Találatok a következő kifejezésre: 36 hetemet szerdán, az (7 db)

36 hetes kismama vagyok. Szerdán voltam orvosnál és azt mondta hogy bármikor meglehet a babám mert elég nagy már! Ma eléggé feszít a hasam és keményedik is! Kinek mien a 36. hét?

Legjobb válasz: Nekem is azt mondta a 36.héten hogy jó nagy a gyerek,persze hozzám képest mert én nem vagyok valami nagy. De a méhszájat megvizsgálva megállapította, hogy még zárva van, nem esedékes a szülés. Nekem nincsennek jóslóim, de az elõzõ gyerekemet kihordtam a 40. hétig és egyszer sem voltak.

Nekem is azt mondta a 36.héten hogy jó nagy a gyerek, persze hozzám képest mert én nem vagyok valami nagy. De a méhszájat megvizsgálva megállapította, hogy még zárva van, nem esedékes a szülés. Nekem nincsennek jóslóim, de az elõzõ gyerekemet kihordtam a 40. hétig és egyszer sem voltak.
nekem már 2 hete jobban keményedik mint szokott, hét elején már 3 kilo körüli volt. de még mindig egyben vagyunk :) 37 hetes kismama
Szerintem arra gondolt, ha most megszületne se lenne már semmi baj!
Nekem is azt mondták hogy most már akár jósló fájások lehetnek.Azt mondta az orvos hogy én a 36 hétben vagyok de õ akkora mint egy 38 hetes.De azt is mondta hogy ettõl még végig vihetem a 40-ik hétig.Sokat feszül a pocakom és néha elég durván mozog.A wc pedig az otthonommá vált. Boldog baba várást. 36hetes kismama.
Nekem nem nagyon feszul a hasam holnap megyek orvoshoz majd kiderul minden...de joslom volt mar egy picike! 36hetes

Szerdán töltöm a 36. hetet, már szoktam jóslófájásokat érezni, legalábbis szerintem azok (szúrkálások, mensi görcsök) ilyenkor már normális vagy még korai?

Legjobb válasz: Szia! Én ia pont szerdán töltöm a 36-at! :-) Nekem már úgy két hete vannak ilyen érzéseim, ezek a jóslók, elöször én is megijedtem, de teljesen normális a doki szerint. Már magneB6-ot nem szedek, de elviselhetõ fájdalom. Te hogy vagy? Üdv

Szia! Én ia pont szerdán töltöm a 36-at! :-) Nekem már úgy két hete vannak ilyen érzéseim, ezek a jóslók, elöször én is megijedtem, de teljesen normális a doki szerint. Már magneB6-ot nem szedek, de elviselhetõ fájdalom. Te hogy vagy? Üdv
A kérdező hozzászólása: Hát egész jól ezeket a fájdalmakat leszámítva. Ja és még a combtövemnél szokott fájni, bár az szinte már mindig, gondolom a tágulás az oka. Ma megyek az elsõ cTG-re. Te hogy vagy? Fiú vagy lány lesz? Neked nézték mostanában uh-val? Mekkora volt? Nekem a 31 héten nézték utoljára akkor volt 1772g:)
Én tegnap töltöttem a 36. hetet, de semmi jósló fájásom nincs. Éjszaka, amikor forgolódom, akkor szoktam néha keményedni. (A fiamnál sem volt semmi, õt túlhordtam éa 40h+6napon indították)
Szia! Elsõ vagyok. Szerdán megyünk uh-ra és nst-re. Aztán csak a jövõ héten lesz a nagy ultrahang meg a labor. Utoljára 33 hetesen voltunk uh-on, akkor volt 2240gramm. Szóval elég nagy babuci lesz:-) Ja és úgy néz ki, hogy kisfiú, mindíg takargatja magát :-) Mostanában jobban vagyok, csak a gyomorsavval szenvedek sokat, és aludni sem tudok, csak délután. Minden jót nektek!

