Találatok a következő kifejezésre: 35 hetesen a baba (74 db)

35 hetes terhes vagyok. A szülésznő szerint 2 héttel nagyobb a baba. Tényleg meglehet állapítani a has helyzetéből hogy hány hetes a baba?

Azt mondta szerinte hamarosan meglesz a baba. 1-2 hetet mondott. Ha esetleg még csak 35 hetes vagyok akkor a baba mekkora lesz ?

Legjobb válasz: A has a szülés elõtt valamennyivel leszáll, de igazából mindenkinek máskor, van akinek csak a szülés napján, vagy egy-két nappal korábban. Az meg, hogy mekkora a baba nem jelenti azt, hogy ekkor vagy akkor szülsz. Szerintem nem lehet így ránézésre megállapítani, max. szerencséje van és beletrafált. Az sem általános, hogy 35. hétre mekkora babát szül valaki. Unokatesómnak a 36. hétre 3 kilós babája lett, másnak csak 2,5 kg-os. Szerintem ne aggódj, attól csak rosszabb lesz, készíts össze mindent és biztos nem lesz baj. A baba majd jön amikor jönni akar.Próbálj meg lazítani.

A has a szülés elõtt valamennyivel leszáll, de igazából mindenkinek máskor, van akinek csak a szülés napján, vagy egy-két nappal korábban. Az meg, hogy mekkora a baba nem jelenti azt, hogy ekkor vagy akkor szülsz. Szerintem nem lehet így ránézésre megállapítani, max. szerencséje van és beletrafált. Az sem általános, hogy 35. hétre mekkora babát szül valaki. Unokatesómnak a 36. hétre 3 kilós babája lett, másnak csak 2, 5 kg-os. Szerintem ne aggódj, attól csak rosszabb lesz, készíts össze mindent és biztos nem lesz baj. A baba majd jön amikor jönni akar.Próbálj meg lazítani.
Sztem sem lehet így megítélni, hgy rádnéz és mekkora a hasad...van akinek jobban eltûnik a baba benne és van akinek nem, ez alkat kérdése is sztem.Szval ezt egyáltalán nehidd el.39hetes kishasu kismama-mégis nagyra saccolják a babát-jah és nem szállt le a hasam, mert faros a baba..ez sem mérvadó:D

Kell e félnem a hidegfronttól? 35 hetes vagyok, baba feje beilleszkedve, hasam nagyon lent van, nyákdugó másfél hete távozott. Tényleg beindulhat a szülés hidegfront hatására?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Én is 35 hetes vagyok,és éppen ettõl félek kicsit én is... Ne haragudj,hogy belekontárkodom a kérdésedbe,de megkérdezném:milyen az,amikor távozik a nyákdugó,ahogyan itt írták/írtátok?Hogy néz ki,milyen érzés,egyszerre,vagy pedig fokozatosan...?Köszi a segítséget:-D A kérdezõnek,és mindenki másnak Boldog Babavárást!

