Találatok a következő kifejezésre: 35hetes és vagyok, (22 db)

35hetes es 3napos kismama vagyok. A kisfiam fejkorfogata nagyobb, mint egy 35hetes kisbabae. Ez nagy gond?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nagy baba lesz vagy csak kicsit fejlettebb a kortársainál. Az utolsó idõben nagyon eltérõen fejlõdnek a babák, ezért van az, hogy az egyik 2,5 kilóval, a másik meg 4,5-tel születik. Boldog babavárást és majd könnyû szülést kívánok!

Lehet, hogy nagy baba lesz vagy csak kicsit fejlettebb a kortársainál. Az utolsó idõben nagyon eltérõen fejlõdnek a babák, ezért van az, hogy az egyik 2, 5 kilóval, a másik meg 4, 5-tel születik. Boldog babavárást és majd könnyû szülést kívánok!
lehet, hoyg rosszul mérték. nálam is ez volt. 36 cm-t mértek 36 hetesen, erre megszületett a 40. héten 33 centis fejkörfogattal. én is be voltam parázva, hogy baj lesz. de megnyugtattak, hogy ezt az adatot nem lehet pontosan mérni. ha baj lenne, más jelei is lennének, és szóln aaz orvos.
nekem kb 4hete mutatja hogy kissebb mint egy átlag 37hetesnek...ezt elmérhetik.nem pontos mivel nem mindig ugy fekszik ahogy az elõzõ uh-on.ne aggodj
Nem, a fejkörfogat a baba méretére utal. Nagy baba. :-)

35hetes és 5napos terhes vagyok, elmerjek menni Balcsira?

nem fürdenék csak a lábam lógatnám a vízbe,rendesen felkészülnék,bekenném magam,védeném a pocit...kisebb keményedések vannak de nem vészesek.

Legjobb válasz: nagykanizsai vagyok,szóval nem sok utazás és van egy 3éves kiscsajom,csak miatta mennénk:)tavaly is imádta

A kérdező hozzászólása: nagykanizsai vagyok, szóval nem sok utazás és van egy 3éves kiscsajom, csak miatta mennénk:) tavaly is imádta
Tavaly nyáron 35 hetes terhesen mentünk Budapestrõl-Fonyódra 2 hétre nyaralni a 2 éves lányom miatt.Vittem az összes papíromat, kis könyvemet biztos ami biztos alapon. A "fiam jól viselte" a 40.héten született meg. Jó nyaralást!
Én ugyan csak 22 hetes vagyok, 4 napot voltunk a Balcsin, tegnap jöttünk haza. 280 km-es utazás volt. Szerintem nyugodtan menj. Mi béreltünk napozóágyat, azon kényelmesebb a fekvés. Egyedül az állandó pisilés zavart, mert ahogy ismét kényelembe helyeztem magam a nyugágyon, mehettem megint pipilni. :) A víz nagyon kellemes, csak a lábfejemet tettem bele. Kend be magad jól, mert nagyon csalókás ott az idõ. Fúj a szél nagyon, de közben pirít a nap. Jó szórakozást, és boldog babázást majd!!!
összes cumodat vidd okmányaidat kismamkönyvet bizos ami biztos alapon
Szia! Én elmennék.Jólvan én mindig pörgõs vagyok szóval én 35 hetesen simán mennék!!25 hkm.De mindenki tudja hogy mi a jó neki!
Ha nem kell sokat utazni, akkor elmennék. De nagyobb autózást nem vállalnék már be, ebben a kánikulában. Bekerültök egy dugóba, nem lehet kellemes. Egyébként barátnõm 33 hetes de neki a védõnõ a nagy kánikula miatt már nem javasolta. Én sem mentem már a 35. hét után sehova ami több, mint egy órányira van itthonról. (de lesz aki majd azt fogja írni, menj nyugodtan, mert mindig vannak aggódósabb/megfontoltabb és lazább/kevésbé megfontolt kismamák, meg persze függ az állapottól is. Ha zárt vagy mehetsz, írhatnám, de nem írom, mert bármikor kinyílhat a méhszáj, ez tehát NEM érv.)
Én is úgy voltam mint az utolsó! Kb. 34 hetes voltam, mikor mentünk, és én még fürödtem, úsztam is bibibibibibiiiii:) Igaz, utána rohantam h. kúpot betenni, mert elkezdett anyósom paráztatni......:D/40+3 naposan született a baba, teljesen egészségesen/
Mi vasárnap megyünk Bp-rõl Almádiba, 33 hetes vagyok most, a legnagyobb kánikulában :o/ leszek a nyaralás közepén 34 hetes. Egy kórházi kistáskát összepakoltam külön, azt ki sem vesszük az autóból, de azért biztos ami biztos alapon. A kocsinkban van légkondi, és vasárnap dél körül megyünk, a fiam alvási idejében. A dokim azt mondta, fürödhetek, bár egy hete voltam nála, de tudta, mikor megyünk. A párom nem egy nap párti, én imádom a meleget, de ez már nekem is sok lesz :o( ezért megbeszéltük, hogy vagy délelõtt megyünk strandra amikor max 11:30-kor elindulunk onnan, vagy délután megyünk fél4 után... Már olyan egész napos strandolásokat, mint régen, kisgyerekként, hogy lementünk reggel 8-kor és este 8-kor indultunk haza, nem lehet már csinálni sajnos. Függetlenül attól, hogy terhes vagy nem az ember lánya. Ebben a 38 fokban meg.... brrrrr... még árnyékban is. Ti közel vagytok. Én majdnem 36 hetesen anyósomékhoz megyünk 120 km-re, háztól házik pont 1, 5 óra, de a kórház(am)ba onnan egy óra alatt be lehet érni. Szerintem inkább a Balcsin vészeld át a kánikulát, mint a meleg lakásban (ha nem tudtok hûvöset csinálni)

