Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes holnap (12 db)

36 hetes vagyok. (holnap leszek 37) Reggel óta iszonyú csípő fájásom van. Nem szünik bármit csinálok. Mostanában fájt már csak nem ennyire és nem folyamatosan. Mit tegyek hogy el tudjam viselni?

Legjobb válasz: Szia én is a 36-ik héttõl így vagyok.Sajnos én nem tudtam ellene semmit tenni,szerintem tágulnak a csontok.Most nekem meg a derekam kezdett iszonyatossan fájni.Így végefelé roszabb minden.Boldog babavárást!!!Üdv 40 hetes kismama

Szia én is a 36-ik héttõl így vagyok.Sajnos én nem tudtam ellene semmit tenni, szerintem tágulnak a csontok.Most nekem meg a derekam kezdett iszonyatossan fájni.Így végefelé roszabb minden.Boldog babavárást!!!Üdv 40 hetes kismama
Nekem a szeméremcsontom fáj valami eszméletlenül napok óta!Minden lépésnél szõrnyû, de alapban is fáj.Tenni én sem tudok ellene sajnos.Ez ilyenkor már természetes.38 hetes kismami

36 hetes leszek holnap és eddig 12 kilót híztam. De mostanában úgy fel jöttek a kilók. Mennyit fogok még hízni az utolsó 4 hétben?

Az is a baj,hogy mostanában nagyon kívánom az édességet! Ti ennyi id?sen hány kilók voltatok? Én 169 cm vagyok és 56 kg-ról indultam. Most 68 kg vagyok.

Legjobb válasz: Én 26 hetes vagyok és most van rajtam 9kg plusz.Én is iszonyatosan kívánom az édességet mostanában!Szerintem nem kell aggódnod,ha még pár kiló rád is jön,majd utánna leadod!Én 88kg-ról kezdtem! Szép és gyors szülést kívánok! 26 hetes kismami

Én 26 hetes vagyok és most van rajtam 9kg plusz.Én is iszonyatosan kívánom az édességet mostanában!Szerintem nem kell aggódnod, ha még pár kiló rád is jön, majd utánna leadod!Én 88kg-ról kezdtem! Szép és gyors szülést kívánok! 26 hetes kismami
az nem sok. Na meg a baba súlya is nõ. Az is okozza, hogy többet mutat a mérleg.
Szia! Én még csak a 26. hétet töltöttem be + 6.5 kg-mal.A nõvérem viszont ugyanazzal a testalkattal kezdte, mint te.Õ a 36. héten 16 kg-nál tartott, majd még 2 kg jött fel a 4 hét alatt.Amúgy én is egyfolytában édeset ennék, ennyit még soha nem ettem!:)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm szépen válaszokat.
Elvileg az utolsó hónapban a baba 250 grammot hízik hetente. Szerintem ne aggódj ez még normális hízás, hisz gondolj bele mennyi lemegy ha megszületett a kisbabád. Ott van még a méhlepény súlya is meg a víz. Szoptatáskor meg úgyis fogyni fogsz mert a szoptatás égeti a zsírt. Barátnõm 10 kilót szedett föl és most 4 hónappal a szülés után már 13 kilót fogyott. Többet mint amit felszedett. Én a 24.-ik hétben tartok és eddig még a 3 kilót sem sikerült elérnem pedig eszem amit kívánok és amikor kívánom.

Mikor kezdtetek kinyílni? én ma voltam vizsgálaton, és még teljesen zárva vagyok, és holnap lesze4k 36 hetes!

