Találatok a következő kifejezésre: 36 évesen szeretnénk (10 db)

Szerintettek jöhet egy kisbaba? 20 éves vagyok van egy barátnőm ő 36 éves. Szeretnénk gyereket.

Legjobb válasz: Nem. 20 évesen még nem vagy rá alkalmas lelkileg, gondolom nincsen anyagi függetlenséged sem. Persze jöhet a lepontozás, de abba se ártana belegondolni, hogy 15 évesen hogy néznének a gyerekre az osztálytársai, hogy van egy idõs, 51 éves anyja, miközben te még csak 35 vagy.

Nem. 20 évesen még nem vagy rá alkalmas lelkileg, gondolom nincsen anyagi függetlenséged sem. Persze jöhet a lepontozás, de abba se ártana belegondolni, hogy 15 évesen hogy néznének a gyerekre az osztálytársai, hogy van egy idõs, 51 éves anyja, miközben te még csak 35 vagy.
Ha a következõ 20 évben tartásdíjat akarsz majd fizetni.
Mióta vagytok együtt? Tényleg úgy érzed, hogy vele fogod leélni az életedet? Egy gyerek vállalás azért eléggé komoly dolog, elvileg annak örökre össze kéne kötnie két embert, de sajnos ez sok esetben nincs így. Különösen ekkora korkülönbség esetén A korodból ítélve nem hiszem, hogy sok-sok éve már együtt lennétek. Szóval én a helyedben még várnék. Én nem akarnék a lányom életébõl kimaradni, így fordított esetben biztos hogy várnék még, és a biztosra mennék. Ha még 3 év múlva is együtt lesztek, jöhet a baba. Szerintem fiatal vagy, nyugodtan várhatsz Én így látom, de lásd feljebb írta valaki, max elváltok. Végül is így is hozzá lehet állni...
A nõ biztosan tudja mit csinál. Másként garantáltan szétmennek.
A kérdező hozzászólása: 4 éve vagyunk együtt.
32 éves nõ összejön egy 16 éves sráccal? Itt nagy a baj..
A kérdező hozzászólása: De most már nem 16 32 évesek vagyunk hanem 20 36.
Végül is a szerelemben nincs lehetetlen, ha így kiállt 4 évet a kapcsolatotok, akkor valószínûleg mindent kifog. Gondolom a szülõkkel nem lehetett könnyû az elején, de ez most nem ide tartozik :)
A kérdező hozzászólása: Most igy 4 év mulva már nem tünik nagynak a korkülönbség. De akkor még tényleg nagy volt.
A kérdező hozzászólása: Igen õ vele akkarom leélni az életemet hiszen együtt öregszünk meg. Hiszen amikor õ 76 éves lesz én 60
Én is még aludnék egy párat erre a helyedben, gondold át rendesen, hogy képes lennél-e változtatni egy hatalmasat az életedben, nem bulizni járni, otthon lenni a síró gyerekkel, pelenkát cserélni, ELLÁTNI anyagilag is, stb. stb...
Szerintem egy 20 éves srác még ne vállaljon gyereket. Biztos vagy abban, hogy az életedet a mostani 36 éves barátnõd mellett szeretnéd leélni? Én várnék a helyedben még egy pár évet, és ha akkor is úgy látod, akkor oké. Persze ez a te életed, te döntesz, nem is értem miért kell ezt itt megkérdezni. Úgyis az lesz amit ti akartok.
Ha el is váltok késõbb nincs nagyobb öröm!
A kérdező hozzászólása: Utolso megfogadom a tanácsodat.
A kérdező hozzászólása: De én igenis éretnek gondolom magam.
A 4es válaszolóhoz hasonlókat kell magasról leszarni. Ha szereted, és akarod a gyereked, ne azzal foglalkozz, hogy más mit mond.
A kérdező hozzászólása: A barátnõm már nagyon szeretne. De én is benne lennék egy babába.
szerintem nem az én dolgom, de, ha szeretitek egymást és mindketten szeretnétek, akkor hajrá
Mi sem bizonyíthatná jobban az éretlenségedet, mint hogy egy ilyen fontos döntést ismeretlenek véleménye alapján akarsz meghozni, akik bizonyára nem ismernek minden részletet, ami fontos lehet. Mégis, ha engem kérdeznél, akkor azok alapján, amit eddig megtudtam rólad, azt mondanám, h nem jó ötlet. Szerintem ekkora korkülönbséggel egy kapcsolat csak nagy szerencsével lehet hosszúéletû, ha pedig nem tart sokáig, akkor lehet h a gyereketek issza majd meg a levét. Akárhogy is döntesz, sok szerencsét!:) és remélem olyan döntést hozol majd, amivel boldog életetek lesz :) )

