Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes vagyok. Mi baja (8 db)

36 hetes terhes vagyok. Mi baja lehet a babámnak, ha az átlagosnál több a magzatvíz?

Legjobb válasz: Õszintén szólva ilyen idõsen nem vagyok benne biztos, hogy rád is volnatkozna, mert a babád már fejlett, de mikor én tizen pár hetes voltam ezt tapasztalták, és azt mondták azért baj, mert a nyomás miatt elferdülhetnek a csontjai. De a te babád már nagy és "erõs" gondolom nálad más lehet. Ha abszolút nem segítettem bocsi. Ja, a vizsgálatok befejezésére kiderült, hogy nem is olyan sok. (hál istennek):D

Õszintén szólva ilyen idõsen nem vagyok benne biztos, hogy rád is volnatkozna, mert a babád már fejlett, de mikor én tizen pár hetes voltam ezt tapasztalták, és azt mondták azért baj, mert a nyomás miatt elferdülhetnek a csontjai. De a te babád már nagy és "erõs" gondolom nálad más lehet. Ha abszolút nem segítettem bocsi. Ja, a vizsgálatok befejezésére kiderült, hogy nem is olyan sok. (hál istennek):D
ha túl sok akkor lecsapolják, addig nem okoz bajt, amíg csak mondják hogy sok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem nem lesz semmi baj.

36. -hetes vagyok, ilyenkor már tényleg várható akár mikor a szülés? Most ha megszületne a baba, kora szülött lenne? Tudna lélegezni magától?

Legjobb válasz: A betöltött 36. héttõl nem számít koraszülöttnek,ilyenkor már inkubátorba sem rakják,csak ha nincs meg 2.5 kg.

A betöltött 36. héttõl nem számít koraszülöttnek, ilyenkor már inkubátorba sem rakják, csak ha nincs meg 2.5 kg.
nem lenne koraszülött. A 36. hét után normális már minden. :-) Gratulálok a babóhoz :-))))
Nem koraszülött a 36. hét után (persze ez a súlyától is függ), ilyenkor már teljesen normális is lehet, hogy megindul a szülés, fõleg, ha már nagy a baba és nincs bent sok helye.
ne aggodj.ha beindulna a szülés mär nem lenne gàz vele.normàlis kisbaba:) .és 38.hét elött szültem 2-3 nappal, progizott csäszärral, gyönyörü a fiam!most 6 honapos.puszzzzoo

Tegnap voltam dokinál megvizsgált, volt UH, NST is minden. Azt mondta:nyiladozik a méh száj, 2-3hét és szülök. Utolsó mensi szerint 37 hetes vagyok, szerintük még csak 35-36. Most hány hetes vagyok? Mikor lesz ebből baba?

Legjobb válasz: amikor kibújik :D mindenhol mást mondanak nekem is, máshogy számolnak, mensihez számolnak vagy csak az u.h. méretei alapján viszonyítanak. ne aggódj ezen, már most nem lennne semmi baj, ha esetleg megszületne a babód. boldog babavárást,38hetes kismama

amikor kibújik :D mindenhol mást mondanak nekem is, máshogy számolnak, mensihez számolnak vagy csak az u.h. méretei alapján viszonyítanak. ne aggódj ezen, már most nem lennne semmi baj, ha esetleg megszületne a babód. boldog babavárást, 38hetes kismama


Szerintetek így mikor indulhat be a szülés? 36 hetes vagyok, bő egy ujjnyira nyitva a belső méhszáj, van egy 1, 5 évesem aki mellett nem nagyon tudok pihenni és már nagyon lent van a pocim és a baba?

A derekamban sokszor érzem azt a bizonyos érzést ami az első terhességnél a fájások beindulásának kezdetén volt, viszont egyáltalán nem keményedek! A baba kevésbé aktív már 1 hete amióta teljesen beilleszkedett. A doki 2 napja azt mondta hogy azért próbáljam még bent tartani a babát, mert picike. Szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem (nem szentírás) pá nap múlva szülsz. én sem keményedtem.

szerintem (nem szentírás) pá nap múlva szülsz. én sem keményedtem.
Nem tudsz segítséget kérni valakitõl, legalább egy hétre? Mert akkor már betöltenéd a 37 hetet, onnantól nem számít koraszülöttnek a baba. Tudom, hogy nehéz ilyen kicsi mellett pihenni, de azért valahogy próbáld meg - akkor is, ha nincs segítség, mert muszáj. Egyébként akár még túl is hordhatod, bármi lehet. Drukkolok, hogy jól alakuljon!
Én is ugyan így voltam, nekem a 30. héttõl lett Cg: 2111 méhszájértékem sokat keményedtem, és minden nap több órás erõs jóslóim voltak leszállt korán a hasam már a 33. héten be volt illeszkedve a baba. Én sem tudtam pihenni semmit állandóan futnom kellett a kisebbek után akik 3 és fél éves, és két és fél évesek, és egy nagyobb 10 évesem is van itthon, ahhoz képest, hogy negyedik baba, túlhordtam meg kellett indítani a szülést, a méhszájam meg sem mozdult errõl az értékrõl, hiába az oxitocin méhszájlazító injekció és az orvosom hiába adott bele apait anyait fél óránként durván vizsgált, több órás vajúdás után megcsászároztak.