35hetes és 2napos vagyok, ha most beindulna a szülés nagy gond lenne? Az apaságit sem tudtuk elintézni az nagy baj? Vagy a korházban is el lehet?

Legjobb válasz: Sajna csak az okmányirodában tudjátok megcsinálni.Azért volna jó most megcsináltatni mert utána körülményesebb.Üdv 32hetes kismama

Sajna csak az okmányirodában tudjátok megcsinálni.Azért volna jó most megcsináltatni mert utána körülményesebb.Üdv 32hetes kismama
Miért indulna be a szülés? Ne gondolj ilyenre!!! :-) Az apaságit az önkormányzatnál kell intézni, a kórházban ezzel kapcsolatban már semmit nem tudsz, és addig nem anyakönyvezik a babát, amíg nincs házassági anyakönyvi kivonat, vagy érvényes apasági nyilatkozat. Ugorjatok neki, legyen meg mielõtt!!
A kérdező hozzászólása: szisztok! Köszönöm a választ!!!! Nagyon görcsölök, és a baba is mocorog nem kicsit.Akkor holnap délután meg is csináltatjuk. Mégegyszer köszönöm!
Ne gondolj arra, hogy beindul a szülés, biztos nem fog még. Az apaságit meg hajrá, minél gyorsabban! Ahogy elõttem is írták, csak az önkormányzatnál tudjátok intézni. Ha nem lesz meg, mire a baba megszületik, akkor a te vezetéknevedet kapja. Sajnos utána sok macera megváltoztatni, meg úgy tudom, az már nincs is ingyen.
Most én csak az apáságira térnék ki. Nekünk sem volt megcsinálva, a fiam három hónapos volt, amikor az apja hazatolta a képét Svájcból, hogy megcsináljuk. Nem volt az egészben semmi körülményes. Bementünk az okmányirodába, kaptunk egy sorszámot, vártunk öt percet, akkor elkérték a személyinket meg az eredeti anyakönyvi kivonatot, megkérdezték, hogy szeretnénk a baba családnevét, aztán mondták, hogy várjunk. Vártunk kb. 10 percet, akkor behívtak, hogy írjuk alá és ennyi volt. Nem egy nagy ördöngõsség utólag sem.
Ja, és nem kellett érte fizetni, csak az új lakcímkártyáért, ami 1500 forint volt és egy hét alatt kész lett.


35hetes kismama vagyok, és már nagyon félek a szüléstől. Mit tegyek, hogy ne féljek ennyire?

