Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes Normális (71 db)

Kismamik! Menziszerü görcsölgetés 36 hetesen normális? Úgy 30 percig folyamatos volt, most néha-néha érzem. Meddig normális?

Legjobb válasz: Szia! Jóslóid vannak/voltak. Ez már szülésig normális, de ettõl még szülhetsz 40 hetesen is. Ha tágul a méhszjáad észreveszed mert távozik a nyákdugó. Azt mondják akkor már nem sok van hátra, nekem kerek 36 hetesen ment el a nyákdugó és 3 nappal a kiírt idõpont elõtt szültem, szóval kinek mi a kevés :)

Szia! Jóslóid vannak/voltak. Ez már szülésig normális, de ettõl még szülhetsz 40 hetesen is. Ha tágul a méhszjáad észreveszed mert távozik a nyákdugó. Azt mondják akkor már nem sok van hátra, nekem kerek 36 hetesen ment el a nyákdugó és 3 nappal a kiírt idõpont elõtt szültem, szóval kinek mi a kevés :)
Szerintem is ezek jóslófájások. Én is így voltam, aztán a 37. héten megszültem. Teljesen normális a 36. héten, ne aggódj, ez az érzés a szülésig fog egyre gyakrabban és erõsebben jelentkezni és egyszercsak hopp kibújik a gyerkõc...
Szia! Jósló fájásaid vannak és ez teljesen normális, nálam is a 36 hetesen kezdõdött. Nyugalom! További boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a nyugtatást, de olyan fura volt, kicsit megijedtem :) .
Hidd el legelõször én is, aztán már nem voltam ideges, mert rákérdeztem az orvosomnál is és õ is mondta, hogy normális. Szóval nyugi! Pihenj sokat! utolsó válaszoló voltam újra:)
Szia!37 hetes vagyok és pont ma kérdeztem meg az orvosomat, mert erõsen görcsölgetek néha.Van, hogy háromszor is egymás után, aztán egész nap semmi.Ez teljesen normális, sõt azt mondta, hogy erõsebb lesz.Ha rendszeres idõközönként jönnek akkor kell bemennem a kórházba. Minden jót neked és ne aggódj :) Könnyû szülést!

36 hetesen normális, hogy ennyi "nem jó" tünetem van?

Boldog, jó egészség? az egész várandósságom. De valahogy az elmúlt napokban vettem észre, hogy egyre csúnyább a b?röm. Ma este meg már tiszta "elefánt" lábaim vannak, annyira vizesedem. Más is van így?

Legjobb válasz: Naná! Én is kb. a 36. héttõl kezdtem eldeformálódni! :-) Az ujjaimat nem is nagyon tudom behajlítani. Nagyon megdagadt a kezem, lábam. Néha alig bírok menni. Mondjuk most 2 napja megint tök jól vagyok ( vizesedésen kívül). Már nincs sok hátra! Kitartás!!! 39 hetes km

Naná! Én is kb. a 36. héttõl kezdtem eldeformálódni! :-) Az ujjaimat nem is nagyon tudom behajlítani. Nagyon megdagadt a kezem, lábam. Néha alig bírok menni. Mondjuk most 2 napja megint tök jól vagyok ( vizesedésen kívül). Már nincs sok hátra! Kitartás!!! 39 hetes km
Igen az utolsó hónapban bedagadt az arcom, szemem, a lábaim mint az oszlop. És 70 kilóval feküdtem fel a szülõágyra és 62 kiló lettem amikor megszültem. Tehát nálam is volt vizesedés rendesen.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Hirtelen a mérleg is többet mutat másfél kilóval és hát a lábam mellett az ujjaimra sem ismerek rá... Amikor nem érzem magam a legjobb formában mindig arra gondolok, hogy itt van a kisbabám és hogy Õ jól legyen az a lényeg. Már nagyon várjuk, hogy kezünkben tarthassuk. Boldog babavárást és könnyû szülést:-)

36 hetesen normális? Erős szúrások a hüvelybe és a medence környéken!

III. fokban érett méhlepény,és kevesebb magzatvíz!!Ebből lehet baj??

Legjobb válasz: Nekem még 41 hetesen is szúrt a hüvelyem ha sokat sétáltam, mégsem jött magától a baba. Császáros lett, és úgy indították meg .

Nekem még 41 hetesen is szúrt a hüvelyem ha sokat sétáltam, mégsem jött magától a baba. Császáros lett, és úgy indították meg .


Sárga, krémes folyás 36 hetesen normális, ha nem társul hozzá egyéb panasz?

