Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes vagyok és egy (26 db)

36 hetes vagyok és egyre erősebben fáj a hasam alja ez még jósló? Ti is így vagytok 36 hetes kismamák?

Legjobb válasz: Szia! Én 37 hetes kismama vagyok de nekem is ez van most nem tudom mi van:) Állítólag ma meleg front van!

Szia! Én 37 hetes kismama vagyok de nekem is ez van most nem tudom mi van:) Állítólag ma meleg front van!
A kérdező hozzászólása: nekem a két oldalt nagyon fáj és többször megyek nagyvécére is pénteken leszek 37 hetes dec 23 ra vagyok kiírva utolsó menszim elsõ napja márc 16-án volt és te?
Én is 36 hetes vagyok, nekem semmi.... Se jósló, se semmi... :)
Szia!én ma töltöttem a 37.-dik hetet és nekem is néha olyan erõs jóslóim vannak hogy azt hiszem menni kell de aztán elmúlik!van olyan hogy úgy érzem hogy meg akar jönni valamikor csak nyilalgat de van olyan hogy elég erõsen is fáj!védõnõm szerint ez mind jósló fájás és akkor induljak korházba ha szabályosan 10 percenként jönnek mert akkor ha szabályos az már vajúdás(legalábbis nekem ezt mondta)!amúgy én dec. 20-ra vagyok kiírva!
Szia! Én 37 hetes kisbaba vagyok és nekem nem fáj!!! Menj el orvoshoz üdv:télapó

36 hetes vagyok, és kb.1 hete minden éjjel meg reggel egyre jobban fáj a bordám jobb oldalt. Ez mitõl lehet?

Legjobb válasz: szia! én 35 hetes vagyok én is szoktam érezni de elõtte érzem mintha befúrná a lábát és akkor fáj szóval sztm. a baba miatt van. de nem akarok hülyeséget írni csak én így érzem!

szia! én 35 hetes vagyok én is szoktam érezni de elõtte érzem mintha befúrná a lábát és akkor fáj szóval sztm. a baba miatt van. de nem akarok hülyeséget írni csak én így érzem!
a baba csinálja. Nekem is állandóan fáj pár napja. És nekem is a jobb oldalt. Ennél már csak rosszabb lesz :D
hát én is biztatni foglak, ettõl még lesznek durvább dolgok is :D a babának egyre kevesebb a helye...
Lehet, hogy a nyákdugó volt.Hívd fel a védõnõdet vagy a dokidat!
Szia! szerintem is a nyákdugó nekem is így kezdõdött a szülés! Fájásaid vannak? Nyugi ez ilyenkor már normális csak nem szabad hogy nagyon vérezz de ilyen véres nyúlós folyhat el nyugodtan. Drukkolok!

36 hetes vagyok, és a zsibbadáson és a dagadáson kivül nincsenek tüneteim. Milyen egy josló fájás?

Legjobb válasz: Olyasmit képzelj el mint egy mensis görcs. Ami éppen a derekadba sugárzik. Erõsödhet, elhúzódhat, de aztán egyszercsak elmúlik, mielõtt sûrûbbé és rendszeresebbé válhatna.

Olyasmit képzelj el mint egy mensis görcs. Ami éppen a derekadba sugárzik. Erõsödhet, elhúzódhat, de aztán egyszercsak elmúlik, mielõtt sûrûbbé és rendszeresebbé válhatna.
szia nekem ilyen mensis szerû görcseim szoktak lenni, és a derekam is nyílal.azt mondják ilyen a joslófájás. 34hetes kismama, boldog babavárást
Nekem 32 hetesen jelentkezett elõször.Görcsölt a hasam pár percig, majd elmúlott.Ez ismétlõdött párszor egymás után.2 hete 5 percenként jöttek a fájások, de csak 4-szer egymás után, aztán semmi.A derekamba nem sugárzott még ki.Üdv:39 hetes kismami

Szerintetek így mikor indulhat be a szülés? 36 hetes vagyok, bő egy ujjnyira nyitva a belső méhszáj, van egy 1, 5 évesem aki mellett nem nagyon tudok pihenni és már nagyon lent van a pocim és a baba?

A derekamban sokszor érzem azt a bizonyos érzést ami az első terhességnél a fájások beindulásának kezdetén volt, viszont egyáltalán nem keményedek! A baba kevésbé aktív már 1 hete amióta teljesen beilleszkedett. A doki 2 napja azt mondta hogy azért próbáljam még bent tartani a babát, mert picike. Szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem (nem szentírás) pá nap múlva szülsz. én sem keményedtem.

szerintem (nem szentírás) pá nap múlva szülsz. én sem keményedtem.
Nem tudsz segítséget kérni valakitõl, legalább egy hétre? Mert akkor már betöltenéd a 37 hetet, onnantól nem számít koraszülöttnek a baba. Tudom, hogy nehéz ilyen kicsi mellett pihenni, de azért valahogy próbáld meg - akkor is, ha nincs segítség, mert muszáj. Egyébként akár még túl is hordhatod, bármi lehet. Drukkolok, hogy jól alakuljon!
Én is ugyan így voltam, nekem a 30. héttõl lett Cg: 2111 méhszájértékem sokat keményedtem, és minden nap több órás erõs jóslóim voltak leszállt korán a hasam már a 33. héten be volt illeszkedve a baba. Én sem tudtam pihenni semmit állandóan futnom kellett a kisebbek után akik 3 és fél éves, és két és fél évesek, és egy nagyobb 10 évesem is van itthon, ahhoz képest, hogy negyedik baba, túlhordtam meg kellett indítani a szülést, a méhszájam meg sem mozdult errõl az értékrõl, hiába az oxitocin méhszájlazító injekció és az orvosom hiába adott bele apait anyait fél óránként durván vizsgált, több órás vajúdás után megcsászároztak.