Legjobb válasz: Gondolj arra , hogy nem sokára a kezedben fog szuszogni életed értelme!!! És milyen jó lesz!!!!! Bent nem fog maradni, ezt lásd be,:) és agyban el tudod dönteni, csak készülj fel rá, hogy nem fogsz félni, nem fog fájni, minden jó lesz! Megéri hidd el. Sok minden, sõt! minden agyban dõl el. Nagyon könnyû szülést kívánok neked! 5 gyermekes anyuka.

Gondolj arra , hogy nem sokára a kezedben fog szuszogni életed értelme!!! És milyen jó lesz!!!!! Bent nem fog maradni, ezt lásd be:) és agyban el tudod dönteni, csak készülj fel rá, hogy nem fogsz félni, nem fog fájni, minden jó lesz! Megéri hidd el. Sok minden, sõt! minden agyban dõl el. Nagyon könnyû szülést kívánok neked! 5 gyermekes anyuka.
Voltál bent a szülõszobát megnézni? Ha van szülésznõd, biztos körbevezet, ha nincs szerintem akkor is megteszik, hogy megmutatják. Legalább az ismeretlenség nem fog nyomasztani. Beszélgess el a félelmeidrõl a szülésznõvel, esetleg a dokival. Mondd el, hogy konkrétan mitõl félsz. pl. nem tudod, mi lesz a jele a szülés beindulásának, vagy mi fog történni, ha bekerülsz a kórházba, stb... Ha "csak" egyszerûen a fájdalomtól félsz, akkor ez hidd el, csak addig fog tartani, míg beindul a szülés. Utána már nem érsz rá a félelmeiddel foglalkozni, csak "teszed" a dolgod, ill. a szervezeted teszi a dolgát. Menni fog, ne aggódj!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a nyugtató szavakat:) )
Én mire oda kerülök, h. szülök, felkészülök a negatív dolgokból is. Szóval mindennap végig gondolom, h. nagyoln fog fájni, mindennél jobban, de megéri. És talán ha ezt eldöntöd, és könnyebb szülésed lesz, akkor meglepõdsz, örülni fogsz neki, ha viszont nagyon fog fájni, nem ér meglepetés, hisz tudtad, felkészültél rá. Irigyellek, hamarosan meglátod a babád!!! 12 hetes km.
Hát ha ez megnyugtat, én 21 évesen szültem, mikor megtudtam, hogy babánk lesz, nagyon örültem, aztán elkezdtem rettegni a szüléstõl...Viszont ahogy múlt az idõ, és már tényleg teher volt a terhesség, már alig vártam, hogy vége legyen:) Szülõszobát én nem néztem, féltem, hogy megijedek mégjobban, de nem volt baj, hogy nem néztem meg, nem féltem.
Szia! Hát nem vagy egyedül, Én is nagyon félek, ha szülök, és ha császár lesz esetleg, még jobban. Én is azzal doppingolom magam, hogy annyian kibírták, csak túlélem Én is, és Te is.:-) Én mindenféle szülést megnéztem a neten, sõt fórumokról más lányok elküldték nekem a videóra felvett szülésüket, és utána jól kibeszéltük, Nekem ez segít, hogy felkészülök rá, és nem a homokba dugom a fejem. Próbálgatom a légzõgyakorlatot, elmentem megnézni a szülõszobát, a dokival elmeséltettem, hogy mi lesz, és a babókámnak mondogatom, hogy szépen együtt fogjuk ezt végigcsinálni, és mindkettõnknek egy csodás élmény lesz... Õ meg rugdos rá...:-) Hát nem tom, majd meglátjuk, remélem Te is megnyugszol, mert azt tutira mindenki mondja, hogy ha nem tudom magam összekapni, akkor sokkal nehezebb, meg elveszti az ember a kontrollt, és akkor nem tud segíteni a babának, szóval kitartás, biztos ügyes leszel(velem együtt:-), és hamarosan a kezedben tarthatod aki miatt ezt vállaltad!!! szió 32 hetes

35hetes pocakos vagyok és a babóm még mindig faros. Rettegek a császártól és a dokim szerint császár lesz. Hogy tudnám a babóm "befordítani"? Akit császároztak és programozott volt, h készült rá fel lelkileg?

ocsi lehet hülyén tettem fel a kérdést de remélem értitek.

