Találatok a következő kifejezésre: 36 hetes és erősen (7 db)

36 hetesen normális? Erős szúrások a hüvelybe és a medence környéken!

III. fokban érett méhlepény,és kevesebb magzatvíz!!Ebből lehet baj??

Legjobb válasz: Nekem még 41 hetesen is szúrt a hüvelyem ha sokat sétáltam, mégsem jött magától a baba. Császáros lett, és úgy indították meg .

Nekem még 41 hetesen is szúrt a hüvelyem ha sokat sétáltam, mégsem jött magától a baba. Császáros lett, és úgy indították meg .

Van köztetek olyan kismama akinek erős combtő izomláza van illetve alig bírja a lábát mozgatni? Ez a 3. terhességem de ilyet soha nem éreztem kb a 24. héttől van és egyre rosszabb.36 hetes kismama

Legjobb válasz: Uuuuu igen, igen, igen! :) Nekem most jött elõ (lakást újítunk), 25 hetes vagyok. Néha annyira fáj, hogy alig bírok ráállni...

Uuuuu igen, igen, igen! :) Nekem most jött elõ (lakást újítunk), 25 hetes vagyok. Néha annyira fáj, hogy alig bírok ráállni...
Én sem tudom, hogy hogyan lesz ez, és nekem is fáj a derekam, nem is kicsit. Teljesen átérzem a gondod, szerintem erre majd csak a baba születése lesz a megoldás mindkettõnknek.
A kérdező hozzászólása: És ez nálam egyre fokozódik.Az utolsó pillanatig dolgoztam, mondjuk ülõ munkát de már nem tudnék bemenni a munkahelyre.Azért aggódok hogy tudok majd szülni hogy teszem szét a lábam mert most is 2 kézzel teszem odébb.A derékfájást már nem is említem.Az orvos azt mondta sajnos ez szülésig fokozódik.A terhességi hormonok okozzák és a szeméremdombi fájdalmakat is.Nem tudod ez szülés után mikor múlik el?Köszi
A kérdező hozzászólása: Akkor kitartást, sok erõt kellemes babavárást :)
Légy felkészülve mindenre, mert ez a hõhullám kiválthatja a szülést.
én ezt érzem már kb. a 33. hét óta, mégis, holnap töltöm a 39.-et. sokszor éreztem mindjrt kipottyan, de nem...vannak rosszabb napok mikor járni alig bírok, meg van hogy egyáltalán nem érzem. mondtam az orvosnak, mi ez, õ azt mondta szte ne érdemes vele törõdni, csak rossz helyen nyom épp. amúgy nekem a méhynak is meg van rövidülve szintén a 32-33. hét óta, már vagy 1 hónapja nyílik a méhszáj (2, 5 hete volt 2111 az érték), és mégi mindig egyben vagyok....szóval sztem pihenj amennyit tudsz, de nem kell rémeket látni. én szedtem magnéziumot is. ha nagyon aggódsz , akkor érdemes megkérdezni az orvost.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, mert amúgy tegnap óta még pisilnem is egyfolytában, kell! Vagyis csak úgy érzem, mert amúgy nem jön semmi! Egyébként veszélyeztetett terhes vagyok, a baba súlyának elmaradása miatt, és minden kis apróságon megijedek! Nagyon félek a szüléstõl, de már nagyon várom a fiam érkezését! Szóval azt mondjátok, ne aggódjak, de amúgy bármikor kibújhat, legyek felkészülve rá?
2. vagyok. könnyû mondani, h ne aggódj, min aggódjon az ember ha nem ezen?....inkjább azt mondom, próbálj meg pozitívan hozzáállni, mindig kis célokat kitûzni, nálam mindig a betöltött hét volt az, ahol megdicsértem magunkat, hogy na egy újabb hét...amúgy 37. héttõl nem számít koraszülésnek, persze ha el van maradva a súlya, akkor nem tudom hogy van, azt lehet tudni, mi miatt van? mondjuk placenta alulmûködés? vagy van esetleg diabéteszed? nekem az elsõ babám idõre, 40+2re született, de csak 2650 grammal, nekem volt terhességi cukrom, diétáznom kellett, meg vsz a placenta is alulmûködött. de vele érdekes ódon nem voltak ilyen fájdalmak, szurklások.
A kérdező hozzászólása: Hát azt nem tudom mitõl van elmaradva! Az orvos, csak annyit mond, nem sokkal van lemaradva, és szépen hízik! 2 hetente járok UH-ra, a legutóbbi másfél hete volt, 34 hetes 3 napos voltam, akkor volt a baba súlya 2045 g! Azt mondják ne aggódjak e miatt, mert én sem vagyok egy nagydarab! 155, cm vagyok és 45 kg-mal kezdtem a terhességet! Most vagyok 51 kg! AZ a baj, hogy vérszegény is vagyok, kevés folyadékot iszom, és ráadásul cigiztem is amitõl elkezdett érni a lepényem! Eldobtam a cigit, elkezdtem többet inni, de még mindig kevés napi 1 liter folyadék! Ahhoz képest nem megy le több hiába is erõltetem! Csak rosszul leszek, még a víztõl is! Szedem a MagneB6-ot de szinte semmit sem használ!
Szerintem megfordult, nálammindíg ez lett a vége neki.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, hogy megfordult-e mert 2 hetente mindig más van a papíromon, egyszer fejvégû, egyszer medence, de ilyet még nem éreztem, csak most! Lehet, hogy csak hirtelen megnõtt és mocorog próbál helyet csinálni magának! Már nem tudom, mit higgyek! Hétfõn kiderül az UH-n :)


