Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes Ma (69 db)

36 hetes terhes vagyok.3-4 napig voltak mensi szerű görcseim, elég enyhék de azért fájdogált a hasam. Próbáltam pihenni, ma már alig fáj. Most 3 napig esett az eső, lehet hogy a front miatt volt?

Most dokihoz azért nem rohanok.Akkor ezek lehetnek ilyen szülés el?tti összehúzódások.

Legjobb válasz: Nekem a 36. héttõl nagyon sokszor volt mensis fájdalmam. Sok volt a méhösszehúzódásom is, nyilallt a hüvelyem. Ennek ellenére a 40. héten szültem. Nem hiszem, hogy a front miatt lett volna. Ezek valószínû jóslófájások, szerintem ettõl még ne készülj most azonnal szülésre! Reméljük picurkád azért még vár legalább 1-2 hetet. 36 hetesen nekem 3000 grammos babát mondtak - végül 40. héten született 3300 grammal. Úgyhogy valószínû, hogy nem volt még 3 kiló 36 hetesen, inkább csak 2 és fél kiló lehetett.

Nekem a 36. héttõl nagyon sokszor volt mensis fájdalmam. Sok volt a méhösszehúzódásom is, nyilallt a hüvelyem. Ennek ellenére a 40. héten szültem. Nem hiszem, hogy a front miatt lett volna. Ezek valószínû jóslófájások, szerintem ettõl még ne készülj most azonnal szülésre! Reméljük picurkád azért még vár legalább 1-2 hetet. 36 hetesen nekem 3000 grammos babát mondtak - végül 40. héten született 3300 grammal. Úgyhogy valószínû, hogy nem volt még 3 kiló 36 hetesen, inkább csak 2 és fél kiló lehetett.
A kérdező hozzászólása: Igen, de ezek rendszeresek vagy idõszakosak voltak?

Ma voltam ultrahangon! 36 hetes vagyok elvileg! De Én túl nagynak tartom a babát! Vagy ez normális? BPD:92mm THQ:105mm

Legjobb válasz: Nekem is hasomló, 36. héten 94 mm-t mértek, 37. héten 3300 g-t mondtak súlybecslésre. Holnap megyek legközelebb, akkor leszek 38 hetes. De nekem azt mondták, hogy normális, én mindenesetre egy héttel elõbbre gondolom, hogy születik.

Nekem is hasomló, 36. héten 94 mm-t mértek, 37. héten 3300 g-t mondtak súlybecslésre. Holnap megyek legközelebb, akkor leszek 38 hetes. De nekem azt mondták, hogy normális, én mindenesetre egy héttel elõbbre gondolom, hogy születik.
Bocs, az lemaradt, hogy a BPD volt 94, thq-t soha nem mértek..
A kérdező hozzászólása: "THQ" nem is tudom mit jelent!De azt UH papíron csak ez a két adat van!
bpd a buksi, thq a mellkas mérete
Szerintem nem nagy. Nekem 95 volt a BPD, akkor 3300 grammra becsülték, 38. héten 100 mm lett, és 3870 grammra becsülték - aznap pontosan ennyivel meg is született.
Nekem 38+4re lett a gyerkõc 35ös fejkörfogattal 3655 g. Remélem már te is lassan babázol :) Elsõ voltam

36 hetes kismamik, kinek mekkora a babája mérete? A kisfiam: BPD: 89 mm FOD: 110 mm THQ: 92 mm FL: 65 mm Mai eredmények és ma vagyok 36+5

Olyan furcsa mert a 33 hetes UH eredményeim a BPD 89mm és a FOD 110mm ugyanannyi a THQ akkor 85 mm az FL: 61 mm volt.

Legjobb válasz: Szia! Én pont tegnap voltam a 36 heti uh-n nekem ezek a kisfiam adatai:)! BPD: 94mm AD: 88mm FL: 69mm Placenta érettsége: 2 Granumm Azt mondták,hogy a súlya kb. 3kg! Nekem azt mondták,hogy a méretei alapján átlagos a baba de viszont nagy baba várható:)!

Szia! Én pont tegnap voltam a 36 heti uh-n nekem ezek a kisfiam adatai:) ! BPD: 94mm AD: 88mm FL: 69mm Placenta érettsége: 2 Granumm Azt mondták, hogy a súlya kb. 3kg! Nekem azt mondták, hogy a méretei alapján átlagos a baba de viszont nagy baba várható:) !
Elsö vagyok! Szerintem ne idegeskedj mondták volna az uh-n ha valami gond lenne! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Valóban nem mondott az UH-s doki semmit de õ nem is tudja hogy az a két adat egyezik. Remélem csak elszámolásról van szó és tényleg minden rendben. Boldog babavárást!