Legjobb válasz: A mi kórházunkban a faros baba nem jelent feltétlen császárt.Programozottat meg egyáltalán nem ha nincs más gond.Normálisan hagyják a kismamát végig vajúdni,és legtöbbször megszületik farral is.Csak akkor vágnak ha muszáj.2 kolléganõm is szült faros babát,azt mondták nem rosszabb mint a kp végû.

A mi kórházunkban a faros baba nem jelent feltétlen császárt.Programozottat meg egyáltalán nem ha nincs más gond.Normálisan hagyják a kismamát végig vajúdni, és legtöbbször megszületik farral is.Csak akkor vágnak ha muszáj.2 kolléganõm is szült faros babát, azt mondták nem rosszabb mint a kp végû.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat...azért bízom benne, h befordul idõben
A kolleganõm avval rémített, h faros akkor nehogy simán szüljek.Õ nagyon megszenvedett.Más pedig simán megszülte.A barátnõmnek a szülés elött 1-2 órával fordult meg.Én a napi 1 óra sétát hallottamés a kutyapózt, mert sokáig én is cidriztem.Már befordult 2 hete.34+4 hetes
Az egyik kolléganõm épp elenkezõ eset volt.A 30ik héten gyönyörûen befordult a babája, de õ császárt akart, elkezdte "gyõzködni" a babáját hogy forduljon vissza, amire valljuk be, elég kevés esély volt, megmondta a doki is, hogy felejtse el, a 9-hónapban visszafordult a baba, császár lett.lehet hogy forditva is mûködik, próbáld ki.
Szia! Nekem császár volt, és hidd el, sokkal könnyebb volt, mint a sima szülés, nem értem, sokan miért rettegnek tõle, bár lehet más úgy, ha valaki végigvajúdik tizenvalahány órát, és akkor adódik valami olyan probléma ami miatt császározni kell. Az biztosan sokkal rosszabb. Nekem méhlepényprobléma miatt volt programozott, õszintén szólva meg se kottyant, 2 napig nehéz volt utánna felkelni, de pár nap után már minden oké volt, 1 hét után meg mintha mi se történt volna. Rendes szülésnél azért 1 hét alatt nem heveri ki az ember a gátvágás, aranyér, egyebek kínjait. Lelkileg annyi, hogy így nem éled át a vajúdás, meg az igazi szülést, ezt meg mindenki másképp tudja feldolgozni, nehéz ebben tanácsot adni, valakinek probléma, valakinek nem. Max legközelebb majd lehet másként lesz, úgy ahogyan te szeretnéd!
Én sem rajongok a lehetõségért hogy mi van ha császározni kell, mert azt hiszem jobban félek tõle, és kevésbé szeretném mint a természetes szülést.ha mégis ugy alakulna semmit nem tudunk ellene tenne, tehát nézzük a jobbik oldalát:Nem repedsz, nem vágnak, nincs gátseb, a szexuális életed is hamarabb helyreáll, nincs aranyér(legalábbis kisebb a valószinûsége), nem vajudsz órákat, pontosan tudod a szülés idõpontját, nem ér meglepetés az üzletben hogy hoppá, elfolyt a magzatvizem, vagy hogy épp egyedül vagy otthon.30perc alatt kiveszik ma babát, összevarrnak...próbálj meg ezekre gondolni. A te és a babád érdekében csinálják.38hetes
Nekem a 28 hetes UH után merült fel a császár gondolata. Én is bepánikoltam. Aztán megnyugodtam, lesz ami lesz, a baba bennt nem maradhat. 36 hetes voltam, amikor barátnõm szült. 21 óra szenvedés után megváltás volt neki a császár. Akkor már azért paráztam, hogyha már császár, akkor legalább ne szenvedjek elõtte. Bejött. 13 nap túlhordásom volt, nagy volt a baba és kisfiú. Az elsõ rosszabb eredménynél áttoltak a mûtõbe és kivették a kicsit. Utána fájt piszkosul, de ott volt velem az egészséges és gyönyörû kisfiam, akiért bármit elviseltem volna. Egy jótanács: fogd fel úgy, hogy neked ezt a lapot osztották.
szia! ne félj a császártól, a lényeg h a baba egészségesen kintlegyen. egyébként: négykézlábra kell állni, pici terpesz, a könyöködre támaszkodj le, tedd rá a fejed-vagyis a feneked fent, a fejed lent-és nagyon finoman ringatózni kell.. ettõl állítólag befordul.. nekem más miatt lett császár, de hallottam h ez segíthet
35 hetes babának már nem nagyon van helye forgolódni! Elég nagy baba már! Én is császárral szültem 36 évesen az elsõ kislányomat. Pedig koponyavégû volt, de a dokim nem kockáztatott. Sokkal jobban éreztem magam, pedig combközéptõl-combközépig van a hasam kettévágva, mint a kórteremben lévõ másik anyuka, akit hagyott a dokija órákat vajúdni és utána szétszaggata a baba, mert a feje mellett volt a keze és úgy bújt ki. Nem ijesztgetésként irtam! Kellemes babavárást! Üdv 14 hónapos nagylány boldog anyukája
Szia!Én is hasonló cipõben jártam mint te.A 30.héttõl kezdve féltem, hogy nem fordul meg, és császár lesz, de egyszer csak a 35 hetes ultrahangon lennt volt a feje, nem csináltam semmilyen gyakorlatokat, meg nem is éreztem eggyáltalán, hogy mikor is történhetett.Úgyhogy nyugodtan bízhatsz abban, hogy egyszer csak te is a fejét látod majd az uz-n lennt.Sok sikert!
Szia! Vannak praktikák amik segítik a befordulást pl. naponta 20 percet kutyapózban kell lenni, letámasztod a könyöködet és úgy, remélem érted hogy hogy mondom:) Egyébként ha itt ezen az oldalon beírod a keresõbe, biztos kiad több módszert, van még egy pár amiket én is itt olvastam! Sok sikert! Üdv: 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: MIndenkinek köszönöm a választ. szép babavárást kívánok
Kezd neki kicsi lenni a hely, tök normális.
A kérdező hozzászólása: Köszi, igen ezt mondja mindenki, de azért aggódom.Nálad is ez volt?Hasonló észrevétel másoknál?