36 hetes múltam. A baba nagyon keveset mozog pár napja. Mindennap érzem, de nagyon keveset és nem erősen. Ez mitől lehet? Normális dolog vagy kellene aggódnom?

Tegnap voltam ctg-n és ott is kellett forgolódnom, hogy mocorogjon egy kicsit. Amúgy, ha lefekszem, akkor lehet látni, hogy picit mocorog a drága, de nem igazán érzem.

Legjobb válasz: Ez már azt jelenti, h közeledik a szülés. Nekem is így volt kisfiammal, 38.héten szültem, elõtte pár nap már alig mozgott szegényke, õ is készült fel a szülésre. Könnyû szülést és jó egészséget nektek!

Ez már azt jelenti, h közeledik a szülés. Nekem is így volt kisfiammal, 38.héten szültem, elõtte pár nap már alig mozgott szegényke, õ is készült fel a szülésre. Könnyû szülést és jó egészséget nektek!
Szia! Ne izgulj, ahogy közeledik az idõ, úgy egyre kevésbé érzed a mozgását. Lehet, hogy holnap aktívabb lesz, de az is lehet hogy pár nap múlva már szemezni fogtok. A lényeg, hogy ne izgulj, biztos minden rendben van. Kellemes babavárást.

Majd leszakad a derekam, és furcsán fáj a hasam, mintha ki akarna szakadni. Hol fáj, hol nem, de rendszerességet nem veszek észre. Jóslófájásaim már voltak, elég erősek, de ez most más.36 hetes vagyok. Ugye nem fogok még szülni?

A pocakom k?kemény. Magnéziumot szedhetek még rá, vagy inkább már ne?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül jelentkezik rendszerességgel a fájás,keményedés.Ha bizonytalan vagy inkább menj be ügyeletre.Addig is pihenj le,polcold fel a lábad,és kitartás.Könnyû szülést kívánok!

Nem feltétlenül jelentkezik rendszerességgel a fájás, keményedés.Ha bizonytalan vagy inkább menj be ügyeletre.Addig is pihenj le, polcold fel a lábad, és kitartás.Könnyû szülést kívánok!
Magnéziumot semmiképp se szedj már, a 36. héten abba kell hagyni. Szerintem a méhed gyakorol a szülésre, ez csak amolyan szülési elõfutár. :)
A 36. hét végéig nyugodtan szedhetsz magnéziumot! Nekem az orvos 3x2-t javasolt a 36. hét végéig, eddig csak 1-et szedtem naponta... 35 hetes
Szia! Magnéziumot már semmiképp ne szedj, a szülésnél fájásgyengeséget okoz. Ha nincs rendszeresség és nem erõsõdik, akkor ezek is jóslófájások...de bármikor erõsõdhet és rendszeres lehet :) Én is hasonló cipõben járok...37 hetes pocakos
Szia.Nekem pénteken ment el a nyákdugó, azóta hasonlók a tüneteim mint neked, de nem rendszeres, sajnos mindig abba marad.Magnéziumot szerintem már ne szedj, nekem azt mondta a védõnõ, hogy 36.dik hétig lehet de utána már ne. Lehet csak a frontoktól van, de ha nem múlik akkor meny be az ügyeletre.Minden jót, 38hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Könnyû szülést Nektek is!

