Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes A héten megyek (2 db)

36 hetes vagyok. A héten megyek először CTG-re. A magándokim csak ránéz a papírra, nem vizsgál meg. Illik ilyenkor valamennyi pénzt adni?

Legjobb válasz: Nem hinném hogy kellene mert most nem hozzá mész kimondottan, õ csak megnézi és aláírja a papírod.Szerintem ne adj neki.

Nem hinném hogy kellene mert most nem hozzá mész kimondottan, õ csak megnézi és aláírja a papírod.Szerintem ne adj neki.
Szerintem ha bizonytalan vagy, kérdezd meg. Én is így szoktam lenni, inkább megkérdezem, de általában nem kér.
Szia! Semmiképpen sem!!! Szerintem e- nélkül is kap eleget! Meg még ott van a szülés! Nem kell öket annyira elkényeztetni!!!!!! 38 hetes kismama
Magánrendelésen nekem 3000ft-t kért.

Jövő héten megyünk a 36 hetes uh-ra, láthetják h mi lesz fiú v lány? 16. , 20. héten fiút láttak azóta nem hajlandó megmutatni mije van. Reménykedhetek h fiú v elnézhették?

szeretném ha az lenne, bár ez nem rajtam múlik. csak már úgy beleéltük magunkat!

Legjobb válasz: ha korábban fiú volt, gondolom most is az...

ha korábban fiú volt, gondolom most is az...
Szia.Szerintem ha fiúnak nézték akkor az, a lányokból "lesz "fiú inkább :) Már elég nagy nem biztos, hogy most fogják látni..Minden jót, 38hetes kismama
Szia! Nekem a 29.hétig azt mondták hogy fiú lesz és nagyon beleéltük magunkat aztán elmentünk 4D-re és ott derült ki hogy kislány. :) További jó babavárást! Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!