Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes vagyok. Ezek mit jelentenek: (4 db)

36 hetes kismama vagyok. Ezek mit jelentenek: CX:2000, Kf/4hu-val érő grav. ut., Fekvés:2KT, Lepény:G-2, Flowmetria:2, 5.?

Legjobb válasz: A cx-2000-a méhszáj megrövidûlt 1újjnyíra,de zárva van teljesen a méhszáj belsõ,közép,külsõ.A többit nem tudom sajna.Van még idõd jó hogy zárva vagy még teljesen!Üdv 28.hetes kismama

A cx-2000-a méhszáj megrövidûlt 1újjnyíra, de zárva van teljesen a méhszáj belsõ, közép, külsõ.A többit nem tudom sajna.Van még idõd jó hogy zárva vagy még teljesen!Üdv 28.hetes kismama
A cx2000 már elmondták. Köldök felett 4 ujnyivan erõ terhes méh, fekvés: kettes kopnyatartás, Lepényed kettes érettségû, normális már ilyenkor, hiszen ez a szerv a 40 héttel elveszti a funkcióját, A flowmetrria a köldökzsinórban áramló vér, az is jó. Teljesen jól vagytok. Gratula! Puszi! Zsuzsa

Ez mit jelent? Ma vagyok pont 4 hetes terhes, viszont reggel volt vmi rózsaszínes folyás. Elmentem dokihoz este, aki ezt írta a leletemre: 35 mm-es uterus, benne 8, 5 mm-es endometrium, 36 mm-es felritkulás látható. Ezek mit jelentenek?

Viszont egész nap nem volt semmi folyásom a reggeli rózsaszínen kívül, de hogy megvizsgált, barnás folyás van. Nagy bajt jelenthet? Két vetélésem volt már. Õt nem szeretném elveszteni!

Legjobb válasz: Én a 8,5 mm-ert egy picit keveslem,de a felritkulás jelenthet jót,mert korai terhességnél ez látszik ott,ahova a baba befészkelte magát.

Én a 8, 5 mm-ert egy picit keveslem, de a felritkulás jelenthet jót, mert korai terhességnél ez látszik ott, ahova a baba befészkelte magát.
Az orvost nem kérdezted meg? Ezt sosem értettem... megvizsgál, a kezedbe nyom egy leletet csupa latin kifejezésekkel, semmit se szól, te pedig elköszönsz és kijössz?
A kérdező hozzászólása: Zárás elõtt estem be, így sem nagyon akart megvizsgálni. Már kabátban voltak. Gyorsan megköszöntem és eljöttem. 17-re hivott vissza uh kontrollra.
Közepes mennyiségû magzatvíz, lepény II. fokban érett, jó köldökzsinór áramlás
Tökéletes, szerintem nem fogod végig kihúzni, ha már II fokban érett. Nekem 1 hónappal elötte volt I fokban érett. 10 nappal elötte volt II fokban rett. Ez a szülés közelségét jelenti. A többi adattal sincs seemi gond! Dia
tökéletes eredmények! :) a II. fokban érett lepény ilyenkor már lehetséges, aztán jön a III. fokban érett és van IV. fokban érett is. simán kihordhatod a 40. hétig a babát, de ha jövõ héten szülnél sem lenne már gond :) http://fru.szimpatikus.hu/amit-a-gatizomrol-tudni-erdemes-kr..


Dehogy baj, de már ne mérd a hõdet, felesleges. Ott a baba, a hõddel ne foglalkozz! Gratulálok! :)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Fölösleges már mérned, nincs jelentõsége, örülj a babónak! :) )))) Szép babavárást! :) ))))
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/55535fe8515e4c0ee63d97.. Itt a görbém is. Mit gondoltok? Aggasztó?
Ilyenkor már ne mérd a hõdet, felesleges.Nincs semmi baja a bébinek, de ha idegesíted magad a hõmérséklet méréssel, az neki sem jó!
Látod, én is ezt mondtam neked! :-))) Ennyi embernek ugye már hiszel? :-)Pötty ott van és jól van!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!