Legjobb válasz: Menj el kenetet vetetni! Az elsõ gyermekemmel minden hónapban volt valami a kenetben, most a másodiknál semmi, pedig szabályosan van hogy elátkozik a bugyim, annyi krémes sárgás folyásom van, de semmit nem találtak benne!!! Inkább kezeltesd ki, mert a baba elkaphatja születése közben!!!

Menj el kenetet vetetni! Az elsõ gyermekemmel minden hónapban volt valami a kenetben, most a másodiknál semmi, pedig szabályosan van hogy elátkozik a bugyim, annyi krémes sárgás folyásom van, de semmit nem találtak benne!!! Inkább kezeltesd ki, mert a baba elkaphatja születése közben!!!
A kérdező hozzászólása: A kenetet már levették, hamarosan meglesz az eredmény. Kíváncsi vagyok, de remélem nem lesz gond!

36 hetesen normális a gátfájdalom?

Nem elviselhetetlen,de kellemetlen.Van valakinek hasonló?

Legjobb válasz: Nekem már elöbb is fájt. Volt, hogy majd összeestem. Igaz csak a 2. terhességemnél.

Nekem már elöbb is fájt. Volt, hogy majd összeestem. Igaz csak a 2. terhességemnél.
Presze hogy normális.A babának már súlya van, és nyomódik lefelé az a tömeg, és ez terheli a gátadat, ettõl fáj.ne aggódj semmi problémát nem jelez, teljesen természetes.

36 hetesen normális a hányinger? Ma már sajna kijött belőlem reggel minden. Ez miért lehet?

Legjobb válasz: Szia! Ha nem szedted össze valahol a mostani hányás-hasmenés virust,akkor cukor vagy vérnyomásprobléma állhat a háttérben!Ha pár napon belül nem rendezõdik,akkor érdemes megmérni mind a kettõt!Jó egészséget!

Szia! Ha nem szedted össze valahol a mostani hányás-hasmenés virust, akkor cukor vagy vérnyomásprobléma állhat a háttérben!Ha pár napon belül nem rendezõdik, akkor érdemes megmérni mind a kettõt!Jó egészséget!
A baba ilyenkor már felnyomja a rekeszt, vele a gyomrot is. Ált-ban terhesség végén is normális.

Ma vagyok 36 hetes. Normális, hogy szinte egész nap mozog a babám?

Akkorákat rúg, hogy egész álló nap hullámzik a hasam.

Legjobb válasz: Szia! Én is a 36hétben vagyok, és nekem is folyamatosan mozog, 'lubickol', szóval remélem jól érzi magát ezért ilyen kis virgonc!

Szia! Én is a 36hétben vagyok, és nekem is folyamatosan mozog, 'lubickol', szóval remélem jól érzi magát ezért ilyen kis virgonc!
Persze, hogy normális.Nekem azt mondták, hogy nem láttak még ilyen virgonc babát.Érdekes, mert most, 2 éves, de nem olyan mint, amikor a pocimban volt, sokkal nyugodtabb.
Nekem is sokat mozog a bébim, talán nem is alszik soha :) 35 heteske
Én is 36hetes vagyok, ma nekem is sokkal aktívabb, lehet a szép idõ miatt, csak nekem ma fáj is valamiért!!
A kérdező hozzászólása: Örülök neki ha mozog, mert ez engem is megnyugtat, de eddig ennyit még nem éreztem. Tegnap voltam NST-n ott viszont semmi mozgás nem volt, no de utána annál inkább. Talán szégyenlõs és akkor oldódik fel ha ketten vagyunk :-)

36 hetesen normális, hogy rózsaszínű lé folyt ki belőlem?

Ma töltöttem a 36. hetet, egy héttel ezel?tt voltam orvosnál, akkor még teljesen zárt volt a méhszájam. Eddig minden rendben volt. Még méhösszehúzódásom sem volt szexen kívül. Nagyon aggódom. Nem sok, csak egyszer és kicsit.

Legjobb válasz: valószínû a nyákdugó távozhatott...

valószínû a nyákdugó távozhatott...
Ha a nyákdugó távozott, már nem sok van a szülésig. De kérdezd az orvosodat, õ biztos tudja a választ!
Szia. Szerintem is a nyákdugó volt.De azt mondják, hogy a nyákdugó távozása után, még hetek lehetnek a szülésig.Mindenképpen beszélj az orvosoddal, hogy tudjon róla. 39hetes kismama.

