Találatok a következő kifejezésre: 36 hét azt mondják, (3 db)

A 36. héten még teljesen zárva vagyok. Kicsit elvagyok keseredve, azt mondják, hogy jobb lenne már ujnyira nyitva lenni. Tapasztalatok?

Jártatok igy és mégis könny? volt a szülés,gyorsan tágultatok?

Legjobb válasz: Ne legyél elkeseredve.Én még 42 hétben is teljesen zárt voltam.Ugy indítottám meg a szülést egy kuppal.A kúp felszívódása után 2 órával megszületett a kislányom.

Ne legyél elkeseredve.Én még 42 hétben is teljesen zárt voltam.Ugy indítottám meg a szülést egy kuppal.A kúp felszívódása után 2 órával megszületett a kislányom.
Ne aggódj ez még nem sokat jelent, sõt nem lehet rá alapozni semmit se. Eüben dolgozok, láttam már sok sok olyat hogy délelõtt még teljesen zárt volt a méhszáj és este meg visszajött az anyuka 5 perces fájásokkal és pár óra alatt meglett a baba:) Én a fiammal a 41.héten is még teljesen zárt voltam és ennek ellenére 5 óra alatt meglett (elsõ baba) a lányommal meg már a 20.héttõl 2100 voltam és ugyanugy végigvittem. Barátnõmnek minden héten kicsit nyitottabb méhszájt mondott az orvosa (a 37.héttõl kezdve hetente nézte) és ennek ellenére 8-10 óráig vajúdott.
A kérdező hozzászólása: Knöszönöm a válaszokat:) Azt még megirnátok, hogy mekkora lett igy a babátok súlya?mert az enyémet már a 35.héten 3100gr saccolták:Dkislány:)
A kérdező hozzászólása: Szedtetek homeopátiát???
Semmi baj azzal, hogy zárva vagy, én az utolsó nap kezdtem tágulni.Azért azt nem mondom, hogy gyors szülés volt, de nagyon élveztem, hatalmas élmény volt:) könnyû szülést Neked!
szia, én az elsõ csajszival 39. héten 1 újjnyira voltam nyitva, 41. héten indult be a szülés akkor 2 újjnyi volt, és mégis olyan gyorsan tágultam, hogy azt mondta a szülsznõ, ne kössünk be epidurálist, mert az lelassítaná az egyébként is gyors vajúdásomat...:) ) Remélem most is gyorsak leszünk a 2. csajszival, most vagyunk 39 hetesek, és holnap megyek uh-ra. Kíváncsi vagyok nyíltam e valamennyire. Úgyhogy ne izgulj! Könnyû szülést kívánok....
ez tök butaság! szerintem még korai lenne nyílni!!! majd ha ott lesz az ídeje tágulni fog kítartás !!!!
szia, én a 39. héten sem voltam nyitva, a kiírt napon született a fiam 8 óra alatt. 36.héten saccoltak kb akkora súlyt mint neked, 3500 grammal született.
Én is a 36-ik héten még teljesen zárt voltam, de a 39-en bõ egy ujjnyira, másnap meg beindult a szülés és könnyen gyorsan tágultam.

36. hétben vagyok és sokan azt mondják, pici a hasam.98 cm a körfogata, aggódnom kellene? Nem nagyon híztam az elmúlt 2-3 hétben, tartom a 62 kg-ot. Összesen eddig 12 kg a gyarapodásom.

A babám mocorog minden nap, eszem rendesen, de nem viszem túlzásba, nincs is nagyon étvágyam (mármint, ami a sok nasit illetné). Többen mondják, hogy kicsi a pocakom, aggódom miatta, a 30. héten voltam uh-n és 4D-n is, mindent rendben találtak. Hétf?n megyek a 36.heti CTG-re.Egyébként 164 cm magas vagyok és 50 kg-mal indultam, most 62 kg vagyok. Aggódnom kellene vagy ez csak alkati kérdés? Ett?l nem biztos, hogy kicsi súlyú lesz a kislányom, igaz?

