Találatok a következő kifejezésre: 35hetes 3napos vagyok (2 db)

Szia. Ha nem okoz panaszt- pl. utána haskeményedés-, akkor miért ne.
A kérdező hozzászólása: hát egy nagyon pici keményedést igen De attol is félek hogy fehér folyásom van és én ugy érzem h van szaga. Vagy ez normális mert már az elejétöl kezdve van folyásom.
Szia! Nem kell aggódnod. Ebben az idõszakban mi is szexeltünk a párommal. Akkor hagytuk abba, amikor már nagyon bekeményedett a hasam szeretkezés után. A szextõl nem lesz semmi baj. Ha nagyon keményedik a hasad, akkor hagyjátok abba.

35hetes es 3napos kismama vagyok. A kisfiam fejkorfogata nagyobb, mint egy 35hetes kisbabae. Ez nagy gond?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nagy baba lesz vagy csak kicsit fejlettebb a kortársainál. Az utolsó idõben nagyon eltérõen fejlõdnek a babák, ezért van az, hogy az egyik 2,5 kilóval, a másik meg 4,5-tel születik. Boldog babavárást és majd könnyû szülést kívánok!

Lehet, hogy nagy baba lesz vagy csak kicsit fejlettebb a kortársainál. Az utolsó idõben nagyon eltérõen fejlõdnek a babák, ezért van az, hogy az egyik 2, 5 kilóval, a másik meg 4, 5-tel születik. Boldog babavárást és majd könnyû szülést kívánok!
lehet, hoyg rosszul mérték. nálam is ez volt. 36 cm-t mértek 36 hetesen, erre megszületett a 40. héten 33 centis fejkörfogattal. én is be voltam parázva, hogy baj lesz. de megnyugtattak, hogy ezt az adatot nem lehet pontosan mérni. ha baj lenne, más jelei is lennének, és szóln aaz orvos.
nekem kb 4hete mutatja hogy kissebb mint egy átlag 37hetesnek...ezt elmérhetik.nem pontos mivel nem mindig ugy fekszik ahogy az elõzõ uh-on.ne aggodj
Nem, a fejkörfogat a baba méretére utal. Nagy baba. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!