Találatok a következő kifejezésre: 36 hetesen es méhszáj (23 db)

Magas a vizeletemben a fehérvérsejt és a láphámsejt. Ez mennyire baj 36 hetesen kinyílt méhszájjal?

A 36. heti vérvételen a vizeletemben 12 fehérvérsejtet mutattak ki, 0-4 a megengedett, és 4 láphámsejtet, 0-2 a megengedett. Emelett a fehérje "opaleszkál". Egészségügyi honlapokon olvastam hogy ezek fert?zést jelenthetnek, vagy akár terhességi toxémiát is. A küls? méhszájam már nyitva van... A véd?n?met már csak holnap tudom felhívni... Segítsetek, mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: szia a fertõzéshez három tünetnek kell együtt lennie vagyis a toxémiához: magas vérnyomás, fehérje a vizeletben és a vizesedés, nekem kettõ volt a fehérje nem hanem a másik kettõ és nem volt semmi probláma sõt rávittem 6 napot de szerintem ha nagyon izgulsz akkor az orvosodat hivd fel ne a védõnõt mert õ úgyis azt mondaj hogymenj el orvoshoz

szia a fertõzéshez három tünetnek kell együtt lennie vagyis a toxémiához: magas vérnyomás, fehérje a vizeletben és a vizesedés, nekem kettõ volt a fehérje nem hanem a másik kettõ és nem volt semmi probláma sõt rávittem 6 napot de szerintem ha nagyon izgulsz akkor az orvosodat hivd fel ne a védõnõt mert õ úgyis azt mondaj hogymenj el orvoshoz
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugtató valamennyire... jó hogy legalább egyvalaki válaszolt.Köszi

Fehér folyásom van 5 napja, 36 hetes terhesen. A doki mintát vett, és 1 HÉT múlva lesz csak eredmény. Még teljesen zárt a méhszáj. De ő abból következtette ki, hogy ez nem magzatvíz szivárgás, hogy zárt a méhszáj?

Nem sok ez az egy hét??? Lehet valami baja ennyi id? alatt emiatt a babának??? Járt már így valaki? Kérlek adjatok tanácsot!!! Még egy kérdés!: A málnalevél teát mikortól ittátok, és mennyit? Err?l az orvossal kellene beszéljek, vagy ihatom belátásom szerint???? Köszöntem szépen a válaszokat!!!!! Bea

Legjobb válasz: Szia. A terhességnek ebben az idõszakában kicsit bõvebb lehet a folyás, nem feltétlenül okozza fertõzés, de jó hogy megnézetted. Az, hogy a méhszáj zárt azt jelenti, hogy ha fertõzés, akkor sem terjedt feljebb, mert ha nyílni kezd az baj. A magzatvíz édeskés illatú szalmasárga folyadék, a doki biztos tudja, hogy mit látott. Végül pedig ne izgulj, minden rendben lesz. :) Málnalevélteát a 36. héttõl javasolt fogyasztani, de én mindenképpen beszélnék az orvosommal.

Szia. A terhességnek ebben az idõszakában kicsit bõvebb lehet a folyás, nem feltétlenül okozza fertõzés, de jó hogy megnézetted. Az, hogy a méhszáj zárt azt jelenti, hogy ha fertõzés, akkor sem terjedt feljebb, mert ha nyílni kezd az baj. A magzatvíz édeskés illatú szalmasárga folyadék, a doki biztos tudja, hogy mit látott. Végül pedig ne izgulj, minden rendben lesz. :) Málnalevélteát a 36. héttõl javasolt fogyasztani, de én mindenképpen beszélnék az orvosommal.
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon köszönöm a válaszodat!!!!! Kiló követ szedtél le rólam ezzel! :D :D :D
A terhességem alatt nekem többször is volt fehér folyásom, nekem s kb 1 hetekig...emiatt ne aggódj, ez ilynkor természetes. Málnalevél teát, ahogy az elõttem válaszoló írta, 36. héttõl lehet inni, a csomagoláson rajta van az adagolás, amit célszerû betartani. Szép babavárást!

36 hetes km vagyok és pisilés után sokszor nyilallik ott alul de úgy hogy alig tudok lépni. Méhszáj kinyílása lehetséges? A méhszáj állapotát nem tudom mert a dokim 3 hete nem vizsgált jövő héten fog mert szabin van.