Kedves Kérdezõ! Én is 35 hetes vagyok, és éppen ettõl félek kicsit én is... Ne haragudj, hogy belekontárkodom a kérdésedbe, de megkérdezném:milyen az, amikor távozik a nyákdugó, ahogyan itt írták/írtátok?Hogy néz ki, milyen érzés, egyszerre, vagy pedig fokozatosan...?Köszi a segítséget:-D A kérdezõnek, és mindenki másnak Boldog Babavárást!
Beindulhat, de csak azoknál akiknek már csak egy kis löket kell. Amiket leírtál, azok alapján nem kizárt. Feküdj, szedj magnéziumot, és hátha nem lesz baj. Elvileg még bírhatod talán 1 hétig. De ha beindul a szülés már akkor is minden rendben lenne, már fejlettek ilyenkor, de lehet egy kicsit még inkubátorba kerül. Ne aggódj! Így vagy úgy minden rendben lesz! Egy szintén 35 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez megnyugtató volt:)
Nyugi, ha tényleg be is indul, a babád már kész kisember, nem lesz semmi baja! Én amúgy 35 hetesen hagytam el a nyákdugót, babó szintén illeszkedve volt, mindenórásnak tartott az összes doki - de csak 2 hét múlva született meg a lánykánk. De tényleg hidegfront volt + telihold, mikor megindult
A barátnõm most szült meg pár órája! :) 35 hét 5 napra. 2800 gramm a legényke de tündéri :) és nem került koraszülött osztályra, viszont könnyû volt megszülni, merthogy pici volt :) Jó egészséget neked!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! És sok boldogságot a babához:)
A kérdező hozzászólása: Amikor távozott a nyákdugóm a derekam fájt egy kicsit, olyan mensiszerû érzés volt, de nem is foglalkoztam vele mert épp vásároltam. Amikor kiszálltam a kocsiból akkor éreztem hogy valami kifolyt ott lent, pedig még tisztaságim is volt. Hát elég gusztustalan dolog ez a nyákdugó:) Véres barnás nyálkás valami volt, és nekem egyszerre ki is lökõdött mind, azért ázott át a bugyim is. Aznap még kicsit barnás folyásom volt, de másnapra mintha semmi sem történt volna.

35 hetesen, 2720gramm a baba és placenta III. Normális ez? Nem korai?

Legjobb válasz: Szia! Egyik nap olvastam h 36 hetesen már lehet 3.fokban érett a méhlepény..de az istenért sem találom most azt az oldalt..valamelyik hétrõl-hétre oldalon olvastam pedig.. Nekem elsõ fokban volt érett hétfõn..és a baba 2950 gr..35+5 vok!

Szia! Egyik nap olvastam h 36 hetesen már lehet 3.fokban érett a méhlepény..de az istenért sem találom most azt az oldalt..valamelyik hétrõl-hétre oldalon olvastam pedig.. Nekem elsõ fokban volt érett hétfõn..és a baba 2950 gr..35+5 vok!
Nekem III. Fokba érett a placente 36dik hétbe vagyok és 2176gramm az orvos nem mondta, hogy ez baj lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)


9 kg hízás 35 hetesen soknak számít? Mennyit fogok még hízni a végéig? Ez a 9kiló hogyan oszlik el kb (mennyi a méh, baba-2200gr 32 hetesen-tudom, a cicik, víz, stb. )?

Köszönöm.

Legjobb válasz: Szerintem nem sok. Én 35 hetesen 6 kilónál tartottam, most 38 hetesen 7 kiló + van rajtam és a becsült súlya a babának már most 3800gr. :S Változó hogy kinek mennyi jön még fel. 1-2 kiló max szerintem. Azt hogy hogy oszlik el, hát annyit tudok mondani, hogy az elsõ babámmal +9 kilóval mentem szülni, császár volt, és mikor hazaértem a kórházból, a kezdõ súlyomnál voltam. Akkor a kislányom 3060g-mal született. Boldog babavárást!

Szerintem nem sok. Én 35 hetesen 6 kilónál tartottam, most 38 hetesen 7 kiló + van rajtam és a becsült súlya a babának már most 3800gr. :S Változó hogy kinek mennyi jön még fel. 1-2 kiló max szerintem. Azt hogy hogy oszlik el, hát annyit tudok mondani, hogy az elsõ babámmal +9 kilóval mentem szülni, császár volt, és mikor hazaértem a kórházból, a kezdõ súlyomnál voltam. Akkor a kislányom 3060g-mal született. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Érdekel, h kb. mennyi a méh súlya, a magzatvíz, az egyéb kapcsolódó dolgok, de sehol nem lehet ilyenrõl olvasni... Ha még becsült adatok, akkor sem találok ilyen oldalt.. Mindegy, akkor remélhetõleg nem sok.Doki, és a védõnõ szerint sem sok, pont jó. Jó éjszakát.
"Összességében az a szakmai álláspont, hogy a várandósság alatti testtömeg növekedés ideális esetben kb. 10-12 kg. Ebbõl a baba ~3, 4 kg, a méh 0, 9 kg, a méhlepény 0, 7 kg, a magzatburok és a magzatvíz 0, 8 kg, az anyai vérmennyiség növekedés 1, 2 kg, a folyadékvisszatartásból eredõ többlet 1, 4 kg, a zsírlerakódás 3 kg, és mell mirigyállománya 0, 45 kg."... ezen az oldalon talaltam csak kimasoltam neked a lenyeget: http://www.kismamatitkok.hu/website/index.php/Cikkek/Terhess..