36 évesen újra szeretnénk babát. Már van egy 16 éves fiam. Nem túl késő már a teherbeeséshez? Sokkal nehezebb mint 20 évesen?

Mit tehetnék, h minél hamarabb termes maradjak?uvu mikroszkopott már vettem,és vitamint is szedek.nem dohányzom, iszom stb.

Legjobb válasz: Én 38 vagyok és mi is a második gyereket szeretnénk már négy hónapja de reméllem össze jön hamarosan.Az elsöt 24éves koromba szültem és akkor is akcióztunk egy pár hónapig.Sajnos ez a dolog nem rendelésre jön.Fel a fejjel nem vagyunk öregek.

Én 38 vagyok és mi is a második gyereket szeretnénk már négy hónapja de reméllem össze jön hamarosan.Az elsöt 24éves koromba szültem és akkor is akcióztunk egy pár hónapig.Sajnos ez a dolog nem rendelésre jön.Fel a fejjel nem vagyunk öregek.
Szia!Én 24 vagyok, a párom 38, mi 2 éve próbálkozunk, neki már van 3 nagy fia.Tudom hogy jóval fiatalabb vagyok, remélem nem baj hogy írok.Nem késõ, de egy genetikai viszgálatra ha már babós leszel, számíthatsz.Azt viszont már te döntöd el, hogy mit használsz a teherbeeséshez, de szerintem szabadon kéne egymást szeretnetek pár hónapig, mindenféle mikroszkóp, és bizgentyû nélkül, mert ezekbe belecsavarodik az ember.Volt méhen kívülim, volt spontán vetélésem kaparás nélkül, de eszemben sincs ovul tesztet, mikroszkópot, meg ilyeneket venni.Most meg késik 4 napja....:-)A teherbeesési ráta tény, hogy 30 felett drasztikusan csökken, de ez mkinél más és más, lehet hogy nektek már az elsõ hónapban összejön.Én nem használnám a kütyüket, mert önkéntelen csak ezekkel fogsz foglalkozni, és teljesen rágörcsölsz a dologra, és attól nem fog összejönni.Bízz a férjedben, magadban, és abban hogy képes vagy megfoganni, ahogy sikerült anno is.Ha akkor ment, most is menni fog!Sok szerencsét kívánok:Egy öreg harcos:)

Én magyar vagyok 36 éves vagyok a barátom olasz 24 éves, 4 éve ismerjük egymást, de csak három honapja kezdünk együtt járni. Kapcsolatunk komoly, harmonikus öszinte gyereket szeretnénk, nem tudom hogy belevágjak e? félek a nagy korkülömbségtöl.

Legjobb válasz: Egy olasszal, aki ráadásul csak 24 éves, nem mernék hosszú távon tervezni. Gyereket pedigcsak akkor vállalj,ha össze is házasodtok. Úgy még van reményetek néhány együtt töltött boldog évre.

