Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes vagyok holnap (5 db)

36 hetes vagyok. (holnap leszek 37) Reggel óta iszonyú csípő fájásom van. Nem szünik bármit csinálok. Mostanában fájt már csak nem ennyire és nem folyamatosan. Mit tegyek hogy el tudjam viselni?

Legjobb válasz: Szia én is a 36-ik héttõl így vagyok.Sajnos én nem tudtam ellene semmit tenni,szerintem tágulnak a csontok.Most nekem meg a derekam kezdett iszonyatossan fájni.Így végefelé roszabb minden.Boldog babavárást!!!Üdv 40 hetes kismama

Szia én is a 36-ik héttõl így vagyok.Sajnos én nem tudtam ellene semmit tenni, szerintem tágulnak a csontok.Most nekem meg a derekam kezdett iszonyatossan fájni.Így végefelé roszabb minden.Boldog babavárást!!!Üdv 40 hetes kismama
Nekem a szeméremcsontom fáj valami eszméletlenül napok óta!Minden lépésnél szõrnyû, de alapban is fáj.Tenni én sem tudok ellene sajnos.Ez ilyenkor már természetes.38 hetes kismami

Az Nst vizsgálaton nem mozgott a babám. Ez mitől lehet? HOlnap vissza kell mennem kontrollra. De amugy meg sokat mocorog.36 hetes vagyok

Legjobb válasz: Aludt. Ilyenkor engem elküldtek fél órára, hogy sétáljak, egyek meg egy csokit, igyak vmi üdcsit. Mire visszamentem, mozgott is rendesen :o)

Aludt. Ilyenkor engem elküldtek fél órára, hogy sétáljak, egyek meg egy csokit, igyak vmi üdcsit. Mire visszamentem, mozgott is rendesen :o)
Én is jártam így. a védõnõ mondta, hogy keljek fel az ágyról és járkáljak egy kicsit, hátha felébred, mert aludt szegénykém. aztán utánna minden ok volt. van ilyen

Mikor kezdtetek kinyílni? én ma voltam vizsgálaton, és még teljesen zárva vagyok, és holnap lesze4k 36 hetes!

Legjobb válasz: Szia most még csak 21 hetes vagyok de az elõzõ terhességemmel a betöltött 40. hét után 2 nappal született meg a fiam és a szülés napján csak.Neked már nincs olyan sok hátra kitartás:))Irigykedem:)

Szia most még csak 21 hetes vagyok de az elõzõ terhességemmel a betöltött 40. hét után 2 nappal született meg a fiam és a szülés napján csak.Neked már nincs olyan sok hátra kitartás:) )Irigykedem:)
Én a szülésem napján még zárva voltam. Reggel ötkor még zárva voltam , és 11 kor majdnem teljesen ki voltam tágulva.
Én amikor az elsõ terhességemkor 35 hetesen 1 ujjnyira kinyíltam, nem örült az orvosom. Azonnal eltiltott az egész napos munkáról, max. délig engedélyezte stb. És a 38.héten nyugodott meg, hogy most már jó így. Mondanom sem kell, hogy 40+6 naposan egyujjnyi méhszájjal indították meg a szülést. Ezek szerint 38.hét elõtt nem nagy ildomos nyílni.
Szia!Én most töltöm a 40. hetet de csak egy ujjkúpnyira van nyitva a külsõ méhszáj.A belsõ teljesen zárt.A fiamat viszont 38 hétre szültem és csak azon a héten kezdtem nyílni.1 ujjnyival mentünk be úgy, hogy elfolyt a magzatvíz és rá 4 és fél órára megszületett.
Nekem 37 hetesen mondta az orvos, hogy kinyílt mind a 3 méhszáj 1 ujjnyira (3111), most 39+3 vagyok, és szülésnek még híre-hamva nincs!


Miért ne lenne normális...? Velem nem terhesen is elõfordult. 39 hetes km
Én tegnap óta ilyen vagyok :( Teljesen normális, front miatt van. 22hkm
A kérdező hozzászólása: Értem :) . Akkor jó, megnyugodtam. Nekem nem terhesen mindig energia túltengésem volt, azért szokatlan, meg a második trimeszter is jól telt. Lehet, hogy picit már fáradok... Meg tegnap elég sokat mentem, egy kicsit át is fáztam estére, talán ez egz kicsit megterhelte a szervezetemet. Akkor pihenek. :)

36 hetes terhes vagyok holnap megyek a kötelezö vizsgálatra ez miböl fog állni? Kell vinni a reggeli vizeletet?

36 hetes terhes vagyok holnap megyek a kötelezö vizsgálatra ez miböl áll? kell vigyek itthonról vizeletet és éhgyomorra kell menni? lesz uh-is?

Legjobb válasz: Egy sima UH...legalábbis nálunk.Bár én nem járok magánrendelésre,így nem tudom,hogy ott mi a módi. NTS majd csak utána van.Vérvétel meg elõtte volt.

Egy sima UH...legalábbis nálunk.Bár én nem járok magánrendelésre, így nem tudom, hogy ott mi a módi. NTS majd csak utána van.Vérvétel meg elõtte volt.
Engem 32 hetesen rendeltek most vissza, uh és méhszájvizsgálatra. A védõnõnek szoktunk vizeletet adni. Valamikor kell még vérvételre is mennem, de azt nem tudom még mikor. Oda éhgyomor. De ha nem vesznek vért, nem kell éhgyomor, a vizelet meg nem árta, ha nálad van:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!