Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes vagyok és (202 db)

36 hetes vagyok és furán érzem a hasam. Ez normális vagy azért csomagoljam össze a cuccom? A derekam fáj, és a hasam alja úgy fáj, mint mikor meghúzza az ember, olyan húzó érzés. Néha be is görcsöl és keményedik.

Ugye még van id? a szülésig? Vagy kell aggódnom? Egyre többször van jóslóm, ami már a 30. hétt?l van. Elég er?sek is ilyenkor a görcsök, van hogy éjjel is felébredek rájuk.

Legjobb válasz: Mindenképp pakolj össze :) Az a tuti. Barátnõm épp 2 napja ment be szülni, 36 hetesen pedig elõtte volt dokinál, semmi jel nem utalt arra hogy indulni készülne a baba. Szegény ott kapkodott a cuccokkal, meg a férjét küldte haza szülés után összeszedni a holmikat :) Elsõ baba, nem gondolta hogy ilyen hamar meglesz. Én mondjuk ilyen tünetekkel még hetekig húztam és 41.hétre szültem meg, de nálad lehet másképp!! Amúgy a 36 hetesnek megszületett kisfiú eskü jobban vette az akadályokat mint anno az én kisfiam :) egybõl ügyesen szopizott, az anyukának is beindult a teje, és 300 gramm pluszal jöttek haza!!! Mi meg még régebben a fiammal jól megszenvedtünk, kezdve a fogyástól, a sárgulásig mindennel :) Tehát maradhat még a babád, de ha már jönne az se nagy baj!!!

Mindenképp pakolj össze :) Az a tuti. Barátnõm épp 2 napja ment be szülni, 36 hetesen pedig elõtte volt dokinál, semmi jel nem utalt arra hogy indulni készülne a baba. Szegény ott kapkodott a cuccokkal, meg a férjét küldte haza szülés után összeszedni a holmikat :) Elsõ baba, nem gondolta hogy ilyen hamar meglesz. Én mondjuk ilyen tünetekkel még hetekig húztam és 41.hétre szültem meg, de nálad lehet másképp!! Amúgy a 36 hetesnek megszületett kisfiú eskü jobban vette az akadályokat mint anno az én kisfiam :) egybõl ügyesen szopizott, az anyukának is beindult a teje, és 300 gramm pluszal jöttek haza!!! Mi meg még régebben a fiammal jól megszenvedtünk, kezdve a fogyástól, a sárgulásig mindennel :) Tehát maradhat még a babád, de ha már jönne az se nagy baj!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Akkor azért inkább beteszem a táskába a cuccokat. Remélem még pár hétig bent marad a babám. Elsõ válaszoló, neked is majd könnyû szülést kívánok!
szia én 35 hetes vagyok és szintén ezek a tüneteim vannak , nekem már össze van pakolva korházi csomag de azért még jó lenne ha bennt maradna a babó 1picit.Könnyü szülést kivánok neked!
Szia, szerintem is pakolj össze! A bnõm 34hetesen megszült. Nem tudom mi van a levegõben, de sokan szülnek elöbb. Könnyû szülést és boldog babázást kivánok. 35 hetes km.

36 hetes vagyok és egyre erősebben fáj a hasam alja ez még jósló? Ti is így vagytok 36 hetes kismamák?

Legjobb válasz: Szia! Én 37 hetes kismama vagyok de nekem is ez van most nem tudom mi van:) Állítólag ma meleg front van!