Egy olasszal, aki ráadásul csak 24 éves, nem mernék hosszú távon tervezni. Gyereket pedigcsak akkor vállalj, ha össze is házasodtok. Úgy még van reményetek néhány együtt töltött boldog évre.
3 hónap után több, mint merész a gyereken gondolkodni :)
Sok a 12 év, de nem lehetetlen. A kapcsolat tönkremenetelének nagyobb így az esélye. Én csak akkor mennék bele, ha felkészültem lelkileg arra, hogy esetleg a közös gyermeket egyedül kell felnevelnem. Ez persze nem jelenti azt, hogy a barátságotoknak is vége szakad a válással.
Jó a friss hús csak nehogy pofára esés legyen belõle (Általában az történik)
Ti elég furcsa pár lehettek.A nagy korkülönbségtõl félhetsz is, mert nem biztos, hogy elég érett.
Van is alapja a félelmednek...
Te ismered a párodat. 4 év azért elég idõ ahhoz, hogy megismerd, és szerintem tartósabbak is azok a kapcsolatok, amik barátságnak indultak, mert így láttátok már egymást a lila köd nélkül is. Olaszország EU ország, gazdagabb is nálunk, így nem kell attól félned, hogy állampolgárságra hajt (ha mondjuk arab lenne vagy indiai, az más tészta). Szerintem nem kezdesz kifutni az idõbõl a gyerekszüléssel se, emiatt ne kapkodd el, fontosabb, hogy a gyerek egy megalapozott kapcsolatba szülessen.
3 hónap nem sok idõ, nem ismerted még ki igazán... és ha faképnél hagy terhesen? Sose lehet tudni. Viszont valljuk be kezdesz már kifutni az idõbõl (nem bántásból mondom). A nagy korkülönbség ne tartson vissza, én a helyedben jobban félnék attól, hogy tényleg faképnél hagy mikor a legnagyobb szükség lenne rá....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!valoszinü hogy jobban müködne ha megint barágsággá alakulna....de ö nem benne bele...a gyerekkel várok, az a baj hogy én sem tudok rá férfiként nézni...mert még ö is valahol gyerek...
A kérdező hozzászólása: azért irtad hogy egyedül kéne felnevelnem, mert szerinted elöbb utobb lelépne egy fiatalabbal, és én ott maradnék a gyerekkel?olaszországba élünk több nyelven beszélünk, én inkább magamtol félek....e hát 10 év mulva....ki tudja mi lesz?

Tisztelt Doktor úr! Év eleje, február óta észlelem a változókór több tünetét is. Elképzelhető, hogy 36 évesen már elkezdődött? Szedhetek én is Remifeint? 10 éve SLE betegségre szedek szteroidot, 34 évesen, 2 éve született meg első gyermekem. Szeretnénk mé

Tisztelt Doktor úr! Év eleje, február óta észlelem a változókór több tünetét is. Elképzelhető, hogy 36 évesen már elkezdődött? Szedhetek én is Remifeint? 10 éve SLE betegségre szedek szteroidot, 34 évesen, 2 éve született meg első gyermekem. Szeretnénk még neki kistesót. Lehetséges még akkor is ha már a változókórba léptem? Kétségbe vagyok esve, nem vagyok még túl fiatal ehhez? Köszönöm: Mariann

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A korai változókornak kicsi az esélye, de erről csak a hormonszintek vizsgálatát követően lehet pontosabban nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A korai változókornak kicsi az esélye, de erről csak a hormonszintek vizsgálatát követően lehet pontosabban nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

36 éves vagyok van egy 2 éves kislányom új párommal babát szeretnénk menstruácio után hányadik napon eshetek teherbe?

Legjobb válasz: Nem tudjuk innen megmondani, mikor van peteérésed, meg a ciklusaid hosszát sem ismerjük, és nem minden nõnél van középidõben a peteérés. Van aki menstruáció alatt is teherbe tud esni...

Nem tudjuk innen megmondani, mikor van peteérésed, meg a ciklusaid hosszát sem ismerjük, és nem minden nõnél van középidõben a peteérés. Van aki menstruáció alatt is teherbe tud esni...
Hõmérõzz vagy vegyél ovulációs tesztet, az sokat segíthet.
Az ovuláció átlagosan(!) a következõ menzesz elõtt 14 (12-16) nappal van, a petesejt 12-24 óráig, a hímivarsejtek átlag(!) 3 napig életképesek.

