Találatok a következő kifejezésre: 36 hetesen es méhszáj az (4 db)

36 hetesen 2111 es méhszáj az nem korai?

36 hetes terhes vagyok a babának a mellkas átmér?je 100mm. A méhszáj 2111. Az az érzésem hogy kicsit nagyobb a baba.. mint 36.hetes Létezik hogy nem 36 hetes hanem id?sebb? Már csak a méhszáj állapotából is gondolom hogy id?sebb lehet a terhesség. Mekkora szokott lenni a baba 36 hetesen? Mellkasra gondolok. Köszönöm el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Nem, mert ha most indulna be a szülés, már nem számítana korszülötnek a babád. Irigyellek, hogy már ott tartasz, könnyû szülést:)

Szia! Nem, mert ha most indulna be a szülés, már nem számítana korszülötnek a babád. Irigyellek, hogy már ott tartasz, könnyû szülést:)

Semmit nem mond az orvos hogy mekkora lehet de én nagyon kíváncsi vagyok! Kiváncsi lennék hogy 36 hetes babátoknak mekkora a BPD-je és FL-je? 1110 es a méhszájam és 2 fokban érett a lepény ez mit jelent?

Legjobb válasz: a belsõ méhszájad még zárva, ez alapján simán eljutsz a 40. hétig (1110), 2, fokban érett méhlepény viszont arra utal, lehet nem lesz még 4 hét. Van akinek korábban elöregszik, van akinek nem, ez még jó, a 3. fok már nem annyira

a belsõ méhszájad még zárva, ez alapján simán eljutsz a 40. hétig (1110), 2, fokban érett méhlepény viszont arra utal, lehet nem lesz még 4 hét. Van akinek korábban elöregszik, van akinek nem, ez még jó, a 3. fok már nem annyira

36 hetes terhes vagyok, ma voltam dokinál, mert enyhén véres váladékozásom volt. Az orvos megvizsgált, és nyitottnak találta mindkét méhszájat. (C2222) Mennyi időt húzhatok még ki a szülésig?

Legjobb válasz: pihenj nagyon nagyon sokat szerintem a nyákdugó távozik,de a doki biztos mondta hogy mi az a váladék.most fontos hogy pihenj.de ha most megszületne már életképes nekem 37hetesen azt irták a papiromra hogy kihordott terhesség ugyhogy szerintem nem lessz baj 1-2 hétig meg pihi mellett kihúzod.sok sikert boldog babavárást.40 hetes kismama

pihenj nagyon nagyon sokat szerintem a nyákdugó távozik, de a doki biztos mondta hogy mi az a váladék.most fontos hogy pihenj.de ha most megszületne már életképes nekem 37hetesen azt irták a papiromra hogy kihordott terhesség ugyhogy szerintem nem lessz baj 1-2 hétig meg pihi mellett kihúzod.sok sikert boldog babavárást.40 hetes kismama
Igen, és a méhnyak is megrövidült. De lehet, hogy még hetekig így marad. Valószínûbb, hogy 1 héten belül baba lesz. De ne aggódj, 36. hét után már koraszülöttnek sem számít, mert megfelelõen érett. Szép szülést! :o)
Valószínûleg rövidesen jön a baba. Én is így jártam a 36 héten, és a 37-en megszületett a kisfiam. Egészséges érett újszülött, ezt írták róla. ne aggódj, már a 36. héttõl érett a szülés! Nme minden baba bírja 40hétig!


Hát nem biztos hogy kihúzod addig. Pihenj sokat. Jó babázást!
Szia! Én a 18. héttõl nyitva voltam, teljesen a 36. héttõl és 39. héten szültem. Boldog babavárást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!