Találatok a következő kifejezésre: 35. hétben derekam (4 db)

35. hétben vagyok, vannak mensis görcseim+derék hasogatás, és elég intenzív keményedéseim is vannak. Ezek úgy tudom a jóslófájások. De honnan tudom, ha már a szülési fájások vannak?

tudom még 5hetem van, de ha már most ilyeneket érzek, milyen lesz az igazi?

Legjobb válasz: Szia. Ne aggodj azt nem fogod semmivel sem összetéveszteni. Én mikor az elsõ babámat szültem bementem én is joslófájásokkal azt hittem az már az. De amikor jöttek az igazi fájások az összetéveszthetetlen. Az aztán tud fájni. Én 16 órát vajudtam és a végén császár lett. Most én is a másodikat várom szintén 35 hetes vagyok. Amikor szabályos idõközönként jönnek pl:10 percenként akkor már el lehet indulni a korházba ha nincs olyan közel. Boldog babavárást és szép könnyû szülést.

Szia. Ne aggodj azt nem fogod semmivel sem összetéveszteni. Én mikor az elsõ babámat szültem bementem én is joslófájásokkal azt hittem az már az. De amikor jöttek az igazi fájások az összetéveszthetetlen. Az aztán tud fájni. Én 16 órát vajudtam és a végén császár lett. Most én is a másodikat várom szintén 35 hetes vagyok. Amikor szabályos idõközönként jönnek pl:10 percenként akkor már el lehet indulni a korházba ha nincs olyan közel. Boldog babavárást és szép könnyû szülést.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.és törvényszerû, hogy a szülés ilyen fájásokkal induljon?szóval biztos hogy lesznek 10-5 perces fájások? neked is mindenjót kívánok
Ha ismétlõdõen jönnek a fájások - én mértem közöttük az idõt- akkor az már jelent valamit. Én hajnali 5-kor ébredtem ilyen érzésekre, mint amik neked vannak, és délután 2-re lettek 5 perces fájásaim. A köztes idõben semmi, még elindultam bevásárolni. Akkor már egyre nõt a folt a nadrágomon, szivárgott a magzatvíz. Délután 3-kor mentem be a kórházba és este negyed 10-re lett meg a babám. Elsõ babás vagyok. A szülési fájásokat nem nagyon fogod összetéveszteni mással. Könnyû szülést kívánok Neked!
Szia! Még azt tudod tenni, ha nem vagy magadban biztos, hogy beülsz egy kád meleg vízbe, a jóslófájások elmúlnak tõle, az igaziak viszont nem.Én is ezt csináltam, és tényleg így van. A fájások között pedig mérd az idõt, nekem 15percesekkel kezdõdött délután 3kor, fél5-kor már 4percesek voltak, és 9re megvolt a kisfiam.:)

35. hétben a derekam egyre jobban fáj és a nyilalásokat érzek egyre sűrűbben a hülvelyemből. Ez mi lehet?

Legjobb válasz: Én nem tudom mi lehet,én még csak 30hetes vagyok,de én ugyanezeket érzem mostanában(uj tünetek::))

Én nem tudom mi lehet, én még csak 30hetes vagyok, de én ugyanezeket érzem mostanában(uj tünetek::) )
Ékelõdik és ereszkedik le a babád, feszíti szét a csontokat mert csinálja a helyet, készül a születésre. Az utolsó hetekbe normális érzés amit érzel! 38hetes kismama

Ma kezdem a 35. -ik hetem. Nagyon fáj a derekam de nincs menszi szerű görcs. Ez most jóslófájás?

amúgy rengeteget pisilok és eddig tünetmentes a terhességem de ez a derékfájás nagyon elviselhetetlen.

Legjobb válasz: Szia! Én is lassan a 35. hétbe lépek, és sokszor van ilyen fájásom. Éppen tegnap este/éjel volt. Óránkánt megyek pisilni, kb. 6x voltam tegnap is, és nahyon fájt a hátam+a derekam, alig bírtam aludni, úgy fájt, mint amikor régen megvolt. A hasam nem görcsölt, de kemény volt, és a baba is nyomott valamit, bokszolt bennem ezerrel. Lassan elmúlt, és elaludtam. Most is inkább pihenek. szerintem ez már olyan jósló fájás féle volt. :-)) Te mikorra vagy kiírva?

Szia! Én is lassan a 35. hétbe lépek, és sokszor van ilyen fájásom. Éppen tegnap este/éjel volt. Óránkánt megyek pisilni, kb. 6x voltam tegnap is, és nahyon fájt a hátam+a derekam, alig bírtam aludni, úgy fájt, mint amikor régen megvolt. A hasam nem görcsölt, de kemény volt, és a baba is nyomott valamit, bokszolt bennem ezerrel. Lassan elmúlt, és elaludtam. Most is inkább pihenek. szerintem ez már olyan jósló fájás féle volt. :-)) Te mikorra vagy kiírva?
Em már szerintem jóslófájás.Pihenj sokat!Kitartás Boldog Baba várást! 27 heteske
A kérdező hozzászólása: dec 28-ra vagyok kiírva.egy kicsit még odébb van de a második baba lehet hogy elõbb jön?mondjuk szeretném ha még maradna úgy a 38-39.hétig de ez a derékfájás ne lenne!az elsõvel nem volt ilyen
1. vagyok. Én dec.30.-ra vagyok kiírva, de nem bánnám ha már Karácsony körül megszületne a pici fiam. :-) hol fogsz majd szülni? Én Bp, Szent István kórház. Ja, a tesóm a nyáron szülte a második babát, és 10 nappal túlhordta, tehát neki nem jött elõbb. :-))
Nekem 30 hettol van ilyen jellegu fajasom, van amikor hasfajassal parosul, en is azt hittem hamarabb fog jonni a kislanyom, de kedden toltjuk a 41 hetet es meg mindig egyben vagyunk.Ma kicsivel erosebb a fajdalom, tehat erosodik.Szerintem is joslo.


A hasamon, derekamon itt-ott nagyon apró egy-két pici piros kiütés, pötty van ami nagyon viszket. Mitől lehet? Tusfürdő, étel, mosószer vagy mi? Már egy hete van és nem múlik nem sok de zavar. Nem árt a babának? 35 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem art a babanak, szerintem ez a szarazsagfolt lesz. Kerjel kremet ra a gyogyszertarban, ha nem kapsz menjel el vele a dokihoz, borgyogyaszhoz.

Nem art a babanak, szerintem ez a szarazsagfolt lesz. Kerjel kremet ra a gyogyszertarban, ha nem kapsz menjel el vele a dokihoz, borgyogyaszhoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!