Tisztelt Doktor úr! Év eleje, február óta észlelem a változókór több tünetét is. Elképzelhető, hogy 36 évesen már elkezdődött? Szedhetek én is Remifeint? 10 éve SLE betegségre szedek szteroidot, 34 évesen, 2 éve született meg első gyermekem. Szeretnénk mé

Tisztelt Doktor úr! Év eleje, február óta észlelem a változókór több tünetét is. Elképzelhető, hogy 36 évesen már elkezdődött? Szedhetek én is Remifeint? 10 éve SLE betegségre szedek szteroidot, 34 évesen, 2 éve született meg első gyermekem. Szeretnénk még neki kistesót. Lehetséges még akkor is ha már a változókórba léptem? Kétségbe vagyok esve, nem vagyok még túl fiatal ehhez? Köszönöm: Mariann

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A korai változókornak kicsi az esélye, de erről csak a hormonszintek vizsgálatát követően lehet pontosabban nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A korai változókornak kicsi az esélye, de erről csak a hormonszintek vizsgálatát követően lehet pontosabban nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

17 év után abbahagytam a gyógyszer szedését - Tri Regol -, mivel a babát szeretnénk a párommal. Ennek már több mint fél éve és a mai napig nem estem teherbe. Mi az oka? Azt halottam 3 hónap alatt kiürül a szervezetből. Egy 36 éves nő.

Orvosnál még nem voltam.

Legjobb válasz: Szia! Én 17 évig szedtem a Cilest-et. Most vagyok 33 éves. Nyolc hónapos a bébink. Szóval. Én amikor abbahagytam akkor utána még öt hónapig védekeztünk kúppal. És attól számítva hogy már azzal sem védekeztünk rá két hónapra már teherbe is estem. Úgyhogy a gyógyszer már tutira kiürült a szervezetedbõl. Keresd fel a nõgyógyászodat mert lehet hogy a petevezetéked van elzáródva egy kicsit. És hát mentálisan is rá kell hangolódni a babavárásra. Olvass sokat a témával kapcsolatban, kerüld a stressz helyzeteket, és nem utólsó sorban kezd el szedni a babavitamint. Napi ötszöri étkezés stb... Sok sikert