35 hetes vagyok, a doki ma mondta, hogy teljesen zárt a méhszáj, a baba feje magasan. Ez minden normál terhességnél így van még ilyenkor? (Nem szeretném túlhordani a babát. )

Legjobb válasz: Én is 35 hetes vagyok, nekem 2 hete 2100 a méhszájam. De van akinek a végéig zárt. Ez nem utal feltétlenül arra, hogy ki mikor fog szülni. A baba úgyis tudja, mikor szeretne érkezni :)

Én is 35 hetes vagyok, nekem 2 hete 2100 a méhszájam. De van akinek a végéig zárt. Ez nem utal feltétlenül arra, hogy ki mikor fog szülni. A baba úgyis tudja, mikor szeretne érkezni :)
Febr. 25-re voltam kiirva, baba vegig fent volt, teljesen tart voltam le sexszallt a hasam. 24- en este voltam dokinal meg akkor is teljesen zarva voltam mondta is hogy ugyan mikorra lesz ebbõl baba mert meg csak egy joslo fajasom sem volt. Na haza mentunk, hajnalban elkezdett fajni a hasam, reggel mar rendszeresen fajt, utanna mar egyre erosebben 4 percenként, delben bementünk a kórházba, akkor mar 2 ujjnyira nyitva voltam, és este 9- re meglett a lanyom, pont aznap mikorra ki volt irva.
38+5 re szültem, végig zárt voltam, 5 perces fájásoknál és 2 óra után mentem be szülni, akkor voltam 2 ujjnyi, rá 8 óra 4 ujjnyi, a baba végig fent volt (ujjal szinte el sem érték) végül császár lett, de nem e miatt.

35 hetesen mik voltak a baba méretei?

Ma voltam uh és azt mondták kicsi a baba. csak 32 hetesnek felel meg.

Legjobb válasz: 32 hetes 3 napos: BdP: 89,5mm, HC: 310,1mm, AC: 311mm, FL: 62,9mm. 35 hetes 3 napos: AC: 332,2mm, FL: 70,9mm. (A BDP-t már nem lehetett rendesen mérni, nagyon lent van a buksija).

32 hetes 3 napos: BdP: 89, 5mm, HC: 310, 1mm, AC: 311mm, FL: 62, 9mm. 35 hetes 3 napos: AC: 332, 2mm, FL: 70, 9mm. (A BDP-t már nem lehetett rendesen mérni, nagyon lent van a buksija).
a 32. heti UH 2 eredménye: BPD: 85 mm, FL: 69, THQ (mellkas átmérõ) 87mm. Nekem azt mondta a doki, hogy 2 héttel nagyobb a fiam, mert ezek az értékek 34 hetes terhességnek felelnek meg.
bpd 90, hc 324, ac 301, fl 65, súly 2380 gr Ezek 36 hetes adatok, nekem is azt dobta ki a gép, hogy 1 héttel kisebb, mint az átlag, szóval 35 hetesnek felel meg. Hát nem tudom, így ránézésre akkora az enyém, mint a te babád. Itt meg tudod nézni: http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html Ha rendben van a méhlepény, a köldökzsinór, ha jó a baba ellátása, akkor nem baj, ha picit kisebb a baba. Nem születik minden baba 4 kilósnak, legfeljebb a mi babáink csak 3 kilósak lesznek. Nem értem, miért mondtak neked 32 hetest. Szerintem ne aggódj.

