Találatok a következő kifejezésre: 36 hetesen es méhszáj az nem (2 db)

36 hetesen 2111 es méhszáj az nem korai?

36 hetes terhes vagyok a babának a mellkas átmér?je 100mm. A méhszáj 2111. Az az érzésem hogy kicsit nagyobb a baba.. mint 36.hetes Létezik hogy nem 36 hetes hanem id?sebb? Már csak a méhszáj állapotából is gondolom hogy id?sebb lehet a terhesség. Mekkora szokott lenni a baba 36 hetesen? Mellkasra gondolok. Köszönöm el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Nem, mert ha most indulna be a szülés, már nem számítana korszülötnek a babád. Irigyellek, hogy már ott tartasz, könnyû szülést:)

Szia! Nem, mert ha most indulna be a szülés, már nem számítana korszülötnek a babád. Irigyellek, hogy már ott tartasz, könnyû szülést:)

Semmit nem mond az orvos hogy mekkora lehet de én nagyon kíváncsi vagyok! Kiváncsi lennék hogy 36 hetes babátoknak mekkora a BPD-je és FL-je? 1110 es a méhszájam és 2 fokban érett a lepény ez mit jelent?

Legjobb válasz: a belsõ méhszájad még zárva, ez alapján simán eljutsz a 40. hétig (1110), 2, fokban érett méhlepény viszont arra utal, lehet nem lesz még 4 hét. Van akinek korábban elöregszik, van akinek nem, ez még jó, a 3. fok már nem annyira

a belsõ méhszájad még zárva, ez alapján simán eljutsz a 40. hétig (1110), 2, fokban érett méhlepény viszont arra utal, lehet nem lesz még 4 hét. Van akinek korábban elöregszik, van akinek nem, ez még jó, a 3. fok már nem annyira


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!