36 hetemet töltöm szerdán, az orvos szerint közel vagyok a szüléshez. Ha a baba 36-37 hetessen megszületik akkor mennyi esélye van a méhen kivüli élethez?

Mind a 2 méhszájam nyitvavan.Az orvos csak annyit mondott hogy örüljek minden eggyes napnak hogy nem jön rám a szülés.Kicsit félek hogy 36 hetessen kell szülnöm,mert az els? babámat majdnem 42 hétig hordtam.Elsem tudom képzelni milyen egy 36 hetes baba.Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! 36 hetesen már nem is számít koraszülöttnek, ha a súlya is megfelelõ, veled is maradhat :o) Az én babáim 36 hetesen már 3 kilósak voltak. Ha 2500 fölött születik, egy kis inkubátorozás után megkapod Õt. Szép szülést! :o)

Szia! 36 hetesen már nem is számít koraszülöttnek, ha a súlya is megfelelõ, veled is maradhat :o) Az én babáim 36 hetesen már 3 kilósak voltak. Ha 2500 fölött születik, egy kis inkubátorozás után megkapod Õt. Szép szülést! :o)
Nagyon is sok, hiszen ma már az orvosok "csodákra" képesek. Ha most születne meg, akkor kellõ orvosi odafigyeléssel életben marad.
A kérdező hozzászólása: Remélem kibírod, fõleg hogy még csak 32 hetes vagy, szorítok mindenképp.És kifogod bírni.Akkor van mit csinálnod jóval többet mint nekem, nekem azért a kicsi elnézi a meséket, és akkor kicsit pihizek is. Nagyon örülök a válaszoknak, teljessen megnyugodtam.Mégegyszer köszönöm, és mindenkinek boldog babavárást!!!
Szia! A 32 hetes kismama vagyok, én is neccesen pihenek, nekem most 18 hónapos a "nagy" fiam. :) ))) De a kicsivel megbeszéltük, hogy nagyon kapaszkodik még, legalább 3 hétig, de inkább 4-ig Vigyázzon mindenki magára, jön a meleg is! Boldog babavárást!
Mindhárom babámat 37 hétre szültem, ilyenkor már teljesen rendben vannak ;) Harmadik lányommal éppen betöltöttem a 37-et, 10/10-es apgarral született, még leszívni sem kellett a váladékot, azonnal megkaptam. 2, 5 kiló volt, picike ugyan, de annál életrevalóbb )
Ne félj, engem 4 hete fenyegetnek koraszüléssel, és még egyben vagyok , most 36 hetesen:-) Ha ilyenkor jön már minden rendbn, semmitõl nem kell félned:-) Szép egészsges baba lesz:-) Azért próbálj pihenni, jó lenne minél többet feküdni, nézzetek mesét, olvassatok könyvet, rajzoljatok, és te próbálj feküdni amennyit csak lehet, vagy barát, ismerõs, rokon, néha vállalja be a kicsit, hogy feküdhess:-)
A kérdező hozzászólása: Szia nagyon szorítok neked, sokat pihenj legalább 4 hétig húzd még ki.Én sajnos nemtudok pihenni egy 4, fél éves kicsi melett.Csak az furi nekem is hogy mostanában a baba annyit csuklik, eddig naponta csak 1-2 alkalommal, most meg reggeltõl már 5 alkalommal csuklott.34 hetessen voltam Uh ha lehet neki hinni akkor a babám súlya 2550gm volt.
Elõzõ válaszoló vagyok, a kisfiam nem is volt inkubátorban annyira rendben volt.
Szia! Nekem az elsõ babám 36 hetesen született, 2730 grammal, és 53 cm-vel, 9-10-es apgarral. Teljesen egészségesen, ne aggódj, õk már nem jöttek korán. Nekem most szorítsatok, mert ugyanezt mondta a doki, csak 32 hetes vagyok :(
A kérdező hozzászólása: Köszike nagyon megnyugtató volt a válaszod.
Szia! Ne izgulj! Én 10 napja szültem 35 hetes és 2 napos voltam. 2950g és 54 cm a kicsi fiam. 3 nap után hazajöttünk. A sárgaságot leszámítva teljesen jól van.

