Találatok a következő kifejezésre: 35 napja utoljára menstruációm (3 db)

Lehetek-e terhes, ha a ciklusom 35 és 42 nap között van és május 4-től 8-ig volt utoljára menstruációm?

A menstruáció el?tt általában pár napig fájdogál, feszül a hasam és nagyon érzékeny a mellem. Most kb. egy jó hete éreztem egy pár napig mintha meg akarna jönni, de ez elmúlt és abszolút nem volt érzékeny a mellem (most sem). Bár 2 napja kifejezetten a mellbimbóm volt érzékeny. Szerdán reggel csináltam tesztet. Negatív volt. Most következ? szerdára kaptam id?pontot a n?gyógyásznál. Addig is mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szia! Természetesen lehetsz terhes :) Lehet, hogy csak a teszt viccelt meg. Ismételd meg holnap reggel, 10-es érzékenységûvel elsõ vizeletbõl. Szurkolok :)

Szia! Természetesen lehetsz terhes :) Lehet, hogy csak a teszt viccelt meg. Ismételd meg holnap reggel, 10-es érzékenységûvel elsõ vizeletbõl. Szurkolok :)
A kérdező hozzászólása: Az a furcsa, hogy semmi tünetem nincs, pedig menstruáció elõtt eddig pont az ellenkezõje volt.
A kérdező hozzászólása: A 22-dik napon kicsi barnás vérzésem volt. Azt gondoltam, hogy ez a peteérés jele. Elõtte 2 nappal voltunk együtt. Ha akkor estem volna teherbe már mutatná a teszt nem? Majd május 29-tõl 4 napig minden nap együtt voltunk.Lehetett akkor újból peteérésem? Teherbe eshettem akkor, már ha terhes vagyok egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Légyszi adjatok tanácsot!

35 napja volt utoljára menstruációm. Ha terhes vagyok, hány hetes vagyok?

Legjobb válasz: HA ELMENNÉL ORVOSHOZ megmondaná,hogy mitõl nincs menstuációd. És azt is megmondaná hány hetes terhes vagy.

HA ELMENNÉL ORVOSHOZ megmondaná, hogy mitõl nincs menstuációd. És azt is megmondaná hány hetes terhes vagy.
Ez attól is függ, hogy hány napos a ciklusod. Valószínûleg 6 hetes, ha terhes vagy!!! Csinálj egy tesztet!
Sziasztok! én nem értem ha vki nem biztos vmiben akkor miért nem el az orvoshoz vagy vesz egy tesztet??

Tisztelt doktor úr ! Meg szeretném kérdezni, hogy szedtem a Diane 35 gyógyszert, már hét napja abbahagytam és menstruációm még nem jelentkezett. De az a baj, hogy tavaj november 30-án volt utoljára menszeszem és már nem tudok kihez fordulni kérem, segítse

Tisztelt doktor úr ! Meg szeretném kérdezni, hogy szedtem a Diane 35 gyógyszert, már hét napja abbahagytam és menstruációm még nem jelentkezett. De az a baj, hogy tavaj november 30-án volt utoljára menszeszem és már nem tudok kihez fordulni kérem, segítsen!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, az interneten keresztül én sem tudom megállapítani, hogy mi lehet a vérzéskimaradás pontos oka. Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, az interneten keresztül én sem tudom megállapítani, hogy mi lehet a vérzéskimaradás pontos oka. Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!