Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes vagyok. Baj hogy még (2 db)

36 hetes terhes vagyok. Baj hogy még egyáltalán nem nőtt a mellem vagy legalábbis nagyon kicsit? Mikor indul be a látványos mellnövekedés? Ettől függetlenül tudok majd szoptatni?

az el?tej már 33 hetesen megjelent

Legjobb válasz: H baj-e azt nem tudom,de ha megjelent az elõtej,akkor szerintem nagy gond nem lehet. Én a 22.héten járok,és 75Crõl indultam és most nõttem ki a 75D-t.A legtöbben arról számolnak be,h az elsõ trimeszterben nõ nagyot,aztán ez a növekedés lelassul,de folyamatos. Szerintem kérdezz meg a témában egy szakembert!

H baj-e azt nem tudom, de ha megjelent az elõtej, akkor szerintem nagy gond nem lehet. Én a 22.héten járok, és 75Crõl indultam és most nõttem ki a 75D-t.A legtöbben arról számolnak be, h az elsõ trimeszterben nõ nagyot, aztán ez a növekedés lelassul, de folyamatos. Szerintem kérdezz meg a témában egy szakembert!
Mindenkinek másképp reagál a szervezte. Szoptatásnál még nõhet a mell. És szoptatás nem függ a mell méretétõl!! Persze, hogy ettõl még fogsz tudni szoptatni.-)

Szerintetek normális hogy eddig 37, 2 37, 3 volt a hőm, ma meg 36, 9-et mértem? Baj van? 7 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Csak egyet árulj el: miért kell méregetni minden nap a hõdet, ha már tudod, hogy 7 hetes babás vagy? Nincs elég izgulnivalód, vagy mi?

Csak egyet árulj el: miért kell méregetni minden nap a hõdet, ha már tudod, hogy 7 hetes babás vagy? Nincs elég izgulnivalód, vagy mi?
Dehogy van baj! Ne paráztasd magad feleslegesen. Én sosem mértem a hõmet, mégis itt vagyunk. Kerüld a felesleges stresszt, mert így végig fogod idegeskedni az egész terhességedet! Nyugi! :) 39 hetes
Nekem azt mondták, hogy, ha kiderül, hogy babás vagyok felejtem el a hõmérõt, mert akkor már mindegy és egy idõ után nagyon érdekes dolgokat produkál a görbe, szóval nincs jelentõsége, hogy leesett egy picit!Nyugodj meg és ne spanold magad rajta, nincs baj!!!!!
Szerintem is leteheted már a hõmérõt!!! Én addig mértem, amíg szívhangja nem lett, de a 37-es hõfokot talán egyszer értem el. Ne aggódj, nem ezen múlik már.
A kezdeti idõszakban, ha jól gondolom(tudom)a hõemelkedés attól van, hogy a szervezet vádekezik az idegentõl, úgy mint egy vírustól is teszi, aztán erõsebb a magzat lassan hozzászokik a szervezet.Utána meg a hõhullámok meg a hormonok mûve már!Nyugi nincs baj ezzel!
nincs baj. Nekem egy idõ után visszacsökkent a hõmérsékletem, mostanában a normális 36, 6, és 37, 2-vel estem teherbe. Még azt sem mondhatom, hogy magasabb a testhõmérsékletem a nem terhes idõszakhoz képest. Ugyanannyi, mint akkor volt. 24 hetes pocis
Hát, nem, szerintem, nem vagy normális. Ha már erre szólt a kérdés. :) Inkább nincs más paráznivalód, amit szívbõl kívánok, hogy ne is legyen. Nekem volt már egy vetélésem a 10. héten, így eszem ágában sincs hõmérõzni, még lassan pisilni menni sem... 6 hetes km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!