Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes Folyamatosan úgy (4 db)

Kismamik! Menziszerü görcsölgetés 36 hetesen normális? Úgy 30 percig folyamatos volt, most néha-néha érzem. Meddig normális?

Legjobb válasz: Szia! Jóslóid vannak/voltak. Ez már szülésig normális, de ettõl még szülhetsz 40 hetesen is. Ha tágul a méhszjáad észreveszed mert távozik a nyákdugó. Azt mondják akkor már nem sok van hátra, nekem kerek 36 hetesen ment el a nyákdugó és 3 nappal a kiírt idõpont elõtt szültem, szóval kinek mi a kevés :)

Szia! Jóslóid vannak/voltak. Ez már szülésig normális, de ettõl még szülhetsz 40 hetesen is. Ha tágul a méhszjáad észreveszed mert távozik a nyákdugó. Azt mondják akkor már nem sok van hátra, nekem kerek 36 hetesen ment el a nyákdugó és 3 nappal a kiírt idõpont elõtt szültem, szóval kinek mi a kevés :)
Szerintem is ezek jóslófájások. Én is így voltam, aztán a 37. héten megszültem. Teljesen normális a 36. héten, ne aggódj, ez az érzés a szülésig fog egyre gyakrabban és erõsebben jelentkezni és egyszercsak hopp kibújik a gyerkõc...
Szia! Jósló fájásaid vannak és ez teljesen normális, nálam is a 36 hetesen kezdõdött. Nyugalom! További boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a nyugtatást, de olyan fura volt, kicsit megijedtem :) .
Hidd el legelõször én is, aztán már nem voltam ideges, mert rákérdeztem az orvosomnál is és õ is mondta, hogy normális. Szóval nyugi! Pihenj sokat! utolsó válaszoló voltam újra:)
Szia!37 hetes vagyok és pont ma kérdeztem meg az orvosomat, mert erõsen görcsölgetek néha.Van, hogy háromszor is egymás után, aztán egész nap semmi.Ez teljesen normális, sõt azt mondta, hogy erõsebb lesz.Ha rendszeres idõközönként jönnek akkor kell bemennem a kórházba. Minden jót neked és ne aggódj :) Könnyû szülést!

36 hetes terhes vagyok úgy érzem leszakad a hátam és a hasam. Folyamatosan a szülés körül forog az agyam már nagyon várom hogy megszüljek. Ti hogy birjátok vagy bírtátok kivárni a szülést?

Legjobb válasz: A 36. hétben még nem kívántam a szülést, de amióta betöltöttem a 37. hetet, tûkön ülök. Most a 40. hétben vagyok és sehol semmi, de most már megnyugodtam, s elfogadtam, hogy még maradni akar egy kicsit. :D

A 36. hétben még nem kívántam a szülést, de amióta betöltöttem a 37. hetet, tûkön ülök. Most a 40. hétben vagyok és sehol semmi, de most már megnyugodtam, s elfogadtam, hogy még maradni akar egy kicsit. :D
36. hétben vagyok én is. Már egyre türelmetlenebb vagyok. Gondolom ez természetes. Aludni sem tudok, folyton azon agyalok, hogy milyen lesz a szülés, meg persze ami utána jön... várom a babát, de ugyanakkor félek is! Ez már nagyon a vége. Valahogy majd kibírjuk! Én megpróbálom elterelni a figyelmem. Rendezgetem a babaholmikat, mosom, vasalom a babaruhákat, stb. :) DE az esték rohadt nehezek!!! :D Kitartás, nem sok van már hátra! (Egyébként meg azt mondta nekem több anyuka is, hogy nagyon használjam ki ezt az idõt a pihenésre. Nos, én lelkiismeret furdalás nélkül megfogadom ezt a tanácsot!) :)
Pihenjetek! Így igaz! A harmadikat várom, 34 hetes vagyok, és bizony csak este érek rá agyalni ezeken, annyi a teendõ napközben. Én meg pont fordítva vagyok, számolom a napokat, hogy jaj még ennyit húzzak ki, addig ne jöjjön, mert még ezt meg azt kell megcsinálni, még nem érek rá babázni. Olvasgassatok, pihenjetek, aludjatok, tévézgessetek, mert ezekre bizony utána nem sok idõ lesz! Kitartást mindenkinek!

