Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes vagyok. Pár (19 db)

36 hetes vagyok, és fáj a hasam alja már pár perce, mintha keménykedne, de nem keménykedik, és nem is feszíti magát a baba. Eddig még egyszer sem tapasztaltam ilyet (3. baba). Mitől van ez az érzés?

Legjobb válasz: Szia.Nekem is ez volt a 3.picimmel,jóslófájásnak mondják,mennyire vagy nyitva?Én mindkét nagyobb gyerköcömet 42.hétre szültem,a 3. viszont,a 36 héten:-)Szerintem vedd komolyan,ha már nyitva vagy...

Szia.Nekem is ez volt a 3.picimmel, jóslófájásnak mondják, mennyire vagy nyitva?Én mindkét nagyobb gyerköcömet 42.hétre szültem, a 3. viszont, a 36 héten:-)Szerintem vedd komolyan, ha már nyitva vagy...
A kérdező hozzászólása: Hogy mennyire vagyok nyitva azt nem tudom, mert tegnap a doki csak egy ctg-t csinált, próbáltam kiharcolni az utolsó uh-t, de azt se csinálta meg. Nem hinném, hogy nyitva lennék, akkor találkoznom kellett volna a nyák dugóval. Volt már jóslóm az elõzõ kettõvel, és ez nem az. Közben mocorog. Gondoltam, hogy biztos a könyöke, de nem csak egy pontban érzem. Na, már a derekam is fáj. Szép lenne, ha beindulna most a szülés, a párom dolgozik, egész hétvégén nem lesz itthon, én meg a 2 gyerkõccel egyedül vagyok... Köszönöm a válaszod!!
Szia! Ilyet én is érzek az utóbbi pár napban. 35/5 hetes vagyok. Fáj a hasam alja, alul bele-belenyilal, keményedik a pocakom (ilyenkor nem birok megmozdulni)

Meddig lehetek együtt a párommal a terhesség vége felé? 36 hetes vagyok

Legjobb válasz: Elvileg 36-37 hétig lehet.De ha nem indul meg a szülés szoktuk javasolni a szexet attól általában beindul!üdv:doki

Elvileg 36-37 hétig lehet.De ha nem indul meg a szülés szoktuk javasolni a szexet attól általában beindul!üdv:doki
szia!! én is a 36.hétben vagyok, mi eddig 8 hétig "le voltunk tiltva" a szexrõl, de tegnap voltam a dokimnál és azt mondta, hogy mostmár mindent lehet!! :) szóval a végéig szexelhetünk.

36 hetes vagyok, a derekamban már egyre sűrűbben érzem a húzó érzést. Pár napja naponta többször kell nagy WC-znem, ez jelentheti azt, hogy már közeleg az szülés ideje?

Legjobb válasz: szia! Tudom , nehéz a "várakozás" ; de szerintem az történhetett, hogy a babód most fordult át fejjel lefelé. Ekkor jobban nyomja a hólyagot, többet kell pisilned is. A hátfájás lehet jel, de az is lehet , hogy a súlypont változása okozza. 37 hetes pocis:)

szia! Tudom , nehéz a "várakozás" ; de szerintem az történhetett, hogy a babód most fordult át fejjel lefelé. Ekkor jobban nyomja a hólyagot, többet kell pisilned is. A hátfájás lehet jel, de az is lehet , hogy a súlypont változása okozza. 37 hetes pocis:)
Én is igy éreztem a 40.héten...másnap beinditották a szûlést, mert az a bizonyos "húzó érzés" a méhszájtágulás volt..méghozzá 3 ujjnyira:-)szerencsére gyorsan megszületett a Kicsink( röpke 2 óra altt , érzéstelenítés nélkül, aki már 11 hónapos Nagfiú azóta:-) Sztem közel vagy a végéhez:-) A sûrû wczés nekem is igy volt:-)ugy olvastam, ernyednek el az altest izmai, minden készül a tágulásra... Minden jót!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Naponta többször megremeg a pocim, a babám. Pár másodpercre! Nagyon aggódóm, baj van? 36 hetes vagyok.

Mit tehetnék? Szedjek több vitamint?

