Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes vagyok. Pár napja nagyon (3 db)

36 hetes kismami vagyok. Pár napja nagyon dagad a lábfejem és a bokám. Mit lehet tenni?

alig látszik a csont és olyan mintha lúdtalpas lennék kiszélesedett a lábam, fáj a talpam is. Nehezen lépek, pedig csak 12 kg-t szedtem fel. Szoktam felpolcolni, de hiába.

Legjobb válasz: Háát, erre csak egy gyógymód van már...Szülni. Nekem is ez volt, úgy néztem ki, mint egy zombi... Semmi nem segített. Egy 2 hetes kislány anyukája

Háát, erre csak egy gyógymód van már...Szülni. Nekem is ez volt, úgy néztem ki, mint egy zombi... Semmi nem segített. Egy 2 hetes kislány anyukája

36 hetes múltam. A baba nagyon keveset mozog pár napja. Mindennap érzem, de nagyon keveset és nem erősen. Ez mitől lehet? Normális dolog vagy kellene aggódnom?

Tegnap voltam ctg-n és ott is kellett forgolódnom, hogy mocorogjon egy kicsit. Amúgy, ha lefekszem, akkor lehet látni, hogy picit mocorog a drága, de nem igazán érzem.

Legjobb válasz: Ez már azt jelenti, h közeledik a szülés. Nekem is így volt kisfiammal, 38.héten szültem, elõtte pár nap már alig mozgott szegényke, õ is készült fel a szülésre. Könnyû szülést és jó egészséget nektek!

Ez már azt jelenti, h közeledik a szülés. Nekem is így volt kisfiammal, 38.héten szültem, elõtte pár nap már alig mozgott szegényke, õ is készült fel a szülésre. Könnyû szülést és jó egészséget nektek!
Szia! Ne izgulj, ahogy közeledik az idõ, úgy egyre kevésbé érzed a mozgását. Lehet, hogy holnap aktívabb lesz, de az is lehet hogy pár nap múlva már szemezni fogtok. A lényeg, hogy ne izgulj, biztos minden rendben van. Kellemes babavárást.

36 hetes vagyok, a derekamban már egyre sűrűbben érzem a húzó érzést. Pár napja naponta többször kell nagy WC-znem, ez jelentheti azt, hogy már közeleg az szülés ideje?

Legjobb válasz: szia! Tudom , nehéz a "várakozás" ; de szerintem az történhetett, hogy a babód most fordult át fejjel lefelé. Ekkor jobban nyomja a hólyagot, többet kell pisilned is. A hátfájás lehet jel, de az is lehet , hogy a súlypont változása okozza. 37 hetes pocis:)

szia! Tudom , nehéz a "várakozás" ; de szerintem az történhetett, hogy a babód most fordult át fejjel lefelé. Ekkor jobban nyomja a hólyagot, többet kell pisilned is. A hátfájás lehet jel, de az is lehet , hogy a súlypont változása okozza. 37 hetes pocis:)
Én is igy éreztem a 40.héten...másnap beinditották a szûlést, mert az a bizonyos "húzó érzés" a méhszájtágulás volt..méghozzá 3 ujjnyira:-)szerencsére gyorsan megszületett a Kicsink( röpke 2 óra altt , érzéstelenítés nélkül, aki már 11 hónapos Nagfiú azóta:-) Sztem közel vagy a végéhez:-) A sûrû wczés nekem is igy volt:-)ugy olvastam, ernyednek el az altest izmai, minden készül a tágulásra... Minden jót!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!