Találatok a következő kifejezésre: 35hetes vagyok. egész (4 db)

35hetes vagyok. Ma egész nap elég furcsán érzem magam. Nem fáj a hasam, nem keményedik, nem is görcsöl, csak úgy általánosságban nem vagyok jól. Milehet ez? Ugye nem fogok még szülni?

Hányingerem van(pedig sosem volt),és elég nyomott vagyok,és kedvetlen.Legszívesebben aludnék,de az sem megy.Van más is így?vagy csak az id?járás végett van?És ma még sokkal többet járok pisilni is,mint eddig valaha...

Legjobb válasz: Hát ez érdekes, nekem sem volt soha hányingerem,pedig már 32 hetes vagyok, de ma nekem is volt elég erõs, és most is volt enyhe az elõbb. Alig várom, hogy alhassak. Lehet, hogy tényleg az idõjárás? Vagy a baba nyomja a pocinkat most nagyon.

Hát ez érdekes, nekem sem volt soha hányingerem, pedig már 32 hetes vagyok, de ma nekem is volt elég erõs, és most is volt enyhe az elõbb. Alig várom, hogy alhassak. Lehet, hogy tényleg az idõjárás? Vagy a baba nyomja a pocinkat most nagyon.
Én nem vagyok terhes, mégis egész nap aludnék és a közérzetem is elég rossz... Szóval szerintem csak az idõjárás.
én 36 hetes vagyok, és a napokban nekem is kezdõdik hogy többször is van hányingerem. Készülõdik a baba sztem, nah persze ez nem azt jelenti, hogy most azonnal, vagy egy két hét, de már alig beszélhetünk hetekrõl. Gondolj bele, kevesebb mint 35 nap. :)
34 hetes vagyok, éjszaka nagy nehezen aludtam többször keveset, ma egész nap nyomott vagyok. Sírtam többször is, semmi se jó ma, semmi se ízlik. Se álmos nem vagyok, de kedvem sincs semmihez, csak eltöltöttem az egész napot. Úgyhogy bizti idõjárás lesz. Én most megnyugodtam, hogy nem nálam van a hiba, másnak is ilyen a napja. Kösz.
+6 hetes vagyok és 2-3 falatot bírtam ma még csak lenyomni a torkomon.Szétszórt vagyok és bizonytalan (például vezetés közben).A legrövidebb útin haza is jöttem.Kedden volt hányingerem, de mivel akkor is csakeste tudtam enni, így nem jött semmi.A jelek szerint normális.Én nem aggódok miatta.Nekem is sokat keményedik ma a pocim, fekvés közben is.Nem beszélve arról ha fent vagyok.Szerintem az idõjárás is játszik velünk.
Én effektíve jól vgyok, nekem a babám nem mozog ma, és ez ilyeszt meg. PEdig eddig nagyon aktív volt. Nekem az utolsó 3 napban nem is igazán hányingerem, csak olyan kellemetlen teltségérzetem van, pedig a hasam nagyon lent van. Amúgy nekem is vannak megmagyarázhatatlan rossz napjaim, de elmúlnak:-) Próbálj valamit csinálni, nálam az beválik, még ha nincs is kedvem semmihez, ha nekiállok, leköt.
A kérdező hozzászólása: óóóóóó, nem is gondoltam, hogy ennyien vagyunk hasonló tünetekkel.Ettõl némiképp megnyugodtam.És ráadásul ma extra elviselhetetlen vagyok.Mindenkibe belekötök itthon, aztán utána nagyon megbánom, szégyenlem magam, de utána megint "elborul az agyam" valamiért..Pedig eddig nem voltam ilyen sem.Bíztam benne, hogy mostmár átvészelem a terhességet az ilyen dolgok nélkül, de úgy tûnik mégsem:( Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok:)

Másnak is kevesebbet mozog a babája? 35hetes vagyok és azt veszem észre hogy kevesebbet mozog, sokszor keményedik és szurkál a hasam, amikor viszont elkezd mozogni az igen fájdalmas tud lenni. Eddig egészen más volt. Kicsit aggódom.