Nagyon korai lenne ha a 35. héten bújna ki a babám? most vagyok 35hetes és a 36. hétbe járok

Legjobb válasz: A kora szerint még koraszülött lenne, de baja már biztos nem lenne. Valószínûleg eltöltene pár napot inkubátorban (függ a súlyától is), de hallotta már olyat is, hogy még az sem kellett. Mindenesetre várhatna még pár hetet.

A kora szerint még koraszülött lenne, de baja már biztos nem lenne. Valószínûleg eltöltene pár napot inkubátorban (függ a súlyától is), de hallotta már olyat is, hogy még az sem kellett. Mindenesetre várhatna még pár hetet.
A babám és én már külön léptünk a 37. hétbe. A 36. hetem utolsó napján született meg 3380 grammal és 53 centivel, makk egészségesen. A szülés is problémamentes volt. Nem hiszem hogy nagyobb lett volna a baj, ha egy héttel korábban születik. Pláne hogy szülés elõtt egy-két héttel a dokim egy vizsgálatnál azt mondta, ez a baba bizony nem marad benn 40 hétig, szerinte meg fog születni legfeljebb három héten belül, de ne aggódjak, egészséges lesz. Hát úgy látszik konyított valami a szakmájához.
valami=valamit (elõzõ voltam)
35+6. napon született a kislányom 2370 grammal, 49 centivel és 10/10 AP-vel. Kb egy órát volt inkubátorban, agilis volt, jó szopó. 3 éjszakát voltunk kh-ban és 2210 grammosan hoztuk haza.
A kérdező hozzászólása: mekkora volt a babád mérete születése elõtt??bpd, femur stb..
pff, passz, nem tudom elõkaparni a papírokat hogy pontos adatokat mondjak, de nagy és hosszú babát jósoltak végig (hosszú csövescsontok miatt). szülés elõtt 1 héttel 3200 grammosra becsülték az uh-n... csupán 1 kilót tévedtek :S nem is baj, idekint nagyon-nagyon hamar behozta. Egyébként mostmár 2, 5 éves és a korosztályánál magasabb, bár vékonyabb is, mondhatni törékeny testalkatú. De tényleg hosszúak a csontjai, ebben nem tévedtek.

