Találatok a következő kifejezésre: 35 hetesen a baba mozgása (4 db)

35 hetesen lelassulhat a baba mozgása?

Két napja még szinte meg sem állt,most meg úgy kell figyelnem,hogy mozog-e.Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Szia nekem a 38 héttõl csinálja a babócám ezt.Nálam volt úgy is hogy egy napot nem mozgott,másnap futottam orvoshoz,és minden rendben volt vele.Azt mondták hogy közel van a szülés azért lassult le.Hát valahogyan nem vált be,mert most meg nagyon aktív,és nemakkar elõbujni.Ma töltöm a 40 hetemet,és semmi,szóval nem lehet adni arra sem ha lelassul a baba mozgása akkor közeleg a szülés.Szerintem inkább az idõváltozástol lehet.

Szia nekem a 38 héttõl csinálja a babócám ezt.Nálam volt úgy is hogy egy napot nem mozgott, másnap futottam orvoshoz, és minden rendben volt vele.Azt mondták hogy közel van a szülés azért lassult le.Hát valahogyan nem vált be, mert most meg nagyon aktív, és nemakkar elõbujni.Ma töltöm a 40 hetemet, és semmi, szóval nem lehet adni arra sem ha lelassul a baba mozgása akkor közeleg a szülés.Szerintem inkább az idõváltozástol lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és könnyû szülést kívánok neked.Szia!

A baba mozgása közben hallk pukkanó hang jön időnként a pocakomból. Mi lehet ez? 35 hetes km

Az el?z? terhességemnél nem volt ilyen. Ja, és nem burokrepedés, nem folyik a vizem sem. Köszike!

Legjobb válasz: Szia, én annyit tudok, hogy a pukkanáskor a magzatburok szokott repedni, de ha neked nem, akkor... nem tudom. Nekem is csak mondták, hogy durr, aztán már csobog is a víz... most 22 hetes vagyok, elsõnél burok repesztésem volt.

Szia, én annyit tudok, hogy a pukkanáskor a magzatburok szokott repedni, de ha neked nem, akkor... nem tudom. Nekem is csak mondták, hogy durr, aztán már csobog is a víz... most 22 hetes vagyok, elsõnél burok repesztésem volt.

35 hetes vagyok, tegnap óta nem éreztem a baba mozgását ma reggel a védőnő megnézte a szívhangot és rendben volt. Kell e aggódnom?

Azt mondta,hogy biztos úgy fordult h nem érzem nagyon meg már túl kicsi a helye és nem kell aggódnom.Szerintetek? Nektek mik a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: szerintem sincs gond :) ne aggódj. Ilyenkor már kevesebbet mozognak. én 32 hetes vagyok, de nekem még nagyon is mozog, ami néha fáj is. Kisfiút várok és gondolom fitogtatja az erejét :) Nekem is azt mondta a védõnõm, hogy majd az idõ elõrehaladtával kevesebbet fog. Gondolom számolod a magzatmozgást és ha nincs meg a napi 10, akkor beszélj az orvosoddal. De én ismerek olyat, aki azt mondta, hogy az utolsó hónapban szinte alig érezte a babáját, már sokszor a legrosszabbra gondolt, de a doki megnyugtatta, hogy csak lusta .... Minden jót. :)

szerintem sincs gond :) ne aggódj. Ilyenkor már kevesebbet mozognak. én 32 hetes vagyok, de nekem még nagyon is mozog, ami néha fáj is. Kisfiút várok és gondolom fitogtatja az erejét :) Nekem is azt mondta a védõnõm, hogy majd az idõ elõrehaladtával kevesebbet fog. Gondolom számolod a magzatmozgást és ha nincs meg a napi 10, akkor beszélj az orvosoddal. De én ismerek olyat, aki azt mondta, hogy az utolsó hónapban szinte alig érezte a babáját, már sokszor a legrosszabbra gondolt, de a doki megnyugtatta, hogy csak lusta .... Minden jót. :)
Ne aggódj! Nekem volt olyan napom is hogy nem mozdult, engem már a frász kerülgetett. Egyre kisebb a hely, nem tud már olyan aktívan mocorogni mint eddig és rájöttem az apróbb mozdulatai napközben már fel sem tûnnek nekem. 37 hetes kismama
Tegnap én sem éreztem, este már aggódtam is, mert valamikor egész nap mocorog.Rájöttem, hogy akkor ilyen, ha front van, õneki sem jó!Én is ebéd után 2 órát aludtam, pedig nem jellemzõ rám mostanában. Ma már többet ficánkol, és én is fittebb vagyok. 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, ma már jobban érzem, de nagyon tudok ám aggódni.Én is azt figyeltem meg, hogy a kisebb mozgásokra már nem nagyon figyeltem, na de most éberebb vagyok...Boldog babavárást és könnyû szülést kívánok.


35. hetes kismama vagyok tegnap voltam nst vizsgálaton ahol azt mondták nagyon sűrűk a keményedések, és lassú a baba mozgása, ez normális?

Legjobb válasz: Konzultálj a nõgyógyászoddal!!A szívhang normális?Az is lehet ,hogy csupán csak lusta.Ebben az idõszakban már nem annyira mozgékonyak mint mondjuk pár héttel ezelõtt.Ez a hely hiány miatt is van.De inkább hallgass meg egy szakembert.Az is jó ha rácsörögsz a védõnõre.Jobb félni mint megijedni!

Konzultálj a nõgyógyászoddal!!A szívhang normális?Az is lehet , hogy csupán csak lusta.Ebben az idõszakban már nem annyira mozgékonyak mint mondjuk pár héttel ezelõtt.Ez a hely hiány miatt is van.De inkább hallgass meg egy szakembert.Az is jó ha rácsörögsz a védõnõre.Jobb félni mint megijedni!
Ezt akkor kellett volna megkérdezned, amikor mondták.!
Es mit mondtak ott akkor? Mert valamit csak mondtak...
A kérdező hozzászólása: Kérdezõ:Azt mondták hogy elképzelhetõ hogy lusta a baba mivel a nagysága szerint, két héttel nagyobb.A szivhangja megfelelõ.
nekem is sokat keményedett a pocakom, és a babám is nagy volt. Meg is született 36 hetesen, 3800 g-mal, teljesen egészségesen. Nem törvényszerû, hogy hamarabb szülsz, de nálam a gyakori keményedés ezt jelentette, és nálam is látszott a ctg-n.
A kérdező hozzászólása: Konzultáltam az orvosommal, január 31.-én tervezett császár lesz, a baba súlya és a méhlepény nagysága miatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!