Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes Az mitől lehet, hogy (4 db)

36 hetes vagyok. Az mitől lehet, hogy öregedik, meszesedik a méhlepényem, ha egészségesen élek, nem dohányzom stb.?

Legjobb válasz: A lepény öregedésére az ultrahang vizsgálat során abból következtetnek, hogy abban kis mészlerakódások figyelhetõk meg. Ez a vizsgálat azonban meglehetõsen szubjektív, nem határozhatók meg pontos kategóriák, ez jórészt a vizsgáló tapasztalatára van bízva. Ha az egyéb leletek rendben vannak, a baba jól fejlõdik, keringése rendben van, akkor nem kell különösebben aggódni!

A lepény öregedésére az ultrahang vizsgálat során abból következtetnek, hogy abban kis mészlerakódások figyelhetõk meg. Ez a vizsgálat azonban meglehetõsen szubjektív, nem határozhatók meg pontos kategóriák, ez jórészt a vizsgáló tapasztalatára van bízva. Ha az egyéb leletek rendben vannak, a baba jól fejlõdik, keringése rendben van, akkor nem kell különösebben aggódni!
Ahogy közeledik a szülés, úgy öregedik a méhlepény. Ez természetes. Te már 36 hetes vagy. Nekem ilyenkor a két fiamnál 3 fokba volt érett. A nagy 3, a kicsi 1 héttel meg is született.
Hát ilyenkor már rendesen feszül a hasfal (izom, bõr, kötõszövet). Ez simán okozhatja.

Köldök körüli szúró fájdalom terhesen mitől lehet? 36 hetes vagyok. Azt tudom, hogy így a vége felé minden fáj, ezt is annak tudhatom be?

Legjobb válasz: A terhesség link alatt szerintem tapasztaltabb leendõ anyukák vannak. Ott tuti tudnak érdembeli választ adni.

A terhesség link alatt szerintem tapasztaltabb leendõ anyukák vannak. Ott tuti tudnak érdembeli választ adni.
Nekem azt mondta a dokim, hogy köldöksérv és , majd ha nem akarok több babát, akkor operáltassam meg. De nem terhesen nem is éreztem. Meg szülés után sem. Most második babával megint érzem.


Mitől lehet az, hogy a 36. hétesn még voltak jósló fájásaim, de amióta a 37. héttől iszom a málnalevélteát és szedem a homeos bogyókat, nincsenek fájásaim?

Legjobb válasz: Szia nekem eggyáltalán nem voltak jósló fájásaim, 40.héten elfolyt a magzatvizem, és másnak császároztak mert sajnos az oxitocin hatására se volt egy deka fájásom se...:S

Szia nekem eggyáltalán nem voltak jósló fájásaim, 40.héten elfolyt a magzatvizem, és másnak császároztak mert sajnos az oxitocin hatására se volt egy deka fájásom se...:S
36 hetesen az nst olyan fájásokat mutatott, hogy a doki tökre megijesztett, hogy idõ elõtt fogok szülni. Aztán felírt magnesium citricit, amit még 1 hétig kellett szednem, illetve elkezdtem én is a homeós bogyókat. Na a dolog olyan jól sikerült, hogy végül a 41. héten megindították a szülésemet..., se fájásaim nem voltak, nem is tágultam, semmi, úgyhogy nekem a homeó fordítva sült el, nem tágított, hanem összezárt. :) Ami nem vicces, hogy végül császár lett belõle. Azt hiszem következõre kihagyom a magnéziumot is és a homeót is...inkább rábízom a természetre a dolgot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!