35 hetes vagyok. Mi lehet az amior a baba odabent beremeg? Olyasmi érzés, mint ha pár másodperces rohama lenne. Nem rúg, vagy tolja magát, hanem remeg. Legalább is kintről így érzem.

Legjobb válasz: Én meg azt hittem, hogy csak az enyém csinálja ezt... Sokat gondolkodtam már ezen én is... 35 hetes kismama

Én meg azt hittem, hogy csak az enyém csinálja ezt... Sokat gondolkodtam már ezen én is... 35 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: De jó, hog yezt írjátok. Így legalább tudjuk, hogy többen vagyunk, és akkor remélhetõleg ez normális dolog. :-)
Szia! Nekem már egy ideje csinál ilyet...én ilyenkor azt tudom elképzelni, hogy beidegesedik 'játék' közben, vagy 'harcol' a köldökzsinórral meg hasonlók... =) Olyan cuki lehet! =)
Szia!Na latod ez jo kerdes!Engem is erdekelne, hogy vajon olyankor mit csinal.Remelem megmondja valaki.:) 35 heteske
Nekem is szokott remegni :-) , bar engem a reggeli nyujtozkodasi remegesre emlekeztet... akarmi is legyen nagyon vicces erzes :-) 37 hetes
Utolsó vagyok, nekem egyértelmüen a Baba mozog igy...szerintem neked sem izom, hanem Õ. :)
A kérdező hozzászólása: Ebben a pillanatban jutott eszembe (pedig egy ideje már foglalkoztat a kérdés), hogy az is lehet, hogy nem is a baba csinálja, hanem csak a hasizom ráng. Úgy, mint ahogy nekem pl néha a szemem is szokott. A méhemben, vagy valahol valami izom ráng talán.
A kérdező hozzászólása: Az biztos, hogy nem csuklás, az tlojesen más érzés. Viszont az lehet, hogy olyat ettem, ami nam ízlett neki. Olyasmi érzés, mint amikor valami rossztól kiráz a hideg. Szegényke :-)
Ha csuklik az is olyan, mintha beremegne, de a mocorgásával is tud remegést kelteni.És tény, hogy már a pocakban tudnak grimaszolni fintorogni stb...Lehet, hogy valami olyasmit ettél ami nem ízlett neki. 39 heteske.
Szia! Nekem is szokott lenni és én sem tudom mi lehet a Manóval olyankor. Ja, 36 hetes vagyok ma. Említettem a dokinak de nem mondott rá semmit.
De jo!Azt hittem csak az enyem rosszalkodik igy.Amit en meg szoktam erezni es fura h teljesen lent ilyen 'buborekszeru" vmit csinal.Olyan jo lenne tudni h ilyenkor miket huncutkodik:) Udv:35 hetes pocakos

35 hetes vagyok, a hasam nagyon lement, és a baba is alig mozog! Szerintetek meddig marad benn?

Tudom hogy senki nem jós, és ezt csak a baba és a joisten tudja, de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre! Teszek fel pocak képet is nemsokára!

Legjobb válasz: 34 hetes; http://kepfeltoltes.hu/view/121117/611655402image_www.kepfel.. 35 hetes; http://kepfeltoltes.hu/view/121122/907021096image_www.kepfel..

Ez egyáltalán nem jelenti a szülést még!Én is 35hetes vagyok és reggel sokkal lentebb van a hasam este pedig oriás gombóc :)
Tényleg már nagyon lent van, pedig még jó lenne, ha minimum 3 hétig bent maradna, de ahogy elnézem ez lehet nem így lesz. Én 5 napja szültem, de nekem csak a szülés közben ment le, szóval fogalmam sincs, hogy meddig marad bent. Ezt tényleg csak a jóisten tudja.
A kérdező hozzászólása: 2. Baba. Azert nem tudom ezt a lennvan a poci-nincs lenn a poci dolgot mert az elso kislanyommal a pocak meg szules elott is a torkomban volt! O 38+3 ra szuletett. Ez a terhessegem teljesen mas!! Sajognak a csontjaim a szemeremcsontom langokban all iszonyuan faj! Es az eddig orokmozgom most felelmetesen szinte teljesen leallt a mocorgassal! Alig -alig;(
Ha nagyon nem mozog en megnezetnem. De tenyleg hogy lement a hasad. En nem tudom eszrevennem e mert nem fenykepeztem minden heten. Sok sikert! 35h km
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!;) azert min2, 5-3 hetet jo lenne meg kibirni
ez nem jelent semmit, enyém végig fent volt

