Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes vagyok. Tegnap nagyon (5 db)

35 hetes terhes vagyok. Tegnap nagyon összevesztünk a férjemmel, sokat sírtam. Õ lelépett, én meg itthon vagyok egyedül. Félek. Árt a sok sírás a Babámnak?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy azzal ártanál a babádnak, ha sírsz. Érzékenyebb vagy az átlagnál, ez érthetõ,és persze nemsokára megszületik a baba, aki a pocidban van. Az, hogy férjed lelépett(remélhetõleg nem végleg)arra nem nagyob tudok mit mondani, max annyit, hogy nem tudja átérezni mi folyik ilyenkor egy benned, õ csak azt érzi, hogy háttérbe van szorítva a baba miatt. Nyugodjj meg, de ha az jobban esik neked,akkor sírdd ki magad és hidd el utána könnyebb lesz. A férjeddel meg üljj le beszélgetni, hiszen rá is vár néhány feladat. Az erõdre nemsokára nagyon nagy szükséged lesz! Kitartást és fel a fejjel!

Nem hiszem, hogy azzal ártanál a babádnak, ha sírsz. Érzékenyebb vagy az átlagnál, ez érthetõ, és persze nemsokára megszületik a baba, aki a pocidban van. Az, hogy férjed lelépett(remélhetõleg nem végleg)arra nem nagyob tudok mit mondani, max annyit, hogy nem tudja átérezni mi folyik ilyenkor egy benned, õ csak azt érzi, hogy háttérbe van szorítva a baba miatt. Nyugodjj meg, de ha az jobban esik neked, akkor sírdd ki magad és hidd el utána könnyebb lesz. A férjeddel meg üljj le beszélgetni, hiszen rá is vár néhány feladat. Az erõdre nemsokára nagyon nagy szükséged lesz! Kitartást és fel a fejjel!
sirjál nyugodtan az mindig segit, én is szoktam.25 hetes kismama.
Egy cipõben járunk , ugyan az én férjem nem lépett le, "csak" van valakije. Az elmúlt 2 napot én is átsírtam és éreztem a babucin is hogy nyugtalanabb.Szerintem sem ártasz neki csak õ is érzi azt a szomorúságot, amit te. Tudom, hogy nehéz, de próbálj megnyugodni.Még, ha most nem is látod a kiutat, azért az ott van!Ilyenkor a férfiaknak sem könnyû, kívülállónak érezheti magát.Szerintem csak besokallt, idõ kell neki, hogy lehiggadjon.Légy türelmes és próbálj arra is gondolni, hogy neked most küdetésed van, meg kell nyugodnod a pici érdekében!Egy 35 hgetes kismami sorstárs
Kiegészítés az elõzõ válaszomhoz:a fériak többsége nem tudja, nem látja, hogy ilyenkor sokkal érzékenyebbek a nõk.Errõl beszélni kell mindenképpen! Nem vehet egy kalap alá a régi önmagaddal, mert most sokkal sebezhetõbb vagy.Az én párom is sajnos úgy áll hozzá, hogy ez egy természetes dolog/mármint a terhesség/, ne lihegjem túl. Olvasom a sok mesébe illõ sztorit, de a valóság nem mindig ilyen, sajnos!Beszélgetni, ez a legfontosabb, még, ha nehéz is.Ha szeret, próbál megérteni. Ha nem, akkor is erõsnek kell lenned, mert egy pici élet van benned, aki mindenben tõled függ. 35 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vígasztaló szavakat! Nem vagyok egyáltalán nyávogós kismama, és a férjem éppen ezért teljesen természetesnek veszi azt, hogy most is olyannak kell lennem, mint régen... Most nem tartjuk a kapcsolatot, visszaköltözött az anyjához, de alig vitt el valamit. Legszívesebben békülnék, de akkor megint csak én lennék az aki enged :( Hogy lehet valaki ilyen, hogy a szülés "küszöbén" itthagy egyedül? Pedig tudom, hogy szeret... Mégegyszer köszönöm a válaszokat, és kívánok minden jót!!!
25 hetes kismama vagyok én is sokat sírok, vitázok a férjemmel de végül midig én békülök vele mert utálok veszekedni és biztos hogy érzi a baba ha a mamája nem érzi jól magát!engedj Te!békülj ki vele minél hamarabb, mert neked sem és babának sem jó egyedül!

Sokszor keményedik a pocakom! Szinte lehet az mondani egész délelőtt, tegnap este felé már nem volt nagyon aktiv és ma sem az a babám! És a tegnapi kedvem. Hát meg lehet kérdezni a férjem! Mi lehet ez? 35 hetes, de uh-á szerinnt 37 hetesek vagyunk!

