Találatok a következő kifejezésre: 36,8 a már (55 db)

36, 8 a hőm már napok óta, ez mit jelent?

a peteérésem óta 36,8 a h?m, pont együtt voltunk, azt hittem végre sikerült a baba, de megjött, lement a h?m 36,6 de a második mensi napon a reggeli h?m már megint 36,8.

Legjobb válasz: Mensi napján nekem is 36.5 és rá kettõ nappal felemelkedik 36.8-36.9-re szerintem az semmit nem jelent,hogy most 36.8 a hõd.Ne görcsöj tudom könnyû mondani mi is már 8 hónapja próbálkozzunk ,de úgy vagyok majd össze jön.

Mensi napján nekem is 36.5 és rá kettõ nappal felemelkedik 36.8-36.9-re szerintem az semmit nem jelent, hogy most 36.8 a hõd.Ne görcsöj tudom könnyû mondani mi is már 8 hónapja próbálkozzunk , de úgy vagyok majd össze jön.
Ezek a minimális hõingadizások sztem semmit nem jelentenek, nem tulajdonítanék neki nagy jelentõséget.Ez akár a mensi miatt is lehet.Ha babát szeretnétek használd a drogériákban kapható ovu tesztet, a hõmérõzés csak elbizonytalanít.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: igen, gondoltam :( csak már úgy belefáradtam.. köszönöm lányok. sok sikert... :) ))
Nincs mit, de Te magad is írod, hogy belefáradtál, akkor lazíts egy kicsit, ne görcsölj rajta, csinálj mást, kezdj új dolgokba, és meglátod, amikor nem is gondolsz rá, sikerül, kitartás!

Ha a ciklus 13. napjáig a hőm:36.6, 36, 7 14. napon:36.5.15. napon már 36.8 a hőm, és ez fent is maradt idáig:24. napig, aztán ma 37, 1-em mértem. Ez mitől lehet?

Mert idáig azt hittem,hogy a 15.napon volt peteérésem.Akkor most mit?l ment föl a 25.nap mér 0,3 fokot???köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Ha babás vagy, emelkedhet még pluszban a hõ, és egyébként is a menstruációig magasabb. Továbbá lehet hogy rosszul aludtál, vagy alkoholt ittál elõzõ este, vagy késõbb mérted, mint szoktad, vagy bevettél valami gyógyszert (fejfájás pl.), ilyesmi.

Ha babás vagy, emelkedhet még pluszban a hõ, és egyébként is a menstruációig magasabb. Továbbá lehet hogy rosszul aludtál, vagy alkoholt ittál elõzõ este, vagy késõbb mérted, mint szoktad, vagy bevettél valami gyógyszert (fejfájás pl.), ilyesmi.
ha pozitiv akkor már szerintem biszti terhes vagy, gratulálok
GRATULÁLOK A BAÁHOZ A HÕDDEL MEG NE FOGLAKOZZ

Nekem 36, 8 a hőm lehetek terhes? 7 napja már nem jött meg!

Legjobb válasz: csak egy teszt tudná!!

csak egy teszt tudná!!
Szia! Szerintem már nyugodtan tesztelhetsz. Hol szoktad mérni a hõmérsékletedet? Nekem egy genetikus azt javasolta, hogy szájban nyelv alatt kell mérni. Nekem is 36, 8-ig ment csak fel a hõm.
A kérdező hozzászólása: a nyelvem alatt mértema hõt tegnap csínáltam tesztet de negativ lett! akkor nem biztos hogy babó?
A kérdező hozzászólása: Ja és xurkál a hasam alja és nagyon fáj a mell bimbom és meg van duzzadva!
Furcsa hogy nem mutatta ki.En csinalnek helyedben meg egy tesztet egy masikkal, reggeli vizeletbol..nekem terhesen 36.8 a hom mindig.
Szia! Vannak akiknél csak két hét késés után mutatja ki a teszt a terhességet. Pár nap múlva csinálj még egy tesztet.

Ovuláció után meddig marad fenn a hő ha nincs baba? Csütörtökön volt az ovulációm, azóta 36, 8 a hőm.

Legjobb válasz: Nekem a menzesz elõtt 1-2nappal esett le. Ebbõl tudtam, hogy nincs baba. Amikor terhes lettem, végig fennmaradt a hõm.

Nekem a menzesz elõtt 1-2nappal esett le. Ebbõl tudtam, hogy nincs baba. Amikor terhes lettem, végig fennmaradt a hõm.
A kérdező hozzászólása: és az baj, hogy épp a kontroll vonal fölött van?
Amikor megjön aznap, vagy elõtte nap visszaesik a hõ... ha a következõ menzesz dátuma után is fent van még akkor érdemes tesztelni...
Nekem csak a mensi 3.napján esik le.