36 hetes vagyok. Folyamatosan úgy érzem, mintha folyásom, vagy falami folyna, nedvességet érzek. Aztán meg teljesen száraz a bugyim, vagy épp hogy egy csepp valami. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia!Én is ugyanebbe a cipõbe járok,ugyanannyi hetes is vagyok mint te.Állandóan ilyen érzéseim vannak,mint neked.Fõleg éjszaka ébredek arra,hogy olyan érzésem van,mintha a magzatvíz folyna,és állandóan nyulkálok,hogy most mi is van.Nem tudok nyugodtan aludni sem.Mondjuk ezekbe a forró napokban meg eléggé nedves szokott lenni a fehérnemüm,de persze csak a melegtõl bevizesedik.Nyugodj meg,szerintem másoknak is van ilyen érzése.Már nem sok van hátra,igaz nagyon nehezek ezek a meleg napok,legalábbis én nehezen viselem.Tök ideges szoktam lenni,amikor a fejemen is folyik a víz,meg mindenhol.Bõgni tudnék néha.De kitartás!!Neked is,lassan meglesz a kisbabucikánk!!!

Szia!Én is ugyanebbe a cipõbe járok, ugyanannyi hetes is vagyok mint te.Állandóan ilyen érzéseim vannak, mint neked.Fõleg éjszaka ébredek arra, hogy olyan érzésem van, mintha a magzatvíz folyna, és állandóan nyulkálok, hogy most mi is van.Nem tudok nyugodtan aludni sem.Mondjuk ezekbe a forró napokban meg eléggé nedves szokott lenni a fehérnemüm, de persze csak a melegtõl bevizesedik.Nyugodj meg, szerintem másoknak is van ilyen érzése.Már nem sok van hátra, igaz nagyon nehezek ezek a meleg napok, legalábbis én nehezen viselem.Tök ideges szoktam lenni, amikor a fejemen is folyik a víz, meg mindenhol.Bõgni tudnék néha.De kitartás!!Neked is, lassan meglesz a kisbabucikánk!!!
A kérdező hozzászólása: köszi, neked is minden jót kívánok!


36 hetes múltam. Ma ástam. Ugye nem indítja be a szülést? A babám azóta folyamatosan nyomja magát

Legjobb válasz: Hááááát, én nem ásóztam volna, az szent!!!! :(

Hááááát, én nem ásóztam volna, az szent!!!! :(
Szió! Szerintem ne aggódj. Én a 40. héten ültettem el a legényrózsákat, amihez ásni, hajlongani kellett, mégsem indul be a szülés. Úgy gondolom, hogy ez függ attól, hogy kismamaként mennyire vagy aktív. Könnyû szülést! ZIta (32 hetes kislány anyukája)
Én az elsõ babámnál a 38. héten még bútorokat tologattam (ne a kisméretûekre gondoljatok), mi a 3. emeleten laktunk egy olyan házban ahol nem volt lift, így a bevásárlások alkalmával cipekedtem is eleget, nem lett semmi hatása, sõt csak a 41. héten szültem, azt is meg kellett indítani. Most a 39. hétben vagyok a második babámmal és most se vagyok túl visszafogott, de a méhszáj csak c2100 a 36. héttõl (elsõ babámnál ugyanebben az idõben c2111 volt), szóval nekem pl. nem ártanak meg az ilyen dolgok. Hozzá kell tenni, hogy a terhesség elõtt rendszeresen edzettem, így lehet emiatt nincs hatása a megterhelõbb mozdulatoknak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!