Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes vagyok. Egy hete (6 db)

36 hetes vagyok, és kb.1 hete minden éjjel meg reggel egyre jobban fáj a bordám jobb oldalt. Ez mitõl lehet?

Legjobb válasz: szia! én 35 hetes vagyok én is szoktam érezni de elõtte érzem mintha befúrná a lábát és akkor fáj szóval sztm. a baba miatt van. de nem akarok hülyeséget írni csak én így érzem!

szia! én 35 hetes vagyok én is szoktam érezni de elõtte érzem mintha befúrná a lábát és akkor fáj szóval sztm. a baba miatt van. de nem akarok hülyeséget írni csak én így érzem!
a baba csinálja. Nekem is állandóan fáj pár napja. És nekem is a jobb oldalt. Ennél már csak rosszabb lesz :D
hát én is biztatni foglak, ettõl még lesznek durvább dolgok is :D a babának egyre kevesebb a helye...

36 hetes terhes vagyok. Egy hete a magzatvíz bővebb az átlagosnál. Eddig normális volt. Jelent ez bajt? Nekem nem mondták.

Legjobb válasz: Nem kell aggódnod ha eddig minden rendben volt akkor nincsen baj. Lehet hogy a babád éppen a vizsgálatkor pisilt egy jót és azért tûnt bõvebbnek a magzatvíz.

Nem kell aggódnod ha eddig minden rendben volt akkor nincsen baj. Lehet hogy a babád éppen a vizsgálatkor pisilt egy jót és azért tûnt bõvebbnek a magzatvíz.

Az UH adataim épp egy 36 hetes magzat adatainak felelnek meg, pedig csak 33 hetes terhes vagyok. Ezt azt jelenti hogy nagy a babám? Az lehetetlen, hogy 3 hetet tévedjenek előre a gépek, és az orvos?

Két különböz? UH is ugyanazt mondta, egészen a 28 hétig megfelel? adatok, és ugyanazt a szülési id?pontot,(dec20) ha tévednek akkor nov 30án szülök, nem mi ndegy...

Legjobb válasz: Igen azt is jelentheti, hogy nagy a baba, de azt is jelentheti, hogy el lett számolva a szülési idõpont. Amikor elõször megjelensz a terhesgondozáson megkérdezik, hogy mikor volt az utolsó menstruációd. Az orvos ebbõl számolja ki a várható szülés idõpontját. Az is lehet, hogy már terhes voltál az utolsó menstruáció elõtt. Így volt nálam is az elsõ gyereknél. Úgyhogy helyes ha felkészült már november végére. Úgyis akkor születik meg, amikor Õ akar. Könnyû szülést kívánok neked!

Igen azt is jelentheti, hogy nagy a baba, de azt is jelentheti, hogy el lett számolva a szülési idõpont. Amikor elõször megjelensz a terhesgondozáson megkérdezik, hogy mikor volt az utolsó menstruációd. Az orvos ebbõl számolja ki a várható szülés idõpontját. Az is lehet, hogy már terhes voltál az utolsó menstruáció elõtt. Így volt nálam is az elsõ gyereknél. Úgyhogy helyes ha felkészült már november végére. Úgyis akkor születik meg, amikor Õ akar. Könnyû szülést kívánok neked!
Szia! Latom regi kerdes de en is ebben a cipoben jarok pont most. Vegul mikor szultel? Hany hetre? Minden ok volt a babaval? Mekkora lett? Orulnek ha valaszolnal. Koszonom minden jot!

36 hetes terhes vagyok, tegnap uh-on a dokim azt mondta hogy kisebb a gyomor az átlagosnál. és egy hét múlva ránézünk. Mit jelenthet a kisebb gyomor (a méretén kívül)? Milyen problémát okozhat a későbbiekben?

Legjobb válasz: Nem tudom, mi állhat mögötte, talán a baba éppen ürített. Ezt abból gondolom, hogy hasonló dolgon mentem keresztül, csak nálam nagyobbnak látták a gyomrot. Engem is visszarendeltek, és a következõ alkalommal minden rendben volt. Azt mondta a doki, valószínûleg teleitta magát magzatvízzel, azért mértek nagyobb értéket. Jövõ héten te is okosabb leszel.

Nem tudom, mi állhat mögötte, talán a baba éppen ürített. Ezt abból gondolom, hogy hasonló dolgon mentem keresztül, csak nálam nagyobbnak látták a gyomrot. Engem is visszarendeltek, és a következõ alkalommal minden rendben volt. Azt mondta a doki, valószínûleg teleitta magát magzatvízzel, azért mértek nagyobb értéket. Jövõ héten te is okosabb leszel.

36, 5 hetes babás vagyok. Sajnos húgyúti fertőzésem van, így a doki Augmentint (625 mg) írt fel, napi 3-at egy hétig. Ugye ettől nem lesz baja a bébimnek?

Sokan vannak így a terhességük alatt? Ráadásul gombától is szenvedek az egész várandósságomban:(

Legjobb válasz: szia szedheted nem lesz semmi baj.Gombát is kezelték gondolom.

szia szedheted nem lesz semmi baj.Gombát is kezelték gondolom.
Szia! Igen bármilyen gyógyszert irnak fel a dokik azt bekell szedni!Nekem 28 hetesen volt ez.De én a korházba kerültem vele.13 antibiot.injekció és utánna még 1 doboz orvosságot szedtem be.Mielöbbi gyógyulást kivánok neked!Minnél több folyadékot igyál.Vannak kimondottan erre való teák.Nyugodtan igyad öket!Üdv neked!Boldog babavárást!Jó éjt! Szinti(6, 5hós kicsilány anyukája)
Nekem ugyanezt a dózist kellett szednem a 20. héten 10 napig. Semmi bajunk nincs. Minden jót!
Én 36 hetesen kaptam Augmentint, és a szülés után. Semmi bajt nem csinált, ezt lehet szedni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek a megnyugtató válaszokat:)
Ha nem megy lejjeb, akkor sajnos sok!
Attól függ mennyire magas.De legtöbb ilyen esetben császároznak mert nem csak te de a baba is agyvérzést kaphat.
szia! nekem is ez volt a probléma!!az elsõ hónapoktól semmi magas vérnyomásom nem volt ! a 9 hónapba lett magasabb mert addig 120/80 volt utánna let 140/90! de az orvosom azt mondta ettõl még nem kell megílyedni mert ez még nem olyan nagyon veszélyes!! így is meg szültem normálisan szépen a kislányomat mindíg nézzték a vérnyomást és semmi baj nem volt!! jó lenne tudni neked milyen magas a vérnyomásod?? hányadik hnapba vagy?mert ezen is sok múlik!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!