Legjobb válasz: Egyáltalán ne izgulj, a has mérete nem utal a baba méretére. Nekem is alig van hasam 31 hetesen, de uhon a babám még nagyobb is, mint a korához kéne legyen. Ne félj, ilyeneken ne stresszeld magad. Abszolut alkati kérdés, kinek mekkora hasa van. Nyugi:-)

Egyáltalán ne izgulj, a has mérete nem utal a baba méretére. Nekem is alig van hasam 31 hetesen, de uhon a babám még nagyobb is, mint a korához kéne legyen. Ne félj, ilyeneken ne stresszeld magad. Abszolut alkati kérdés, kinek mekkora hasa van. Nyugi:-)
Szélesebb csípõnél a baba hátul csücsül így nem elõre domborodik...nyugi, nem lessz ott semmi gond..:oD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, igyekszem nem izgulni. A csípõm sajnos nem nagy vagy széles, sõt! Hátulról nem is látszik, hogy terhes vagyok. Mindnekinek csak egészséget és könnyû szülést kívánok!
Én örülnék neki, ha csak 98 centi lenne a pocim körbe.Amikor 2 hete utoljára mértem, akkor volt 110 centi, és még csak a 33. héten járok. Ne aggódj!Ez nagyon alkati kérdés.A csípõ meg egyáltalán nem befolásolja, hog hol a baba, ugyanis nekem nagyon széles a csípõcsontom, és mégis nagy a pocim, csak annyiban járok jobban, hogy nem feszegeti a csípõmet, mert van elég helye.
Nekem a 35 hetessen 103 cm. Ez se nagy de nem is a méret számít! A lényeg h mozog rendessen a pocaklakód és a vizsgálatokon is minden ok. Valószínû ugy fekszik h nem domborodik elõre a hasad hanem elterül és az alkattol is függ! Ezen ne parázz!!!
Akkor nincs semmi gond, ha figyelsz a súlygyarapodásra. Grtaulálok nektek! :)
Szia! Én is pont 164 cm vagyok és 49 kg-mal kezdtem a terhességet. 61-62 kg-mal mentem szülni (a 40.héten) és ekkor a hasam 95 cm volt. Nekem is mindenki mondta, hogy kicsi a hasam, a szülés elõtt 2-3 héttel még úgy néztem ki, mint aki csak a 6. hónapban jár. Nekem az orvosom is azt mondta, hogy ez teljesen alkati dolog, nem kell aggódni miatta. A kislányom pont 3 kg-mal született, szerencsére minden rendben volt vele. Ne aggódj, neked sem lesz semmi gondod!
Szerintem egyáltalán nem gond! Ne agódj! Nem vagyunk egyformák! Anyukámnak 106 volt mikor szült, én viszon még csak 26. hetes vagyok és már 99 a hasim! Szép egészséges babucid fog születni!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok megnyugtató és bíztató választ. Segítettetek! Mindenkinek boldog babavárást!

36 hét után azt mondják, nem kell szedni a magnéziumot és a rutascorbint, de ártok vele, ha szedem még?

Sajna pont 39 hetes leszek, mikor muszályköltözés lesz, és nem szeretnék addig megszülni. És mivel van még vagy 80 db magnéziumom, gondoltam szedem addig a 3X2-t, és a rutascorbint 3X2-t (vérzés miatt kaptam) hogy ne induljon meg el?bb a szülés.

Legjobb válasz: Ne szedd, nem szabad, mert ellazítja a méhizmokat, és nem fog beindulni a szülés!

Ne szedd, nem szabad, mert ellazítja a méhizmokat, és nem fog beindulni a szülés!
nem hiába van ez a 4 hét, azt akarod, hogy indítsák a szülést? Ne akard befolyásolni a természet dolgát!
NE SZEDD!!!! Hány olyan kismama van akinek amúgysem akar beindulni a szûlés és túlhordja hetekkel, és kínlódik, esetleg nem tágul aztán 10-12 órányi szenvedés után császár. Ne csinálj magadnak butaságot! Tudja a baba hogy mikor jó! És különben meg akkor mirõl akarod észrevenni hogy menni kell??? És ha zöld lesz a magzatvíz, a fájás már jelezné, de mivel bebogyózod magad nem jelzi, aztán baj is lehet.... ez most lehet ördögfesés a falra, de jobb félni mint megijjedni nem??? Gondold végig!!! 35 hetes kismama
Nem véletlenül mondták, hogy ne szedd!!! Igen is árthatsz vele! A magnéziumot máskor is be lehet majd szedni, vagy eladhatod másik kismamának!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!