Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes Folyamatosan (15 db)

36 hetesen folyamatos menzesz szerű fájás ami kisugároz a derékbe. Mi lehet ez? Jósló?

Legjobb válasz: Szia, én csak 33 hetes vagyok, de ugyanez van sajnos, és nem tudom mi van, pedig 2. gyerek. Az elsõvel sokat, rengeteget keményedtem, vissza is kellett tartani, de most ez nem tudom mi. Plusz fájnak a csípõcsontjaim is.

Szia, én csak 33 hetes vagyok, de ugyanez van sajnos, és nem tudom mi van, pedig 2. gyerek. Az elsõvel sokat, rengeteget keményedtem, vissza is kellett tartani, de most ez nem tudom mi. Plusz fájnak a csípõcsontjaim is.
A kérdező hozzászólása: Eddig is probléma mentes terhességem volt, soha nem ekményestem, és nem fájt semmim.Napi 3x2 magnéziumot szedek. 2 hete voltam orvosnàl és telyesen zárt voltam (c3000) . Gyakran érzem mostanàban hogy erõsen bele nyillalik az alhasamba és lesugaroz a hüvelybe.. Ez és a menzi szerü fàjdalom utalhat arra, hogy nem sokára babàzni fogok???
Utolsó elõtti vagyok, elfelejtettem hogy a magnézium is megszünteti a görcsöket, akár 1000 mg-ot is be lehet naponta venni, a doki szerint esetleg csak kis hasmenést okozhat. A keményedések attól el kell múljanak.
Szia en is 36 hetes vagyok, es 3 napja nagyon sokat kemenyedek es joslozok...szerencsere a derekam nem faj de en is kicsit agodok agyhoz lettem kb kotve mert ha mocorgok kemenyedek...kitartast :)
én ma voltam a kórházban, pont ezekkel a panaszokkal. Azt hittem megszülök, éjjel kezdett iszonyúan fájni a derekam, még enyhe hasmenésem is volt. Reggel bementünk mert még mindig fájt és kisugárzott elöl az alhasamba is. Feltettek NST-re és kiderült hogy jóslófájásaim vannak, de még nem szülés, a méhszáj még rendben van. Hazaküldtek, és mondták hogy pár nap múlva biztos beindul, mert a 39. hétben vagyunk... De a barátnõm is babát vár, neki már jóval hamarabb volt fájása, nem volt koraszülés. A frontok is okozzák, hogy felerõsödnek a fájások. Vegyél be kálciumot, mert az csökkenti a gerinc/derékfájást, és paracetamolt is lehet rá bevenni. Lehet azóta már el is múlt neked is?
Tényleg ne ijesztgesd mert a szülés is általában mensi szerû fájásokkal kezdõdik. Sajnálom ami veled történt. De 36. héten ez már simán belefér amit a kérdezõ ír.
Menj el az orvoshoz! Nem teszik nekem ez hogy a derekadba sugaroz. Nem megilyeszteni akarlak, de en elveteltem az 5 honapos magzatom nemreg es mensi szeru fajassal kezdodott ami a kesobbiekben a derekba sugarzott.
szia!Én is hasonlókat érzek már egy ideje.37 hetes vagyok és elsõ babát várom.Sajna még nem fordult be és a dokim szerint már lehetséges hogy nem is fog mert már kevés neki a hely ezért lehet hogy császározni kellesz, aminek megmondom õszintés nem nagyon örülök...:( de kivárjuk, hátha még meggondolja magát.Hátfájással, mostanában szédüléssel, haskeményedéssel apró görcsökkel telnek a napjaim...Kitartást neked!!!Már nem sok van hátra!Könnyû szülést!
Ez már lehet jósló. 36. héten ez teljesen normlis. Ettõl még maradhat pár hétig de akkor sem lesz gond ha miondjuk 2-3 héttel elöbb jön. Ezen ne idegeskedj. Ö már egy életképes fejlett baba. AZ utolsó pár hétben már csak hiznak. Legalább biztos nem lenne 4 kg fölötti és igy talán könyebb is lenne a szülés. Bár mint tudjuk ez nem csak a méreten múlik.
A kérdező hozzászólása: én is most keményedek, most érzel elõször ilyet:S Kicsit ijesztõ, még jo lenne ha bent maradna egy darabig..
Persze készülõdik a szervezteted. De ettõl még kihúzhatsz pár hetet. Szerencséd van hogy eddig nem volt a keményedés sem. Sok kismamának hamar jelentekezik már, de az sem ejlenti azt hogy feltétlenül gond van.

