Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes 5 napos vagyok. Az (1 db)

36 hetes és 5 napos vagyok. Az alábbi adatok alapján még mennyi idő lehet a szülésig?

C=2100,BPD:89mm,FEmur:66mm,Gr.s.:36. Kp. mennyiség? magzatvíz,Flowmetria:normál áramlás,Placenta a hátsó falon,jó helyen,másodfokban érett,koponya a bemenet felett.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem nem lesz meg elöbb.Nekem is ezt mondták,mégis már csak 5 nap van a kiírt idöpontig.

Szia. Szerintem nem lesz meg elöbb.Nekem is ezt mondták, mégis már csak 5 nap van a kiírt idöpontig.
nekem szerda óta mondják hogy bármikor, de a mai eredmények alapján a kiírás elött 3 nappal lesz meg
Csak érdekesség kedvéért, én meg Febr 14.-re vagyok kiírva:)
Szerintem ezek az adatok alapján nem lehet megmondani, hogy mennyi van hátra. Én febr. 3-ra vagyok kiírva és a dokim azt mondta, végig megyünk. Viszont nekem tegnap este óta nagyon fáj a derekam. Lehet, hogy nem a dokinak lesz igaza. Tehát ennyit errõl. Jön a baba, amikor jönni akar..
Szerintem nem az adatok számítanak, ha akar úgyis megszületik az a baba. Ne aggódj - tudom nehéz - nyugodtan várj, nem marad ott bant:) Sok sikert.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Magas a vérnyomásom és nagyon vizes vagyok. Dönthet úgy a dokim hogy hamarabb szüljek? 36 hetes vagyok

4

Ki hányadik héten szült meg? Fiú vagy lány lett? Hogyan idult be a szülés?

15

Te mit szólnál/hogyan viselnéd, ha a gyereked ugyanazon a napon születne meg, mint a férjed első gyereke, az előző házasságából?

Tudom, nagyon ritka eset az ilyen, de előfordulhat. Én pl ugyanarra a napra vagyok kiírva, mint a férjem első gyereke, aki ma már 15 éves és a férjem első házasságában született. Nagyon nem szeretnék ugyanaznap szülni. Egyébként a férjem nem tartja velük a kapcsolatot már vagy 10 éve (gyerektartást persze fizet), nagy veszekedés volt anno, meg a gyereket ellene nevelték, erre pedig még rátett a nagy távolság is. De ebbe most ne menjünk bele, a kérdés hogy ki mit szólna hozzá, ha ugyanaznap szülne, mint a férje más házasságban született gyereke?
Te hogyan viselnéd, ha ugyanaznap szülnél?

Köszönöm.

10

Szülésbeindító szexnél mi a lényeg: a sperma vagy az orgazmus?

Úgy értem, ha szexelünk a férjemmel, közben persze abban is bízva, hogy ez hátha beindítja a szülést, akkor mi kell a szülés beindulásához? A sperma indítja be, tehát az a lényeg hogy a férjem belém menjen, vagy az orgazmus indítja be, tehát az a lényeg, hogy nekem legyen orgazmusom? Tudom, hogy nem mindenkinél indítja be a szex a szülést, de mégis melyik "tényező" a kiváltó ok? A sperma is elég önmagában, vagy az én orgazmusom kell hozzá, esetleg mindkettő? Köszönöm.

7

Jahn Ferencben egyágyasban volt valaki mostanában? Ott velünk lehet végig a baba, és látogatókat is lehet a szobában fogadni?

1

Ha tényleg annyira pokolian fáj a szülés akkor miért nem kérnek epidurális fájdalomcsillapítást?

Minden nő mondja hogy eszméletlenül fáj a szülés..Minek szenvedni?Nem a 19.században élünk, mostmár van lehetőség a fájdalommentes szülésre.Engem is így szült az anyukám, és semmi bajom nincsen..nem attól lesznek jobb anyák hogy szenvednek..

29

Szerintetek Katie hercegnő hüvelyi úton szült vagy császárral?

9

Mennyi idő alatt lett meg az első babátok az első fájásoktól számítva?

41

Akiknek van nagyobb, de nem egyedül hagyható gyereke, hova teszi ha menni kell?

10

Hogy veszik a bátorságot a szülésznők, orvosok hogy beszoljanak, megalázzák a kismamákat?

Hogy vissza éljenek azzal hogy az a szerencsétlen mennyire ki van nekik szolgáltatva. Durván bánnak vele, sértegetik megalázzák. Hol ott a segítés és a támogatás lenne a dolguk. Számomra ez abszolut felháborító. Minimum egy szép levelet írnék ilyen esetben a korház igazgatóságának.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!