Szétnyíltak a hasizmaim. Szülés után helyre fog állni? 36 hetes vagyok, és középen simán befér egy ujjam a hasizmaim közé, ha hanyatt fekszem.

Ha ülök, vagy állok, nem ilyen "látványos", alig érezni. Az els? terhességemnél nem váltak el ennyire egymástól. Egyébként "kockás" volt a hasam, tehát nem mondanám, hogy renyhe az izmom, de ezek szerint mégis. Remélem, visszaáll majd az eredeti állapot. (?)

Legjobb válasz: Nekem nem állt vissza, pedig már fél éves a babám. Nekem is elég feszes volt a hasam terhesség elõtt, most pedig ha hanyatt fekszem és egy kicsit felemelkedek, kb. 1,5 ujjnyira van szétválva...

Nekem nem állt vissza, pedig már fél éves a babám. Nekem is elég feszes volt a hasam terhesség elõtt, most pedig ha hanyatt fekszem és egy kicsit felemelkedek, kb. 1, 5 ujjnyira van szétválva...
Szia! Nekem csak a 3. gyerkõcnél vált szét a hasizmom, sõt még sérvem is lett. A sérv hamar gyógyult, a hasizmom, most kezd helyre jönni. (9 hónapja szültem). Szerintem a Tied is rendbejön, de idõ kell hozzá.
Szerintem, ha szülés után, mikor már engedi a dokid elkezdesz rájuk edzeni, akkor helyre fog állni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is remélem, hogy visszaáll, majd teszek is érte, de úgyis a baba lesz az elsõ, nem a "lyuk" a hasamon. :D
Terhesség alatt teljesen normális, hogy kettéválik a hasizom, hisz nem tud mást tenni a pocaktól. Vissza fog állni, ne félj:)
Milyen az, mikor szétválik? Nekem a bõröm sem repedt meg (eddig, szerencsére), bár tudom, bármikor megtörténhet. de mi ez a szétválás? Hol, és hogyan néz ki? ne haragudj, hogy ilyeneket kérdezek, csak nagyon érdekelne. (Amúgy meg, ha elõtte kockás volt, biztos utána is helyre tudod hozni! Sok sikert hozzá!)
A kérdező hozzászólása: Nekem sem repedt meg a bõröm. Úgy tudod megnézni, hogy szétvált-e az izom, hogy hanyatt fekszel, és úgy teszel, mintha fel akarnál ülni, közben az ujjaiddal megnyomod a hasizmaidat középen, ahol össze vannak nõve. Nekem itt ujjnyi rés lett hosszában, és ahogy feszítem a hasam, púpos is a bõr, puha az egész.
Köszi a választ. Elég furán hangzik...Szorítok, h helyrejöjjön.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

36 hetes vagyok és egyáltalán nincs étvágyam, naponta egyszer eszem egy picit azt is csak picikém miatt, de utána hányingeremvan van olyan, hogy ki is jön belõlem. Ez normális?

Legjobb válasz: Sajna igen, nyomja a baba a gyomrodat. Próbálj sokszor falatokat enni, kell a táplálék mindkettõtöknek! Pár hét és enyhülni fog ez, ahogy "száll le" a hasad :)

Sajna igen, nyomja a baba a gyomrodat. Próbálj sokszor falatokat enni, kell a táplálék mindkettõtöknek! Pár hét és enyhülni fog ez, ahogy "száll le" a hasad :)

A mészájam 2111 36 hetes vagyok van fogadot orvosom akivel nem vagyok megelégedve. tegnap voltam egy másik dokinál de ö nem válal montam neki hogy vizsgáljon meg és amikor megvizsgált azt monta hogy csak a kilsö mészáj van nyitva. Ki mondhat igazat?

kinek higyek?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem menj el egy teljesen független orvoshoz, mondjuk a tanácsadóba, ott is megvizsgálnak. Ha nem bízol az orvosodban, és nem vagy vele megelégedve, akkor a szülésnél is problémáid lesznek! Az ügyeletes orvosnál is lehet szülni, sokszor jobb mintha lenne orvosod!!!Kitartás! Üdv.31 hetes kismama.

