Találatok a következő kifejezésre: 35-hetes vagyok az orvosom (9 db)

35 hetes vagyok és nagyon nem tudok aludni, orvos azt mondta szedhetem a hova-t, de mégis jó lenne tapasztalatokat hallani róla. Nem ártok vele többet annál hogy nem alszom?

Legjobb válasz: Nyugodtan szedd be, szedhetik terhesek is, ha az orvos javasolja. Bizz az orvosodban, nem adna olyat, ami karos.En is szedek alvas-segitot, Sedatif PC-t.

Nyugodtan szedd be, szedhetik terhesek is, ha az orvos javasolja. Bizz az orvosodban, nem adna olyat, ami karos.En is szedek alvas-segitot, Sedatif PC-t.
Szia!Én is szedem, úgyhogy nyugodtan szedheted.Ez egy gyógynövényes készítmény!
Nekem nagymamám szedte a Hovát és õ nagyon rosszul volt tõle. Magam véleménye az, hogy én biztos nem szednék semmilyen altatót vagy nyugtatót babásan. A babának nem árt, ha nem tudsz aludni, max neked kellemetlen. Amikor csak tudsz, pihenj, aludj akár napközben , ha éjjel nem megy. Sétállj nagyokat, a levegõ segít, és csinálj programot, ami leköt, amit az agyad fel tud dolgozni éjjel. Mivel otthon vagyunk, nem érnek ingerek, nincs mit feldolgozni álmunkban, ezért is nehezebb aludni. Igyál meleg édes tejet este, az is segíthet:-)VAgy valami teát.

35 hetes kismama vagyok. Az orvosom azt mondta, hogy a babánk 2héttel nagyobb, mint amire ki vagyok írva. Ez azt jelenti, h ennyivel hamarabb is jön?

Legjobb válasz: Hát, szerintem ez elég hülyeség. Az én lányom egy héttel fiatalabb-akkor ez azt jelenti, hogy a doki nem akarja, hogy a 41. hét elõtt kijöjjön?! Felejtsd el. Nem biztos, hogy megszületik elõbb-valószínû elõbb fogant-attól még hordhatod a 40. hétig is. De megszülethet a 38. hétre is. Akkor sincs semmi, már nem számít koraszülöttnek.

Hát, szerintem ez elég hülyeség. Az én lányom egy héttel fiatalabb-akkor ez azt jelenti, hogy a doki nem akarja, hogy a 41. hét elõtt kijöjjön?! Felejtsd el. Nem biztos, hogy megszületik elõbb-valószínû elõbb fogant-attól még hordhatod a 40. hétig is. De megszülethet a 38. hétre is. Akkor sincs semmi, már nem számít koraszülöttnek.
Igen, az utolsó válaszadónak adok igazat.De ha gondolod a kiskönyvedbe vagy a vizsgálati papíron le van írva, hogy mekkorák a méretek, és nézz meg egy ilyen babaméretes táblázatot.Ott aztán látni fogod, hogy nagyjából mekkora egy 35 hetes baba, és mekkora a tiéd. Szerintem csak azért mondta, hogy lelkileg legyél felkészülve.Ha meg mégis az elsõ válaszadónak lenne igaza, azt veled is meg kell beszélnie, és ha nem hiszel neki elmehetsz egy másik nõgyógyászhoz is.
NEM CSAK MEG AKARJA INDÍTANI NÁLAD A SZÜLÉST VLAMIÉRT LEGALÁBBIS ERRE FELÉNK ZE A MONDAT EZT JELENTI
Nekem is bõ 2 héttel idõsebbet moindott a doki, de ez a méretére utal.Nem feltétlenül fog elõbb jönni. Persze az is benne van a pakliban, de lehet, hogy csak kicsit nagyobb baba lesz.Külömben meg nem egyforma ütemben fejlõdek, az is lehet, hogy idõben jön és nem lesz nagy baba. 36 hetes kismama
hát szerintem is ez hülyeség. Nekem folyton azt mondták hogy nagyon kicsi, és teljesen normál sullyal született 40-dik hétre. 2 hét az semmi. Jöhet szépen idöre, de ha elöbb születik az nem azért van mert elérte azt a súlyt hogy születnie kellene... szóval ezen ne aggodj, ez teljesen normális sok sikert
én is úgy gondolom, ha egy baba nem csak gr-okkal, cm-kkel nagyobb a koránál, az nem is annyi idõs.mi mindig úgy gondoltuk legalább két héttel elõbb fog jönni, mint a doki szerint, és nagyobb is a koránál.és úgyis jön , ha jönni akar. további boldog babavárással teli heteket és boldog babázást
Szia. Valószínü, hogy elöbb fogant.Akkor fog megszületni, amikor megérik rá.Én 5 nappal hordtam túl a babámat, a szülés 38 óra volt, 51cm-rel, és 3620grammal született Rebeka.
http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. Szia, Itt vannak az átlag méretek.Ez a kérdés engem is nagyon foglalkoztat mert nekem 18 hetesen mondták, hogy 3 héttel fejlettebb a koránál a pici, pedig clostis petetérésem volt, tehát pontosan tudom a napját mikor fogant :o) Szerintem, hogyha hamarabb eléri azt a méretet akkor talán hamarbb is megszületik.De ha azt nézed, hogy hányan születnek meg 2 kg val és 51 cm-vel, én meg késõbb születtem mint 40 hét és 59 cm voltam 4, 2 kg-val.Kiváncsi vagyok a válaszokra. Üdv 23 hetes kismami
Szia. Nekem is ezt mondta a dokifolyamatosan. Én nagy babát szültem, 3900 g lett.Úgy gondoltuk, hogy majd emiatt hamarabb ki szeretne bújni. De nem. A 40. héten, azon a napon, ahogy kiírva volt megindították. Nem akart kibújni, még. De így volt jó, mert így is megszenvedtem vele, eléggé nádszál vagyok, nem vártam rá, hogy magától jöjjön. könnyû szülést.
Szia! Az én kisfiam méretei alapján az ultrahang szerint szintén idõsebb volt a ténylegesnél, mindenki arra számított, hogy korábban születik.Ehhez képest túlhordtam 5 nappal és 3700 grammal és 51 cm-rel született.

