Találatok a következő kifejezésre: 35-hetes vagyok az orvosom azt mondta, (3 db)

35 hetes vagyok és nagyon nem tudok aludni, orvos azt mondta szedhetem a hova-t, de mégis jó lenne tapasztalatokat hallani róla. Nem ártok vele többet annál hogy nem alszom?

Legjobb válasz: Nyugodtan szedd be, szedhetik terhesek is, ha az orvos javasolja. Bizz az orvosodban, nem adna olyat, ami karos.En is szedek alvas-segitot, Sedatif PC-t.

Nyugodtan szedd be, szedhetik terhesek is, ha az orvos javasolja. Bizz az orvosodban, nem adna olyat, ami karos.En is szedek alvas-segitot, Sedatif PC-t.
Szia!Én is szedem, úgyhogy nyugodtan szedheted.Ez egy gyógynövényes készítmény!
Nekem nagymamám szedte a Hovát és õ nagyon rosszul volt tõle. Magam véleménye az, hogy én biztos nem szednék semmilyen altatót vagy nyugtatót babásan. A babának nem árt, ha nem tudsz aludni, max neked kellemetlen. Amikor csak tudsz, pihenj, aludj akár napközben , ha éjjel nem megy. Sétállj nagyokat, a levegõ segít, és csinálj programot, ami leköt, amit az agyad fel tud dolgozni éjjel. Mivel otthon vagyunk, nem érnek ingerek, nincs mit feldolgozni álmunkban, ezért is nehezebb aludni. Igyál meleg édes tejet este, az is segíthet:-)VAgy valami teát.

35 hetes kismama vagyok. Az orvosom azt mondta, hogy a babánk 2héttel nagyobb, mint amire ki vagyok írva. Ez azt jelenti, h ennyivel hamarabb is jön?

Legjobb válasz: Hát, szerintem ez elég hülyeség. Az én lányom egy héttel fiatalabb-akkor ez azt jelenti, hogy a doki nem akarja, hogy a 41. hét elõtt kijöjjön?! Felejtsd el. Nem biztos, hogy megszületik elõbb-valószínû elõbb fogant-attól még hordhatod a 40. hétig is. De megszülethet a 38. hétre is. Akkor sincs semmi, már nem számít koraszülöttnek.