Legjobb válasz: Szia!! 34. hétben vagyunk, és ugyan így van, mármint a fájdalmas mozgás, mozogni ugyanolyan sokat mocorog, de néha úgy be tud indulni, hogy igenis fáj!! Sokan megszólnak ilyenkor, hogy hogy mondhatok ilyet, de hát ha egyszer így van, nem minden mozzanata "leányálom" :) :) Keményedni nekem is sokszor szokott, vagy, hogy a derekam is majd leszakad, és a medencecsontom is érzékenyebb, az orvos szerint tágul és helyezkedik a Fiatal Úr! Már nem sok van hátra :) Könnyû szülést neked!! :)

Szia!! 34. hétben vagyunk, és ugyan így van, mármint a fájdalmas mozgás, mozogni ugyanolyan sokat mocorog, de néha úgy be tud indulni, hogy igenis fáj!! Sokan megszólnak ilyenkor, hogy hogy mondhatok ilyet, de hát ha egyszer így van, nem minden mozzanata "leányálom" :) :) Keményedni nekem is sokszor szokott, vagy, hogy a derekam is majd leszakad, és a medencecsontom is érzékenyebb, az orvos szerint tágul és helyezkedik a Fiatal Úr! Már nem sok van hátra :) Könnyû szülést neked!! :)
Szerintem helyezkedik a drága!Fészkelõdik, mert egyre szûkebb a hely.Én még a 28. hetet taposom, de tegnap meg ma csak mocorgást érzek.Lehet front jön.:) ))Nem aggódok, mert azért naponta 5-6x bejelentkezik.
A kérdező hozzászólása: Köszi remélem az lesz.És neked is ezt kívánom.
az utóbbi két napban az én kisfiam is kevesebbet mocorgott, inkább csak kitolja valamijét. 29 hkm
Szia.ne aggódj minden rendben csak már kevesebb neki a hely a pocakban.
Én is gyakran éreztem így és a doki is megmondta, hogy a szûk hely miatt bizony ott tágítana ahol csak tud. Volt amikor a bordáim alatt akart kijönni, de szó szerint. A végén már azt gondoltam, hogy egyszer kiszakad a bõröm és kidugja a tappancsát. De kibírtuk a 40. hétig és ott jött ki ahol kell.

35hetes terhes vagyok kő kemény a hasam egész nap, mitől lehet?

Legjobb válasz: Valószínûleg terhes vagy.

Valószínûleg terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: I.iota!!!
Az egész hasad kemény, vagy csak bizonyos részek? Mert ha nem mindenhol, akkor csak a baba nyomja ki magát, néha egész nagy felületen tudja produkálni ezt a lányom :) Magnéziumot szedsz? 34 hkm
A kérdező hozzászólása: Az egész! Igen 3*1.
Kérdezd meg az orvosod, hogy emelheted e a magnézium adagot. Én 5-600grammot szedek naponta, attól függ, hogy mennyi dolgom van.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Az lesz.
Nekem is ez volt mindkét terhességem alatt, csak az segít, ha fekszel, minimális mozgás...persze ha már van gyermeked, ahogy én is voltam másodjára, és vagyok most harmadjára, nem lehet megoldani az állandó pihenést, de igyekezz, mert a keményedés oxigénhiányt is okozhat a Picinek. Nem ijesztgetés, csak tényleg próbálj sokat pihenni, minden jót
Követ fogsz szülni :(


Kismamik! Hogy érzitek magatokat 35hetesen? Én olyan vagyok mint a gép meg se állok egész nap ugyan úgy végzem a dolgom mint terhességem előtt, természetes ez szerintetek?

Legjobb válasz: Én is ugyanígy voltam, sõt még bicikliztem is.Most sincs máskánt, csak már 37+2 hetes vagyok.Már várom, hogy kibújjon babucim.További fittséget Nektek:))

Én is ugyanígy voltam, sõt még bicikliztem is.Most sincs máskánt, csak már 37+2 hetes vagyok.Már várom, hogy kibújjon babucim.További fittséget Nektek:) )
Szia! Én is hasonlóan voltam/vagyok. Egész nap pörgök, tornázom, éjjel jól alszom, szerencsére nem fáj semmim. Ez nálam hála Istennek egész terhesség alatt így volt. Remélem már így is marad!!! Hogy természetes-e azt nem tudom, de én örülök, hogy nem ért el a "kismamabetegség". Egyébként szerintem a kismamák nagy része tudna hasonlóan viselkedni, csak sokan kihasználják a lehetõséget és sajnáltatják magukat. Persze tiszetlet a kivételnek, mert van akinek tényleg nehéz terhessége van. További szép és pörgõs babavárást! Üdv! 36+2 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!boldog babavárást és kitartást kívánok:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!