Legjobb válasz: Magne B6-ról lassan le kell mondanod, ha a doki nem mondta még, akkor hamarosan fogja mondani. Az utolsó 4 hétben már nem szabad elnyomni a fájásokat, görcsöket, mert elõremozdítják a szülést. Nekem is sok keményedésem van, de még nem sokat mozdultunk elõre ilyen téren (2200), képzeld el, ha elnyomtam volna a görcsöket. 39+3 hetes kismami

Magne B6-ról lassan le kell mondanod, ha a doki nem mondta még, akkor hamarosan fogja mondani. Az utolsó 4 hétben már nem szabad elnyomni a fájásokat, görcsöket, mert elõremozdítják a szülést. Nekem is sok keményedésem van, de még nem sokat mozdultunk elõre ilyen téren (2200), képzeld el, ha elnyomtam volna a görcsöket. 39+3 hetes kismami
35 hetesen nekem is sokat keményedett már, sõt minél fáradtabb voltam, annál többet. Pihenj, ha elsõ babád, akkor még van rá lehetõséged. A hangulatváltások meg amúgy is jönnek-mennek ilyenkor, szerintem nem kell nekik nagy jelentõséget tulajdonítani. Az UH meg sokszor mellélõ, nálam is két héttel nagyobbnak mondták, nem számított. Még egy kicsit maradjon bent az a baba :o) Magne B6-ot szedhetsz (gondolom dokid is mondta már), ha eddig nem szedtél. Még hetekig ellehetsz így, bízz benne, hogy a baba tudja, mikor kell kijöjjön. Ha meg bármi aggasztót tapasztalsz, egy telefon a dokinak! (görcsölni, vérezni pl. nem kellene még) Jó pihenést, majd szép szülést Neked!
A kérdező hozzászólása: 32 héttõl nem szedem a magne b6-ot!
Nekem azt mondta a dokim, hogy 37-tõl kell leállni a Magne B6-al, mert hogy onnantól nem koraszülött, és még azt is hozzá tette, hogy igazán nincs jelentõsége, mert ha beindul egy szülés, akkor nincs az a Magne B6, ami leállítsa... Sõt, én napi kettõt egészen a végéig szedtem, mert úgy nem görcsölt a vádlim, ha meg leálltam vele, akkor igen. Így is 38 hétre megszültem. Persze kövesd az orvosod utasítását! elsõ

35. hetes kismama vagyok tegnap voltam nst vizsgálaton ahol azt mondták nagyon sűrűk a keményedések, és lassú a baba mozgása, ez normális?

Legjobb válasz: Konzultálj a nõgyógyászoddal!!A szívhang normális?Az is lehet ,hogy csupán csak lusta.Ebben az idõszakban már nem annyira mozgékonyak mint mondjuk pár héttel ezelõtt.Ez a hely hiány miatt is van.De inkább hallgass meg egy szakembert.Az is jó ha rácsörögsz a védõnõre.Jobb félni mint megijedni!

Konzultálj a nõgyógyászoddal!!A szívhang normális?Az is lehet , hogy csupán csak lusta.Ebben az idõszakban már nem annyira mozgékonyak mint mondjuk pár héttel ezelõtt.Ez a hely hiány miatt is van.De inkább hallgass meg egy szakembert.Az is jó ha rácsörögsz a védõnõre.Jobb félni mint megijedni!
Ezt akkor kellett volna megkérdezned, amikor mondták.!
Es mit mondtak ott akkor? Mert valamit csak mondtak...
A kérdező hozzászólása: Kérdezõ:Azt mondták hogy elképzelhetõ hogy lusta a baba mivel a nagysága szerint, két héttel nagyobb.A szivhangja megfelelõ.
nekem is sokat keményedett a pocakom, és a babám is nagy volt. Meg is született 36 hetesen, 3800 g-mal, teljesen egészségesen. Nem törvényszerû, hogy hamarabb szülsz, de nálam a gyakori keményedés ezt jelentette, és nálam is látszott a ctg-n.
A kérdező hozzászólása: Konzultáltam az orvosommal, január 31.-én tervezett császár lesz, a baba súlya és a méhlepény nagysága miatt.


Ma még alig éreztem mocorászni a picim, bármit is csinálok. Tegnap még semmi gond nem volt. Baj lehet? Nagyon meg vagyok ijedve.35 hetes km.

Legjobb válasz: Én is voltam így vele, hogy akármit csináltam nem éreztem,hogy mozog, már úgy volt, hogy indulok a kórházba megnézetni, amikor megmozdult. Nyugi, majd mozog, ha akar, biztos most mélyen alszik.

Én is voltam így vele, hogy akármit csináltam nem éreztem, hogy mozog, már úgy volt, hogy indulok a kórházba megnézetni, amikor megmozdult. Nyugi, majd mozog, ha akar, biztos most mélyen alszik.
Ha aggódsz, menj be a kórházba és kérj CTG-t. Ahogy az elsõ válaszoló írja, mire beérsz, már szambázik a pocaklakó. De azért menj be nyugodtan.
Nekem is volt ilyen.Elég aktív volt a babám a pocakban, éjszaka aludt, nappal pedig egész nap rugdosott.Aztán volt egy-két olyan nap mikor alig éreztem.Én is megijedtem, de estére mindig "visszaállt". Ne aggódj, biztosan alszik, mert éjszaka bulizott:)
Én kétszer voltam a kórházban megnézetni, de persze mire bementünk, addigra belemdült. Biztos a vizsgálat, az nst hozta izglomba, mert nem akarta abbahagyni a rugdosást. A második 35. hét táján volt. Valószínûleg akkor fordult meg és azét éreztem másnak a mozgását.(éreztem én, hogy mozog, de olan más, furcsa volt, se intenzitás, se erõ nem volt benne.) Szerencsére minden rendben volt 39+4
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem odaírni, hogy 60 kg-val kezdtem.
Hát pont most voltam én is méreckedni, és most más mérlegen mért, ami szerint csak egy kilót híztam egy hónap alatt, a sajátom szerint meg többet.Szóval lehet hogy a mérleg volt megbolondulva, másra nem tudok gondolni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!