Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes és nekem a (6 db)

36 hetes vagyok, és nekem a doki még soha sem nézte meg, hogy ki van-e tágulva a méhszáj. Igaz nincs panaszom, de azért nem kellene rá néznie?

Legjobb válasz: Szia. A 36 hét alatt egyszer sem vizsgált meg kézzel? És miért nem kérdeztél még rá erre?

Szia. A 36 hét alatt egyszer sem vizsgált meg kézzel? És miért nem kérdeztél még rá erre?
Szia. 4 hetente kell terhesgondozásra járni, ahol minden alkalommal meg kellene vizsgálnia. Nem is fogod érezni ha nyílik a méhszájad, azt csak doki tudja kitapintani.
Szia. Miért nem kérdezed meg, hogy mikor fog megvizsgálni? Az én dokim sem vizsgált meg, mert azt mondta hogyha nincs panaszom õ nem szivesen vizzsgál. Csak ultrahangozott. Egy 2 hónapos baba anyukája.
A kérdező hozzászólása: Sosem vizsgált, csak egyszer mérte a ph-t, és ennyi.

36 hetesek vagyunk, és eléggé aktív a kisbabám, elég sokat mozog, ez nem azt jelenti, hogy kicsike? Úgy értem, hogy azt mondták, hogy nem kevesebbet fog majd mozogni, mert nem lesz elég a hely neki ott bennt. Mekkora lehet most?

Legjobb válasz: Szia! Én is 36 hetes vagyok, két napja voltam ultrahangon és majdnem 3 kg-os a "picike", és folyton mozog, abszolút nem kevesebbet mint elõtte.

Szia! Én is 36 hetes vagyok, két napja voltam ultrahangon és majdnem 3 kg-os a "picike", és folyton mozog, abszolút nem kevesebbet mint elõtte.
Hát igen.Valóban azt mondják, hogy ennyi idõsen már nem mocorognak a babák annyit, mert kevés a helyük, de ez a nagy általánosság.Nekem például még a szülés napján is mocorgott nem is kevesett és 3480gr lett a kisfiam.
Ne aggódj akkor is sokat mozognak amikor nagyok.Nekem sokat az volt az érzésem, hogy a hafalamon bújnak ki, mint az alien.
Én úgy tudom, hogy nem kevesebbet mocorognak, hanem nem olyan intenzíven, olyan erõssen érezzük a mozgást, mint mikor még nagyobb hely volt nekik. Az én babám egész nap meg sem áll, hiszen álmukban is mozognak, de már nem tud olyan nagyokat rúgni, mint amikor még kisebb volt. Inkább csak nyomkodja magát. Minden jót! 33 hetes kismama.

36 hetesen a 100mm es thq érték nem túl nagy? Mekkora a baba thq ja 36 hetesen? Mikor kell 100mm-nek lennie?

Kicsit aggódom hogy el vagyok számolva. El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: A thq nem a mellkas körfogata???

A thq nem a mellkas körfogata???
A kérdező hozzászólása: De igen! Mellkas körfogat.
Akkor a 100mm miért lenne nagy???? az csak 10cm:D


Van. Nem véletlen találták ki, hogy a 36. hétig lehet szedni.
Nem fog jövõhétig megindulni a szülés csak mert abba hagyod a magnéziumot.. vagy mire gondolsz?
szerintem a vizsga okozta stressz miatt nem szeretné elhagyni.. melyik nap van a vizsga? aznap még szedd be, de utána, már ne vegyél be többet.
A kérdező hozzászólása: igen, attól tartok, hogy ha abbahagyom nehogy beinduljon a szülés...
A kérdező hozzászólása: hétfõn és pénteken... és sajnos nagyon-nagyon muszáj elmennem, pedig elhihetitek mennyire hiányzik még ez most nekem...:(
ha elhagyod a mg-t attól nem indul be a szülés, emiatt ne izgulj. de fel kell készülnie a szervezetednek (méhednek) a szülésre, ezért szokták a 36. héten abbahagyni a szedést. ha ideges vagy a vizsga miatt, akkor hétfõn és pénteken vedd be, a két vizsga közt ne, és péntektõl tényleg hagyd abba :) sok sikert a vizsgákhoz :)
Egyrészt nem baj, ha pár nappal tovább szeded, másrészt viszont, attól, hogy abbahagyod, még nem fog beindulni a szülés! Sok sikert a vizsgákhoz!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm mindenkinek aki válaszolt, az utolsó két válaszolónak különösen...bár a mai vizsga sajnos nem sikerült :(

A mészájam 2111 36 hetes vagyok van fogadot orvosom akivel nem vagyok megelégedve. tegnap voltam egy másik dokinál de ö nem válal montam neki hogy vizsgáljon meg és amikor megvizsgált azt monta hogy csak a kilsö mészáj van nyitva. Ki mondhat igazat?

kinek higyek?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem menj el egy teljesen független orvoshoz, mondjuk a tanácsadóba, ott is megvizsgálnak. Ha nem bízol az orvosodban, és nem vagy vele megelégedve, akkor a szülésnél is problémáid lesznek! Az ügyeletes orvosnál is lehet szülni, sokszor jobb mintha lenne orvosod!!!Kitartás! Üdv.31 hetes kismama.