35hetes terhes vagyok és elég sokat lépcsőzöm, mivel a negyediken lakunk. Ettől megindulhat hamarabb a szülés?

Legjobb válasz: A lényeg, hogy ha lépcsõzõl sokat akkor nehezet ne cipelj és lassan menj úgy, hogy ne fáradj nagyon ki, inkább pihenj emeletenként. Igy nem valószinû, hogy befolyásolná a baba hamarabbi megszületését.

A lényeg, hogy ha lépcsõzõl sokat akkor nehezet ne cipelj és lassan menj úgy, hogy ne fáradj nagyon ki, inkább pihenj emeletenként. Igy nem valószinû, hogy befolyásolná a baba hamarabbi megszületését.
Szia. Én is a negyedik emeleten lakok, semmi problémát nem jelentett ez a szülésnél, (én a 39. héten szültem meg a kislányomat), persze a cipekedést tényleg kerüld, ha lehet. Ne aggódj!
Én is megmászok naponta néhány emeletet.Most, hogy baba veszettül elkezdett nõni, egyre nehezebb a felmászás, így visszavettem a tempóból, és szépen lassan megfontoltan tipegek fölfelé, és ha bevásárolni megyek, akkor is hátizsákot viszek nem szatyrot...a háton két vállon egyenletesen eloszlik a súly, és nem jelent akkora terhelés, mint ugyanaz egy kézben.

Másnak is kevesebbet mozog a babája? 35hetes vagyok és azt veszem észre hogy kevesebbet mozog, sokszor keményedik és szurkál a hasam, amikor viszont elkezd mozogni az igen fájdalmas tud lenni. Eddig egészen más volt. Kicsit aggódom.

Legjobb válasz: Szia!! 34. hétben vagyunk, és ugyan így van, mármint a fájdalmas mozgás, mozogni ugyanolyan sokat mocorog, de néha úgy be tud indulni, hogy igenis fáj!! Sokan megszólnak ilyenkor, hogy hogy mondhatok ilyet, de hát ha egyszer így van, nem minden mozzanata "leányálom" :) :) Keményedni nekem is sokszor szokott, vagy, hogy a derekam is majd leszakad, és a medencecsontom is érzékenyebb, az orvos szerint tágul és helyezkedik a Fiatal Úr! Már nem sok van hátra :) Könnyû szülést neked!! :)

Szia!! 34. hétben vagyunk, és ugyan így van, mármint a fájdalmas mozgás, mozogni ugyanolyan sokat mocorog, de néha úgy be tud indulni, hogy igenis fáj!! Sokan megszólnak ilyenkor, hogy hogy mondhatok ilyet, de hát ha egyszer így van, nem minden mozzanata "leányálom" :) :) Keményedni nekem is sokszor szokott, vagy, hogy a derekam is majd leszakad, és a medencecsontom is érzékenyebb, az orvos szerint tágul és helyezkedik a Fiatal Úr! Már nem sok van hátra :) Könnyû szülést neked!! :)
Szerintem helyezkedik a drága!Fészkelõdik, mert egyre szûkebb a hely.Én még a 28. hetet taposom, de tegnap meg ma csak mocorgást érzek.Lehet front jön.:) ))Nem aggódok, mert azért naponta 5-6x bejelentkezik.
A kérdező hozzászólása: Köszi remélem az lesz.És neked is ezt kívánom.
az utóbbi két napban az én kisfiam is kevesebbet mocorgott, inkább csak kitolja valamijét. 29 hkm
Szia.ne aggódj minden rendben csak már kevesebb neki a hely a pocakban.
Én is gyakran éreztem így és a doki is megmondta, hogy a szûk hely miatt bizony ott tágítana ahol csak tud. Volt amikor a bordáim alatt akart kijönni, de szó szerint. A végén már azt gondoltam, hogy egyszer kiszakad a bõröm és kidugja a tappancsát. De kibírtuk a 40. hétig és ott jött ki ahol kell.

Mit egyek? 35hetes vagyok és kb egy hete a gyomrommal szenvedek.

