Találatok a következő kifejezésre: 35. héttől a mozgási (3 db)

A baba mozgása nektek is változott a 35. héttől?

Sokkal kevesebbet mozog, inkább kinyomja magát, de nincs az a jaj de fáj úgy megrúgott...

Legjobb válasz: Engem soha nem rúgott meg úgy a babám, hogy fájt volna. 32 hetes vagyok, már most másképp mozog, ami egyértelmû, hiszen kevesebb a helye, már csak helyezkedik, nem "ugrabugrálhat"

Engem soha nem rúgott meg úgy a babám, hogy fájt volna. 32 hetes vagyok, már most másképp mozog, ami egyértelmû, hiszen kevesebb a helye, már csak helyezkedik, nem "ugrabugrálhat"
Kevesebbet mozgott, mert ugye nincs hely. Csak azt éreztem, amikor a mellkasom alá nyomta a lábát, az kellemetlen volt ulésnél.
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is oda nyomja a lábát, annyira kellemetlen, van, hogy pár 1-2 percig tartja is ott. Köszi a választ.

35. héttől ritkábbak a mozgási időszakai a babámnak. Ez így rendjén van?

Eddig gyakrabban éreztem, mostanában reggel és délután mocorog 1-2 órát, aztán csendben van egész nap, és éjjel is :) Ha nem jól fekszem, azt persze jelzi, és a tányért is rugdossa, amit a hasamra teszek :)

Legjobb válasz: Én ma léptem a 38. hétbe, de már vagy 3 hete az enyim is kevesebbet mocorog, de minden rendben van.Az enyim is reggel aktiv és este vacsi után. Nincs már annyi helyük, hogy bukfencezzenek meg már fejjel lefelé beálltak a születésük pociciójára.

Én ma léptem a 38. hétbe, de már vagy 3 hete az enyim is kevesebbet mocorog, de minden rendben van.Az enyim is reggel aktiv és este vacsi után. Nincs már annyi helyük, hogy bukfencezzenek meg már fejjel lefelé beálltak a születésük pociciójára.
Szia! En is ugyanugy vagyok vele, mint te. ha megyek aludni es a jobb oldalamra fekszem, azonnal elkezd rugdosni es mikor megfordulok, lenyugszik. en a 38. hetben vagyok es tenyleg kevesebbet erzem ot, neha meg is ilyedek, de aztan azert behozza a lemaradast, szoval semmi gond.
Kevesebb helye van, ez természetes. Ne ilyedj meg:) 24 óra alatt legalább 1X érezd, az a lényeg.-)

Hogyan kell figyelni a 10 mozgást a 35. -ik héttől?

Legjobb válasz: Köszi!Én is sokáig tudnék aludni:)

A kérdező hozzászólása: Köszi!Én is sokáig tudnék aludni:)
Amikor ébren van figyeled hogy egy óra alatt meglegyen 10 nagymozgás v. rúgás. ennyi bár nagyon sok helyen nem kérik, fõleg nem azt hogy irja is a kismama az adatokat. ált. az ember kihasználja az idõt és vásárolgat v. teszi a dolgát nem otthon fekszik és számol. szóval elavult módszer van amelyik baba sokat alszik napközben és akkor méginkább terhes ez a fajta módszer a megfigyelésre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Most töltöttem a 35hetet és csak szerdán megyek elöszõr nst-re.Gondoltam addig is figyelem a pici mozgását!Köszi!
Szia! Nekem úgy kellett számolni, mikor terhes voltam (2009 nyarán), hogy azt az órát kellett csak feljegyeznem, amikorra meg volt a 10 magzatmozgás. Tehát felkeltem, onnantól számoltam. Ez általában már meg volt 11 körülre, de én sokáig tudtam aludni mikor terhes voltam:-))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!