Hát, szerintem ez elég hülyeség. Az én lányom egy héttel fiatalabb-akkor ez azt jelenti, hogy a doki nem akarja, hogy a 41. hét elõtt kijöjjön?! Felejtsd el. Nem biztos, hogy megszületik elõbb-valószínû elõbb fogant-attól még hordhatod a 40. hétig is. De megszülethet a 38. hétre is. Akkor sincs semmi, már nem számít koraszülöttnek.
Igen, az utolsó válaszadónak adok igazat.De ha gondolod a kiskönyvedbe vagy a vizsgálati papíron le van írva, hogy mekkorák a méretek, és nézz meg egy ilyen babaméretes táblázatot.Ott aztán látni fogod, hogy nagyjából mekkora egy 35 hetes baba, és mekkora a tiéd. Szerintem csak azért mondta, hogy lelkileg legyél felkészülve.Ha meg mégis az elsõ válaszadónak lenne igaza, azt veled is meg kell beszélnie, és ha nem hiszel neki elmehetsz egy másik nõgyógyászhoz is.
NEM CSAK MEG AKARJA INDÍTANI NÁLAD A SZÜLÉST VLAMIÉRT LEGALÁBBIS ERRE FELÉNK ZE A MONDAT EZT JELENTI
Nekem is bõ 2 héttel idõsebbet moindott a doki, de ez a méretére utal.Nem feltétlenül fog elõbb jönni. Persze az is benne van a pakliban, de lehet, hogy csak kicsit nagyobb baba lesz.Külömben meg nem egyforma ütemben fejlõdek, az is lehet, hogy idõben jön és nem lesz nagy baba. 36 hetes kismama
hát szerintem is ez hülyeség. Nekem folyton azt mondták hogy nagyon kicsi, és teljesen normál sullyal született 40-dik hétre. 2 hét az semmi. Jöhet szépen idöre, de ha elöbb születik az nem azért van mert elérte azt a súlyt hogy születnie kellene... szóval ezen ne aggodj, ez teljesen normális sok sikert
én is úgy gondolom, ha egy baba nem csak gr-okkal, cm-kkel nagyobb a koránál, az nem is annyi idõs.mi mindig úgy gondoltuk legalább két héttel elõbb fog jönni, mint a doki szerint, és nagyobb is a koránál.és úgyis jön , ha jönni akar. további boldog babavárással teli heteket és boldog babázást
Szia. Valószínü, hogy elöbb fogant.Akkor fog megszületni, amikor megérik rá.Én 5 nappal hordtam túl a babámat, a szülés 38 óra volt, 51cm-rel, és 3620grammal született Rebeka.
http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. Szia, Itt vannak az átlag méretek.Ez a kérdés engem is nagyon foglalkoztat mert nekem 18 hetesen mondták, hogy 3 héttel fejlettebb a koránál a pici, pedig clostis petetérésem volt, tehát pontosan tudom a napját mikor fogant :o) Szerintem, hogyha hamarabb eléri azt a méretet akkor talán hamarbb is megszületik.De ha azt nézed, hogy hányan születnek meg 2 kg val és 51 cm-vel, én meg késõbb születtem mint 40 hét és 59 cm voltam 4, 2 kg-val.Kiváncsi vagyok a válaszokra. Üdv 23 hetes kismami
Szia. Nekem is ezt mondta a dokifolyamatosan. Én nagy babát szültem, 3900 g lett.Úgy gondoltuk, hogy majd emiatt hamarabb ki szeretne bújni. De nem. A 40. héten, azon a napon, ahogy kiírva volt megindították. Nem akart kibújni, még. De így volt jó, mert így is megszenvedtem vele, eléggé nádszál vagyok, nem vártam rá, hogy magától jöjjön. könnyû szülést.
Szia! Az én kisfiam méretei alapján az ultrahang szerint szintén idõsebb volt a ténylegesnél, mindenki arra számított, hogy korábban születik.Ehhez képest túlhordtam 5 nappal és 3700 grammal és 51 cm-rel született.

35-hetes vagyok és az orvosom azt mondta, hogy hamarább lesz a baba. És mindenki azt mondja itt a környezetemben is. Ez valószinű?

azért egy orvos csak nem téved..?

Legjobb válasz: mert lehet, hogy olyan szép nagy babád van és nagyon fejlett, a súlya is tökéletes. magyarul, ha hamarabb is lesz, semmi gond!!!! Erre tudok gondolni!!!Egyik ismerõsömnek is oylan fejlett a babája, hogy hamarabbra tették a szülés lehetséges idõpontját. Boldog babavárást!

mert lehet, hogy olyan szép nagy babád van és nagyon fejlett, a súlya is tökéletes. magyarul, ha hamarabb is lesz, semmi gond!!!! Erre tudok gondolni!!!Egyik ismerõsömnek is oylan fejlett a babája, hogy hamarabbra tették a szülés lehetséges idõpontját. Boldog babavárást!
Hamarabb, szerintem a doki úgy gondolta, hogy néhány nappal idõsebb a terhességed, mint ah a naptár szerinte lenne.Tehát nem 40 hétre, hanem inkább 38-39 fogsz szülni.Ami egyáltalán nem baj.Én is örülnék, ha nem 40 hétre, hanem mondjuk úgy 39re jönne.Szerencsére a kislányom részérõl is megvana törekvés.:) :) :) 36 hetes kismama
Hogyha méret alapján mondta akkor nincs alapja, i 3-an avgyunk testvérek és mind a 3-an 42. hétre születtünk én 59cm/4.2 kg-val bátyjám picit kisebb volt öcsém meg még kisebb.Hogyha a méhed leereszkedésébõl vagy bármi más miatt mondta akkor biztos van alapja.Az én babám is 3 héttel fejlettebb a koránál de édesanyám mondta, hogy semmit nem jelent.Legalábbis nála ez 3 gyereknél bejött.
Szia. nekem is azt mondta a dokim, hogy a méretek alapján elõbb születik a lánykám.Most "tapossuk" a 40. hetet és még mindig "egyben vagyunk". Tudni fogja a babád mikor van itt az Õ ideje. Jó babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!