Szia! Én 37 hetes kismama vagyok de nekem is ez van most nem tudom mi van:) Állítólag ma meleg front van!
A kérdező hozzászólása: nekem a két oldalt nagyon fáj és többször megyek nagyvécére is pénteken leszek 37 hetes dec 23 ra vagyok kiírva utolsó menszim elsõ napja márc 16-án volt és te?
Én is 36 hetes vagyok, nekem semmi.... Se jósló, se semmi... :)
Szia!én ma töltöttem a 37.-dik hetet és nekem is néha olyan erõs jóslóim vannak hogy azt hiszem menni kell de aztán elmúlik!van olyan hogy úgy érzem hogy meg akar jönni valamikor csak nyilalgat de van olyan hogy elég erõsen is fáj!védõnõm szerint ez mind jósló fájás és akkor induljak korházba ha szabályosan 10 percenként jönnek mert akkor ha szabályos az már vajúdás(legalábbis nekem ezt mondta)!amúgy én dec. 20-ra vagyok kiírva!
Szia! Én 37 hetes kisbaba vagyok és nekem nem fáj!!! Menj el orvoshoz üdv:télapó

36 hetes vagyok, és mostanában sűrűn vannak keményedéseim, menszesz szerű fájdalmak és nagyon be vagyok vizesedve. Március 10-re vagyok kiírva, jöhet előbb a bébi?

Legjobb válasz: Én is március 10-re vagyok kiírva, de nekem csak keményedéseim vannak görcsök nincsenek és teljesen zárva is vagyok. Neked ezek szerint már vannak jósló fájásaid ebben az idõszakban ez már normális, ne aggódj, de azért említsd meg a dokidnak. Lehet elõbb meg lesz a babád, vagy esetleg elszámoltak. Az ultrahang szerint is 36 hetes vagy?

Én is március 10-re vagyok kiírva, de nekem csak keményedéseim vannak görcsök nincsenek és teljesen zárva is vagyok. Neked ezek szerint már vannak jósló fájásaid ebben az idõszakban ez már normális, ne aggódj, de azért említsd meg a dokidnak. Lehet elõbb meg lesz a babád, vagy esetleg elszámoltak. Az ultrahang szerint is 36 hetes vagy?
Szia! Ezek jósló fájások. teljesen normális dolog. Persze, jöhet elõbb, de azt úgyis tudni fogod, mikor eljött az idõ, akkor a fájások rendszerezõdnek, és szabályos idõközönként jelentkeznek. Boldog baba várást!
szia! én is március 10-re vagyok kiírva, és én is sokat keményedek! görcsöt csak nagyon ritkán érzek! de már a magnéziumot nem szedem, biztos azért érzem! hétfõn a doki megvizsgált, teljesen zárva voltam! boldog babavárást, erre a pár hétre, és könnyû szülést nektek!
Szia! Nekem ezek a josló fájások a szülés elõtt két héttel voltak. A vizesedésrõl mondott valamit a doki?


36 hetesek vagyunk, és eléggé aktív a kisbabám, elég sokat mozog, ez nem azt jelenti, hogy kicsike? Úgy értem, hogy azt mondták, hogy nem kevesebbet fog majd mozogni, mert nem lesz elég a hely neki ott bennt. Mekkora lehet most?

Legjobb válasz: Szia! Én is 36 hetes vagyok, két napja voltam ultrahangon és majdnem 3 kg-os a "picike", és folyton mozog, abszolút nem kevesebbet mint elõtte.

Szia! Én is 36 hetes vagyok, két napja voltam ultrahangon és majdnem 3 kg-os a "picike", és folyton mozog, abszolút nem kevesebbet mint elõtte.
Hát igen.Valóban azt mondják, hogy ennyi idõsen már nem mocorognak a babák annyit, mert kevés a helyük, de ez a nagy általánosság.Nekem például még a szülés napján is mocorgott nem is kevesett és 3480gr lett a kisfiam.
Ne aggódj akkor is sokat mozognak amikor nagyok.Nekem sokat az volt az érzésem, hogy a hafalamon bújnak ki, mint az alien.
Én úgy tudom, hogy nem kevesebbet mocorognak, hanem nem olyan intenzíven, olyan erõssen érezzük a mozgást, mint mikor még nagyobb hely volt nekik. Az én babám egész nap meg sem áll, hiszen álmukban is mozognak, de már nem tud olyan nagyokat rúgni, mint amikor még kisebb volt. Inkább csak nyomkodja magát. Minden jót! 33 hetes kismama.

