Találatok a következő kifejezésre: 36,9 hő terhességre (6 db)

36, 9 hő utalhat terhességre?

Legjobb válasz: Utalhat. Van egyéb tüneted is?

Utalhat. Van egyéb tüneted is?
persze, hány napott késett a mensid?
A kérdező hozzászólása: még nem késett a menszim, majd csak jövõ hét csütörtökön kell megjönnie, mégegy tünetem van, ha az tünet, hogy fájdogál a jobb petefészkem!Szerintetek?
Én is voltam hasonló helyzetben! Tüneteim , 37 körüli hõim voltak de egyszercsak megjött. De azért mégis csináltam egy tesztet a mensi után és sajna neg. volt! (ja, és a hõm is leesett ) Kívánom, hogy neked szerencséd legyen, (ha akarod)!
A kérdező hozzászólása: Naná, hogy akarom!
Én is hasonló kérdéssel küzködök..tegnap elõtt kellett volna megjönnie, de már lassan egy hete 36, 8 körül van a hõm.esténként meg 37 -re is felmegy.Ma éjjel pl.arra ébredtem mintha lázas lennék, melegem van..nem tudom, hogy ez utalhat-e terhességre, de még nem teszteltem !

Baj, ha a terhesség alatt 1-2 fokot ingadozik a hő? Az 5. hétben vagyok. Eddgi a hőm 36, 9 volt, mióta pozitívat teszteltem, ma viszon csak 36, 8.

Legjobb válasz: Szerintem ilyenkor már ne mérd a hõdet, csak feleslegesen stresszeled magad! Légy boldog hogy kismama vagy és felejtsd el a hõmérõt! :) Gratulálok!!! 22 hetes kismama

Szerintem ilyenkor már ne mérd a hõdet, csak feleslegesen stresszeled magad! Légy boldog hogy kismama vagy és felejtsd el a hõmérõt! :) Gratulálok!!! 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Akkor nem baj. Megnyugodtam és eldugom a hõmérõt :) Köszönöm, neked is boldog babavárást!

Ha (nem várt) mensi előtt 3 nappal a 36. 9-es (magasnak számít) hő leugrik másnapra 36.5-re, aztán újra fel 37.5-re, az természetes, vagy nagy eséllyel terhesség?

Természetes reggeli h?m 36.0, peteéréskor 36.5 volt, és ma reggel hirtelen nagyon felugrott, pedig úgy tudom, mensi el?tt hirtelen leugrania kéne.

Legjobb válasz: így van mensi elõtt leugrania kellene. Lehet babás vagy. Drukkolok, tesztelj, ha kimarad a mensid!

így van mensi elõtt leugrania kellene. Lehet babás vagy. Drukkolok, tesztelj, ha kimarad a mensid!
a mensi napján ha nem sikerül teherbe esni akkor leesik a hö
Túl nagy a szórás a hõdben, szerintem valamit nem csinálsz jól. Mindig reggel méred? Mindig ugyanott? Ha digitálissal méred, legalább 5 percig mérd. 36, 0 nagyon kevés. Viszont simán lehetsz babás az általad említett hõddel. Viszont 15 tized fok differencia nagyon sok.
A kérdező hozzászólása: Igen, mindig reggel és mindig ugyanott (hüvelyben), és kb ugyanakkor, nem percre pontosan, de 1 órán belül. A normális hõm mindig alacsonyabb volt, mint a többieknek, olyan 35.8-35.9, meg is lepõdtem, hogy annál magasabb. Nem tudom mit rontok el, lehet, hogy akkor nálam nem mûködik... Viszont a babásság mellett szól, hogy vannak egyéb tüneteim, legbiztosabb pár csepp elõtej, bár nem tudom, akkor a teszt miért negatív, és még a mensim se marad el, így most teljes idegbaj az egész:S
A kérdező hozzászólása: Ja, és régi higanyossal mérem, legalább negyed órán át.
Szia.Bocsika, de nem nagyon értelek egyszer azt írod, hogy van még 3 nap a mensidig aztán azt, hogy nem marad el... Ha valóban van elõtejed, akkor szerintem egyértelmû, de ne szaladgálj nõdokihoz még várj legalább egy hetet mert látni semmit sem fog.A lázmérõdet foggd meg és tedd el a fiók mélyére hagyj magadnak egy kicsi idõt.
A kérdező hozzászólása: Igen, kissé érthetetlen lett a kérdés, nem tudtam jobban megfogalmazni. Ma, vagy még talán holnap kéne megjönnie. 3-án 36, 9 volt (3 nappal mensi elõtt) 4-én lement 36, 5-re 5-én 37, 5 és ma meg 36, 6, de 2 órával hamarabb mértem, hamarabb kellett kelni sajna:S idõben (de már felkelve) újból 37.. Mensinek se híre, se hamva:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is így gondoltam.
Jelezhet, ha nem megy le napközben, és semmikor sem az alá, akkor lehet, nekem a 10. nap felé már mutatja, hogy kezd csökkenni, vagy napközben megy le 36, 8 alá.:)
Egy normális ciklusban peteérés után mindig magas a hõ. Akkor lehet örülni amikor már késik a mensi DE MÉG MINDIG fennt van a hõ. Akkor számít. Addig nem igazán. Illetve jelzi hogy jól mûködik a szervezeted, de nem lehet neki nagy jelentõséget tulajdonítani.
Az mindig magas peteérés után! És egészen addig az marad, amíg meg nem jön, vagy kicsivel elõtte esik le. Úgyhogy ez eddig nem jelent terhességet.

