Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes lehetnek szülési fájásaim (2 db)

36 hetes vagyok, lehetnek szülési fájásaim?

hajnalban arra keltem, hogy a derekam leszakad, mint amikor mindig megjött és a hasamba mintha téglákat pakoltak volna, a babát nagyon lent érzem és fáj sokszor amiket csinál. A terhességem problémamentes, ezért lep?dtem meg hogy fekve is ilyen rossz. Azóta sem múlt el teljesen, tompa de folyamatos érzés. Nálatok volt(van) ilyen?

Legjobb válasz: valószínûleg ezek jóslófájások, a méhed készül a nagy napra... ha a fájások rendszeres idõközönként jelentkeznek és kb. 5-10 percenként jelentkeznek akkor irány a kórház, mert ez a nagy nap!

valószínûleg ezek jóslófájások, a méhed készül a nagy napra... ha a fájások rendszeres idõközönként jelentkeznek és kb. 5-10 percenként jelentkeznek akkor irány a kórház, mert ez a nagy nap!
Szia, én is így vagyok ezekkel a tünetekkel.Én 1 hete voltam végette korházban is kivizsgáláson, mert rendszeressen jelentkeztek a fájások.Megnéztek de mindent rendben találtam, és jóslófájásokra gyanítottak.Azt mondták ha lenne enyhe görcsöm megint akkor feküdjek le és langyos borogatást tegyek a hasam aljára, és éjjel tegyek egy párnát a fenekem alá.De te már 36 hetes vagy így ha megszületne a baba már nem lenne koraszülött.Én még csak a 35 hétben vagyok.Pihenj sokat!!!!Boldog babavárást!!!
Szia! Én az elsõ babámat 36 hetesen szültem. Ha esetleg szülni készülsz ne aggódj, már elég érett a babád ilyenkor. Nekem 2730 gramm volt és 9/10-es apgarral született. Jó egészséget!

Alhasi fájdalmak (nem görcsös, hanem rendszeres fájás), derékfájdalom, állandó wc-re menős kényszer lehetnek a szülés jelei? 36, 5 hetes terhes vagyok.

Ja és volt egy kis fehéres folyásom, az lehet a fellazult nyákdugó?

Legjobb válasz: Akár lehetnek az elõjelek is, de mondjuk nekem is voltak hasonló tüneteim, de aztán elmúltak és a baba nem akart jönni...Ha nagyon nem múlik el, akkor viszont hamarosan szülni fogsz. Szerintem csak folyásod van, nem nyákdugó, az nem tisztán fehér. De persze nem mondok semmit biztosra.

Akár lehetnek az elõjelek is, de mondjuk nekem is voltak hasonló tüneteim, de aztán elmúltak és a baba nem akart jönni...Ha nagyon nem múlik el, akkor viszont hamarosan szülni fogsz. Szerintem csak folyásod van, nem nyákdugó, az nem tisztán fehér. De persze nem mondok semmit biztosra.
Lehetnek, de nem biztos, hogy a szülés elõjelei.Nekem ilyenek kõkeményen a 34.héttõl vannak, mégsem szültem még meg.A folyásom pedig egyre erõsebb lett, amire a doki azt mondta, h normális.Szóval még mindig azon izgulok, mikor megyünk, de eddig még semmi...:( Könnyû szülést kívánok neked:) 39 hetes kismami
Nekem is volt ilyen a vége felé, amire azt hittem, hogy lassan mehetünk, aztán semmi.Amikor tényleg elindult, na arra mondtam, hogy ejjjhaaa...ez komoly, ilyen még nem volt.4 fél órás fájásom volt, 4 húsz perces, aztán pár öt perces, majd 3 perces, aztán hipp-hopp egybõl már a szülõágyon voltam. Szóval csak azt akarom írni, hogy egybõl tudni fogod hogy mikor közeleg, mert az egy kicsit keményebb a jóslóknál. Ne izgulj, és sok sikert.8 hetes baba anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!