Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes 5 (44 db)

36 hetes 5 napos magzatnak jó ez a bpd:88mm? az uh-n láttam h olyan ovális a feje a babának. másoknál mindig nagyobbat látok.

egyébként fiú lesz.

Legjobb válasz: A kisfiamnak kerek 36 hetesen volt 88 BPD-je.Kiírt napon született teljesen normális fejecskével 34cm

A kisfiamnak kerek 36 hetesen volt 88 BPD-je.Kiírt napon született teljesen normális fejecskével 34cm
A kérdező hozzászólása: de örülök! köszi h írtál!:) a súlya mekkora volt 36 hetesen és mennyivel született?
Jó a méret! Ha nem lenne normális a feje alakja vagy mérete, azt a doki megmondaná!
A kérdező hozzászólása: köszi h írtál! ez a doki nem is mondott semmit igazából..látszott rajta h már túl akar lenni az egészen és siet haza..
elsõ vagyok 2900gr volt a 36 hetes uh-n
szintén elsõ vagyok, 3420gr 54cm-rel született

36 hetes 5 napos vagyok, lepény 2 érettségű. mit jelent?

Legjobb válasz: AZt,hogy közeledsz a szüléshez. Könnyü szüle´st.

AZt, hogy közeledsz a szüléshez. Könnyü szüle´st.
A kérdező hozzászólása: ari vagy ezt énis gondoltam.de még 3 hét.a kérdésem arra alapoztamhogy nem e jön korábban a baba nem e tul öreg a lepény a koromhoz képest
Az elõfordulhat hogy korábban jön a baba, de semmi baj! Te viszont közeledsz a szüléshez, amitõl nem kell megilyedned! Könnyû szülést kívánok!

Ki milyen homeopátiás szereket szedett a szülés megkönnyítésére, mennyit és mikor? A málnalevél teát 36 hetes koromtól iszom. Napi 1*2, 5 dl, egy csészébe egy evőkanál tea. Más hogy itta/issza? 38+5 hetes km

Legjobb válasz: Én a 36. héttõl ittam napi 2 csészével. Fél liter vizet felforraltam és 2,5 evõkanál teát raktam bele. Amikor elkezdõdtek a fájások, még itthon ittam pluszban 2 pohárral, biztos, ami biztos. Nekem használt!

Én a 36. héttõl ittam napi 2 csészével. Fél liter vizet felforraltam és 2, 5 evõkanál teát raktam bele. Amikor elkezdõdtek a fájások, még itthon ittam pluszban 2 pohárral, biztos, ami biztos. Nekem használt!
Én a 36. héttõl szedtem. Arnica ch9 napi 1x5 golyó Caulophillum ch5 napi 1x5 golyó cimicifuga ch5 3 napontaa 5 golyó Málnalevéltea napi 2x2 bögre Szülésznõm javaslatára kellett így szednem.
Caulophillum ch5-öt szedtem, a vajúdás kezdetétõl félóránként 1x5 golyót. Arnica chnemtommennyit, napi 2x5 golyót a szülést követõen kb egy hétig.
Nekem nem használt a hoeopátia.Hosszú és nehéz szülésem volt.Legközelebb semmit nem fogok szedni inni, hátha könnyebb lessz.
A második válaszolóhoz hasonlóan és is azokat szedtem a második szülés elõtt. És tényleg nagyon jó volt. Egyáltalán nem voltak olyan erõsek a fájások, könnyebben tágultam, és a szülés sem fájt annyira. Ja és hihetelen gyors volt az egész. Reggel 8-kor elment a magzatvíz. Fél 10-re bent voltam a kórházban. Fél 11-re felkerültem a szülõágyra (elõkészítések után) 10 óra 55-re megszületett a baba. Ebbõl 55 perc volt a vajúdás. Mindenkinek ajánlom ezeket a szereket!


Mennyit lehet inni a málnalevél teából egy nap? Miért nem lehet akár 1, 5 litert is meginni? 36 heteske

Legjobb válasz: Szia! Én a 36. héttõl napi egy liter teát ittam. A 38. héttõl kicsit tovább hagytam ázni a teát. 39. héten szültem öt óra alatt lett meg a pici. Harmadik szülésem volt igaz, de az elsõ kettõhöz hasonlítva sokat segített. Semmi infúzió nem kellett, mindjárt szép hosszú fájásaim voltak. Én gyors szülésnek éltem meg. Egy hetes baba anyukája

Szia! Én a 36. héttõl napi egy liter teát ittam. A 38. héttõl kicsit tovább hagytam ázni a teát. 39. héten szültem öt óra alatt lett meg a pici. Harmadik szülésem volt igaz, de az elsõ kettõhöz hasonlítva sokat segített. Semmi infúzió nem kellett, mindjárt szép hosszú fájásaim voltak. Én gyors szülésnek éltem meg. Egy hetes baba anyukája

36 hetes kismamik, kinek mekkora a babája mérete? A kisfiam: BPD: 89 mm FOD: 110 mm THQ: 92 mm FL: 65 mm Mai eredmények és ma vagyok 36+5

Olyan furcsa mert a 33 hetes UH eredményeim a BPD 89mm és a FOD 110mm ugyanannyi a THQ akkor 85 mm az FL: 61 mm volt.

