonyka. 32 héten 2000 grammra becsülték, kedden voltam hegmérésen, ott 3200 grammot becsültek, elvileg május elsõ hetére terveztük a szülést, de ha ilyen ütemben nõ, akkor lehet, hogy a Húsvét utáni héten megszüljük. 120 centi a hasam, sokkal nagyobb, mint a fiammal, pedig picurka vagyok. Aludni nem nagyon tudok, a csípõm is rettenetes fáj, de hát nincs megállás. Én dolgozom is, bár most már csak heti egyszer járok be, a többit itthonról csinálom. Mindenkinek szép babavárást, szép szülést.
szia, 36 hetes vagyok a 2. babával. Én is inkább attól félek mi lesz addig a "naggyal", aki most 22hónapos. 32hetesen 2250g-ot mondtak ha jól emlékszem. Jóslok is vannak már, nagyon kíváncsi vagyok mikor bújik elõ a kislegény :) Te hogy bírod? Hol fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, érdekes, mindenki másképp éli meg ezt a csodás idõszakot.Van akinek nehéz, van akinek meg sem kottyan:) Utolsó: nekem is kicsik a cicik, lehet hogy a melltartók is nagyok amiket vettem, de hát nem tudom mekkorák lesznek ha majd belövell a tejci, még bizti nagyobbak lesznek.Nem sokat nõttek a terhesség alatt.A melltartók eléggé gagyik tényleg, ilyen mamisak:) )De ezt a kis idõszakot kibírom majd bennük, nyáron nem igen tervezünk menni sehová a picivel, ha pedig mégis menni kell valahová akkor veszek föl sima melltartót, nem szoptatósat. Akinek van már jóslója, az milyen és mennyi ideig tart? Van akinek már beékelõdött a baba, ugymond lejjebb szállt?


36 hetes terhes vagyok.3-4 napig voltak mensi szerű görcseim, elég enyhék de azért fájdogált a hasam. Próbáltam pihenni, ma már alig fáj. Most 3 napig esett az eső, lehet hogy a front miatt volt?

Most dokihoz azért nem rohanok.Akkor ezek lehetnek ilyen szülés el?tti összehúzódások.

Legjobb válasz: Nekem a 36. héttõl nagyon sokszor volt mensis fájdalmam. Sok volt a méhösszehúzódásom is, nyilallt a hüvelyem. Ennek ellenére a 40. héten szültem. Nem hiszem, hogy a front miatt lett volna. Ezek valószínû jóslófájások, szerintem ettõl még ne készülj most azonnal szülésre! Reméljük picurkád azért még vár legalább 1-2 hetet. 36 hetesen nekem 3000 grammos babát mondtak - végül 40. héten született 3300 grammal. Úgyhogy valószínû, hogy nem volt még 3 kiló 36 hetesen, inkább csak 2 és fél kiló lehetett.

Nekem a 36. héttõl nagyon sokszor volt mensis fájdalmam. Sok volt a méhösszehúzódásom is, nyilallt a hüvelyem. Ennek ellenére a 40. héten szültem. Nem hiszem, hogy a front miatt lett volna. Ezek valószínû jóslófájások, szerintem ettõl még ne készülj most azonnal szülésre! Reméljük picurkád azért még vár legalább 1-2 hetet. 36 hetesen nekem 3000 grammos babát mondtak - végül 40. héten született 3300 grammal. Úgyhogy valószínû, hogy nem volt még 3 kiló 36 hetesen, inkább csak 2 és fél kiló lehetett.
A kérdező hozzászólása: Igen, de ezek rendszeresek vagy idõszakosak voltak?

Mit jelent az hogy a méhlepény 26 hetesen 36 hetesnek felel meg?

Legjobb válasz: kérdésedben ott a válasz. mint minden a terhesség alatt öregszik,öregszik hát a méhlepény is.és most 36 hetesnek felel meg.olyan idõs a méhlepény mintha 36 hetes terhes lennél.

kérdésedben ott a válasz. mint minden a terhesség alatt öregszik, öregszik hát a méhlepény is.és most 36 hetesnek felel meg.olyan idõs a méhlepény mintha 36 hetes terhes lennél.
Sajnos egy kicsit korán öregszik a méhlepényed. Azt hiszem felkészülhetsz lelkiekben arra, hogy sûrûn ellenõriznek majd benneteket. És a babát sajnos nem tudod majd végighordani. Az orvos mérlegel majd. HOgy a baba minél tovább odabent maradhasson, de csak addig amíg a lepény kellõképpen ellátja õt. A koraszülõtt osztályok nagyon jól felszereltek manapság. Szerintem pihenj sokat. Étkezz megfelelõen. És minél nyugodtabb körülményeket biztosíts magatoknak. Szerencsés babavárást kívánok!!
Azt jelenti hogy azonnal hagy abba a dohányzást ha nem akarsz koraszülött gyereket!!!!!!