Legjobb válasz: Dehogy beteg! Ez teljesen normális jelenség, elég sok kismama tapasztal ilyet, többek között én is. :)

Dehogy beteg! Ez teljesen normális jelenség, elég sok kismama tapasztal ilyet, többek között én is. :)
Mindkét terhességemnél nagyon sokszor tapasztaltam ezt a remegést. Én is megilyedtem. Semmi bajuk. :)
jujj! megijedtem! Innom kell egy kávét... :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon köszönöm a válaszokat, fõleg az utolsónak! Picit megijedtem, hogy mi van, ha már bent rohamai vannak. De már nem is agyalok többé ilyeneken, hiszen hamarosan megszületik. :)
Ha az orvos nem tiltja, akkor lehet. De fontos, hogy mindketten akarjatok es hagyjatok abba ha valami nem stimmel.
Persze hogy lehet, mi még a kiiért napon is szeretkeztunk az elsõ babával.Most mondjuk lehet hogy nem fogunk, mert most érzem hogy gond lehet.
Szóval nem a babával szeretkeztunk hanem egymással, de az elsõ teresség alatt.Bocs, reggel van:-)
Szia, én 35 hetes vagyok és a héten voltunk dokinál, megkérdeztem és mondta, hogy lehet (persze vizsgálat után) :) ! Üdv.
Igen, normális, márnem nagyon fér odabent, inkább csak fészkelõdik:) 3 gyerekes
Mi se igen ficánkolnánk, ha akkora helyre lennénk beszorítva :) ) Eleve helye sincs, hogy nagyokat tudjon mozogni. ilyenkor már csak ki-kinyomja itt-ott magát, másra nincs is helye :) )
Enyém is hasonló. Bár azért õ még néha beindul egy kicsit és akkor kellemetlen már nekem, mert eléggé erõs lett :) . 36 hetes kismama
Lehet a hidegfront is oka. Az én elsõ abóm extrém mocorgós volt, még szülés közben is rúgott keményen két fájás között... Csak akkor maradt nyugton, ha hidegfront volt. Akkor képes volt egész nap aludni. Mostani pocaklakóm nem ilyen extrém, mint a nõvérkéje volt, viszont hidegfrontra és esõre õ is úgy reagál, hogy alig moccan. Mi több, nõvérkéje már húsz hónapos, örökmozgó és sose fáradt, sose akar aludni, de az ilyen esõs napokon, mint a mai, rengeteget alszik. Persze az is lehet, hogy a te babád egyszerûen azért nem mocorog úgy, mert nincs kedve a szûk helyen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat.megnyugtattatok.
Igen, normális, csak nekünk furcsa, mire megszokja az ember az egyik fajtát, másnap már máshogy lehet érezni õket, a terhesség alatt többféleképp érezzük, ahogy nõnek.
Igen normális, de én is sokat aggódtam. Ha lefekszel húzd feljebb a lábaid, egyél csokit és várd hogy felébredjen! Nálam az abszolút-ébresztõ a dianás-cukor volt :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat.ma már kicsit többször mozog és éreztem csuklani is.:) ))

36 hetes vagyok. Azok is joslo fajasok mikor belenyilall par masodpercet a huvelyembe es befeszul a mehem?

Mert en ezen kivul nem igazan vettem eszre mast.Azt tudom h mensi szeru gorcsre hasonlitanak...

Legjobb válasz: Kosiz a valaszt. Mar reg vartam ra,azota megszuletett a nagy fiam.

A kérdező hozzászólása: Kosiz a valaszt. Mar reg vartam ra, azota megszuletett a nagy fiam.
Szia. Igen ezek jósló fájások de ez nem azt jelenti hogy már holnap szülni fogsz. Az elkövetkezõ 4 hetet ez a fájás végig fogja kísérni hol így hol úgy.

A napokban teljesen megváltozott a párom, ideges, türelmetlen lett (velem is). Írható ez a közelgő szülés számlájra? 36 hetes vagyok.

Egyébként nagyon nyugodt ember,sosem láttam ?t idegesnek, még rendkívül feszült helyzetben sem. Egészen múlt hétig. Azóta ideges, semmihez sincs türelme, velem ugyan olyan kedves, de néha velem szemben sem tudja t?rt?ztetni magát, olykor leteremt. Éjszaka rosszul alszik, pedig nagyon jó alvó egyébként. A babát nagyon várja már.

Legjobb válasz: Szerintem üljetek le és õszintén beszéljétek meg, hogy mi miatt ilyen ideges. Csak így tudjátok tisztázni a most kialakult helyzetet. Sok szerencsét!

Szerintem üljetek le és õszintén beszéljétek meg, hogy mi miatt ilyen ideges. Csak így tudjátok tisztázni a most kialakult helyzetet. Sok szerencsét!
Hasonlót vettem észre én is a páromon...több oka lehet, persze üljetek le és beszéljetek róla, de a párod lehet, hogy nem tudja igazán megfogalmazni mitõl is ilyen feszült. A babavárás az õ idegeiket is felõrli, nálunk a párom attól szenved, hogy én szenvedek, mikor látja rajtam, hogy fájnak a jóslófájások ilyesmi...és tehetetlennek érzi magát. A másik feszültség forrás lehet az is, hogy fél az anyagi terheltségtõl még akkor is, ha nincs erre oka, de tudja, hogy rálesztek "szorulva" az õ vállán lesz a családfenntartás. Negatív érzés lehet, hogy esetleg már belefáradt ebbe az egészbe, igy a vége felé az állandó készültségben állásba.Szóval, sok oka lehet, aggódás, féltés, fásultság...Szeresd nagyon! :) 38 hetes kismama

Normális ha pár napja kb.10x kell wc-re mennem. Az éjszakait bele sem számolom. Jelent ez valamit? 36 hetes vagyok

Legjobb válasz: Valoszinüleg befordul a pici feje és készülõdik. Szerintem nincs semmi gond, ez teljesen normális, fõleg a terhesség végén.