36 hetes vagyok és erősen bevéreztem. Befeküdtem a kórházba, ahol a dokim van, de nem voltak hajlandóak UH-t és vizsgálatokat végezni, a dokim pedig szabin. Nagyon rossz tapasztalatokat szereztem. Mehetek más kórházba szülni?

Legjobb válasz: Úristen, hogy lehetnek ilyen figyelmetlenek, hová jársz te? A dokiddal milyen a kapcsolatod, mert ha csak nagyon jó, akkor maradj végülis nála fogsz szülni. A kérdés hogy bennt lesz e ha netán lenne valami veletek! Ezen én is elgondolkodnék, és miért vagy mitõl véreztél be, milyen színû volt, volt elõzménye? De rendben vagytok most már ugye? Nagyon remélem, írj

Úristen, hogy lehetnek ilyen figyelmetlenek, hová jársz te? A dokiddal milyen a kapcsolatod, mert ha csak nagyon jó, akkor maradj végülis nála fogsz szülni. A kérdés hogy bennt lesz e ha netán lenne valami veletek! Ezen én is elgondolkodnék, és miért vagy mitõl véreztél be, milyen színû volt, volt elõzménye? De rendben vagytok most már ugye? Nagyon remélem, írj
SZia! Természetesen, mehetsz, a szülés ambuláns, bárhová lehet menni. Nem írtad merre laksz, de nagyon ajánlom a Baross utcai Nõi Klinikát. Írj majd, hogy mi van veled!
Én a helyedben jelenteném itt: http://www.ebf.hu/index.php?m=2.1 Nem feltétlenül bosszúból, hanem azért, hogy egy kicsit az orrukra koppintsanak, hátha mások nem járnak így.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nem volt elõzmény, csak egyszerûen elkezdett ömleni a vér!1 CTG-t csináltak és ennyi!A dokim be sem jött a zárómra azt írták, hogy jósló fájások, de ez sem volt!És orvost sem láttam a 2 nap alatt!Bocsi azt tényleg nem írtam, hogy Zuglói vagyok de Óbudára vagyok bejelentve, ezért kérdeztem hova mehetek!Köszönöm, hogy segítetek!
Szia! Ha élénkpiros vér öntött el, akkor pláne ajánlom, hogy a barossba menj el, nem fognak elküldeni, vidd a papírt is magaddal amit kaptál. Az lehet lepényleválás is, és az bajt okozhat, ellenben ha megszületik most a manó, mert emiatt beindítják, akkor minden oké, mert már elég nagy. (nekem is 36-ra született az elsõ) Nekem egy nagyon pici barnás folyásnál is azonnal uh-t csináltak éjjel is... Nagyon szorítok! Írj mindenképpen, ha voltál más dokinál! Judy

36+1 hetes vagyok, derék és alhasi menzesz szerű fájdalom, folyamatos nem túl erős, de azért kellemetlen. Szerintetek nemsokára szülés lesz belőle, vagy húzhatom még?

hétfőn lesz NST, a dokim is csak akkor lesz a városban.

Legjobb válasz: Szia!én is pont így vagyok délelõtt kezdõdött azóta várom, hogy valami történjen erõsödjön, jöjjön a nyák vagy a magzatvíz!de semmi csak ez a fájás és keményedés van lehet csak jósló!39 hkm

Szia!én is pont így vagyok délelõtt kezdõdött azóta várom, hogy valami történjen erõsödjön, jöjjön a nyák vagy a magzatvíz!de semmi csak ez a fájás és keményedés van lehet csak jósló!39 hkm
A kérdező hozzászólása: csakhogy nekem még jó lenne ha bent maradna 2 hetet legalább. Neked már ha megszületik is minden ok. Könnyû szülést. Én félek hamarabb jön. írjatok ha valakinek hasonló volt, hogy utána mikor indult be a szülés. Köszi
nekem lassan 2 hete tart...
ma nekem is olyan, mintha ki akarna bújni a babóm!annyira fájdalmas érzés.37 hetes km
Ezek "csak" jóslók, nem jelenti azt, hogy mindjárt megszülsz. Nekem is voltak, szerdán voltam CTG-n, mérték a fájásokat. A doki meg is kérdezte, hogy tényleg vannak-e fájásaim, érzem-e õket. Igen, érzem, alhasi görcsök, hüvelybe való nyilallás aztán átsugárzik a derekamba, és sokat keményedek. Viszont a méhszáj teljesen zárt még. 36+6 hetes km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!