36 hetes vagyok, es elmultak a hetekig tarto joslofajasaim! Miert? Mas is tapasztalt mar ilyet?

Nem tudom mire velni a dolgot, hiszen eddig hosszu hetekig eleg erös szuro, fajo, vagy eppen mensi jellegü fajasaim voltak, a lenyeg, hogy naponta sokszor, vagy szinte egesz napokig is eltartott, olykor meg rendszeres idöközönkent is jött, voltunk ügyeleten is, stb... de mar 4-5 napja teljesen elmultak, energikusabb lettem, jobb kedvü... Szoval olyan mintha mar meglenne a babam, .... vagy nem is tudom igazan az erzest jol körbeirni, de biztosan ertitek, hogy milyen ketsegeim vannak most, es egyben a kerdesem lenyege is az, hogy : ugye nem vagyok egyedül ezzel, masnak is elöfordult mar?

Legjobb válasz: Vihar elõtti csend? Bár még korai lenne 36 hetesen szülni...

Vihar elõtti csend? Bár még korai lenne 36 hetesen szülni...
A kérdező hozzászólása: Szia, veszelyeztett terhes vagyok, es mar harom hete mondta a doki, hogy "mostmar barmikor..." Szoval a magam reszerol fel vagyok keszülve, ja es persze a babam is jol fejlett, es minden rendben vele. Hala az EGNEK ! :) Mozgolodik is, eli a kis eletet, ahogy kell, tehat vele rendben van minden. Fura... Nem tudom, hogy ennek most örüljek-e, vagy sem. Köszönöm a valaszodat. szia

36 hetes vagyok, és fáj a hasam alja már pár perce, mintha keménykedne, de nem keménykedik, és nem is feszíti magát a baba. Eddig még egyszer sem tapasztaltam ilyet (3. baba). Mitől van ez az érzés?

Legjobb válasz: Szia.Nekem is ez volt a 3.picimmel,jóslófájásnak mondják,mennyire vagy nyitva?Én mindkét nagyobb gyerköcömet 42.hétre szültem,a 3. viszont,a 36 héten:-)Szerintem vedd komolyan,ha már nyitva vagy...

Szia.Nekem is ez volt a 3.picimmel, jóslófájásnak mondják, mennyire vagy nyitva?Én mindkét nagyobb gyerköcömet 42.hétre szültem, a 3. viszont, a 36 héten:-)Szerintem vedd komolyan, ha már nyitva vagy...
A kérdező hozzászólása: Hogy mennyire vagyok nyitva azt nem tudom, mert tegnap a doki csak egy ctg-t csinált, próbáltam kiharcolni az utolsó uh-t, de azt se csinálta meg. Nem hinném, hogy nyitva lennék, akkor találkoznom kellett volna a nyák dugóval. Volt már jóslóm az elõzõ kettõvel, és ez nem az. Közben mocorog. Gondoltam, hogy biztos a könyöke, de nem csak egy pontban érzem. Na, már a derekam is fáj. Szép lenne, ha beindulna most a szülés, a párom dolgozik, egész hétvégén nem lesz itthon, én meg a 2 gyerkõccel egyedül vagyok... Köszönöm a válaszod!!
Szia! Ilyet én is érzek az utóbbi pár napban. 35/5 hetes vagyok. Fáj a hasam alja, alul bele-belenyilal, keményedik a pocakom (ilyenkor nem birok megmozdulni)

35-36 hetes vagyok, és úgy érzem mintha meglenne duzzadva a csiklóm és picit viszket is. A labor negatív lett dokihoz csak jövhéten megyek. Akkor mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Én is hasonlóan vagyok,csak 34 hetesen. De nekem sincs semmi bajom,ezért én arra gondolok hogy a nagy meleg,meg vérbõség miatt lehet. Én nedves törlõkendõt használok wc-zés után és kicsit hûsít is. Amikor meg azt érzem hogy enyhén viszket akkor naponta mondjuk egyszer vékonyan bekenem canesten kenõccsel,és akkor pár órán belül már el is múlik. Próbáld ki esetleg ezeket hátha jobb lesz.