Valoszinüleg befordul a pici feje és készülõdik. Szerintem nincs semmi gond, ez teljesen normális, fõleg a terhesség végén.
Igen, azt jelenti, hogy a baba már nagyon nagy , valószínüleg már lejjebb is szállt, és a hugyhólyagodon csücsül.-) Ezért kell többet menned vécére. Ez ilyenkor teljesen normális, ne ilyedj meg! (már amennyiben nincs más panasz, folyás, kellemetlen szag, viszketés, csípõ érzés)
szia, mi is 36 hetesek vagyunk, múlt héten voltam dokinál és rákérdeztem én is, és õ is azt mondta, h ez így lesz, h a baba feje már annyira lent van, meg nagy is, h nyomja a húgyhólyagot, ez teljesen normális sõt, egy-másfél óránként is fogok majd menni, most jó, ha két órát kibírok:) úh ne izgulj, ez ilyen:)
Nekem most a 34. héten van olyan hogy 20-30 percenként járok pisilni.De legalább nem marad rajtad annyi víz.
Az semmi! Én sokszor felállok a Wc-rõl pisilés után ami gyakorlatilag 3 csepp és már ülhetek vissza, mert megint ingerem van, hogy pisilni kell és megint 2 csepp!
Szia! Én is 36 hetes vagyok! Naponta van amikor legalább 50x megyek wc-re. Még besem érek a szobába és mehetek is vissza. Na ha meg autóval megyünk valahova az kész kabaré. Minden km-en wc-t nézek. De lassan csak vége lessz már!! :)
Én ezt 26 hetesen produkálom, nekem is megfordult, ahogy kell a babám. Tök normális, nyomja a hõlyagot!

Ma voltam ctg-n.36 hetes kismama vagyok, mindent rendben találtak. Van valaki aki ennek ellenére pár napon belül megszült, hogy ott semmit nem jelzett a gép?

Legjobb válasz: Épp betöltöttem a 36. hetet, amikor délelõtt voltam CTG-n. Teljesen rendben találtak mindent. Este pedig váratlanul megindult a szülés, az ügyeletes orvos csak úgy nézett, emlékezett is rám, meg arra is, hogy jó volt az eredmény. Hajnalban pedig meglett a babám. Nehéz volt így megélni, egyáltalán nem gondoltam, hogy hamarabb jön majd. De hála Istennek, egészséges volt. Kívánom, hogy Neked is egészséges kisbabád szülessen, és lehetõleg idõre.

Épp betöltöttem a 36. hetet, amikor délelõtt voltam CTG-n. Teljesen rendben találtak mindent. Este pedig váratlanul megindult a szülés, az ügyeletes orvos csak úgy nézett, emlékezett is rám, meg arra is, hogy jó volt az eredmény. Hajnalban pedig meglett a babám. Nehéz volt így megélni, egyáltalán nem gondoltam, hogy hamarabb jön majd. De hála Istennek, egészséges volt. Kívánom, hogy Neked is egészséges kisbabád szülessen, és lehetõleg idõre.
36+3-kor voltam Ctg-n, minden rendben volt, mintaszerû lett az eredmény. Aznap született meg a lányom, mikor betöltötte a 37. hetet, makkegészségesen (bár pici súllyal - amit aztán szopibajnok módjára hamar behozott) nyugi, tudják a babák, mikor jó nekik kibújni :)
Az nst után szinte azonnal is elindulhat a szülés úgy, hogy ott semmit nem mutat a gép. ez nem ettõl függ. Én 36 hetesen kezdtem járni nst-re, volt, hogy alig volt valami 37. hetesen szültem. A dokid gondolom vizsgált, hogy méhszáj hogy áll? Nekem már a méhszáj vizsgálatnál mondta, hogy valószínûleg nem húzom végig, mert nyitva voltam és a baba feje nagyon nyomta a méhszájamat, szinte meg tudta fogni a buksiját a vizsgálatnál. Azt mondta, nagy valószínûséggel a burok fog megrepedni. Így is lett. :)
Elsõ terhességemnél mikor mennem kellett nst-re, már kisebb fájásokkal mentem, viszont a gép nem mutatott semmit. Este meg is szültem, 37 hetesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!