Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes vagyok. Mostanában (6 db)

35 hetes vagyok és mostanában minden idegesit, ilyenkor ez természetes hogy ennyire feszült vagyok? és a másik dolog, a rögeszmém lett hogy a barátom lehet megcsal?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy természetes-e, mert én eléggé idegeskedõs tudok lenni, de pár hete olyan nyugalom szállt meg, nem is értem.. De szerintem a terhesség alatt ez mindenkinél változó. Mibõl gondolod, hogy megcsal a barátod? Amúgy szerintem azt nem gondolnád, hanem éreznéd, szóval nyugi :) !! Én is 35 hetes vagyok :)

Nem tudom, hogy természetes-e, mert én eléggé idegeskedõs tudok lenni, de pár hete olyan nyugalom szállt meg, nem is értem.. De szerintem a terhesség alatt ez mindenkinél változó. Mibõl gondolod, hogy megcsal a barátod? Amúgy szerintem azt nem gondolnád, hanem éreznéd, szóval nyugi :) !! Én is 35 hetes vagyok :)
A kérdező hozzászólása: azért mert volt rá példa nem olyan rég és azota nem tudok megbizni benne
Én csak 16 hetes vagyok, de engem szinte minden felidegesít! Egyfolytában úgy érzem, hogy mindenki ellenem van és senki sem ért meg, ettõl aztán még rosszabb a helyzet. Nagyon kevés ember vesz körül akikkel nyugodtan beszélhetek és megértenek. Nem is csoda ha feszült vagy én totál kiborulnék ha megcsalna a párom. Bár amilyen ellenszenves velem most én már azon gondolkozok, hogy elhagyom õt, ugysi csak idegesít... Ülj le és beszélj a pároddal, neked most tényleg nyugi kell! Kitartást!

Normális hogy mostanában sokszor nehezen kapok levegőt? 35 hetes vagyok. Pár hete is volt, de már napi szinten többször, és este is alig tudok elaludni.

Igaz hogy a babám még nem fordult be. Nagyon sokat nyomogatja magát a bordáimnak, de ez normális hogy nehéz a légzés olykor?

Legjobb válasz: Az utolsó hónapban én sem kaptam nagyon levegõt. Egyáltalán nem szállt le a pocakom, végig fent volt a gyomromban-tüdõmben. Már csak 5 hét, és kapsz levegõt újra :) Könnyû szülést kívánok!

Az utolsó hónapban én sem kaptam nagyon levegõt. Egyáltalán nem szállt le a pocakom, végig fent volt a gyomromban-tüdõmben. Már csak 5 hét, és kapsz levegõt újra :) Könnyû szülést kívánok!
Ez ilyenkor normális, a terhesség velejárója. Pár hét múlva lejjebb húzódik majd egy kicsit a baba, és akkor az ilyen panaszok is enyhülni szoktak.
Igen, teljesen normális. A baba mivel még fenn van, nyomja a tüdõt. Amikor már lejjebb megy akkor ez meg fog szünni.Jó egészséget mindkettõtöknek és szép szülést!
Szia! Ne aggódj, teljesen normális. Sokan küzdünk és küzdöttünk a légzéssel. A baba miatt feljebb van a méhed, kevesebb a hely a gyomornak, tüdõnek. Én hosszú hetekig aludni sem tudtam. Ahogy vízszintesbe kerültem sokszor pánikszerûen kapkodtam levegõért. Borzasztó volt. Még most sem az igazi, de úgy a 36. héttõl jobb lett.Kitartás, már nincs sok vissza, és ne aggódj! :) 39 hetes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Faros a babám, így is lejjebb fog menni? Igaz már nincs sok vissza, addig is édes ez a teher :) csak meg ne fulladjak :) Lehet hülyeség de ilyenkor Õ is elég oxigénhez jut?
Szia! Én babócám is faros sajna, ráadásul fel vannak csapva a lábacskái. Így aztán a feje a keze a lábai, mindenével fent a bordáimnál rugdos, forog nyomkod és egyebek. Én már csak hátul szopipárnával megtámasztva tudok ülni, feküdni, aludni is sokszor. Most is arra keltem éjjel h nem kapok levegõt rendesen... A fiam fejvégû volt azért vele ez a nem kapok levegõt effektus csak úgy 2 hétig volt és jóval késõbbi hetekben. Én nem tudom mit csinálok, ha ez így marad még 5 hétig :(
A kérdező hozzászólása: Na igen, a szopipárna jó hogy van, nem is tudom hogy aludtam volna eddig viszonylag jókat. De már aludni...:D Az én babám pakolja a lábait és sokszor lent rugdossa a hólyagomat és húzogatja a lábát, elég erõteljesen. Sõt van mikor érzem hogy lent a lábával kitámaszt és úgy nyújtózik felfelé :) ilyenkor rettentõen nyomja a tüdõmet és a bordáimat. :) De IMÁDOM és alig várom hogy megpuszilgassam a kis praclijait :) Kitartás nekünk erre az 5 hétre (már ha a pocaklakók is úgy tervezik)