Legjobb válasz: Szia most még csak 21 hetes vagyok de az elõzõ terhességemmel a betöltött 40. hét után 2 nappal született meg a fiam és a szülés napján csak.Neked már nincs olyan sok hátra kitartás:))Irigykedem:)

Szia most még csak 21 hetes vagyok de az elõzõ terhességemmel a betöltött 40. hét után 2 nappal született meg a fiam és a szülés napján csak.Neked már nincs olyan sok hátra kitartás:) )Irigykedem:)
Én a szülésem napján még zárva voltam. Reggel ötkor még zárva voltam , és 11 kor majdnem teljesen ki voltam tágulva.
Én amikor az elsõ terhességemkor 35 hetesen 1 ujjnyira kinyíltam, nem örült az orvosom. Azonnal eltiltott az egész napos munkáról, max. délig engedélyezte stb. És a 38.héten nyugodott meg, hogy most már jó így. Mondanom sem kell, hogy 40+6 naposan egyujjnyi méhszájjal indították meg a szülést. Ezek szerint 38.hét elõtt nem nagy ildomos nyílni.
Szia!Én most töltöm a 40. hetet de csak egy ujjkúpnyira van nyitva a külsõ méhszáj.A belsõ teljesen zárt.A fiamat viszont 38 hétre szültem és csak azon a héten kezdtem nyílni.1 ujjnyival mentünk be úgy, hogy elfolyt a magzatvíz és rá 4 és fél órára megszületett.
Nekem 37 hetesen mondta az orvos, hogy kinyílt mind a 3 méhszáj 1 ujjnyira (3111), most 39+3 vagyok, és szülésnek még híre-hamva nincs!


Málnalevél teát gyógyszertárban lehet kapni? Holnap leszek 36 hetes, ugye már elkezdhetem inni?

Legjobb válasz: Igen, gyógyszertárban és gyógynövényboltban is lehet kapni. Nyugodtan ihatod már! Én is iszom több mint egy hete. Jól izesitsd be úgy egész iható! MInden jót! 37 hetes kismama

Igen, gyógyszertárban és gyógynövényboltban is lehet kapni. Nyugodtan ihatod már! Én is iszom több mint egy hete. Jól izesitsd be úgy egész iható! MInden jót! 37 hetes kismama
Szia! Én több gyógyszertárban kerestem, de egyikben sem volt. Gyógynövényboltban viszont biztosan van. Nyugodtan ihatod már, bár enm egy élmény. Üdv: 38 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Könnyû szülést nektek!

Feküdnöm kellett méhszáj miatt a 30. héttöl. Holnap leszek 36 hetes, most már nem kell egésznap feküdnöm? Megnyugodhatok? Már nem állhat fent a koraszülés?

Legjobb válasz: ha most megszületne, elég nagy az esély, hogy életerõs, egészséges baba lenne. Max. még egy kicsit a tüdejét kellene érlelni, de ez is babafüggõ.

ha most megszületne, elég nagy az esély, hogy életerõs, egészséges baba lenne. Max. még egy kicsit a tüdejét kellene érlelni, de ez is babafüggõ.
Én 33 hétre és 6 napra szültem meg a kislányomat, és a koraszülött osztályon voltunk néhány napig, de mi voltunk a koraszülöttek közt a legnagyobbak:) Nem lenne a babádnak semmi baja ha megszülnél, de azért vigyáz még magadra. Egy kicsit már azért lazíthatsz szerintem. Az utolsó hetek egyébként nagyon fontosak, nem csak a tüdõ miatt, hanem mert akkor épül be a baba szervezetébe a legtöbb vas. pl az én lányom vashiányos is volt. Vigyázz magadra jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: hát én még kb.olyan 3 hetet kiszeretnék birni, csak azt már nem szeretném végig feküdni.
Nekem is azt mondta a doki, hogy Karácsonyig pihi (akkor leszek 36 hetes), utána lehet egykicst lazábbra venni, ha bírom apoci meg egyéb nyûgöm miatt.

36 hetes nst-re megyek holnap. A székesfehérvári ambulancián az nst kimutatja a fájásokat ha vannak? És ha vannak akkor haza engednek? Mi az amiért nem engednek haza? Ilyenkor vizsgálat is van?

Legjobb válasz: Szia! Igen kimutatja a fájásokat az NST, és sajnos nagy valószínûséggel nem engednek haza! Ha szükségesnek tartják akkor csinálnak vizsgálatot hogy mennyire lehetsz kitágulva. Sok sikert!