35 hetes vagyok és nem nagyon növekszik a baba III. fokban érett a méhlepény, keringés áramlás nst jó, minden jó de miért nem fejlõdik növekszik? Elmérhette az orvos?

Lehet 36 hetesen császár lesz a vége de jó lett volna 37-ig húzni az elsõ is császárvolt.Szedem a doxiumot is.1850g saccolta a gép.Teljesen kész vagyok.

Legjobb válasz:
Az azért fontos lenne, hogy ne parázz, és ne azon filózz, hogy lehet, hogy ez, meg az lesz. Nem kell teljesen kész lenni. Nyugalom. A dilit a pocaklakó is megérzi. Szeretettel légy Vele, beszélgess Vele...... Majd egy hónapod van még. Kitartás. Nem tudom egyébként minek van manapság ennyi franckarika vizsgálat. Én az elsõ fiammal tán 5x voltam terhesgondozáson. idõre született semmi gáz nem volt. másodikkal már voltak problémák, Istennek hála, hogy olyan csodás fiam született mint amilyen lett :-) megjegyzem a idegállapot azért közrejátszott valószinüleg. csak ezt akko az ember nem is gondolta, csk igy visszagondolva jön rá dolgokra az ember. Kivánok Neked könnyü szülést,és egészséges kisbabát!!!! azért mert volt egy császár, azért még nyugodtan megszülheted a másodikat. ez is egy olyan hülyeség, hogy az elsõ után ha 5 lenne, akkor is császár lenne mindegyik( ez m arhaság. ezt csak a dokik képesek az emberbe beleültetni. JÓ egészséget Nektek!!! :-)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az azért fontos lenne, hogy ne parázz, és ne azon filózz, hogy lehet, hogy ez, meg az lesz. Nem kell teljesen kész lenni. Nyugalom. A dilit a pocaklakó is megérzi. Szeretettel légy Vele, beszélgess Vele...... Majd egy hónapod van még. Kitartás. Nem tudom egyébként minek van manapság ennyi franckarika vizsgálat. Én az elsõ fiammal tán 5x voltam terhesgondozáson. idõre született semmi gáz nem volt. másodikkal már voltak problémák, Istennek hála, hogy olyan csodás fiam született mint amilyen lett :-) megjegyzem a idegállapot azért közrejátszott valószinüleg. csak ezt akko az ember nem is gondolta, csk igy visszagondolva jön rá dolgokra az ember. Kivánok Neked könnyü szülést, és egészséges kisbabát!!!! azért mert volt egy császár, azért még nyugodtan megszülheted a másodikat. ez is egy olyan hülyeség, hogy az elsõ után ha 5 lenne, akkor is császár lenne mindegyik( ez m arhaság. ezt csak a dokik képesek az emberbe beleültetni. JÓ egészséget Nektek!!! :-)
Nekem 2-szer is - 1kg-ot, majd - 500 g-ot tévedett a gép.
34. héten 1800 grammnak mérte a gép a kisfiamat. 36. héten spontán elfolyt a magzatvíz és 3540 grammal született. Ennyit a gépekrõl :)
Ez a súlytippelés tök fölösleges. Rokonomra is ráhozták a frászt, 36 hetesen volt 1900 gr. (mert a fejkörméretbõl tippelt és nem mérte le jól). hetekig parában volt, végül majd' 4 kilós kislánya lett... Ennyit errõl. :)
A kérdező hozzászólása: De jó lenne ha csak elmérésrõl lenne szó.Remélem azért 2kg felett lesz és minden rendben lesz vele.Lányom sem volt nagy 40.hétre 2730g 51cm volt Visszanéztem az õ méreteit és egyezik a mostanival.