36 hetes kismama vagyok! 2 napja lejött az aranyerem. A 36 hét alatt volt már 2-szer, de ennyire még nem! Nagyon fáj mikor megmozdulok! Kinek mi segített eltüntetni hamar?

Legjobb válasz: Szia! Nekem csak a Reparon kúp mulasztotta el, pedig én aztán tényleg mindent kipróbáltam! Használtam kenõcsöt is hozzá. 100%-ig nem múlt el (úgysem fog már szerintem szülés utánig), de sokkal jobb és már nem fáj egyáltalán. Próbáld ki! 40 hetes km

Szia! Nekem csak a Reparon kúp mulasztotta el, pedig én aztán tényleg mindent kipróbáltam! Használtam kenõcsöt is hozzá. 100%-ig nem múlt el (úgysem fog már szerintem szülés utánig), de sokkal jobb és már nem fáj egyáltalán. Próbáld ki! 40 hetes km
A kérdező hozzászólása: én is azt használom, de most nem érzek semmi javulást!
Én a Hemorid krémet használtam, mert sírtam már minden állásból leüléskor, de az ágyban való megfordulástól is... Ez mikor bekenem elkezdett csípni, majd melegnek éreztem, de kb 3 bekenés után, fél nap leforgása alatt elmúlt a fájdalom. Ez volt a 30.héten, azóta se a szülés után, se azóta nem fájt.
Nekem a Mastu segített. Mondjuk nekem nem fájt még, csak érzékeny volt rettenetesen. De így 2 nap alatt el is tûnt, azóta nem is jött vissza szerencsére. De szülés utánra már be van készítve a krém, hátha.
Nekem nem jött ennyire elõ mint neked de én az azulenol krémet használtam és jó volt. 34 hkm
Nekem se segített semmi, 1x csak magától nagyjából visszahúzódott, a szülésre rendbe jött...na de a szüléstõl aztán úgy kijött, hogy hajaj, arra készülj szerintem, mert ha hajlamod van rá, akkor tuti kijön, de kb. nekem 2-3 hét múlva visszament. jobbulást!
Nekem az elsõ trimeszterben és a szülés után volt pokoli. Az én tuti receptem: Hemorid kenõcs+Sperti kúp+Hamamelis c9-12-es homeós bogyó napi 2*5 golyó

Tisztelt Doktor Úr! 36 éves, gyermekes anyuka vagyok. Fogamzásgátlót szedek, a neve Gracial. Múlt héten szerdán hányásom és hasmenésem volt a gyógyszer bevétele után, mert elkaptam a vírust a gyermekemtől. Antibiotikumot nem szedtem. Azon a héten pénteken