Szia! Én 17 évig szedtem a Cilest-et. Most vagyok 33 éves. Nyolc hónapos a bébink. Szóval. Én amikor abbahagytam akkor utána még öt hónapig védekeztünk kúppal. És attól számítva hogy már azzal sem védekeztünk rá két hónapra már teherbe is estem. Úgyhogy a gyógyszer már tutira kiürült a szervezetedbõl. Keresd fel a nõgyógyászodat mert lehet hogy a petevezetéked van elzáródva egy kicsit. És hát mentálisan is rá kell hangolódni a babavárásra. Olvass sokat a témával kapcsolatban, kerüld a stressz helyzeteket, és nem utólsó sorban kezd el szedni a babavitamint. Napi ötszöri étkezés stb... Sok sikert
Én 10 évig szedtem a Tri-regolt és utána 1 év múlva estem teherbe.
2011 novemberében? :O Szerintem korai. Szinte 100%, hogy pofára esés lesz ennek a vége. Várjatok még!
Korai. Összeköltözés okés, de egy életre elkötelezõdni még nem.
azt mondják a szakemberek, hogy 3 év együttélés kell ahhoz, hogy valóban megismerd a másikat nekem korai lenne nagyon, de majd biztos jönnek azok, akik néhány nap ismeretség után összeköltöztek, összeházasodtak és bejött nekik szerencse is kell hozzá
Én a férjemmel 1, 5 hét után költöztem össze, 1 hónap után megkérte a kezem, rá 7 hónapra összeházasodtunk. Igaz mi elõtte 7 évig legjobb barátok voltunk, szóval ismertük egymást, mint a nyitott könyvet, régebben barátként laktunk is együtt... Ti érzitek, ha úgy érzed, hogy nagyon jól ismered és így, ahogy van, megfeleltek egymásnak, akkor miért ne? :)
Megjöttem. :) Mi 1 hét ismeretség után jegyeztük el egymást. Esküvõ mondjuk 1, 5 év múlva lett, de végig komolyan gondoltuk minda2en és nem is bántuk meg. Van egy gyönyörû kislányunk is azóta, akit imádunk. És persze egymást is. Van abban valami állandóan romantikus, amikor a házastársad mindennap tud valami újat mutatni, amit még nem ismersz. Szerintem ezt csak ti ketten tudhatjátok, hogy mikor jött el az ideje. Ha komolyan gondoljátok, akkor hajrá! És nem kell mások véleményével foglalkozni. Úgysem õk fogják együtt leélni az életüket, hanem Ti.
És nem értek rá? Ez nagyon-nagyon korai, legalább 1 évet éljetek együtt. Szerelem sincs, én ezt sem pozitívumként élném meg. Nem inkább kapuzárási pánik?
ha ti is úgy érzitek, akkor nem korai. Én úgy gondolom, hogy a "ti korotokban" azért már az ember kiélte magát, és tudja, hogy mit vár el a másiktól, nem vágyik bulizásra, inkább nyugalomra, családra, társra. Ha ezt megtaláltátok egymásban, és úgy érzitek, hogy össze kötitek az életeteket, akkor sok boldogságot kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: Szeretjük egymást, nincs az a rózsaszín köd, inkább letisztult érzések vannak. Vannak terveink, közös lakás, esküvõ, baba.
Butaság ilyen kérdésben másokra hagyatkozni. Nektek kell eldönteni és nem vadidegeneknek.
A kérdező hozzászólása: Ha 5-10 évvel fiatalabbak volnánk, azt mondom ráérünk. Benne vagyunk a korban, szeretnénk családot alapítani. Nem mondtam, hogy nincs szerelem, szerelemmel szeretjük egymást. Persze, hogy mi döntjük el, csak kíváncsi voltam mások véleményére.
Szerintem meg az a baj, hogy nincs az a rózsaszín köd. Ennyi idõsen még az ember nem nõtt ki az ilyesmibõl! Akármennyire is elvakít, kell az a rózsaszín szemüveg, az az elvakult boldogság, mert majd a nehéz idõszakokban is lesz mire visszaemlékezni. November óta ha most már nincs rózsaszín köd, akkor ti nem szerelembõl vagytok együtt, hanem csak azért, mert úgy érzitek, benne vagytok a korban és kell már valaki komoly. A rózsaszín ködnek legalább 1-1, 5 évig tartania kell. Különben nem lesz belõle igazi boldogság.
Miért nem próbálsz meg egy tesztet?
Ha peteéréskor voltatok együtt, akkor természetesen lehetsz akár terhes.
egy aktusból is teherbe lehet esni. hát én várnék még egy napot, megjön-e, még egyet a teszttel. de elvileg kimutatja az elmaradt menzesz után bármikor:)
A kérdező hozzászólása: Probáltam de negativ volt.x-epil tesztet.
Ha negatív a teszt a 32. napon akkor nem vagy terhes.

Autos gyerekülés ami 9-36 kg jó véleményeznétek? Márkával együtt! Most szeretnénk vásárolni de tanácstalanok vagyunk.1 éves kislánynak!

Legjobb válasz: Concorde Trimax-ot vettünk 9-36 kg-ig használható több verzióban. Nagyon elégedettek vagyunk vele, a www.adac.de honlapján a törésteszek között volt valamelyik évgben a kategóriájában tesztgyõztes.

Concorde Trimax-ot vettünk 9-36 kg-ig használható több verzióban. Nagyon elégedettek vagyunk vele, a http://www.adac.de honlapján a törésteszek között volt valamelyik évgben a kategóriájában tesztgyõztes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!