Lehet e 36 hetes terhesen tejsavas kúpot használni? Makacs hüvelyfolyás miatt kérdezem, mert a többi kezelés eddig nem nagyon használt. Ezért gondoltam, hogy a Ph egyensúly helyreállításával próbálkozom.

Legjobb válasz: elõször is emnj el a dokihoz aki majd eldönti hogy egyáltalán kell e valamit kezdeni vele! ha gombás eredetû akkor fog felírni rá kúpot ha nem akkor nyugi! 36 hetesen a hüvelyi váladékozás intenzívebb!de te is emgnézheted! ha a váladék kicsit darbos és sûrûbb akkor valószínû hogy gombás! nyugodtan használhatod a canesten combit is de az aplikátor nélkül!!!( egy 36 hetes terhes szülésznõ)

elõször is emnj el a dokihoz aki majd eldönti hogy egyáltalán kell e valamit kezdeni vele! ha gombás eredetû akkor fog felírni rá kúpot ha nem akkor nyugi! 36 hetesen a hüvelyi váladékozás intenzívebb!de te is emgnézheted! ha a váladék kicsit darbos és sûrûbb akkor valószínû hogy gombás! nyugodtan használhatod a canesten combit is de az aplikátor nélkül!!!( egy 36 hetes terhes szülésznõ)
Nem hiszem, mert a hüvelyöblögetés sem ajánlott és az is tejsavas! De azért kérdezz rá az orvosodnál! 32 hetes kismama

36 hetes kismama vagyok, tegnap voltam vizsgálaton és a papíromra azt írta a doki, hogy "Grav. s. 36. Bv.: C3111". Ez pontosan mit jelent?

El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: A grav 36 azt jelenti, hogy 36 hetes terhes vagy. A C3111 a méhszáj nagyságát jelentheti, bár 3000 feletti adatot még nem láttam, de ha ez az, akkor az jó, mert zárva van. Ha nem , akkor bocs. De a grav biztos, hogy a terhesség hete!!

A grav 36 azt jelenti, hogy 36 hetes terhes vagy. A C3111 a méhszáj nagyságát jelentheti, bár 3000 feletti adatot még nem láttam, de ha ez az, akkor az jó, mert zárva van. Ha nem , akkor bocs. De a grav biztos, hogy a terhesség hete!!
Ahogy az elõttem író is mondta, a grav 36 = 36 hetes vagy. a C3111 a méhszájra vonatkozik. Ezek szerint ha jól tudom a külsõ méhszályad zárt. C1111nél jelenti azt, hogy megérett a szülésre.
Szia! A C3111 a 3a méhnyak hossza.Az elsõ 1 a külsõ méhszáj, a második 1 a nyakcsatorna tágassága, a harmadig 1 a belsõ méhszáj tágassága.A GS a terhességi kor.

Ez hogy van? ! 30 hetesen cg2100, 36 hetesen cg2000?

Legjobb válasz: Ugyanaz a doki vizsgált?Mert ha nem, akkor ebbõl adódhat az eltérés, hogy a 30 hetes értéket az egyik doki annyira értékelte, a 36 heteset, meg a másik doki amúgy, elõfordulhat az ilyen, de a méhszáj mindenesetre nem záródik vissza ha már egyszer kinyílt, tudtommal.

Ugyanaz a doki vizsgált?Mert ha nem, akkor ebbõl adódhat az eltérés, hogy a 30 hetes értéket az egyik doki annyira értékelte, a 36 heteset, meg a másik doki amúgy, elõfordulhat az ilyen, de a méhszáj mindenesetre nem záródik vissza ha már egyszer kinyílt, tudtommal.
A kérdező hozzászólása: Nem ugyanazaz orvos volt, és én is ugy tudom, hogy nem záródik vissza...csak akkor tudnám melyik a jó érték! Nyitva vagyok, vagy sem... =)
Hát 36 hetesen már inkább jobb lenne ha nyitva volnál, hisz nem sok van már hátra.Én a 20 héttõl nyitva vagyok, és a méhnyakam is mindössze 1.5, de rendben vagyunk, szerencsére.Most vagyok 30 hetes, és sokat fekszek, nem merek szinte semmit sem csinálni, nehogy korszülés legyen. De mondta a védõnõm is, hogy ha más doki nézne, lehet más értéket mért volna, mert nincs két egyforma kéz se. Érdekes. Szép szülést kívánok neked.Elsõ voltam.
Szia! Lehet, hogy tényleg csak annyi, hogy más doki vizsgált. Viszont csak a külsõ méhszájra igaz, hogy nem tud visszazáródni, a belsõ méhszáj - ha sokat pihen az ember - visszazáródhat. Nekem legalábbis ezt mondták, amikor kórházban voltam veszélyeztetett terhesség miatt.