Tisztelt Doktor Úr! 36 éves, gyermekes anyuka vagyok. Fogamzásgátlót szedek, a neve Gracial. Múlt héten szerdán hányásom és hasmenésem volt a gyógyszer bevétele után, mert elkaptam a vírust a gyermekemtől. Antibiotikumot nem szedtem. Azon a héten pénteken megjött a mensesem és azóta is tart, ami már a nyolcadik nap. Voltam orvosnál, de nem vizsgált meg, azt mondta, nem tudja meddig tart ez nekem, a gyógyszert ne hagyjam abba és szedjek C-vitamint. Most már barnás a távozó folyás és kellemetlen szagú. A mennyisége kevesebb, mint amikor rendesen megvan a menstruációm. Az a kérdésem, hogy ez meddig fog nekem tartani és mit tudnék tenni, mert félek nehogy gyógykaparásra kelljen mennem. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az elmondottak alapján valószínű, hogy a vérzéses problémát a fertőzések, illetve a folyadékzavarok, felszívódási problémák okozták. Egyelőre legyen türelemmel. A vitaminpótláson (C- és D-vitaminok) és nyomelem-bevitelen (pl. Béres-csepp) kívül egyelőre nem javaslok mást.  Nem szűnő vérzés esetén javaslom a szakorvosi kontrollt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az elmondottak alapján valószínű, hogy a vérzéses problémát a fertőzések, illetve a folyadékzavarok, felszívódási problémák okozták. Egyelőre legyen türelemmel. A vitaminpótláson (C- és D-vitaminok) és nyomelem-bevitelen (pl. Béres-csepp) kívül egyelőre nem javaslok mást.  Nem szűnő vérzés esetén javaslom a szakorvosi kontrollt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 36 éves, gyermekes anyuka vagyok. Fogamzásgátlót szedek, a neve Gracial. Múlt héten szerdán hányásom és hasmenésem volt a gyógyszer bevétele után, mert elkaptam a vírust a gyermekemtől. Antibiotikumot nem szedtem. Azon a héten pénteken

Tisztelt Doktor Úr! 36 éves, gyermekes anyuka vagyok. Fogamzásgátlót szedek, a neve Gracial. Múlt héten szerdán hányásom és hasmenésem volt a gyógyszer bevétele után, mert elkaptam a vírust a gyermekemtől. Antibiotikumot nem szedtem. Azon a héten pénteken megjött a mensesem és azóta is tart, ami már a nyolcadik nap. Voltam orvosnál, de nem vizsgált meg, azt mondta, nem tudja meddig tart ez nekem, a gyógyszert ne hagyjam abba és szedjek C-vitamint. Most már barnás a távozó folyás és kellemetlen szagú. A mennyisége kevesebb, mint amikor rendesen megvan a menstruációm. Az a kérdésem, hogy ez meddig fog nekem tartani és mit tudnék tenni, mert félek nehogy gyógykaparásra kelljen mennem. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az elmondottak alapján valószínű, hogy a vérzéses problémát a fertőzések, illetve a folyadékzavarok, felszívódási problémák okozták. Egyelőre legyen türelemmel. A vitaminpótláson (C- és D-vitaminok) és nyomelem-bevitelen (pl. Béres-csepp) kívül egyelőre nem javaslok mást.  Nem szűnő vérzés esetén javaslom a szakorvosi kontrollt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az elmondottak alapján valószínű, hogy a vérzéses problémát a fertőzések, illetve a folyadékzavarok, felszívódási problémák okozták. Egyelőre legyen türelemmel. A vitaminpótláson (C- és D-vitaminok) és nyomelem-bevitelen (pl. Béres-csepp) kívül egyelőre nem javaslok mást.  Nem szűnő vérzés esetén javaslom a szakorvosi kontrollt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Az elmúlt 3 napban 8szor mértem a hőm.6-szor volt 37 2-szer 36, 6. Furi mensim volt 2 hete. Mire gondoljak?

Legjobb válasz: nem tudom milyen a furi, nem irtad le.. a terhességnél a hö folyamataosan fenn van kb 36,8 felett, van aki lázasnak is hiszi magát., ha furi volt a mensit, csinálj tesztet..

nem tudom milyen a furi, nem irtad le.. a terhességnél a hö folyamataosan fenn van kb 36, 8 felett, van aki lázasnak is hiszi magát., ha furi volt a mensit, csinálj tesztet..
Szió)))Csak a reggeli elsõ hõ számít a többi érvénytelen.A furi mensi alatt mit értesz???Amugy viszont van számtalan pl arra, hogy szabálytalan a hõje, s mégis terhes, sokszor még a convert értéket sem éri el.Hány naposak a ciklusaid???
A kérdező hozzászólása: furi mensi:nagyon darabos 1 hetet késett. ált. 30-31 naposak
Elõzõ válaszoló:Ha nagyon darabos az nem jó, mert korai vetélést jelent.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!