Legjobb válasz: A méhszáj nyílását nem éreztem,pedig már félidõsen nyitva volt a külsõ. Így a végén a medencecsontok is fellazulnak, készülnek a szülésre, elkezd a medence tágulni. Pisilés közben ellazítod a medenceizmokat, így a csontok is jobban tudnak egymástól távolodni, mint mondjuk ha állsz. Szerintem emiatt érzel ilyenkor fájdalmat.

A méhszáj nyílását nem éreztem, pedig már félidõsen nyitva volt a külsõ. Így a végén a medencecsontok is fellazulnak, készülnek a szülésre, elkezd a medence tágulni. Pisilés közben ellazítod a medenceizmokat, így a csontok is jobban tudnak egymástól távolodni, mint mondjuk ha állsz. Szerintem emiatt érzel ilyenkor fájdalmat.
Szia! Én 35 hetes vagyok, és egyre gyakrabban érzem ezt amit leírsz. Én nem hiszem, hogy a méhszájjal függ össze, mert nekem már 2 hónapja nyitott a külsõ, középsõ, de csak most 2 hete érzem ezt.
Nálam ez hólyaghurut volt! Mutasd meg dokinak az a biztos!
Szia, ez teljesen normalis.En 34 hetes vagyok es mar ket hete nyilallik, de a szulesznom azt mondta attol van, hogy beallt a baba fejvegu fekvesbe es nyom a feje. Tehat ne aggodj!


35-36 hetesen, ha elkezd nyílni a méhszáj és fájások vannak, akkor már nem tartják vissza a szülést? Nem lehet nagy baja a babának ebben a korban?

Legjobb válasz: Szia Nem számít koraszülésnek a betöltött 36. héttõl. Engema 36. héten császároztak és semmi baja nem lett a picinek most már 6 hós . Nyugi Könnyû szülést

Szia Nem számít koraszülésnek a betöltött 36. héttõl. Engema 36. héten császároztak és semmi baja nem lett a picinek most már 6 hós . Nyugi Könnyû szülést
Szia! Nekem az elejétõl kezdve 2000 az értékem. Most 29 hetes vagyok. Nyugi:) !

Semmit nem mond az orvos hogy mekkora lehet de én nagyon kíváncsi vagyok! Kiváncsi lennék hogy 36 hetes babátoknak mekkora a BPD-je és FL-je? 1110 es a méhszájam és 2 fokban érett a lepény ez mit jelent?

Legjobb válasz: a belsõ méhszájad még zárva, ez alapján simán eljutsz a 40. hétig (1110), 2, fokban érett méhlepény viszont arra utal, lehet nem lesz még 4 hét. Van akinek korábban elöregszik, van akinek nem, ez még jó, a 3. fok már nem annyira

a belsõ méhszájad még zárva, ez alapján simán eljutsz a 40. hétig (1110), 2, fokban érett méhlepény viszont arra utal, lehet nem lesz még 4 hét. Van akinek korábban elöregszik, van akinek nem, ez még jó, a 3. fok már nem annyira

36 hetes vagyok, és nekem a doki még soha sem nézte meg, hogy ki van-e tágulva a méhszáj. Igaz nincs panaszom, de azért nem kellene rá néznie?

Legjobb válasz: Szia. A 36 hét alatt egyszer sem vizsgált meg kézzel? És miért nem kérdeztél még rá erre?

Szia. A 36 hét alatt egyszer sem vizsgált meg kézzel? És miért nem kérdeztél még rá erre?
Szia. 4 hetente kell terhesgondozásra járni, ahol minden alkalommal meg kellene vizsgálnia. Nem is fogod érezni ha nyílik a méhszájad, azt csak doki tudja kitapintani.
Szia. Miért nem kérdezed meg, hogy mikor fog megvizsgálni? Az én dokim sem vizsgált meg, mert azt mondta hogyha nincs panaszom õ nem szivesen vizzsgál. Csak ultrahangozott. Egy 2 hónapos baba anyukája.
A kérdező hozzászólása: Sosem vizsgált, csak egyszer mérte a ph-t, és ennyi.

Fájdogál méhszájam és a szeméremcsont, már behelyezkedett a baba? 36 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Én 37 hetes vagyok,szerintem igen,én is 1-2 hete érzek fájdalmakat arra.