Gyors sétától létezik, hogy jósló fájásaim lettek? Oda fele is meg visszafelé is elkezdtem görcsölni, meg a derekam is fájt de csak enyhén.36 hetesek leszünk 2 nap múlva

Legjobb válasz: Bocs, hogy belekérdezek, de ugyanez lehetséges 30 hetesen is? vagy az még túl korai? :-( de én is rendszeresen tapasztalok hasonlókat... bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de 36 hetes nem voltam még :-) remélem, leszek azért

Bocs, hogy belekérdezek, de ugyanez lehetséges 30 hetesen is? vagy az még túl korai? :-( de én is rendszeresen tapasztalok hasonlókat... bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de 36 hetes nem voltam még :-) remélem, leszek azért
kedves 2., elsõ vagyok, nekem 30 hetesen kezdõdtek a jóslók, és már elõtte is keményedett a hasam a sétától.Ez teljesen egyéni, minden oké, és ne aggódj, minden oké lesz a 36.hétig, és utána is:)
Sziasztok! második vagyok és köszönöm, hogy nekem is ilyen sokan válaszoltatok és köszi a biztatást is. :-) remélem, igazatok lesz és hipp-hopp 36 hetesek leszünk :-) addig is igyekszem élvezni az állapotot :-)
szerintem simán!!Ilyenkor már nem szabad úgy "rohangálni":) én 34+3 hetes vagyok, de már vannak jósló fájásaim, és ha lassan is sétálok, de többet, akkor is bekeményedik a hasam, meg kell állnom...
A kérdező hozzászólása: :) ! Miért ne lennél 36 hetes?:) ! Én sem voltam még azért kérdeztem:) ! Meg még nem tapasztaltam ilyet... Azért "rohangáltam", mert kivételesen nem szúrt az oldalam, és ugy is éreztem hogy ez nekem megy most, semmi bajom nem volt, mig a "célhoz" nem értem:) ! AMugy is fitt kismama vagyok (ámbár nem kis túlsullyal), gyorsak a lépteim alapból is...és igazság szerint nem is vettem észre hogy olyan gyorsan megyek (el voltak terelõdve a gondolataim), csak mikor megálltam akkor vettem észre hogy le vagyok izzadva, meg ugy lihegek mintha lefutottam volna a maratont:) ! És akkor jött a görcs...! De akkor lelassitok, ámbár nem is tudom miért vannak jóslói az embernek?
Szia! Pont így vagyok mint Te. Én 37 hetesen. Kivételesen jobb napom volt, gyorsan intézkedtem. Aztán mire sétáltam hazafelé már fájt mindenhol:( Azóta is a derekam majd le szakad, görcsölgetek is.Szóval szerintem simán lehet. Másodiknak:Nem is gondolod milyen hamar ideér a 36-ik hét:) )))))Nyugi mindjárt ott leszel. Boldog babavárást nektek!
Lányok, azért csak óvatosan! Nekem is a 30. hét környékén kezdõdött a dolog, szinte végig dolgoztam, buszoztam, sokat kellett sétálnom is, a munkám is hajtós volt, és kicsit korábban született a babám. Úgyhogy semmi kapkodás, semmi "szaladgálás", mindent csak szép nyugodtan! Könnyû szülést, jó babázást Nektek!

Ha 24 hetes korom ota szedtem a mgb6 3*2 naponta, es 36 hetesen hagytam abba, mennyi ido kell hogy kimenjen a szervezetbol?

mert attol tartok hogy majd nem nyilik a mehem a sok mgb6 beviteltol,hogy lehet tulhordom.?37hetes kismama

Legjobb válasz: Ne félj ilyentõl. A magneB6-ot pont azért nem ajánlatos szedni a 36. héttõl, mert túlságosan ellazítja a méhet és beindulhat a szülés. Egyébként egy ismerõsöm napi 8 magneB6-ot szedett és a 35.héten szült. Egyébként meg akkor se keseredj el, ha túlhordod, örülj neki, annál egészségesebb lesz a babád. Más, aki korán szül, szívesen lenne a helyedben. Kitartás! 37 hetes kismama

Ne félj ilyentõl. A magneB6-ot pont azért nem ajánlatos szedni a 36. héttõl, mert túlságosan ellazítja a méhet és beindulhat a szülés. Egyébként egy ismerõsöm napi 8 magneB6-ot szedett és a 35.héten szült. Egyébként meg akkor se keseredj el, ha túlhordod, örülj neki, annál egészségesebb lesz a babád. Más, aki korán szül, szívesen lenne a helyedben. Kitartás! 37 hetes kismama
En is szedem aMAgneB6-ot, mar 18-ik hettol (most 27-ik het), es biztos szedni fogom ameddig lehet. Nekem mar volt egy koraszulesem, pici sulyu babaval, inkabb tulhordas, mint hamarabb szulni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!