Legjobb válasz: Szia! Én pont tegnap voltam a 36 heti uh-n nekem ezek a kisfiam adatai:)! BPD: 94mm AD: 88mm FL: 69mm Placenta érettsége: 2 Granumm Azt mondták,hogy a súlya kb. 3kg! Nekem azt mondták,hogy a méretei alapján átlagos a baba de viszont nagy baba várható:)!

Szia! Én pont tegnap voltam a 36 heti uh-n nekem ezek a kisfiam adatai:) ! BPD: 94mm AD: 88mm FL: 69mm Placenta érettsége: 2 Granumm Azt mondták, hogy a súlya kb. 3kg! Nekem azt mondták, hogy a méretei alapján átlagos a baba de viszont nagy baba várható:) !
Elsö vagyok! Szerintem ne idegeskedj mondták volna az uh-n ha valami gond lenne! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Valóban nem mondott az UH-s doki semmit de õ nem is tudja hogy az a két adat egyezik. Remélem csak elszámolásról van szó és tényleg minden rendben. Boldog babavárást!

Nagy a problemam, 36 hetes terhes vagyok, kulfoldon elek, a magzatom 30 hetesnek felel meg, 1, 5 kg, es azt is mondta az orvos hogy megvan serulve a mehlepenyem, mit tudnek tenni?

nagyon megvagyok ilyedve, reggel ota csak sirok, nem tudom hogy miert, vagy hogyan serulhetett meg a mehlepenyem, felek hogy elveszithetem a babamat, elso kisbabam lesz, kernem a segitsegeteket, hogy aki tud ilyesmi dologrol, az irja le a tapasztalatait, segitsen nekem, irja le hogy mivel gyorsithatnam meg a babam novekveset, stb.

Legjobb válasz: Ne haragudj, csak meghallgatni tudlak. Hogy lehet az, hogy 30 hetesnek felel meg a babád? Nem vonom kétségbe a nyelvtudásod, de biztos, hogy 100%osan értettél mindent? A legfontosabb, hogy próbálj lenyugodni, tudod, hogy azzal csak ártasz magadnak és a babádnak, ha sírsz. Tudom, ezt így könnyû mondani. 30 hetesnek felel meg a babád, akkor már életképes. Nem mondtak semmit, hogy mit kell tenned? Mindenesetre remélem szeded a vitaminokat (nem azért, hogy nagyobb legyen a baba) Egyél elég táplálékot, igyál elég vizet. Hol élsz egyébként? Én is külföldön élek, 3 hónapja szültem, tudom, hogy milyen nehéz a terhesség egy idegen országban, hogy nem értesz mindent 100%osan. Én Angliában élek.