Ha peteérés után igen magas a hő 36, 9 és 37, 2 között van, jelezhet terhességet? Vagy ez nem jelent semmit? Már vagy 9-10 napja magas.

Legjobb válasz: Ez meg nem jelent semmit. Peteereskor a homerseklet ilyenre emelkedik, mint a tied, majd ha baba van, akkor ez igy is marad es nem jon meg a menstruacio, ha nincs baba, akkor a mensi elott egy nappal, vagy aznap leesik az alaphore. Szoval az jo, hogy fent van, fent is kell lennie igy is, ugy is, de az a lenyeg, hogy a peteeres utani 14. nap kornyeken is ott legyen es ne is jojjon a mensi, akkor tesztelhetsz nyugodtan. Ha esetleg hirtelen leesik, akkor keszulhetsz sajnos a mensire.

Ez meg nem jelent semmit. Peteereskor a homerseklet ilyenre emelkedik, mint a tied, majd ha baba van, akkor ez igy is marad es nem jon meg a menstruacio, ha nincs baba, akkor a mensi elott egy nappal, vagy aznap leesik az alaphore. Szoval az jo, hogy fent van, fent is kell lennie igy is, ugy is, de az a lenyeg, hogy a peteeres utani 14. nap kornyeken is ott legyen es ne is jojjon a mensi, akkor tesztelhetsz nyugodtan. Ha esetleg hirtelen leesik, akkor keszulhetsz sajnos a mensire.

Ha 36, 9 a legmagasabb hő, attól még lehet terhesség?

Elvileg azt olvastam nem feltétlenül kell 37 felé mennie.Ennél feljebb ugyanis nem megy,viszont a görbém normális,peteérésem is volt,és jókor is voltunk együtt.

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet, csak ne csökkenjen le a hõd! Ennél sokkal kevesebb hõvel is estek teherbe.

Persze, hogy lehet, csak ne csökkenjen le a hõd! Ennél sokkal kevesebb hõvel is estek teherbe.
Nem mindenkinek megy 37C felé. Ha úgy érzed sikerült tesztelhetsz a várt vérzés elött egy két nappal is. Nem mindenki produkálja a tankönyvi átlagot. Effelõl ne aggódj bár ha nem megy magasabbra valószinü hogy az alaphõd se magasabb 36, 2-36.3 nál.Igyvan?
A kérdező hozzászólása: 36, 4-36, 5 körül van az alaphõm.Fura mert régen amikor mértem akkor simán 37, 5 is volt luteálisnál, de még csak a pé utánni 9.-ik napon vagyok, van esély arra hogy feljebb menjen.
Van esély, ebben a hónapban viszont mennyi volt a pé elõtti alaphõd? Nekem mikor babás lettem az alaphõ 36, 3 körül volt és a luteális fázisban szinte végig csak 36, 7 vagyis annyi volt a legmagasabb, elõtte hónapokban meg 36, 9 és 37 körül.
A kérdező hozzászólása: 36, 4-36, 5 volt az alaphõm a ciklus elsõ felében, most a luteálisban 36, 7-36, 9 között mozog, de jellemzõbb a 36.9-es hõ, ennél alacsonyabb csak két nap volt.
Hát akkor meg is van a válasz, minden hónap más, persze, hogy lehet ez is terheshõ, ne aggódj ezen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!