Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes 5 napos (6 db)

36 hetes 5 napos magzatnak jó ez a bpd:88mm? az uh-n láttam h olyan ovális a feje a babának. másoknál mindig nagyobbat látok.

egyébként fiú lesz.

Legjobb válasz: A kisfiamnak kerek 36 hetesen volt 88 BPD-je.Kiírt napon született teljesen normális fejecskével 34cm

A kisfiamnak kerek 36 hetesen volt 88 BPD-je.Kiírt napon született teljesen normális fejecskével 34cm
A kérdező hozzászólása: de örülök! köszi h írtál!:) a súlya mekkora volt 36 hetesen és mennyivel született?
Jó a méret! Ha nem lenne normális a feje alakja vagy mérete, azt a doki megmondaná!
A kérdező hozzászólása: köszi h írtál! ez a doki nem is mondott semmit igazából..látszott rajta h már túl akar lenni az egészen és siet haza..
elsõ vagyok 2900gr volt a 36 hetes uh-n
szintén elsõ vagyok, 3420gr 54cm-rel született

36 hetes 5 napos vagyok, lepény 2 érettségű. mit jelent?

Legjobb válasz: AZt,hogy közeledsz a szüléshez. Könnyü szüle´st.

AZt, hogy közeledsz a szüléshez. Könnyü szüle´st.
A kérdező hozzászólása: ari vagy ezt énis gondoltam.de még 3 hét.a kérdésem arra alapoztamhogy nem e jön korábban a baba nem e tul öreg a lepény a koromhoz képest
Az elõfordulhat hogy korábban jön a baba, de semmi baj! Te viszont közeledsz a szüléshez, amitõl nem kell megilyedned! Könnyû szülést kívánok!

Mindenkinél leesik a hő egy idő után? Vagy baj van? 5 hetes 3 napos vagyok és ma reggel a hőm nem 37 volt hanem 36, 6 De fokozatosan esett le. Elötte két napig 36.8 volt. Mi lehet? Gond van?

Legjobb válasz: Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37,1-rõl kezd vissza esni 36,8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.

Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37, 1-rõl kezd vissza esni 36, 8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is egy kicsivel késõbb megmértem és 37 volt. A cicim viszket néha bele-beleszúr és étvágytalan vagyok.Most a hõm 37, 4 Remélem minden rendben mindkettõnknél.
Szia! Még a tegnapi elsõ válaszoló vagyok. Reggel elsõre 36, 8-at mértem, aztán kis idõ múlva 37, most du megint 36, 8. Viszont semmi tünetem nincs, se hányinger, sem mellfeszülés, komolyan aggodok.
A kérdező hozzászólása: Megmértem a hõmet, 36.7 Majd írd meg Te is elsõ válaszoló!! Köszönöm a válaszokat!
Kb az 50. naptol (mindenkinel mas, kinek elobb kinek kesobb) visszaall a ho a normalis homersekletre es ott marad mar szulesig. Igy nem kell megiedni!:D Teljesen normalis!(sok sok terhes gorbe tapasztalatabol mondom, es persze a sajatombol is ) 28 hetes kismami
Teljesen normális, hogy leesett.Nekem pl. már annyira lent van, mint PÉ elõtt, és semmi baja a kicsinek. 16 hetesek vagyunk már. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: elolvasgatom! Akkor reggel! Pihenj Te is! :)
MÉg annyit, hogy ha kimerült az ember lánya, az lenyomhatja a hõt jócskán. Pihenj amennyit tudsz!
A 37, 4 nagyon jó. Nekem mindkét fajta mérõm van, már be fogok golyózni a sok mérésbe :-) Csak beütöttem a google-be, hogy hõmérséklet a terhesség alatt és ott a találatokat olvasgattam. Majd akkor holnap irjuk meg kinek mennyi volt a hõje! Szius!
A kérdező hozzászólása: Melyik oldalon olvastad? Elolvasnám én is!
A kérdező hozzászólása: Senki mást nem érdekel ez a téma csak minket. :( Higanyossal mérem, most én is megmértem kíváncsiságból bár a reggeli számít de most 37, 4 mint eddig minden nap. Nem vagyok megfázva, nem vagyok beteg... Csak kimerült. Lehet hogy ezért volt alacsony? Reggel megmérem majd és megírom! Írd meg Te is!
Az elsõ és eddig egyedüli válaszoló vagyok. Nem lehet, hogy esetleg keveset aludtál és kimerült vagy? Most olvastam hõmérõs oldalakon, hogy sok esetben a hõ leesése ellenére a terhesség meg maradt. Én most megmértem kíváncsiságból (tudom, hogy reggel kell)és most meg 37. Digitális a mérõd, mert az le is merülhet ám! Próbálom nyugtatni magunkat....
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem hogy minden rendben lesz. Volt már valaki így?
szia!így 2 év távlatából elmondod hogy sikerült-e a baba?:)