Székrekedéssel kezd?dött arra vettem Hunyadi vizet ami megtette a hatását.Most meg inkább megyeget.Valószín?leg azért,mert elég sok tejet iszok(a savam miatt,amivel már 3hónapja szenvedek)Ráadásul még puffadok is,de,h mit?l azt ne kérdezzétek!Alig van amit meg merek enni,h ne legyen fennt a savam,ne legyek tele leveg?vel,meg ne legyen szorulásom esetleg hasmenésem.Bizos nemcsak Én vagyok így a dologgal.Várom a tanácsaitokat!Nem tudtok esetleg vmi tisztítókúrát amivel rendbejöhetne a gyomorháztartásom és ezáltal jobb lenne a közérzetem?!

Legjobb válasz: Ez nem kérdés, hogy mitõl van, szinte a savam a torkomban buborékol, fel is fúvódok. Erre csak rennie-t és rennie deflatin-t vagy még a puffadásra az espumisan-t is szedheted. Én is ezekkel vagyok el, deelsõre szedd csak a sima piros rennie-t, mert ha lecsökken a savad, akkor visszafogja a puffadást is. Ez van .Tisztítókúrákat terhesség alatt nem alkalmazhatsz, fõleg, mert ezek a terhesség tünetei és nem is hatna rá ami egyébként igen.

Ez nem kérdés, hogy mitõl van, szinte a savam a torkomban buborékol, fel is fúvódok. Erre csak rennie-t és rennie deflatin-t vagy még a puffadásra az espumisan-t is szedheted. Én is ezekkel vagyok el, deelsõre szedd csak a sima piros rennie-t, mert ha lecsökken a savad, akkor visszafogja a puffadást is. Ez van .Tisztítókúrákat terhesség alatt nem alkalmazhatsz, fõleg, mert ezek a terhesség tünetei és nem is hatna rá ami egyébként igen.
A kérdező hozzászólása: A sima Rennie Nekem semmit se ér.Addig az 5percig hat míg érzem a mentolt aztán meg újra marja a torkom. Tisztítókúránál pedig semmi komolyra nem gondoltam.(esetleg vmi gyümölcsnapra vagy ilyesi), mert arra, h mit eszek sztem ennél jobban már nem tudok odaügyelni! Köszi a választ
Szia. -aszaltszilva nagyon jó a székrekedésre, 1-2 szem kell akkor ha már érzed, hogy nagyon nehéz. -banán, meg hasfogó. netán ha nagyon megy a hasad. -ha puffadsz, akkor ne fogyasz szénsavas üdítõket, gyümölcslé jó rá. - almalé vagy sima alma segít ha nagyon teltnek érzed magad. - a savadra meg egyél egy kis kekszet, az megfogja. este meg ne legyen túl lent a fejed, mert visszafolyik a sav. Sok boldogságot. 26 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ a második válaszolónak is! Na megyek sorba. Szorulásra a Hunyadi víz már bevállt Nekem! Hasmenésre nagyon hasznosat írtál, mert nem tudtam, h a banánnak ilyen jótékony hatása van.De jó és még szeretem is:) Hát a puffadással kapcsban.Nem iszok csak sima vizet meg tejet sõtt nem eszem puffasztó ételeket sem mégis!! Sajna a savamra a háztartási keksz gyenge meg a Rennie is így hát csak a tej segít.Csakhát kinomba olykor-olykor csak iszom-iszom aztán meg meghajt:( Írtad még a gyümölcsleveket a szénsavas helyett, de sajna mind felnyomja a savam!Hidd el, egy korty baracklevet is megérzek sajna:(Ezért még annyit sem engedek meg magamnak!Hát ez van!De már nemsok van hátra és nemsokára babázhatok:)
Szia! Nekem is sok a savam. A Rennie bevált, de a tejet is rendszeresen fogyasztom. Ha viszont Rennie nincs a közelben, akkor a megoldás: Egyél keveset, de többször napközben. Én kefírrel, és sovány tejföllel csillapítottam a gyomorégésemet. Puffadásra nagyon jól bevált nekem a "HoesC Mild Juice" feliratú alma, grapefruit, és narancsleve. Hasmenésre jó a banán, vagy egy bögre kakaó. Egyébként ha bírod, tarts hetente legalább egy gyümölcsnapot. Almát, és körtét ne nagyon egyél a gyomorsavad, és a puffadás miatt, a többit lehet. Boldog babavárást! 35 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!