Szia! Szerintem menj el egy teljesen független orvoshoz, mondjuk a tanácsadóba, ott is megvizsgálnak. Ha nem bízol az orvosodban, és nem vagy vele megelégedve, akkor a szülésnél is problémáid lesznek! Az ügyeletes orvosnál is lehet szülni, sokszor jobb mintha lenne orvosod!!!Kitartás! Üdv.31 hetes kismama.
az a doki aki nem akart elvállalni, lehet hogy nem is mondott igazat, de az is lehet, hogy visszazáródott a középsõ és a belsõ. A fogadott dokiddal csak most nem lettél megelégedve? Eddig? Most már nehezen vesz át bárki, mert nem õk kezeltek és ilyenkor már nem szeretnek átvenni senkit. A legjobb, ha megpróbálsz annál érdeklõdni, akihez tényleg tartozol. hátha az megfelelne, a védõnõ tudja ki az.
Olyan nincs, hogy visszazáródik a méhszáj, ha 1x kinyílt, csak továbbnyílhat. A 2111 elég komolynak tûnik, szerintem azzal már befektettek volna. Ha csak a külsõ lenne nyitva, akkor 2100 lenne, és azzal csak pihit javasolnak. Hát nem tom kinek higyjél.

36 hetes vagyok. Egy ideje fáj a hasam alja, olyan mensi szerűen, de folyamatosan és annál erősebben. Néha bele nyíllal, ami elég fájdalmas és a derekamban is érzem. Mi lehet ez? Valami baj lenne vagy ez ilyenkor már normális?

A folyásom pedig több lett és olyan fehéres nyálkás valami is van benne. A folyásomnak nincs semmi kellemtelen szaga, nem viszket vagy ég. Csak egyszer?en több és van benne ilyen nyúlós, fehére valami, de csak kis darabka. Bocs,hogy így írom le, de nem tudom másképpen megfogalmazni.

Legjobb válasz: Szia! Én 35 hetes vagyok.A folyásom nekem is hasonló pár napja,szerintem ez nagyjából normális,mert az elõzõ terhességemnél is volt. A hasam alja nekem is szokott fájni,de ez a szorító fájás csupán kb. fél-1 percig szokott tartani,és naponta néhányszor szokott csak elõfordulni. A derékfájás az általános velejárója a terhességnek.Fõleg így a végefelé,leginkább a terhelés miatt. Ha sokszor fáj a hasad és nagyon én azért rákérdeznék a dokinál,hogy nincs e gond.

Szia! Én 35 hetes vagyok.A folyásom nekem is hasonló pár napja, szerintem ez nagyjából normális, mert az elõzõ terhességemnél is volt. A hasam alja nekem is szokott fájni, de ez a szorító fájás csupán kb. fél-1 percig szokott tartani, és naponta néhányszor szokott csak elõfordulni. A derékfájás az általános velejárója a terhességnek.Fõleg így a végefelé, leginkább a terhelés miatt. Ha sokszor fáj a hasad és nagyon én azért rákérdeznék a dokinál, hogy nincs e gond.
A folyás egyre sûrûbb lesz és több ahogy közeleg a szülés. És a fájásokat mérted?
Nekem a héten voltak ilyen tüneteim (derékfájás és alhasi fájdalom), amire a dokim azt mondta, hogy ez a méhszáj nyílásától lehet. Szerintem hívd fel a dokidat! 31 hetes ikres kismama
A kérdező hozzászólása: Kedden megyek vizsgálatra (CTG, méhszáj ellenõrzés, uh) a dokimhoz. Már megemlítettem neki ezeket, azt mondta, hogy normális, csak akkor még nem jelentkezett mindennap. Majd kedden rákérdezek. Amúgy a baba mocorog, igaz már nem olyan aktív, de minden órában érzem egy pár alkalommal. A fájásokat nem mértem, mert csak két- három nyilallás és elmúlik. Lehet jóslók? A méhszájam 1100. Lehet korábban fog jönni a baba? Nagyobbnak is mérik mindig, mint a tényleges kora, úgy kb 2, 5-3 héttel. Már ilyenkor azért nem lenne neki semmi baja, igaz?
36 hetesen már mindene kifejlõdött (még az agya és a tüdeje is), így már nem minõsül koraszülöttnek sem. Ha tovább maradna bent, az már csak a súlygyarapodás miatt lenne jó. Szóval amiatt nem kell izgulnod, ha esetleg most már megszületne, tökéletes kisbabád lesz! 31 hetes ikres kismama

Hogyan mondjam el a férjemnek, hogy kisfiú lakik a pocakban? Már van egy fiúnk, Õ nagyon fiút vár, és ma tudtam meg a nemét! 36 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Küldj neki egy sms-t, h ruhácskákat már nem kell venni, jó lesz ami a tesóról marad...

Küldj neki egy sms-t, h ruhácskákat már nem kell venni, jó lesz ami a tesóról marad...
:-) elõször is gratulálok:-) nekünk is így volt, bár az elsõ lány:-) a doki kérdezte, hogy szeretünk-e focizni, mert ha nem, akkor kezdjünk gyakorolni:-) esetleg mondhatod neki, hogy új focilabdákat nem kell venni, vagy nem kell aggódnia a fiú udvarlók miatt :-) jó késõn mutatta meg magát! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!