36 hetes és 5 napos vagyok. Az alábbi adatok alapján még mennyi idő lehet a szülésig?

C=2100,BPD:89mm,FEmur:66mm,Gr.s.:36. Kp. mennyiség? magzatvíz,Flowmetria:normál áramlás,Placenta a hátsó falon,jó helyen,másodfokban érett,koponya a bemenet felett.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem nem lesz meg elöbb.Nekem is ezt mondták,mégis már csak 5 nap van a kiírt idöpontig.

Szia. Szerintem nem lesz meg elöbb.Nekem is ezt mondták, mégis már csak 5 nap van a kiírt idöpontig.
nekem szerda óta mondják hogy bármikor, de a mai eredmények alapján a kiírás elött 3 nappal lesz meg
Csak érdekesség kedvéért, én meg Febr 14.-re vagyok kiírva:)
Szerintem ezek az adatok alapján nem lehet megmondani, hogy mennyi van hátra. Én febr. 3-ra vagyok kiírva és a dokim azt mondta, végig megyünk. Viszont nekem tegnap este óta nagyon fáj a derekam. Lehet, hogy nem a dokinak lesz igaza. Tehát ennyit errõl. Jön a baba, amikor jönni akar..
Szerintem nem az adatok számítanak, ha akar úgyis megszületik az a baba. Ne aggódj - tudom nehéz - nyugodtan várj, nem marad ott bant:) Sok sikert.

Hüvelybe nyílaló fájdalom, minek a jele lehet? Szülés? 36 hetes és 5 napos terhes vagyok.

leginkább akkor van ha megyek, a medencecsontom is angyon fáj majd széttörik folyamatosan fáj szerintetek?

Legjobb válasz: A szülés az görcsös fájdalom, szerintem csak tágul a medencéd,a baba illeszkedik be a szülõcsatornába. Nem szállt lejjebb a hasad?

A szülés az görcsös fájdalom, szerintem csak tágul a medencéd, a baba illeszkedik be a szülõcsatornába. Nem szállt lejjebb a hasad?
Szia, nekem 32 hetesen volt ilyen nyílaló fájdalom, aztán másnap véreztem is, nekem ekkor kezdett el kinyílni a méhszáj, kaptam rá gyógyszert, de csak 36 hétig kellett szedni, szerintem ha már nyílik is a méhszájad esetleg beindul a szülés ilyenkor már nem gáz, szóval készül a tested a szülésre!

33 hetes és 5 napos terhes vagyok. 36 héttől kell mennem nst-re. Mennyi ideig tart egy ilyen vizsgálat?

Magánrendel?be járok, gondolom itt alaposabb mint az sztk-ba.

Legjobb válasz: Ezt általában mindenhol komolyan veszik és kb 25-40 perc egy ilyen vizsgálat. Az idõ függ attól is hogy mennyire mocorog el a babád a vizsgálat alatt.

Ezt általában mindenhol komolyan veszik és kb 25-40 perc egy ilyen vizsgálat. Az idõ függ attól is hogy mennyire mocorog el a babád a vizsgálat alatt.
Kb. 30 perc, de ha nem mozog közben elég intenzíven a baba, akkor tovább is tarthat. Utána az orvos megnézi, hogy rendben van-e, jó-e az eredmény. Ez független attól, hol végzik, sztk-ban is ugyanannyi ideig tart és nem kevésbé alapos. Így a végén jócskán megnövekszik az orvosi rendelõben töltött órák száma:) . További boldog babavárást kívánok! 39. hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!