36 hetes kismama vagyok. Szerdán voltam orvosnál és azt mondta hogy bármikor meglehet a babám mert elég nagy már! Ma eléggé feszít a hasam és keményedik is! Kinek mien a 36. hét?

Legjobb válasz: Nekem is azt mondta a 36.héten hogy jó nagy a gyerek,persze hozzám képest mert én nem vagyok valami nagy. De a méhszájat megvizsgálva megállapította, hogy még zárva van, nem esedékes a szülés. Nekem nincsennek jóslóim, de az elõzõ gyerekemet kihordtam a 40. hétig és egyszer sem voltak.

Nekem is azt mondta a 36.héten hogy jó nagy a gyerek, persze hozzám képest mert én nem vagyok valami nagy. De a méhszájat megvizsgálva megállapította, hogy még zárva van, nem esedékes a szülés. Nekem nincsennek jóslóim, de az elõzõ gyerekemet kihordtam a 40. hétig és egyszer sem voltak.
nekem már 2 hete jobban keményedik mint szokott, hét elején már 3 kilo körüli volt. de még mindig egyben vagyunk :) 37 hetes kismama
Szerintem arra gondolt, ha most megszületne se lenne már semmi baj!
Nekem is azt mondták hogy most már akár jósló fájások lehetnek.Azt mondta az orvos hogy én a 36 hétben vagyok de õ akkora mint egy 38 hetes.De azt is mondta hogy ettõl még végig vihetem a 40-ik hétig.Sokat feszül a pocakom és néha elég durván mozog.A wc pedig az otthonommá vált. Boldog baba várást. 36hetes kismama.
Nekem nem nagyon feszul a hasam holnap megyek orvoshoz majd kiderul minden...de joslom volt mar egy picike! 36hetes

36 hetes terhes vagyok ma voltam a rendes 36. heti vizsgálaton de reggel óta megnött a folyásom mennyisége olyan mintha bepisiltem volna vizszerü és elég sok ez ilyenkor már normális?

szerintem ez nem lehet a magzatviz!

Legjobb válasz: Szerintem kérdezd meg a védõnõdet vagy hívd fel az orvosodat ez ügyben és ha kell holnap menj vissza hozzá. Elképzelhetõ hogy elkezdett szivárogni a magzatvíz. Azzal pedig vigyázni kell mert fertõzést lehet kapni és az már a babát is érinti. 36 héttõl már bármikor szülhet az ember, lehet kinyiltál azóta hogy a dokinál jártál. Nõvérem délelõtt volt orvosnál minden rendben volt, zárt volt a méhszály és este meg már ment szülni 38 héten.

Szerintem kérdezd meg a védõnõdet vagy hívd fel az orvosodat ez ügyben és ha kell holnap menj vissza hozzá. Elképzelhetõ hogy elkezdett szivárogni a magzatvíz. Azzal pedig vigyázni kell mert fertõzést lehet kapni és az már a babát is érinti. 36 héttõl már bármikor szülhet az ember, lehet kinyiltál azóta hogy a dokinál jártál. Nõvérem délelõtt volt orvosnál minden rendben volt, zárt volt a méhszály és este meg már ment szülni 38 héten.
Én teljesen eggyetértek az elõttem szólóval, ami a válaszát illeti..
Szia! Nem volt durva a vizsgálat?Mert sokakat hallok errõl panaszkodni az utolsó idõkben. Szerintem is járj a végére, ha nem múlik a folyás.Mert lehet természetes is de lehet a vized is.Úgy tudom, lehet valami tesztcsíkot venni a gyógyszertárba, ami kimutatja, ha magzatvíz a van a folyásban.Egyébként nekem a lányommal vagy 2 hétig szivárgott, és hiába mondtam a dokimnak:( Azt mondta, az csak folyás lehet, és mikor indította a szülést, akkor mondta, hogy felül volt kicsit repedve a burok, ezért szivárgott a víz.Fertõzést is kaphatott volna a babám:( Sok szerencsét, könnyû szülést