36 hetes vagyok és furán érzem a hasam. Ez normális vagy azért csomagoljam össze a cuccom? A derekam fáj, és a hasam alja úgy fáj, mint mikor meghúzza az ember, olyan húzó érzés. Néha be is görcsöl és keményedik.

Ugye még van id? a szülésig? Vagy kell aggódnom? Egyre többször van jóslóm, ami már a 30. hétt?l van. Elég er?sek is ilyenkor a görcsök, van hogy éjjel is felébredek rájuk.

Legjobb válasz: Mindenképp pakolj össze :) Az a tuti. Barátnõm épp 2 napja ment be szülni, 36 hetesen pedig elõtte volt dokinál, semmi jel nem utalt arra hogy indulni készülne a baba. Szegény ott kapkodott a cuccokkal, meg a férjét küldte haza szülés után összeszedni a holmikat :) Elsõ baba, nem gondolta hogy ilyen hamar meglesz. Én mondjuk ilyen tünetekkel még hetekig húztam és 41.hétre szültem meg, de nálad lehet másképp!! Amúgy a 36 hetesnek megszületett kisfiú eskü jobban vette az akadályokat mint anno az én kisfiam :) egybõl ügyesen szopizott, az anyukának is beindult a teje, és 300 gramm pluszal jöttek haza!!! Mi meg még régebben a fiammal jól megszenvedtünk, kezdve a fogyástól, a sárgulásig mindennel :) Tehát maradhat még a babád, de ha már jönne az se nagy baj!!!

Mindenképp pakolj össze :) Az a tuti. Barátnõm épp 2 napja ment be szülni, 36 hetesen pedig elõtte volt dokinál, semmi jel nem utalt arra hogy indulni készülne a baba. Szegény ott kapkodott a cuccokkal, meg a férjét küldte haza szülés után összeszedni a holmikat :) Elsõ baba, nem gondolta hogy ilyen hamar meglesz. Én mondjuk ilyen tünetekkel még hetekig húztam és 41.hétre szültem meg, de nálad lehet másképp!! Amúgy a 36 hetesnek megszületett kisfiú eskü jobban vette az akadályokat mint anno az én kisfiam :) egybõl ügyesen szopizott, az anyukának is beindult a teje, és 300 gramm pluszal jöttek haza!!! Mi meg még régebben a fiammal jól megszenvedtünk, kezdve a fogyástól, a sárgulásig mindennel :) Tehát maradhat még a babád, de ha már jönne az se nagy baj!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Akkor azért inkább beteszem a táskába a cuccokat. Remélem még pár hétig bent marad a babám. Elsõ válaszoló, neked is majd könnyû szülést kívánok!
szia én 35 hetes vagyok és szintén ezek a tüneteim vannak , nekem már össze van pakolva korházi csomag de azért még jó lenne ha bennt maradna a babó 1picit.Könnyü szülést kivánok neked!
Szia, szerintem is pakolj össze! A bnõm 34hetesen megszült. Nem tudom mi van a levegõben, de sokan szülnek elöbb. Könnyû szülést és boldog babázást kivánok. 35 hetes km.

Ma voltam ultrahangon! 36 hetes vagyok elvileg! De Én túl nagynak tartom a babát! Vagy ez normális? BPD:92mm THQ:105mm

Legjobb válasz: Nekem is hasomló, 36. héten 94 mm-t mértek, 37. héten 3300 g-t mondtak súlybecslésre. Holnap megyek legközelebb, akkor leszek 38 hetes. De nekem azt mondták, hogy normális, én mindenesetre egy héttel elõbbre gondolom, hogy születik.

Nekem is hasomló, 36. héten 94 mm-t mértek, 37. héten 3300 g-t mondtak súlybecslésre. Holnap megyek legközelebb, akkor leszek 38 hetes. De nekem azt mondták, hogy normális, én mindenesetre egy héttel elõbbre gondolom, hogy születik.
Bocs, az lemaradt, hogy a BPD volt 94, thq-t soha nem mértek..
A kérdező hozzászólása: "THQ" nem is tudom mit jelent!De azt UH papíron csak ez a két adat van!
bpd a buksi, thq a mellkas mérete
Szerintem nem nagy. Nekem 95 volt a BPD, akkor 3300 grammra becsülték, 38. héten 100 mm lett, és 3870 grammra becsülték - aznap pontosan ennyivel meg is született.
Nekem 38+4re lett a gyerkõc 35ös fejkörfogattal 3655 g. Remélem már te is lassan babázol :) Elsõ voltam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!