Találatok a következő kifejezésre: 36,8 a már napok óta, ez (2 db)

36, 8 a hőm már napok óta, ez mit jelent?

a peteérésem óta 36,8 a h?m, pont együtt voltunk, azt hittem végre sikerült a baba, de megjött, lement a h?m 36,6 de a második mensi napon a reggeli h?m már megint 36,8.

Legjobb válasz: Mensi napján nekem is 36.5 és rá kettõ nappal felemelkedik 36.8-36.9-re szerintem az semmit nem jelent,hogy most 36.8 a hõd.Ne görcsöj tudom könnyû mondani mi is már 8 hónapja próbálkozzunk ,de úgy vagyok majd össze jön.

Mensi napján nekem is 36.5 és rá kettõ nappal felemelkedik 36.8-36.9-re szerintem az semmit nem jelent, hogy most 36.8 a hõd.Ne görcsöj tudom könnyû mondani mi is már 8 hónapja próbálkozzunk , de úgy vagyok majd össze jön.
Ezek a minimális hõingadizások sztem semmit nem jelentenek, nem tulajdonítanék neki nagy jelentõséget.Ez akár a mensi miatt is lehet.Ha babát szeretnétek használd a drogériákban kapható ovu tesztet, a hõmérõzés csak elbizonytalanít.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: igen, gondoltam :( csak már úgy belefáradtam.. köszönöm lányok. sok sikert... :) ))
Nincs mit, de Te magad is írod, hogy belefáradtál, akkor lazíts egy kicsit, ne görcsölj rajta, csinálj mást, kezdj új dolgokba, és meglátod, amikor nem is gondolsz rá, sikerül, kitartás!

Mi történik? Három napja késik és a hőm 37.3 már napok óta (elötte pé után 36.7-36.8 volt), viszont a teszt tegnap reggel negatív lett (2 féle is). Ez baby vagy valami gond lehet?

Legjobb válasz: csinálj késõbb tesztet, de lehet megjön van akinek aznap esik le a hõ mikor megjön...de kívánom h baba legyen.

csinálj késõbb tesztet, de lehet megjön van akinek aznap esik le a hõ mikor megjön...de kívánom h baba legyen.
Csinálj még egy tesztet utána várd ki hogy mi lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!