Ma mennyit mozog a babátok? Nekem nagyon csendben van, 36 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: 33 hetes vagyok.Mocorog ma is,de közel sem a megszokott tempóban és erõsséggel.Szerintem megviseli õket a hideg front,nyugi :D

Én ma voltam elõször Ctg-n (NST-n) és cserben hagyott a lányom, mert alig mozgott, holott képes egész nap ficánkolni. Egyébként egy ideje megfigyelhetõ, hogy majdnem minden nap ugyanabban az idõben mozog, teljesen úgy viselkedik, mint egy megszületett baba, kb. 2-3 óránként mozog 20-30 percig, aztán "beájul":-))) A mozgása igen intenzív, mint aki még keresi a helyét, és minden simogatásra, hangosabb hangra reagál, a vizsgálaton is így tudtam mozgásra bírni, hogy beszéltem hozzá és simogattam a hasam. Állítólag születés elõtt elcsendesednek...de ez sem törvényszerû. HÁt a mi lányunk vagy nem akar még megszületni, vagy mi a kivételek közétartozunk!:-) Minden jót! (35+5 hetes mami)
33 hetes vagyok.Mocorog ma is, de közel sem a megszokott tempóban és erõsséggel.Szerintem megviseli õket a hideg front, nyugi :D
Most tettem fel kérdést, az én 22 hetesem se nagyon mocorgott ma, 1-1 rúgás talán... de semmi konkrét. Be vagyok tojva rendesen, ráadásul a hasam alja egész oldalt is fáj. :(
Szia, én már megszültem (5hónapos a babám :) ) Biztos, hogy nincs semmi gond, ne aggódj (árt neki)! Bizony a front is befolyásolhatja, de azt se felejtsd el, hogy egyre nagyobb a helye pedig egyre kisebb! Nem tud annyit, és olyan intenzíven mozogni, mint ezelõtt pár héttel. Sok sikert, jó egészséget kívánok! Üdv: Mrs D. :)
37 hetes vagyok, nekem kb 2 hete, hogy sokkal ritkábban mozog, és nem olyan intenzíven mint azelõtt. Gondolom, kevés a helye. Számoláskor azért beindul és nst-n is. Na meg Apa hangjára! :)
Utolsónak üzenem, az én babucim is igen aktív volt ma(amúgy sem túl nyugis a drága), nem vagy egyedül vele! Bezzeg az NST-nél... Kezdetben 10 perc szunya, úgy kellett piszkálgatni, hogy aktiválja magát... 37 hetes kismami
38 hetes vagyok, a pici ma este majd kirúgta a hasamat. Miért mozog az enyém vajon mindig akkor sokat, mikor más arra panaszkodik, hogy alig mozog a babája? Rendszerint ez van, ha itt valaki ilyesmit kérdez.
Szia!Igaz én még csak 22 hetes vagyok, de az én kislányom se nagyon mozgott még ma.Nem olyan rég beszéltem hozzá, hogy jó lenne már kicsit aktiválná magát, nem sokra rá kaptam nagy kegyesen 3 db kis rúgást, azóta semmi:-((Tegnap egész nap rugdosott, lehet ma ilyen passzban vannak:-)
A kérdező hozzászólása: Megnyugtató, amit írtok. Igaz holnap megyek CTG-re, de jó hallani, hogy másnak is hatással van a babájára a hidegfront.
hát nekem sem nagyon vitte túlzásba a tegnapi napon.remélem ma már aktiválja magát egy kicsit. 22 hetes km

Ma voltam ctg-n.36 hetes kismama vagyok, mindent rendben találtak. Van valaki aki ennek ellenére pár napon belül megszült, hogy ott semmit nem jelzett a gép?

Legjobb válasz: Épp betöltöttem a 36. hetet, amikor délelõtt voltam CTG-n. Teljesen rendben találtak mindent. Este pedig váratlanul megindult a szülés, az ügyeletes orvos csak úgy nézett, emlékezett is rám, meg arra is, hogy jó volt az eredmény. Hajnalban pedig meglett a babám. Nehéz volt így megélni, egyáltalán nem gondoltam, hogy hamarabb jön majd. De hála Istennek, egészséges volt. Kívánom, hogy Neked is egészséges kisbabád szülessen, és lehetõleg idõre.