Szia! Szerintem menj el egy teljesen független orvoshoz, mondjuk a tanácsadóba, ott is megvizsgálnak. Ha nem bízol az orvosodban, és nem vagy vele megelégedve, akkor a szülésnél is problémáid lesznek! Az ügyeletes orvosnál is lehet szülni, sokszor jobb mintha lenne orvosod!!!Kitartás! Üdv.31 hetes kismama.
az a doki aki nem akart elvállalni, lehet hogy nem is mondott igazat, de az is lehet, hogy visszazáródott a középsõ és a belsõ. A fogadott dokiddal csak most nem lettél megelégedve? Eddig? Most már nehezen vesz át bárki, mert nem õk kezeltek és ilyenkor már nem szeretnek átvenni senkit. A legjobb, ha megpróbálsz annál érdeklõdni, akihez tényleg tartozol. hátha az megfelelne, a védõnõ tudja ki az.
Olyan nincs, hogy visszazáródik a méhszáj, ha 1x kinyílt, csak továbbnyílhat. A 2111 elég komolynak tûnik, szerintem azzal már befektettek volna. Ha csak a külsõ lenne nyitva, akkor 2100 lenne, és azzal csak pihit javasolnak. Hát nem tom kinek higyjél.

36 hetesen milyen panaszaitok vannak? Nekem fáj lenn a derekam és majd kiszakad az alhasam. Normális ez?

Legjobb válasz: Én szerencsére nem görcsölgetek, holnap már nem szedhetem a magnéziumot, majd meglátjuk utána. Én viszont annyira vizesedek, hogy néha alig tudok lábra állni, ma nézte a védõnõ, a vérnyomásom, vizeletem rendben, de a vizesedés nem tetszett neki. Nagyon rosszul alszom, mindig elnyomom az oldalamat... De kitartás! Már nem sok van hátra, nem sokára kezünkben tarthatjuk azt, aki most még ki akarja rúgni az oldalunkat(-:

Én szerencsére nem görcsölgetek, holnap már nem szedhetem a magnéziumot, majd meglátjuk utána. Én viszont annyira vizesedek, hogy néha alig tudok lábra állni, ma nézte a védõnõ, a vérnyomásom, vizeletem rendben, de a vizesedés nem tetszett neki. Nagyon rosszul alszom, mindig elnyomom az oldalamat... De kitartás! Már nem sok van hátra, nem sokára kezünkben tarthatjuk azt, aki most még ki akarja rúgni az oldalunkat(-:
A derekam nekem is fáj, viszont a hasam nem alul, hanem felül tud iszonyatosan fájni, elég nagy a baba, és valamijét mindig kinyomja közvetlenül a mellem alatt, és olyankor nem kapok levegõt. A fekvés már sehogy sem jó, de most már nem sok van hátra.
Szia! Az elsõ válaszolóhoz hasonlóan nagyon vizesedek (vérnyomás, vizelet, vérkép, minden tökéletes...) De a lábaim és kezeim...ezt elég nehezen viselem és eddig egyik praktika, tanács sem segített :( Lassú vagyok, nehezen mozgok, fõleg fekve. Megérzem a frontokat, olyankor sokat sírok (néha én sem tudom miért) és nagyon érzékeny vagyok. Nem tudom bekötni a cipõm, fürdés után megtörölni a lábam.....és szívesen panaszkodok a dolgaimról, mintha az segítene :) És utána jól elszégyenlem magam, mert hát tudtam, mivel jár a várandóság..... De Ti megértetek, ugye? De az is hozzátartozik, hogy ezek mellett minden percét élvezem és imádom a Kismanóm, aki bent a pocakomban mocorog :) És már kiváncsian várjuk!!!!! Bocsánat, ha hosszúra sikeredtem.... Egy labilis, érzékeny 36 hetes kismami
Sziasztok! én egy kicsit idösebb terhes vagyok, 37+5. hasonló panaszokkal küzdök én is, derék fájás, macis és nehézkes mozgás, lahajolni és bekötni a cipöm már én sem birom, a bebújós csizmával is gondom van, gyorsan elfáradok, néha alig kapok levegöt...stb. tudtam én is, hogy mivel jár a terhesség, de igy a saját börömön érezve már kicsit másabbnak tünik, mint amikor meséltek csak róla. de nem panaszkodok, örülök, hogy már csak két hét és végre a karjaimban tarthatom a kis manócskánkat. kellemes baba várást és békés, boldog ünnepeket mindenkinek!!!
Sziasztok! 35+3 hetes km vagyok. Az alhasam az nekem is fájdogál két napja, nem vizesedek, csak az ujjaim (kéz+láb) kicsit dagadtabbak (karikagyûrû már nehezen jön fel). A hátam nem fáj, viszont a pici kinyomja a popsiját a gyomrom helyén, a lábait pedig jobb oldalt (egyszerre). Lassú vagyok, kicsit fáradékony és rosszul alszom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!