Kismamik! Menziszerü görcsölgetés 36 hetesen normális? Úgy 30 percig folyamatos volt, most néha-néha érzem. Meddig normális?

Legjobb válasz: Szia! Jóslóid vannak/voltak. Ez már szülésig normális, de ettõl még szülhetsz 40 hetesen is. Ha tágul a méhszjáad észreveszed mert távozik a nyákdugó. Azt mondják akkor már nem sok van hátra, nekem kerek 36 hetesen ment el a nyákdugó és 3 nappal a kiírt idõpont elõtt szültem, szóval kinek mi a kevés :)

Szia! Jóslóid vannak/voltak. Ez már szülésig normális, de ettõl még szülhetsz 40 hetesen is. Ha tágul a méhszjáad észreveszed mert távozik a nyákdugó. Azt mondják akkor már nem sok van hátra, nekem kerek 36 hetesen ment el a nyákdugó és 3 nappal a kiírt idõpont elõtt szültem, szóval kinek mi a kevés :)
Szerintem is ezek jóslófájások. Én is így voltam, aztán a 37. héten megszültem. Teljesen normális a 36. héten, ne aggódj, ez az érzés a szülésig fog egyre gyakrabban és erõsebben jelentkezni és egyszercsak hopp kibújik a gyerkõc...
Szia! Jósló fájásaid vannak és ez teljesen normális, nálam is a 36 hetesen kezdõdött. Nyugalom! További boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a nyugtatást, de olyan fura volt, kicsit megijedtem :) .
Hidd el legelõször én is, aztán már nem voltam ideges, mert rákérdeztem az orvosomnál is és õ is mondta, hogy normális. Szóval nyugi! Pihenj sokat! utolsó válaszoló voltam újra:)
Szia!37 hetes vagyok és pont ma kérdeztem meg az orvosomat, mert erõsen görcsölgetek néha.Van, hogy háromszor is egymás után, aztán egész nap semmi.Ez teljesen normális, sõt azt mondta, hogy erõsebb lesz.Ha rendszeres idõközönként jönnek akkor kell bemennem a kórházba. Minden jót neked és ne aggódj :) Könnyû szülést!

36 hetes vagyok. (holnap leszek 37) Reggel óta iszonyú csípő fájásom van. Nem szünik bármit csinálok. Mostanában fájt már csak nem ennyire és nem folyamatosan. Mit tegyek hogy el tudjam viselni?

Legjobb válasz: Szia én is a 36-ik héttõl így vagyok.Sajnos én nem tudtam ellene semmit tenni,szerintem tágulnak a csontok.Most nekem meg a derekam kezdett iszonyatossan fájni.Így végefelé roszabb minden.Boldog babavárást!!!Üdv 40 hetes kismama

Szia én is a 36-ik héttõl így vagyok.Sajnos én nem tudtam ellene semmit tenni, szerintem tágulnak a csontok.Most nekem meg a derekam kezdett iszonyatossan fájni.Így végefelé roszabb minden.Boldog babavárást!!!Üdv 40 hetes kismama
Nekem a szeméremcsontom fáj valami eszméletlenül napok óta!Minden lépésnél szõrnyû, de alapban is fáj.Tenni én sem tudok ellene sajnos.Ez ilyenkor már természetes.38 hetes kismami

36 hetes terhes vagyok úgy érzem leszakad a hátam és a hasam. Folyamatosan a szülés körül forog az agyam már nagyon várom hogy megszüljek. Ti hogy birjátok vagy bírtátok kivárni a szülést?

Legjobb válasz: A 36. hétben még nem kívántam a szülést, de amióta betöltöttem a 37. hetet, tûkön ülök. Most a 40. hétben vagyok és sehol semmi, de most már megnyugodtam, s elfogadtam, hogy még maradni akar egy kicsit. :D