Épp betöltöttem a 36. hetet, amikor délelõtt voltam CTG-n. Teljesen rendben találtak mindent. Este pedig váratlanul megindult a szülés, az ügyeletes orvos csak úgy nézett, emlékezett is rám, meg arra is, hogy jó volt az eredmény. Hajnalban pedig meglett a babám. Nehéz volt így megélni, egyáltalán nem gondoltam, hogy hamarabb jön majd. De hála Istennek, egészséges volt. Kívánom, hogy Neked is egészséges kisbabád szülessen, és lehetõleg idõre.
36+3-kor voltam Ctg-n, minden rendben volt, mintaszerû lett az eredmény. Aznap született meg a lányom, mikor betöltötte a 37. hetet, makkegészségesen (bár pici súllyal - amit aztán szopibajnok módjára hamar behozott) nyugi, tudják a babák, mikor jó nekik kibújni :)
Az nst után szinte azonnal is elindulhat a szülés úgy, hogy ott semmit nem mutat a gép. ez nem ettõl függ. Én 36 hetesen kezdtem járni nst-re, volt, hogy alig volt valami 37. hetesen szültem. A dokid gondolom vizsgált, hogy méhszáj hogy áll? Nekem már a méhszáj vizsgálatnál mondta, hogy valószínûleg nem húzom végig, mert nyitva voltam és a baba feje nagyon nyomta a méhszájamat, szinte meg tudta fogni a buksiját a vizsgálatnál. Azt mondta, nagy valószínûséggel a burok fog megrepedni. Így is lett. :)
Elsõ terhességemnél mikor mennem kellett nst-re, már kisebb fájásokkal mentem, viszont a gép nem mutatott semmit. Este meg is szültem, 37 hetesen.

Mikortol" hanyagoljam" a magne B6 szedését? 4×2 szedtem, ma vagyok 36 hetes. Mindig is nagyon görcsölgetös voltam, a terhesség alatt, de már egyre jobban.

Fokozatosan kell elhagyni? C1111,és a 37 héttöl várhato a baba,mátol már kevesebbet szedjek?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy a 36. héttõl nem nagyon kellen szedni,de konzultálj errõl egy orvossal,mert mindannyiónk várandóssága más és más.

Én úgy tudom, hogy a 36. héttõl nem nagyon kellen szedni, de konzultálj errõl egy orvossal, mert mindannyiónk várandóssága más és más.
Szia! Igazándiból ezt a dokidnak már kellett volna említenie, hogy 36. hét után már nem szabad megnéziumot szedni.A Mg ugyanis izomlazító hatású, így a méh izmait is ellazítja, gátolva ezzel az összehúzódásokat. Én a helyedben már nem szedném, semmi gond nem szármathat abból, ha kicsit elõbb jön a baba.teljesen normálisnak számít + - 2 hét. Könnyû szülést kívánok!
A dokim nekem is a 36. héten mondta, hogy most már hanyagoljam. Azóta sokat keményedik és görcsöl a hasam. A dokim szerint ez nembaj, mert ez a dolga a méhnek a végén! 40 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT

36 hetes ikres vagyok. Ma egész nap keményedik a hasam, nagyon kellemetlen. Szerintetek ez jelent valamit? Hamarosan esetleg szûlni fogok?

Legjobb válasz: Nekem is sokat keményedik már. Én 38 hetes vagyok igaz csak egy babával. Nekem olyan 25. hét óta keményedik, mostanában ez kisebb görcsökkel és derék nyilalással jár. Mivel nem rendszeres ezért még nem aggódom, de azért már mindent összeraktam. Méhszájam 2111. Nem kizárt nálad sem az h bármelyik percben szülhetsz, hiszen ketten kevésbé férnek el. :)

Nekem is sokat keményedik már. Én 38 hetes vagyok igaz csak egy babával. Nekem olyan 25. hét óta keményedik, mostanában ez kisebb görcsökkel és derék nyilalással jár. Mivel nem rendszeres ezért még nem aggódom, de azért már mindent összeraktam. Méhszájam 2111. Nem kizárt nálad sem az h bármelyik percben szülhetsz, hiszen ketten kevésbé férnek el. :)

Kinek lassu ma a babája? Nekem alig akar mozogni 36 hetes vagyok

Tegnap meg majd kirugta a ház oldalát

Legjobb válasz: Szia.Nekem mindig is lassú volt most vagyok 33-hetes de már kezdek beletörõdni .:-)

Szia.Nekem mindig is lassú volt most vagyok 33-hetes de már kezdek beletörõdni .:-)
Orvos. Nézesd meg, nehogy baj legyen.
ma nekem is lusti:) 25hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!