Ne haragudj, csak meghallgatni tudlak. Hogy lehet az, hogy 30 hetesnek felel meg a babád? Nem vonom kétségbe a nyelvtudásod, de biztos, hogy 100%osan értettél mindent? A legfontosabb, hogy próbálj lenyugodni, tudod, hogy azzal csak ártasz magadnak és a babádnak, ha sírsz. Tudom, ezt így könnyû mondani. 30 hetesnek felel meg a babád, akkor már életképes. Nem mondtak semmit, hogy mit kell tenned? Mindenesetre remélem szeded a vitaminokat (nem azért, hogy nagyobb legyen a baba) Egyél elég táplálékot, igyál elég vizet. Hol élsz egyébként? Én is külföldön élek, 3 hónapja szültem, tudom, hogy milyen nehéz a terhesség egy idegen országban, hogy nem értesz mindent 100%osan. Én Angliában élek.
Nekem 39 hetesen mondták azt, hogy 33 hetesnek felel meg. 2650g-mal született, teljesen egészségesen!!! Viszont azonnal megindították a szülést, mert ilyenkor a méhlepény már nem tudja megfelelõen táplálni. Nem igazán értem, nálad mire várnak??
Szia! Arra tippelek, hogy a baba nem tudott elegendõ tápanyaghoz jutni a sérülés miatt. Ne akadj ki (tudom könnyû nekem) még van 1 hónapod, és 1, 5kg, bár pici, de ha már most megszületne sem lenne semmi baja, csak picurka lenne, és koraszülöttnek minõsülne, megfigyelnék. Remélem azért hogy csak elcsesztek valamit.
Hát ha 1, 5 kg az valóban 30 hét körüli súly, nem hiszem, hogy félreértette volna. Elõz UH mikor volt és ott mekkora volt?
A kérdező hozzászólása: ez elotti ultrahangon augusztus 9-en voltam, 5 honapos volt a magzatom, es ott csak annyit mondtak hogy kicsit pici a baba, de mast nem mondtak, szoval nem mondtak hogy serult a mehlepenyem, ma hallottam eloszor a problemamrol,
szia en is canadaban elek, es amikor terhes voltam nekem is mondtak olyanokat hogy azt hittem megorulok de hal Istennek egezseges fiam szuletett ha gondolod irj emailt
A kérdező hozzászólása: szia, canadaban elek, a parom nagyon jol beszel angolul, 12 eve itt lakik, sajnos igen, 30 hetesnek felel meg, es ez 100%, probalom magam megnyugtatni, az orvos azt mondta hogy varjunk hogy hat ha fejlodni fog, megtesznek mindent a baba erdekeben, 2-szer kell minden heten jarnom ultrahangra, es nem tudok mast csinalni csak varni, hogy mi lesz, remelem tudnak ezen az oldalon segiteni,
Elõször is, nyugi! A 1, 5 kiló nem olyan kicsi, ha most megszületne is, már nem valószínû, hogy bármi gond lenne. És lehet az uh is téved a súlyt illetõen. (mind a két gyerekemnél több, mint fél kilót tévedett!) Egy barátnõmnek volt hasonló, nem táplálta megfelelõen a lepény a babát. Neki is csak a 35. héten derült ki. Õt benn tartották kórházban, naponta uh és ctg, és rengeteg fehérjét (húst hússal) etettek vele. Amíg fejlõdött picit is benn a baba vártak, végül a 37. héten teljesen megállt a fejlõdése, császárral világra segítették. 1400 g volt a kislány, kinn nagyon gyorsan behozta a lemaradását.
A kérdező hozzászólása: koszonom hogy irtatok, sokat segitettetek, a pici babam sokat mozog, az orvos azt mondta, ha nem nagyon erzem mozogni, azonnal mennyek be hozza, nem tudok mast csinalni, csak varni, es megprobalok minel tobbet enni, hat ha segitek a babamnak hizni es novekedni, addig is hetente ultrahang, plusz szivhang nezes, koszike megegyszer hogy irtatok, sok puszi mindenkinek
Szia! Hogy vagytok? Megszületett már a kisbabád?

Fehér folyásom van 5 napja, 36 hetes terhesen. A doki mintát vett, és 1 HÉT múlva lesz csak eredmény. Még teljesen zárt a méhszáj. De ő abból következtette ki, hogy ez nem magzatvíz szivárgás, hogy zárt a méhszáj?

Nem sok ez az egy hét??? Lehet valami baja ennyi id? alatt emiatt a babának??? Járt már így valaki? Kérlek adjatok tanácsot!!! Még egy kérdés!: A málnalevél teát mikortól ittátok, és mennyit? Err?l az orvossal kellene beszéljek, vagy ihatom belátásom szerint???? Köszöntem szépen a válaszokat!!!!! Bea

Legjobb válasz: Szia. A terhességnek ebben az idõszakában kicsit bõvebb lehet a folyás, nem feltétlenül okozza fertõzés, de jó hogy megnézetted. Az, hogy a méhszáj zárt azt jelenti, hogy ha fertõzés, akkor sem terjedt feljebb, mert ha nyílni kezd az baj. A magzatvíz édeskés illatú szalmasárga folyadék, a doki biztos tudja, hogy mit látott. Végül pedig ne izgulj, minden rendben lesz. :) Málnalevélteát a 36. héttõl javasolt fogyasztani, de én mindenképpen beszélnék az orvosommal.

Szia. A terhességnek ebben az idõszakában kicsit bõvebb lehet a folyás, nem feltétlenül okozza fertõzés, de jó hogy megnézetted. Az, hogy a méhszáj zárt azt jelenti, hogy ha fertõzés, akkor sem terjedt feljebb, mert ha nyílni kezd az baj. A magzatvíz édeskés illatú szalmasárga folyadék, a doki biztos tudja, hogy mit látott. Végül pedig ne izgulj, minden rendben lesz. :) Málnalevélteát a 36. héttõl javasolt fogyasztani, de én mindenképpen beszélnék az orvosommal.
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon köszönöm a válaszodat!!!!! Kiló követ szedtél le rólam ezzel! :D :D :D
A terhességem alatt nekem többször is volt fehér folyásom, nekem s kb 1 hetekig...emiatt ne aggódj, ez ilynkor természetes. Málnalevél teát, ahogy az elõttem válaszoló írta, 36. héttõl lehet inni, a csomagoláson rajta van az adagolás, amit célszerû betartani. Szép babavárást!