35-hetes vagyok és az orvosom azt mondta, hogy hamarább lesz a baba. És mindenki azt mondja itt a környezetemben is. Ez valószinű?

azért egy orvos csak nem téved..?

Legjobb válasz: mert lehet, hogy olyan szép nagy babád van és nagyon fejlett, a súlya is tökéletes. magyarul, ha hamarabb is lesz, semmi gond!!!! Erre tudok gondolni!!!Egyik ismerõsömnek is oylan fejlett a babája, hogy hamarabbra tették a szülés lehetséges idõpontját. Boldog babavárást!

mert lehet, hogy olyan szép nagy babád van és nagyon fejlett, a súlya is tökéletes. magyarul, ha hamarabb is lesz, semmi gond!!!! Erre tudok gondolni!!!Egyik ismerõsömnek is oylan fejlett a babája, hogy hamarabbra tették a szülés lehetséges idõpontját. Boldog babavárást!
Hamarabb, szerintem a doki úgy gondolta, hogy néhány nappal idõsebb a terhességed, mint ah a naptár szerinte lenne.Tehát nem 40 hétre, hanem inkább 38-39 fogsz szülni.Ami egyáltalán nem baj.Én is örülnék, ha nem 40 hétre, hanem mondjuk úgy 39re jönne.Szerencsére a kislányom részérõl is megvana törekvés.:) :) :) 36 hetes kismama
Hogyha méret alapján mondta akkor nincs alapja, i 3-an avgyunk testvérek és mind a 3-an 42. hétre születtünk én 59cm/4.2 kg-val bátyjám picit kisebb volt öcsém meg még kisebb.Hogyha a méhed leereszkedésébõl vagy bármi más miatt mondta akkor biztos van alapja.Az én babám is 3 héttel fejlettebb a koránál de édesanyám mondta, hogy semmit nem jelent.Legalábbis nála ez 3 gyereknél bejött.
Szia. nekem is azt mondta a dokim, hogy a méretek alapján elõbb születik a lánykám.Most "tapossuk" a 40. hetet és még mindig "egyben vagyunk". Tudni fogja a babád mikor van itt az Õ ideje. Jó babavárást!

Ha nem lesz fogadott orvosom szülésnél, akkor kell valamit előre megbeszélnem az ügyeletes orvossal, vagy ha szükség lesz rá azonnal fog-e jönni? Szülésznőm az lesz fogadott.35 hetes km

Legjobb válasz: Nem tudhatod, hogy éppen melyik orvos lesz akkor ügyeletben. Nem kell az ügyeletessel beszélned leõre, ha beérsz, szólnak neki és õ azonnal megvizsgál. Õ dönti el mik lesznek a következõ teendõk.

Nem tudhatod, hogy éppen melyik orvos lesz akkor ügyeletben. Nem kell az ügyeletessel beszélned leõre, ha beérsz, szólnak neki és õ azonnal megvizsgál. Õ dönti el mik lesznek a következõ teendõk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Szia!Nekem is csak szülésznõm volt, mikor bementem megvizsgált õ volt velem végig és amikor eljött az idõ szólt az ügyeletes dokinak.A szülésznõd fog szólni az éppen ráérõ ügyeletesnek, mivel többen vannak.Gyors, könnyû szülést kívánok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a másodiknak is! Konkrétan erre gondoltam, amit leírtál! Köszönöm!
A második válaszoló vagyok, ha tudok még segíteni irj ha van kérdésed, akár privátot is, ja és szivesen. szia
A kérdező hozzászólása: Kedves második! Elnézést, hogy csak most válaszolok! Már elég késõ van, úgyhogy holnap írnék majd privit, ha nem gond... Elõre is köszi! Akkor holnap! Jó éjszakát!