A 36. hétben még nem kívántam a szülést, de amióta betöltöttem a 37. hetet, tûkön ülök. Most a 40. hétben vagyok és sehol semmi, de most már megnyugodtam, s elfogadtam, hogy még maradni akar egy kicsit. :D
36. hétben vagyok én is. Már egyre türelmetlenebb vagyok. Gondolom ez természetes. Aludni sem tudok, folyton azon agyalok, hogy milyen lesz a szülés, meg persze ami utána jön... várom a babát, de ugyanakkor félek is! Ez már nagyon a vége. Valahogy majd kibírjuk! Én megpróbálom elterelni a figyelmem. Rendezgetem a babaholmikat, mosom, vasalom a babaruhákat, stb. :) DE az esték rohadt nehezek!!! :D Kitartás, nem sok van már hátra! (Egyébként meg azt mondta nekem több anyuka is, hogy nagyon használjam ki ezt az idõt a pihenésre. Nos, én lelkiismeret furdalás nélkül megfogadom ezt a tanácsot!) :)
Pihenjetek! Így igaz! A harmadikat várom, 34 hetes vagyok, és bizony csak este érek rá agyalni ezeken, annyi a teendõ napközben. Én meg pont fordítva vagyok, számolom a napokat, hogy jaj még ennyit húzzak ki, addig ne jöjjön, mert még ezt meg azt kell megcsinálni, még nem érek rá babázni. Olvasgassatok, pihenjetek, aludjatok, tévézgessetek, mert ezekre bizony utána nem sok idõ lesz! Kitartást mindenkinek!
Ugyanezeket érzem, én sem tudom mi lehet! 35 hetes
A kérdező hozzászólása: kedves utolso, hatha kapunk valaszt ra:) csak kedden megyek a dokihoz, de mar erzem par napja ezeket gondoltam hatha kapok valaszt ra, vagy erzett valaki hasonlot:)
Nekem olyan mensis görcsölõs érzés volt a jósló, a ctg-n látszott is akkor a méhösszehúzódás is.
Szerintem ez nem az..a jóslók lent a derekadban érzed menszis görcsként, vagy a hasad aljában de az már inkább fájás.
A kérdező hozzászólása: koszi, lehet hogy no a picurkam meg:)
Nekem akkor fájdogált így a pocakom, amikor a babám befordult (sokáig faros volt). Nekem ez a 34-35. héten volt, aztán elmúlt a fájdalom. Ha már befordultak a babáitok, akkor lehet, hogy csak nagyobb mozgásokat csinálnak, mert attól is lehet ez a mensi szerû, szúró fájdalom. Vagy nyomnak egy ideget. Nekem ma ismét volt hasonló érzésem, kiverte az oldalam, rúgott össze-vissza és emiatt sokszor szurkált a pocakom. 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: mar 3 hete be van fordulva, es csak neha neha rug vagy boxol nagyobbat, amugy csak amolyan kisebb, "kellemesebb"mozgasokat csinal. a szurkalas pedig szinte hogy allando, nemhinnem hogy folyton nyomna valamit vagy megis??...
Amúgy meg lehet jósló is, végülis már a 36. héten vagy... A lényeg, hogy ne fájjon, mert ha csak kellemetlen, akkor hát ez van, és már nincs sok hátra. :)
A kérdező hozzászólása: hat igen, fajni nem faj, csak eleg kellemetlen, ez teny, de ahogy mondod mer nincs sok, de nem bannam ha mar kint lenne:) de szerintem ezzel minden kismama igy van:) )

36 hetes vagyok. Egy ideje fáj a hasam alja, olyan mensi szerűen, de folyamatosan és annál erősebben. Néha bele nyíllal, ami elég fájdalmas és a derekamban is érzem. Mi lehet ez? Valami baj lenne vagy ez ilyenkor már normális?

A folyásom pedig több lett és olyan fehéres nyálkás valami is van benne. A folyásomnak nincs semmi kellemtelen szaga, nem viszket vagy ég. Csak egyszer?en több és van benne ilyen nyúlós, fehére valami, de csak kis darabka. Bocs,hogy így írom le, de nem tudom másképpen megfogalmazni.

Legjobb válasz: Szia! Én 35 hetes vagyok.A folyásom nekem is hasonló pár napja,szerintem ez nagyjából normális,mert az elõzõ terhességemnél is volt. A hasam alja nekem is szokott fájni,de ez a szorító fájás csupán kb. fél-1 percig szokott tartani,és naponta néhányszor szokott csak elõfordulni. A derékfájás az általános velejárója a terhességnek.Fõleg így a végefelé,leginkább a terhelés miatt. Ha sokszor fáj a hasad és nagyon én azért rákérdeznék a dokinál,hogy nincs e gond.