Én 37 hetes vagyok, szerintem igen, én is 1-2 hete érzek fájdalmakat arra.
Szia én 38+1 vagyok, szerintem is befordult, nekem úgy a 37.hétre fordult be, elõtte nagyon fájt a jobb borda alatti rész, azóta az is megszûnt! :-)

36 hetes terhes vagyok, ma voltam dokinál, mert enyhén véres váladékozásom volt. Az orvos megvizsgált, és nyitottnak találta mindkét méhszájat. (C2222) Mennyi időt húzhatok még ki a szülésig?

Legjobb válasz: pihenj nagyon nagyon sokat szerintem a nyákdugó távozik,de a doki biztos mondta hogy mi az a váladék.most fontos hogy pihenj.de ha most megszületne már életképes nekem 37hetesen azt irták a papiromra hogy kihordott terhesség ugyhogy szerintem nem lessz baj 1-2 hétig meg pihi mellett kihúzod.sok sikert boldog babavárást.40 hetes kismama

pihenj nagyon nagyon sokat szerintem a nyákdugó távozik, de a doki biztos mondta hogy mi az a váladék.most fontos hogy pihenj.de ha most megszületne már életképes nekem 37hetesen azt irták a papiromra hogy kihordott terhesség ugyhogy szerintem nem lessz baj 1-2 hétig meg pihi mellett kihúzod.sok sikert boldog babavárást.40 hetes kismama
Igen, és a méhnyak is megrövidült. De lehet, hogy még hetekig így marad. Valószínûbb, hogy 1 héten belül baba lesz. De ne aggódj, 36. hét után már koraszülöttnek sem számít, mert megfelelõen érett. Szép szülést! :o)
Valószínûleg rövidesen jön a baba. Én is így jártam a 36 héten, és a 37-en megszületett a kisfiam. Egészséges érett újszülött, ezt írták róla. ne aggódj, már a 36. héttõl érett a szülés! Nme minden baba bírja 40hétig!

2111-es méhszájam van, 36 hetes vagyok. Anyukák! Meddig húzhatom még ki a szülésig? Van itt olyan kismama akinek a doki még 2-3 hetet mondott a szülésig és előbb jött a baba?

Nagyon problémás volt az egész terhessegem, mit csinálhatnék, hogy el?bb jöjjön a baba? Ne itéljetek el, de már szeretnék túl lenni a szülésen. A babámmal minden rendben, a súlya is oké, úgyhogy akár jöhetne is. Légyszi írjatok.

Legjobb válasz: Nekem ez az értékem már a 32.héttõl volt.Mégis kiírt idõre szültem, igaz 3 óra alatt.Teljesen egyéni hogy ebbõl mikor lesz szülés:-) Könnyû szülést és szép egészséges babát kívánok!

Nekem ez az értékem már a 32.héttõl volt.Mégis kiírt idõre szültem, igaz 3 óra alatt.Teljesen egyéni hogy ebbõl mikor lesz szülés:-) Könnyû szülést és szép egészséges babát kívánok!
Én is 36 hetes terhes vagyok. Második babámat várom. Nekem 2200 az értékem 29 héttõl. Görcsök mindennaposak, én is szeretném, ha már túllenék rajta. Én málna levél teát iszom, meg szedem a homeós bogyókat, valamint apával ois megbeszéltük, hogy õ is segít..:) :) (apás indíts) Hétfõn megyek újra dokihoz, én kikérem a véleményét a dolognak, mert nem vagyok hajlandó megint egy óriásbébit szülni. Már most 3500g körüli a törpe...Elsõ fiam is 4300 g volt. Vele már nem akarom én sem 40. hétig elhúzni, mert õ is hasonlóan nagy baba. Pocakom méretei alapján - is elsõ terhességemhez képest - jelenleg (õ így 36 hetesen), 14 cmmel nagyobb pocakom van, mint elsõ szülött kisfiammal volt ugyan ennyi idõsen...
Szia! Elsõ babával a 32.héttõl húztam így, 40+4 voltam, amikor indították Második babámmal sajnos már a 9. héten így indítottunk, vetélést jósoltak, ám végül nulla pihenéssel a 41+0 napon indítani kellett


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!