Tisztelt Doktor Úr! 35 hetes terhes vagyok, sűrű folyásom van, combi kezelést írt fel az orvosom. Az érdekelne, ha nem múlik a panasz, okoz-e valamilyen problémát a magzatra nézve, ha a méhszáj kitágul.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nyilván a folyamatos, nem szűnő gyulladás, illetve fertőzés a magzatra is káros lehet, elsősorban azáltal, hogy a szülés hamarabb megindul és koraszülés következik be. Ennek kapcsán a magzatban is fertőzés alakulhat ki. Ezért is javasolt a fertőzések mielőbbi hatékony kezelése. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Nyilván a folyamatos, nem szűnő gyulladás, illetve fertőzés a magzatra is káros lehet, elsősorban azáltal, hogy a szülés hamarabb megindul és koraszülés következik be. Ennek kapcsán a magzatban is fertőzés alakulhat ki. Ezért is javasolt a fertőzések mielőbbi hatékony kezelése. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 35 hetes terhes vagyok, sűrű folyásom van, combi kezelést írt fel az orvosom. Az érdekelne, ha nem múlik a panasz, okoz-e valamilyen problémát a magzatra nézve, ha a méhszáj kitágul.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nyilván a folyamatos, nem szűnő gyulladás, illetve fertőzés a magzatra is káros lehet, elsősorban azáltal, hogy a szülés hamarabb megindul és koraszülés következik be. Ennek kapcsán a magzatban is fertőzés alakulhat ki. Ezért is javasolt a fertőzések mielőbbi hatékony kezelése. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Nyilván a folyamatos, nem szűnő gyulladás, illetve fertőzés a magzatra is káros lehet, elsősorban azáltal, hogy a szülés hamarabb megindul és koraszülés következik be. Ennek kapcsán a magzatban is fertőzés alakulhat ki. Ezért is javasolt a fertőzések mielőbbi hatékony kezelése. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Az orvosom 3 kg-ra jósolta a kisfiunk súlyát a 35. héten, mostmár 36 hetes vagyok. Ez tényleg sok?

Mindenki azt mondja,hogy nagy babánk lesz,f?leg most hogy mondta a dokim a súlyát.De azt az orvosom is hozzá tette,hogy ez csak saccolás,mert nem lehet 100%-an megállapítani.Nálatok milyen id?ben,milyen súlyt mondtak?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 36. héten 3,5 kg-ot, s 38.-on született 3,8 kg-mal. Azonban a szobatársamnak 36. héten 3 kg körüli babát saccoltak, s 5,1 kg lett a baba a 40. héten. Hát ezt jól elmérték.

Szia! Nekem 36. héten 3, 5 kg-ot, s 38.-on született 3, 8 kg-mal. Azonban a szobatársamnak 36. héten 3 kg körüli babát saccoltak, s 5, 1 kg lett a baba a 40. héten. Hát ezt jól elmérték.
fiam 37+6:3600 gr., 40+6: 4400 grammal született lányom: 37+1:3301 gr., kiírt napon 3950 grammal született
nekem a 36. héten 3, 2 kg-ra saccolták a fiamat, majd 40+3 napra 3, 6 kg-mal született természetes úton (az utolsó héten már nem nõtt) ezek a számok is csak hozzávetõlegesek, szerintem nem sok
Szia! Nem sok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a vélaszokat!Boldog babavárást/babázást mindenkinek!!! :-)

Utolsó menses szerint 35 hetes lehetek. A baba méretei az orvos szerint picit kisebb. lehetséges, hogy a szülési idő kitolódik? Vagy pici baba fog születni?

Legjobb válasz: Nem feltétlen tolódik ki.Azért meg ne bánkódj, hogyha kisebb lesza babuka, hiszen ráér kint megnõni.Nekem nagyobb és már császárral fenyegetnek, mert valszeg nem fog kiférni.....nagyon sajnálnám, hogyha nem tudnék természetesen szülni már már azon gondolkozok, hogy megbeszélem ha lehet indítsa meg...

Nem feltétlen tolódik ki.Azért meg ne bánkódj, hogyha kisebb lesza babuka, hiszen ráér kint megnõni.Nekem nagyobb és már császárral fenyegetnek, mert valszeg nem fog kiférni.....nagyon sajnálnám, hogyha nem tudnék természetesen szülni már már azon gondolkozok, hogy megbeszélem ha lehet indítsa meg...
Nekm a méretek alapján kitolták közel 2 héttel a szülés várható idõpontját. nekem is mondták, hogy kisebb a baba. Erre pont betöltöttem a 38. hetet és megszületett a kisfiam, 3100g és 49 cm volt. Ennyit a uh méretekrõl és a kiírásról. Nyugodj meg lehet, hogy nem pontos a mérés, ha meg kisebb lesz idekint megnõl. Boldog babavárást.
szia! Nekem betöltött 39 hetesen azt mondta doki, hogy az uh szerint 34 hetes a baba a súlya kb 2 kg. 1 héttel késõbb a kiírt idõpontra indult be a szülés és 2600 gr és 50 cm lett. Én nem hiszek az uh-szerinti méréseknek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!