Szia! Én 35 hetes vagyok.A folyásom nekem is hasonló pár napja, szerintem ez nagyjából normális, mert az elõzõ terhességemnél is volt. A hasam alja nekem is szokott fájni, de ez a szorító fájás csupán kb. fél-1 percig szokott tartani, és naponta néhányszor szokott csak elõfordulni. A derékfájás az általános velejárója a terhességnek.Fõleg így a végefelé, leginkább a terhelés miatt. Ha sokszor fáj a hasad és nagyon én azért rákérdeznék a dokinál, hogy nincs e gond.
A folyás egyre sûrûbb lesz és több ahogy közeleg a szülés. És a fájásokat mérted?
Nekem a héten voltak ilyen tüneteim (derékfájás és alhasi fájdalom), amire a dokim azt mondta, hogy ez a méhszáj nyílásától lehet. Szerintem hívd fel a dokidat! 31 hetes ikres kismama
A kérdező hozzászólása: Kedden megyek vizsgálatra (CTG, méhszáj ellenõrzés, uh) a dokimhoz. Már megemlítettem neki ezeket, azt mondta, hogy normális, csak akkor még nem jelentkezett mindennap. Majd kedden rákérdezek. Amúgy a baba mocorog, igaz már nem olyan aktív, de minden órában érzem egy pár alkalommal. A fájásokat nem mértem, mert csak két- három nyilallás és elmúlik. Lehet jóslók? A méhszájam 1100. Lehet korábban fog jönni a baba? Nagyobbnak is mérik mindig, mint a tényleges kora, úgy kb 2, 5-3 héttel. Már ilyenkor azért nem lenne neki semmi baja, igaz?
36 hetesen már mindene kifejlõdött (még az agya és a tüdeje is), így már nem minõsül koraszülöttnek sem. Ha tovább maradna bent, az már csak a súlygyarapodás miatt lenne jó. Szóval amiatt nem kell izgulnod, ha esetleg most már megszületne, tökéletes kisbabád lesz! 31 hetes ikres kismama

36 hetes vagyok. Folyamatosan úgy érzem, mintha folyásom, vagy falami folyna, nedvességet érzek. Aztán meg teljesen száraz a bugyim, vagy épp hogy egy csepp valami. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia!Én is ugyanebbe a cipõbe járok,ugyanannyi hetes is vagyok mint te.Állandóan ilyen érzéseim vannak,mint neked.Fõleg éjszaka ébredek arra,hogy olyan érzésem van,mintha a magzatvíz folyna,és állandóan nyulkálok,hogy most mi is van.Nem tudok nyugodtan aludni sem.Mondjuk ezekbe a forró napokban meg eléggé nedves szokott lenni a fehérnemüm,de persze csak a melegtõl bevizesedik.Nyugodj meg,szerintem másoknak is van ilyen érzése.Már nem sok van hátra,igaz nagyon nehezek ezek a meleg napok,legalábbis én nehezen viselem.Tök ideges szoktam lenni,amikor a fejemen is folyik a víz,meg mindenhol.Bõgni tudnék néha.De kitartás!!Neked is,lassan meglesz a kisbabucikánk!!!

Szia!Én is ugyanebbe a cipõbe járok, ugyanannyi hetes is vagyok mint te.Állandóan ilyen érzéseim vannak, mint neked.Fõleg éjszaka ébredek arra, hogy olyan érzésem van, mintha a magzatvíz folyna, és állandóan nyulkálok, hogy most mi is van.Nem tudok nyugodtan aludni sem.Mondjuk ezekbe a forró napokban meg eléggé nedves szokott lenni a fehérnemüm, de persze csak a melegtõl bevizesedik.Nyugodj meg, szerintem másoknak is van ilyen érzése.Már nem sok van hátra, igaz nagyon nehezek ezek a meleg napok, legalábbis én nehezen viselem.Tök ideges szoktam lenni, amikor a fejemen is folyik a víz, meg mindenhol.Bõgni tudnék néha.De kitartás!!Neked is, lassan meglesz a kisbabucikánk!!!
A kérdező hozzászólása: köszi, neked is minden jót kívánok!

Betöltött 36 hetesen, 1 ujjnyira kinyílva (1110-es értékkel), folyamatos hüvelyi hasogatás mellett, mennyi lehet még hátra? Volt esetleg valakinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: 42-ig bezárólag bármennyi. Ez a legnehezebb idõszak, mert egyre több a kellemetlenség, de a baba tudja, mennyi idõre van szükségre, a mamának meg türelemmel kell várni. Második babámmal félidõtõl nyitva voltam, 35-38/39-ig ilyen és még nehezebb állapotban, rendszeres jóslófájásokkal telt az idõ. Kitartás!