Mennyinek kell lenni a BPD-nek szülésnél? Az én babámnak 36 hetesen 95 volt, most vagyok 37, 5 hetes. Ez jelent valamit pl. abból a szempontból, hogy mikor bújik ki? Én úgy érzem, kicsit előbb fog a kiírtnál.

Legjobb válasz: Nekem a 37. héten 100at mértek és azt mondták, hogy ezzel már szülni szoktak.. ennek ellenére 42.hétre született a fiam és nem is volt nagy feje csak 34 cm.. A lányomnál már jobban mértek, 39.héten áramlás vizsgálat volt, és ha már úgyis uh-ztak megmérték, 98as BPD-je volt egy hét múlva megszületett. De én mindig igy hallottam hogy 100assal már szülünk.Szóval ezt szokták mondani, de nem biztos hogy be is válik.

Nekem a 37. héten 100at mértek és azt mondták, hogy ezzel már szülni szoktak.. ennek ellenére 42.hétre született a fiam és nem is volt nagy feje csak 34 cm.. A lányomnál már jobban mértek, 39.héten áramlás vizsgálat volt, és ha már úgyis uh-ztak megmérték, 98as BPD-je volt egy hét múlva megszületett. De én mindig igy hallottam hogy 100assal már szülünk.Szóval ezt szokták mondani, de nem biztos hogy be is válik.
bocsánat, a 38.héten mérték ezt és 39re született meg.
Az elso lanyom 38+6 hetre szuletett BPD:95, fejkorfogat 32 cm, a masodik lanyom 38+5 hetre bujt ki BPD:98, felkorfogat 36 cm. Szerintem a baba meretetol is fugg, mekkora a buksija, nem akarlak elkeseriteni, de szerintem ez alapjan akar meg is varhatja a kiirast.
37 hetesen volt a bpd 97 mm és 41 hetesen indították a szülést, akkor volt bpd 102 mm és 36 cm-es fejkörfogatú babám született.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Én nem bánom, ha még bírjuk egy kicsit 2in1, mert bár nem túl könnyû már néha, nagyon szeretek várandós lenni...
Nekünk 37 hetesen volt 103, és a kiírt napon született 37-es fejkörmérettel. De tudok 39-es babáról is. Úgyhogy nem jelent semmit. Az sem hogy mit érzel...:)

36 hetes kismama vagyok. Ezek mit jelentenek: CX:2000, Kf/4hu-val érő grav. ut., Fekvés:2KT, Lepény:G-2, Flowmetria:2, 5.?

Legjobb válasz: A cx-2000-a méhszáj megrövidûlt 1újjnyíra,de zárva van teljesen a méhszáj belsõ,közép,külsõ.A többit nem tudom sajna.Van még idõd jó hogy zárva vagy még teljesen!Üdv 28.hetes kismama

A cx-2000-a méhszáj megrövidûlt 1újjnyíra, de zárva van teljesen a méhszáj belsõ, közép, külsõ.A többit nem tudom sajna.Van még idõd jó hogy zárva vagy még teljesen!Üdv 28.hetes kismama
A cx2000 már elmondták. Köldök felett 4 ujnyivan erõ terhes méh, fekvés: kettes kopnyatartás, Lepényed kettes érettségû, normális már ilyenkor, hiszen ez a szerv a 40 héttel elveszti a funkcióját, A flowmetrria a köldökzsinórban áramló vér, az is jó. Teljesen jól vagytok. Gratula! Puszi! Zsuzsa

36 hetes és 5 napos vagyok. Az alábbi adatok alapján még mennyi idő lehet a szülésig?

C=2100,BPD:89mm,FEmur:66mm,Gr.s.:36. Kp. mennyiség? magzatvíz,Flowmetria:normál áramlás,Placenta a hátsó falon,jó helyen,másodfokban érett,koponya a bemenet felett.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem nem lesz meg elöbb.Nekem is ezt mondták,mégis már csak 5 nap van a kiírt idöpontig.

Szia. Szerintem nem lesz meg elöbb.Nekem is ezt mondták, mégis már csak 5 nap van a kiírt idöpontig.
nekem szerda óta mondják hogy bármikor, de a mai eredmények alapján a kiírás elött 3 nappal lesz meg
Csak érdekesség kedvéért, én meg Febr 14.-re vagyok kiírva:)
Szerintem ezek az adatok alapján nem lehet megmondani, hogy mennyi van hátra. Én febr. 3-ra vagyok kiírva és a dokim azt mondta, végig megyünk. Viszont nekem tegnap este óta nagyon fáj a derekam. Lehet, hogy nem a dokinak lesz igaza. Tehát ennyit errõl. Jön a baba, amikor jönni akar..
Szerintem nem az adatok számítanak, ha akar úgyis megszületik az a baba. Ne aggódj - tudom nehéz - nyugodtan várj, nem marad ott bant:) Sok sikert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!