Ha az átlaghőm 36, 3 akkor a 36, 7-36, 8 már jó? Ha így marad és nem jön meg ebből már lehet babára következtetni? Nem kellene feljebb mennie ha sikerült volna? A hétvégére nem várom.

Legjobb válasz: "Ha így marad és nem jön meg ebbõl már lehet babára következtetni?" igy igaz. nem feltétlen mindenkinek magas a hõje a 36,7-8-9 is tökéletes.

"Ha így marad és nem jön meg ebbõl már lehet babára következtetni?" igy igaz. nem feltétlen mindenkinek magas a hõje a 36, 7-8-9 is tökéletes.
Ahogy az elsõ válaszoló írta, tökéletes a hõ, nem kell 37 fölé menni, nekem sem ment.Nekem 36.8 volt, tudtam hogy baba van, másnap a teszt is kimutatta. Azóta a nyolc hós a fiam:-)

Minden hónapban ugyanannyira megy fel a hőmérséklet peteérés után? Mert nekem az előző hónapban felment 37.1-re, de most meg a legmagasabb 36.8 volt. Elvileg volt peteérésem, mert az uh mutatta a 18. napon, hogy már megtörtént.

Legjobb válasz: Nekem az elsõ pár hónapban ment fel amikor mérni kezdtem 37-ig, azután sosem, 36,8-volt a maximum, amikor meg terhes lettem 36,7 volt az utolsó nemvárt mensi elõtti öt napban.Vetélés lett a vége, voltam kivizsgáláson, hormonok rendbe és van pé-m is, doki azt mondta nagyon sok minden befolyásolja a hõt. Akár egy pohár gyógytea vagy alkohol , nátha, stressz,, fáradtság stb.

Nekem az elsõ pár hónapban ment fel amikor mérni kezdtem 37-ig, azután sosem, 36, 8-volt a maximum, amikor meg terhes lettem 36, 7 volt az utolsó nemvárt mensi elõtti öt napban.Vetélés lett a vége, voltam kivizsgáláson, hormonok rendbe és van pé-m is, doki azt mondta nagyon sok minden befolyásolja a hõt. Akár egy pohár gyógytea vagy alkohol , nátha, stressz, , fáradtság stb.

Ha a reggeli hőm "hirtelen leesik" 36, 2-re, másnap 36, 5, és ez marad 4 napig, majd felmegy 36, 7-36, 8-ra, azt jelenti h volt pém, igaz? De mikor a legjobb együtt lenni?

Úgy tudom, ha már magas a h?, megvolt a pé?! Onnantól érdemes akciózni h leesik a h??

Legjobb válasz: Hát ha leesik a hõd akkor kb. 15 órád van arra, hogy a megtermékenyüljön a petesejt, mert kb. addig életképes. De mi van ha dolgoztok épp akkor? Ez így elég necces. Érdemes kitapasztalond, hogy kb. hányadik nap van PÉ-s, és akkor elõtte 2 nappal, aznap, ill. utána 2 nappal kéne szexelnetek. A sperma 4-5 napig is elélhet, szóval így nem maradsz le semmirõl! sok sikert. 32 hetes ikerpocakos

Hát ha leesik a hõd akkor kb. 15 órád van arra, hogy a megtermékenyüljön a petesejt, mert kb. addig életképes. De mi van ha dolgoztok épp akkor? Ez így elég necces. Érdemes kitapasztalond, hogy kb. hányadik nap van PÉ-s, és akkor elõtte 2 nappal, aznap, ill. utána 2 nappal kéne szexelnetek. A sperma 4-5 napig is elélhet, szóval így nem maradsz le semmirõl! sok sikert. 32 hetes ikerpocakos

Ha már barnázok, akkor már biztos nincs baba? A hőm az még mindig 36, 7-36, 8.

Az els? babámmal is így volt.Pár nap barnázás és baba lett.Lehet,hogy a 2.-ik babánál is ugyanígy lenne?

Legjobb válasz: Azt mondjak egyik terhesseg sem egyfroma,de persze ,miert ne lehetne? Mikorra nem varod?

Azt mondjak egyik terhesseg sem egyfroma, de persze , miert ne lehetne? Mikorra nem varod?
Attól mert nem barnázól lehet baba én se barnáztam.
A kérdező hozzászólása: Sajnos össze - vissza vannak a ciklusaim és így nem tudom pontosan!De köszönöm, hogy írtál:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!