42-ig bezárólag bármennyi. Ez a legnehezebb idõszak, mert egyre több a kellemetlenség, de a baba tudja, mennyi idõre van szükségre, a mamának meg türelemmel kell várni. Második babámmal félidõtõl nyitva voltam, 35-38/39-ig ilyen és még nehezebb állapotban, rendszeres jóslófájásokkal telt az idõ. Kitartás!
ezt szerintem sem lehet igazán megmondani, megjósolni.nekem a doki azt mondta 36 hetesen(akkor voltam 1111), hogy max 2 hét és meglesz.38 hetes uh-n meglepõdött mkor meglátott még egyben, aztán 41 hetesen szültem.hüvelyi hasogatás nekem kb a 32.hét körül kezdõdött.volt hogy olyan volt, mntah kést döftek volna fel. kitartást neked, már nemsok van hátra. könnyû szülést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam! :-)A hüvelyi hasogatás nálam sem most kezdõdött, de most már ahogy függõleges helyzetbe vagyok , egybõl elkezdi.
Én 2 ujjnyira voltam nyitva 36 hetesen és csak 3 nappal a kiírt idõpont elõtt szültem. Szóval ég bármi lehet, de ne aggódj, ha most jönne el az idõ már akkor is elég nagy a babód :) Könnyû szülést kívánok :) )
Szia! Én 36 hetesen szûk 3 ujjnyira voltam nyitva, a szülésznõm meg is rémült egy kicsit. Mivel 3 poronty várt itthon, haza engedtek. Azt mondta, hogy szerinte azon a héten megszülök. Nagyon megijedtünk. Szerencsére tévedett és kihúztam a 38. hétig. Könnyû szülést kívánok! Üdv: egy 4 gyermekes édesanya

36. hetes kismama vagyok. Mitől lehet hol jobb, hol bal oldalon érdekes húzó érzés? Nem folyamatos fájdalom.

Legjobb válasz: Szia! Nem sugárzik a derekadba? Erõsödik a fájdalom? Milyen idõközönként? Lehet jósló fájás, de az is lehet, hogy elindult a picur. Írj majd! Judy

Szia! Nem sugárzik a derekadba? Erõsödik a fájdalom? Milyen idõközönként? Lehet jósló fájás, de az is lehet, hogy elindult a picur. Írj majd! Judy
A kérdező hozzászólása: Már több napja érzem ezt.Nem sugárzik ki sehová, érdekes, mert ha fekszem akkor érzem csak.Teljesen olyan, mintha nyúlnának a szalagok, mint anno .Vagy még ilyenkor is nyúlik??Mondjuk a hasam elég kicsi, és 1hete voltam uh-n , ott már 2811 gramm volt a súlya.
Ha rendesen mozog a babád, nincs vérzés, nem szivárog magzatvíz, ez teljesen normális a terhesség végén. Én mindkét fiammal fájtam már a végén, húzott, csavart, fájt, olyan voltam, mint a pingvin, akin átment az úthenger :) . A nagyobbik 36. héten érkezett burokrepedéssel, a kicsi fájásokkal, de egybõl 5 és 3 percesekkel. Mindkettõnél tudtam, hogy ez már az. Te is tudni fogod :) Judy

36 hetes múltam. Ma ástam. Ugye nem indítja be a szülést? A babám azóta folyamatosan nyomja magát

Legjobb válasz: Hááááát, én nem ásóztam volna, az szent!!!! :(

Hááááát, én nem ásóztam volna, az szent!!!! :(
Szió! Szerintem ne aggódj. Én a 40. héten ültettem el a legényrózsákat, amihez ásni, hajlongani kellett, mégsem indul be a szülés. Úgy gondolom, hogy ez függ attól, hogy kismamaként mennyire vagy aktív. Könnyû szülést! ZIta (32 hetes kislány anyukája)
Én az elsõ babámnál a 38. héten még bútorokat tologattam (ne a kisméretûekre gondoljatok), mi a 3. emeleten laktunk egy olyan házban ahol nem volt lift, így a bevásárlások alkalmával cipekedtem is eleget, nem lett semmi hatása, sõt csak a 41. héten szültem, azt is meg kellett indítani. Most a 39. hétben vagyok a második babámmal és most se vagyok túl visszafogott, de a méhszáj csak c2100 a 36. héttõl (elsõ babámnál ugyanebben az idõben c2111 volt), szóval nekem pl. nem ártanak meg az ilyen dolgok. Hozzá kell tenni, hogy a terhesség elõtt rendszeresen edzettem, így lehet emiatt nincs hatása a megterhelõbb mozdulatoknak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!