Szia! Én is hasonlóan vagyok, csak 34 hetesen. De nekem sincs semmi bajom, ezért én arra gondolok hogy a nagy meleg, meg vérbõség miatt lehet. Én nedves törlõkendõt használok wc-zés után és kicsit hûsít is. Amikor meg azt érzem hogy enyhén viszket akkor naponta mondjuk egyszer vékonyan bekenem canesten kenõccsel, és akkor pár órán belül már el is múlik. Próbáld ki esetleg ezeket hátha jobb lesz.

36 hetes vagyok, és ma rámjött, hogy tiszta depi vagyok. Egész nap csak sírnék, és még a fehér is fekete. Előfordul ez másoknak is?

Legjobb válasz: Igen nekem is volt ilyen idõszakom. Feltettem én is ezzel kapcsolatban egy kérdést, és a válaszokból ítélve azt szûrtem le, hogy gyakori velejárója a terhességnek a vissza-visszatérõ, gyakran minden indok és elõzmény nélküli rosszkedv, lehangoltság, sírás, sõt idegeskedés is. Fel a fejjel, elmúlik, és újra rózsaszínben látod majd a világot, és tudod élvezni a babavárást. Minden jót, egy 38 hetes "szintén zenész" ;o)

Igen nekem is volt ilyen idõszakom. Feltettem én is ezzel kapcsolatban egy kérdést, és a válaszokból ítélve azt szûrtem le, hogy gyakori velejárója a terhességnek a vissza-visszatérõ, gyakran minden indok és elõzmény nélküli rosszkedv, lehangoltság, sírás, sõt idegeskedés is. Fel a fejjel, elmúlik, és újra rózsaszínben látod majd a világot, és tudod élvezni a babavárást. Minden jót, egy 38 hetes "szintén zenész" ;o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :-) Ma már sokkal jobb...:-)
A hormonok... :) Jobb lesz nemsokára hidd el! Gondolj csak arra hogy mien jo is lesz majd babázni

36 hetes vagyok, és nekem a doki még soha sem nézte meg, hogy ki van-e tágulva a méhszáj. Igaz nincs panaszom, de azért nem kellene rá néznie?

Legjobb válasz: Szia. A 36 hét alatt egyszer sem vizsgált meg kézzel? És miért nem kérdeztél még rá erre?

Szia. A 36 hét alatt egyszer sem vizsgált meg kézzel? És miért nem kérdeztél még rá erre?
Szia. 4 hetente kell terhesgondozásra járni, ahol minden alkalommal meg kellene vizsgálnia. Nem is fogod érezni ha nyílik a méhszájad, azt csak doki tudja kitapintani.
Szia. Miért nem kérdezed meg, hogy mikor fog megvizsgálni? Az én dokim sem vizsgált meg, mert azt mondta hogyha nincs panaszom õ nem szivesen vizzsgál. Csak ultrahangozott. Egy 2 hónapos baba anyukája.
A kérdező hozzászólása: Sosem vizsgált, csak egyszer mérte a ph-t, és ennyi.

36 hetes vagyok, és kb.1 hete minden éjjel meg reggel egyre jobban fáj a bordám jobb oldalt. Ez mitõl lehet?

Legjobb válasz: szia! én 35 hetes vagyok én is szoktam érezni de elõtte érzem mintha befúrná a lábát és akkor fáj szóval sztm. a baba miatt van. de nem akarok hülyeséget írni csak én így érzem!

szia! én 35 hetes vagyok én is szoktam érezni de elõtte érzem mintha befúrná a lábát és akkor fáj szóval sztm. a baba miatt van. de nem akarok hülyeséget írni csak én így érzem!
a baba csinálja. Nekem is állandóan fáj pár napja. És nekem is a jobb oldalt. Ennél már csak rosszabb lesz :D
hát én is biztatni foglak, ettõl még lesznek durvább dolgok is :D a babának egyre kevesebb a helye...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!