35-36 hetes kismamik. Nektek mekkora a baba? Hogy viselitek ezt az időt?

Legjobb válasz: Én még csak 34 hetes vagyok jövõhéten 35:)de nagyon jól vagyok semmi bajom,na jó 1 kis hátfájás...de semmi több,se csík semmi...a babom 2250gramm:)kíváncsi leszek mekkora lesz mire kibújik:)

Én még csak 34 hetes vagyok jövõhéten 35:) de nagyon jól vagyok semmi bajom, na jó 1 kis hátfájás...de semmi több, se csík semmi...a babom 2250gramm:) kíváncsi leszek mekkora lesz mire kibújik:)
Mi hétfõn töltjük a 36. hetet. Tegnap elõtt voltunk súlybecslésen, a doki szerint nem kell kis babára számítani, akkor volt kb. 2600-2700 gr. :S Szerinte nem is marad benn a végéig, már csak kb 2 hétig. Tegnap viszont voltunk ctg-n, nem úgy nézett ki, mintha hamarosan ki akarna bújni. Nálunk viszonlag hûvös van, pár napja az éjszakák is kellemesebbek, nem izzadok le annyira. Boldog pocakos napokat!
2. vagyok. Nektek, akkor sokkal ngyobb a babátok. én meg meg voltam ijedve, hogy kifogtam jól, hatalmas babám lesz.
A kérdező hozzászólása: Én is c2110 vagyok. Azért a végéig nem szeretném, de a 38-39 hét az már jó lenne.
A kérdező hozzászólása: Nekünk a babó a 35. héten 2875 g volt. Remélem még hízik egy picit. Bár én tele vagyok jóslókkal.
Én 36 hetes vagyok.A babám most volt 3014gr.Kislány.A BPD:93mm. Az NST tökéletes, fájásaim vannak.A lábam vizesedik, de amúgy jól érzem magam.C:2110.

35 hetes vagyok és nincs étvágyam, sőt hányingerem van, és a gyomrom is fáj.2 hete nem is híztam. Ugye nincs gond, csak a baba nő? Eddig 7 kg-ot híztam, most vagyok 173/75.

Legjobb válasz: Semmi gond.Én sem híztam az utóbbi hetekben,szintén 35 hetes terhes vagyok,6.5 kilónál járok,most vagyok 172/71.5.Igyál sokat,arra nagy szükség van,esetleg egyél joghurtot.Én a tejberizsre és az almára vagyok rákattanva.2gyerekes+35hkm

Semmi gond.Én sem híztam az utóbbi hetekben, szintén 35 hetes terhes vagyok, 6.5 kilónál járok, most vagyok 172/71.5.Igyál sokat, arra nagy szükség van, esetleg egyél joghurtot.Én a tejberizsre és az almára vagyok rákattanva.2gyerekes+35hkm
Szerintem sincs semmi gond. Nem azt mondom, hogy nincs étvágyam, de már egy kis kaja után is rossszul vagyok. Utána minimum fél óra, mire fel tudok állni hányinger nélkül, bármilyen jól is esett. Messze nem eszek úgy és annyit, mint a terhesség elõtt, mivel nem is tudok (estére mindig megérkezik a gyomorégés is). Én most léptem a 35. hétbe, 168 cm-hez 73 kg vagyok, 70-rõl indultam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!