Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes már nem olyan (4 db)

36 hetes vagyok már nem olyan aktiv a babám mint volt kevesebbet mozog baj van vele?

Legjobb válasz: ne aggodj iztosithatlak hgy minden a legnagyobb rendben,csak nagyon rohamosan fejlödik,és mär alig van helye,és ezert nem mocorog annyit.nekem is igy volt,néha mär birizgältam a pocim hogy hahhoooooo pöcsös mizu van mär ott..:(.szomi is voltam csomoszor én is azt hittem baj van,de nem :).

ne aggodj iztosithatlak hgy minden a legnagyobb rendben, csak nagyon rohamosan fejlödik, és mär alig van helye, és ezert nem mocorog annyit.nekem is igy volt, néha mär birizgältam a pocim hogy hahhoooooo pöcsös mizu van mär ott..:(.szomi is voltam csomoszor én is azt hittem baj van, de nem :) .
Nincs helye a kisbogárnak.Én is 36 hetes vagyok és én is észrevettem, hogy egyre kevesebb a mozgás, és a mozgások nagy részét az teszi ki, hogy próbál minél több helyet kiharcolni a belsõ szerveimtõl, pedig pokolian aktív baba volt.No mindegy, hamarosan kibújik.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ
Én sajonos még tartok itt, de azt mondta a védõnéni, hogy a 36. héttõl bekészül a baba a szülésre mint egy kis kapszula és már nem nagypn váltogatja a helyét, mert nagyon nagy. Semmi baj! Sok boldogságot! 31 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi csajok szép babavárást már nincs sok
Igen, normális, márnem nagyon fér odabent, inkább csak fészkelõdik:) 3 gyerekes
Mi se igen ficánkolnánk, ha akkora helyre lennénk beszorítva :) ) Eleve helye sincs, hogy nagyokat tudjon mozogni. ilyenkor már csak ki-kinyomja itt-ott magát, másra nincs is helye :) )
Enyém is hasonló. Bár azért õ még néha beindul egy kicsit és akkor kellemetlen már nekem, mert eléggé erõs lett :) . 36 hetes kismama
Lehet a hidegfront is oka. Az én elsõ abóm extrém mocorgós volt, még szülés közben is rúgott keményen két fájás között... Csak akkor maradt nyugton, ha hidegfront volt. Akkor képes volt egész nap aludni. Mostani pocaklakóm nem ilyen extrém, mint a nõvérkéje volt, viszont hidegfrontra és esõre õ is úgy reagál, hogy alig moccan. Mi több, nõvérkéje már húsz hónapos, örökmozgó és sose fáradt, sose akar aludni, de az ilyen esõs napokon, mint a mai, rengeteget alszik. Persze az is lehet, hogy a te babád egyszerûen azért nem mocorog úgy, mert nincs kedve a szûk helyen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat.megnyugtattatok.
Igen, normális, csak nekünk furcsa, mire megszokja az ember az egyik fajtát, másnap már máshogy lehet érezni õket, a terhesség alatt többféleképp érezzük, ahogy nõnek.
Igen normális, de én is sokat aggódtam. Ha lefekszel húzd feljebb a lábaid, egyél csokit és várd hogy felébredjen! Nálam az abszolút-ébresztõ a dianás-cukor volt :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat.ma már kicsit többször mozog és éreztem csuklani is.:) ))

A II. fokban érett méhlepény, az még nem olyan rossz? 36 hetes vagyok. Már nem emlékszem, pedig itt olvastam már róla. Ha fehérvérsejt van a vizeletbe az tényleg a toxémia jele? Nem vizesedek, 8kg-ot híztam a vérnyomásom is jó.

Legjobb válasz: A méhlepényed teljesen jó, nekem is annyi volt, és azt mondta a doki, h ez jó. Nem fehérvérsejt, hanem fehérje jelezheti a toxémiát.

A méhlepényed teljesen jó, nekem is annyi volt, és azt mondta a doki, h ez jó. Nem fehérvérsejt, hanem fehérje jelezheti a toxémiát.
Ebben a korban már II. fokba kell is, hogy legyen a lepény érettsége. Fehérje toxémiára utalhat, de csak akkor, ha vizesednél és magas lenne a vérnyomásod. Ha csak ez lépett fel, akkor valami fertõzésrõl lehet szó.
A kérdező hozzászólása: Ok.Köszi.Az uh-án azt mondta a doki, hogy elvan meszesedve több helyen.A toxémiát gondoltam, de valaki azt mondta ez is az, de ha jól tudom ez valami gyulladás.
A II. fokon érett lepény szerintem ilyen idõs korban már jó, nekem is volt fehérje a vizeletemben és valószínûleg felfáztam. Cickafark teát ittam esténként és ülõfürdõztem és elmúlt, de ez nem csak a felfázásra jó, hanem egyéb gyulladásokra is a nõk számára. A következõ vizelet adáskor már rendben volt minden.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy lassan szülés lesz? Még nem szültem, de ugy érzem, hogy lassan itt az idönk.A kérdezö.
Nem kizárt, hogy szülni fogsz, de szerintem van még pár hetetek. De ha nincs, akkor se gond, egy 36-37 hetes babóka már teljesen érett a kinti életre. Amúgy nekem mindig annyira erõsen mocorog a pocaklakóm, hogy gyakran fájdalmat okoz, pedig csak 32 hetesek vagyunk. Ha úgy érzed, befordult, örülj neki, legalább a helyén van. Könnyû, szép szülést!
Szia. Szerintem még nem most fogsz szülni, csak elérkezettnek látta a baba az idõt, hogy beforduljon. De egyébként lehet, hogy tegnap volt valami a levegõben, mert az én kis drágám is sokkal aktívabb volt, mit általában és szinte egész nap ficánkolt. Nyugodj meg, üdv, 32 hetes kismama
Az en babam is lenyegesen aktivabb volt a szokasosnal! En is azt gondoltam, hogy valami miatt nyugtalan, de en nem voltam az, igy o miert lenne? Biztosan minden rendben van! 28 hetes kismama
Én is így vagyok 37 hetesen. Néha elkap az érzés, hogy mindjrát elfolyik a vizem. Olyan fura mozdulatokat tesz a baba, hogy megilyedek, és mindig azt hiszem, na most szülünk... Szerintem már egyre kevesebb helye van, azért érezzük másképp a baba mozgását, de ez még nem feltétlen a szülés jele. Amúgy nekem pont tegnap volt nagyn nyugodt, és az azt megelõzõ 4 napban alig bírtam vele:-) Ne félj, de ha menni kell, menni kell, az sem baj már ilyenkor:-)
Az én kis picikém, amióta megmozdult, 1 napot sem hagyott ki mozgás nélkül. Elejétõl fogva annyira aktív, hogy már engem ez nyugtalanított, hogy normális-e ez. Sokszor kiborító, mert az éjszakákat sem alussza át, 3 óránként neki kezd írtózatosan dörömbölni. Az orvosom azt mondta örüljek neki, mert valakinek több napig meg se mozdul, és ez megrémíti a kismamákat. 34 hetes mami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!