Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes Normális hogy fáj a (3 db)

36 hetes vagyok. Normális hogy fáj a szemérem csontom? Éjszakánként pedig a csípő csontom akar szétszakadni.

Legjobb válasz: Normalis, tagulnak az izuletek. Tegnap voltam dokinal ez miatt. Csak en 25 hetes vagyok :///

Normalis, tagulnak az izuletek. Tegnap voltam dokinal ez miatt. Csak en 25 hetes vagyok :///
Normális, és sajnos ennél már csak jobban fog fájni, elmúlni nem nagyon. Egyre lejjebb fészkelõdik a picuri.
Pontosan így van ez nálam is, sokat forgolódom emiatt éjszaka. A pici már lent van, feszít és elnyom... 39 hetes kismama

Normális hogy 36 hetesen nem bírok csak ülve aludni, fáj a farcsontom, feszül a szeméremcsontom és olyan mintha mindig kakilni kellene?

Arról már ne is beszéljek, hogy folyamatosan kemény a hasam és olyan mintha le akarna szakadni a b?röm annyira feszül. A dokimnak mondtam hogy fájok de nem szólt semmit. Valószín? császáros leszek,4 hét múlva mert nem fordult be a baba. Ez az els? babám. Valaki érzett már hasonlót? Ilyenkor mit csináljak? Éva

Legjobb válasz: Szia,én holnap kezdem a 36.hetem de már én is hasonlókkal küzdök izomláz a combomban a sok forgolódástól,és amiket te is felsoroltál.Nekem is elsö babó csak ö be is fordult már,nekem aztmondta a dokim h ezek természetes dolgok mert helyezkedik a babó mivel kevés a helye.Sok szerencsét a császárhoz és vigyázz magatokra üdv Dia

Szia, én holnap kezdem a 36.hetem de már én is hasonlókkal küzdök izomláz a combomban a sok forgolódástól, és amiket te is felsoroltál.Nekem is elsö babó csak ö be is fordult már, nekem aztmondta a dokim h ezek természetes dolgok mert helyezkedik a babó mivel kevés a helye.Sok szerencsét a császárhoz és vigyázz magatokra üdv Dia
Én holnap töltöm a 37.hetet. De ez a medence tágulás miatt fájdalom, feszülés, a derékban, combtõ-szeméremcsontban nekem is megvan, bár már jobb, de olyan 25. héttõl 30-ig nagyon dúrván fájt, volt hogy lábra sem bírtam állni. Most csak a derekam fáj így néha. Ezzel nem tudsz mit csinálni, normális dolog. Nekem sem fordult be a babám, így 39 hetesen (betöltött) megcsászároz a dokim. Volt pár ismerõsöm akinek császárja volt, mondták hogy nem kell tõle félni, az érzéstelenítés sem fáj. Minden jót kívánok és majd gyors épülést a császárból (ha addig nem fordul meg!) Ani
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást. Már nagyon nyûgös vagyok és sokszor szégyenlem magam mert mindig fáj valamim. Alig várom már hogy megszülessen a lányom és akkor remélem minden elmúlik. Mindenkinek sok szerencsét és szép szülést.

36. hetes terhes vagyok. Tegnap jártam egy orvosnál aki kenetet is vett és meg is vizsgált de olyan durván hogy azóta is fáj a hasam. Normális ez?

(Nem er?söd? - sz?n? hanem állandóan ugyanaz a kellemetlen érzés). Bár ? azt mondta minden rendben. El?tte semmi bajom nem volt.

Legjobb válasz: Nekem, amikor legutóbb megvizsgált az orvosom, még egy kis barnás folyásom is volt. És én is éreztem, hogy kicsit fáj, pedig a vizsgálat alatt nem éreztem semmit, nagyon óvatos volt. Szóval szerintem semmi gond. Nekem két nap kellett, mire elmúlt (szerdán voltam, még csütörtökön volt egy kis folyás, de péntekre megszûnt) Ha még holnap is érzed, inkább kérdezd meg a védõnõd.

Nekem, amikor legutóbb megvizsgált az orvosom, még egy kis barnás folyásom is volt. És én is éreztem, hogy kicsit fáj, pedig a vizsgálat alatt nem éreztem semmit, nagyon óvatos volt. Szóval szerintem semmi gond. Nekem két nap kellett, mire elmúlt (szerdán voltam, még csütörtökön volt egy kis folyás, de péntekre megszûnt) Ha még holnap is érzed, inkább kérdezd meg a védõnõd.
Melyik városban volt ez? Én is jártam így egy dokival, bár nem voltam terhes, még véreztem is a vizsgálat után. Olyan alapos volt, hogy még a gát is megsérült és pisiléskor napokig csípett és még azt is elmagyarázta, hogy ha nem szülök azonnal akkor már nem is lehet gyerekem mert elég idõs vagyok, vagy az is lehet, hogy csal a párom. Na ekkor látam elõször és utóljára is. Ez nem normális hogy fáj a hasad menj másik dokihoz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!