Mi lehet velem? 36 hetes vagyok, remélem még nem akar jönni a baba?

hetek óta iszonyatosan fáj a medencecsontom alig bírok menni, a doki szerint természetes tágulok, tegnap óta elkezdett fájni a hasam is, keményedik is. nem rendszeres, most mióta felkeltem azóta tart. Olyan mensi szer? nyomó érzés, nem tudom leírni. már napok óta nem alszom éjjel, h? hullámaim vannak, minden bajom van. ez még nem jelenti a szülést igaz? kedden megyek dokihoz, eddig teljesen zárt voltam (4 hete). ez a második szülésem lesz de az els? indított volt és császár, tehát nem tudom milyen az amikor megindul. segítenétek kicsit megnyugodni? ja a lepény már 29 hetesen II. fokban érett volt

Legjobb válasz: Megnyugodhatsz, max nemsokára szülni fogsz :))

Megnyugodhatsz, max nemsokára szülni fogsz :) )
Nincs baj, csak a tested készül fel a szülésre.De ha aggódsz szerintem a megnyugvás miatt hívd fel az orvosod.Max.õ is megnyugtat.
Az én fiam 35+4 hetesen bújt ki, 3000 grammal, 9/10-es ApgaRral. Ha kivárta volna a 40 hetet, lehet szétszakadok, akkora baba lett volna... A lényeg az, hogy ilyen idõs korban már fejlettek, egészségesek, készek a kinti életre. Nyugi!
Nekem 35 hetesen be is indult, de a magnézium visszatartotta. Ha most megszületne nem lenne gond. Nyugodj meg! Az a helyzet az én picim sem tudja kibújjon e vagy sem. Sajnos most szerintem senki sem tud okos lenni, mert ezek a frontok jönnek mennek, és nemcsak a baba nem tudja mit csináljon sem a szervezetünk. Szerintem az idõjárás az oka. Ha nagyon érzékeny vagy rá, elképzelhetõ hogy beindul. De biztos csak "szórakozik " a front miatt. Mensi szerû érzésem nekem is volt már volt hogy 1, 5 napig megállás nélkül azt éreztem, hogy mindjárt megjön. (De azonnal kibuggyan, ha érted mire gondolok.) Szóval ez még önmagában nem jelent semmit. 4 héttel a szülés elõtt meg már készül a szervezet, ami csak Jót jelent, hátha most nem kell indítani, és sikerül megszülnöd. Erõs fájásaid lesznek görcsölés amikor megindul, és egy egy fájás nemcsak egy nyilalásból áll, hanem 30-40 másodpercig is eltart. Esetleg erre figyelj. Kitartás. 38+2hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszönöm... 36 hetesen még korai lenne a picimnek ha kibújna... remélem még vár egy 2 hetet
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok :) azért remélem még pár napot benn marad és tényleg csak a frontok!

Második baba, 36 hetes vagyok és 2222 a méhszáj, aki esetleg hasonlóan volt, mikor szült meg?

Az els? terhességemnél még 41.héten is 3000-es voltam.

Legjobb válasz: A 38. héten. A kislányom 3450g és 48 centi volt.

A 38. héten. A kislányom 3450g és 48 centi volt.
Hát, nekem már 36.hetesen 1111 volt, és 40+5napra szültem. Szintén 2.baba.
Szia! Én is 36. hét elõtt nyíltam ki 2 ujjnyira, és 39+4 hetesen szültem. 2 ujjnyi nem egyenlõ 2 centivel.
Szia! 36 hetesen Nekem 2200 volt a méhszáj és még egyben vagyunk. Az 1. terhességemnél Én is 1 héttel túlhordtam a kisfiamat, a kiírás napján 3000-es méhszájjal. 39+2 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi!! ÓÓ én szeretnék most hamarabb megszülni (tudom nem kívánságmûsor) :) ) csak úgy megörültem hogy ez azt jelenti hogy 2 centire nyitva vagyok, nem?
A kérdező hozzászólása: Igen azt gondoltam :) csak nem emlékeztem hogy 2 UJJNYIT jelent vagy 2 CENTIT.
Nekem ennyinél már megindították, a kiírt elõtt három nappla, igaz voltak egészségügyi bajaim.3 óra alatt meglett.
Nekem is ez volt, szóltam a dokinak, azt mondta, természetes.huzódik, készülget minden.:) Szép babayárást


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!