Szia! Igen kimutatja a fájásokat az NST, és sajnos nagy valószínûséggel nem engednek haza! Ha szükségesnek tartják akkor csinálnak vizsgálatot hogy mennyire lehetsz kitágulva. Sok sikert!
szülés elõtt 4 órával nekem SEMMILYEN fájást nem mutatott a CTG, (NST), pedig 2 perces fájásaim voltak már akkor. Legközelebbi terhességemnél nem is vagyok hajlandó a ctgvel idegesíteni magamat.
A kérdező hozzászólása: Szia.Köszi a gyors választ.Nem bánom ha nem engednek haza, mert már azt mondta a dokim hogy akármikor meg lehet a baba.A méhlepény eléggé el van öregedve és a méhszájam is 2 hete volt 2110.Fel is van puhulva.Érzek is néha fájásokat de rendszertelenek, és remélem a gép is látja majd holnap.

Mire jó a málnalevél tea? Holnap leszek 36 hetes és szeretnék elkezdeni valamit szedni! Holnaptól már lehet ugye?

Legjobb válasz: A medence felpuhitasara szolgal allitolag, igen, hogy könnyebb legyen a szüles. En ittam, de a vegen csaszar lett, igy nem tudom igazan hatott-e. Patikaban vagy Herbaria boltban veheted es ra van irva hogy hasznalhato.

A medence felpuhitasara szolgal allitolag, igen, hogy könnyebb legyen a szüles. En ittam, de a vegen csaszar lett, igy nem tudom igazan hatott-e. Patikaban vagy Herbaria boltban veheted es ra van irva hogy hasznalhato.
Elvileg könnyebb lesz tõle a szülés. Hát én ittam annyit...semmi nem volt tõle könnyebb. Kiírt napon jött a baba és vajúdtam sokáig:)
A kérdező hozzászólása: Hogy kell elkésziteni a teát?
Szia! Elvileg könnyebbé, kevésbé fájadalmassá teszi a szülést, könnyebben tágulsz. Én megkérdeztem az orvosomat, hogy mit szól hozzá, elmosolyodott és csak annyit mondott, hogy ártani biztos nem árt... :P, folyadéknak jó. Népi gyógymód, biztos van akinek használt, én 1 hétig ittam, utána abbahagytam, epidurállal szültem, így könnyû szülésem volt, de nem a málnalevéltea miatt. 7 hós kislány anyukája

Normális, hogy nekem eddig még nem voltak méhösszehúzódásaim? Holnap leszek 36 hetes.

Legjobb válasz: igen normális nekem se volt az elsö babával semmi elöjele a szülésnek, és nem volt joslofájásom se igy a hasam se keményedet sose

igen normális nekem se volt az elsö babával semmi elöjele a szülésnek, és nem volt joslofájásom se igy a hasam se keményedet sose
A kérdező hozzászólása: Tehát nem éreztem eddig még soha, hogy keményedne a pocakom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! Hála Istennek nagyon jól viselem a terhességet, néha ugyan kényelmetlen a nagy pocak, de ennyi. :-)
Én se éreztem semmit, nem törvényszerû hogy nyilalást kéne érezned.
Szia! Nem törvényszerû a nyilalás érzés, és örülj, hogy nem érzed, mert valami szörnyû. Az elsõ terhességemnél én sem éreztem, bezzeg most. 37 hetes kismama

Az Nst vizsgálaton nem mozgott a babám. Ez mitől lehet? HOlnap vissza kell mennem kontrollra. De amugy meg sokat mocorog.36 hetes vagyok

Legjobb válasz: Aludt. Ilyenkor engem elküldtek fél órára, hogy sétáljak, egyek meg egy csokit, igyak vmi üdcsit. Mire visszamentem, mozgott is rendesen :o)

Aludt. Ilyenkor engem elküldtek fél órára, hogy sétáljak, egyek meg egy csokit, igyak vmi üdcsit. Mire visszamentem, mozgott is rendesen :o)
Én is jártam így. a védõnõ mondta, hogy keljek fel az ágyról és járkáljak egy kicsit, hátha felébred, mert aludt szegénykém. aztán utánna minden ok volt. van ilyen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!