35 hetes kismama vagyok, mostanába eléggé gyakran keményedik a hasam. Mitöl lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! "Gyakorol" a méhed. Ennyi :) 39 hetes pocis:)

Szia! "Gyakorol" a méhed. Ennyi :) 39 hetes pocis:)
Ilyenkor sok víz, pihenés, MagneB6.
Szia! Elõzõtõl bocsi:ÉN MÉG VÉLETLENÜL SEM SZEDNÉK MAGNÉZIUMOT!+5 hetesen már nem kell visszatartani a méh elõkészületeit, merthogy a magnézium ezt teszi. Nekem már kb. félidõtõl keményedik a hasam.Általában akkor jelentkezett ha kicsit jobban megerõltettem magam.Olyankor próbáltam többet lepihenni.Legtöbbször bevált. Ezt ajánlom neked is!:-)))
bocsi, elõzõ vagyok 3-as helyett véletlen + csúszott be:-)))))
Nekem a 38 hétig engedte a doki a MagneB6-ot.


35 hetes terhes vagyok ikrekkel! Eddig minden jól ment, de mostanában már sok a jóslófájásom és nagyon fáj a ott alul is! Ez normális, vagy most már közel a szülés?

Legjobb válasz: Felénk már ilyenkor be szokták fektetni az ikres kismamákat, mert sokkal több a komplikáció lehetõsége. Barátnõm jól érezte magát, nem feküdt be, baj is lett belõle. Nem ijesztegetni akarlak, de az ikerterhesség alapból veszélyeztetett kategória és beszélnék a dokimmal. Sogornõm már a 32. héttõl bent feküdt, pedig nem volt gond, csak az orvosa lelkiismeretes volt: 38. hétre születtek a fiúk, nagyon szép súllyal: 2900 és 3100-al.

Felénk már ilyenkor be szokták fektetni az ikres kismamákat, mert sokkal több a komplikáció lehetõsége. Barátnõm jól érezte magát, nem feküdt be, baj is lett belõle. Nem ijesztegetni akarlak, de az ikerterhesség alapból veszélyeztetett kategória és beszélnék a dokimmal. Sogornõm már a 32. héttõl bent feküdt, pedig nem volt gond, csak az orvosa lelkiismeretes volt: 38. hétre születtek a fiúk, nagyon szép súllyal: 2900 és 3100-al.
Igen ez normális lehet, tested készit fel rá... DE, azért legyél ovatos pihenjél, ha pihenésre elmúlik akkor csak josló. Minden jót 4gyermekes anyuka 36hkm.
Ikrekkel nincs tapasztalatom, de ezt leszámítva azt mondanám hogy normális.
Az a baj, h lehet nincs a kérdezõnek saját orvosa, akkor meg ...rája. Mindenesetre tényleg veszélyeztetett kategória vagy ikrekkel, szerintem mindenképp nézesd meg magad az orvossal/orvosoddal!
A kérdező hozzászólása: Külföldön vagyok terhes, itt nincs saját orvos és sokkal kevesebb a vizsgálat is.Köszi az eddigi válaszokat, akkor még türelmesen várakozom :-)már nem lehet olyan sok hátra
Szia! Nyugi, teljesen normális, már közeledik a nagy nap :-) Sokat pihenj, ne terheld túl magad, ne erõlködj, ne idegeskedj, lazán, nyugodtan, vidáman :-) Én 36. héten szültem (császárral) és nem volt elõtte egyetlen jóslófájásom sem, viszont amikor mentem (többet gyalogoltam), akkor azért eléggé lehúzott a hasam és volt, amikor nagyon nyomott valamelyik baba valamelyik testrészemet (pl. bordát vagy a vesémet).
Szia, azon túl, hogy csatlakozom az elõttem szólókhoz, szeretnék feléd jelezni, hogy ilyenkor már az ikresek már "minden percesnek" számítanak. Nekem az ikreimmel a 28. héttõl fájt ott lent, mert az "A" baba rajta ült a kijáraton. :) Ha megkaptátok a tüdõérlelõt és jó a súlyuk is, akkor dõlj hátra - semmi hajlás, emelés, lépcsõ, stb., mert minden beindíthatja a szülést. sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Kedden kell befeküdnöm, megindítják a szülést!Remélem minden rendben lesz!Szurkoljatok nekünk!
Szoritok! 4gyermekes anyuka.

35 hetes terhes vagyok es mikor szeretkezunk a baratommal utana nagyon feldagad mostanaban a mehem es nagyon csip, ha elmegyek aztan wc-re. Mitol lehet ez?

Legjobb válasz: A méhednél természetes sztem ez a jelenség,hiszen orgazmusnál méhösszehúzódás van,és azért neked már elég nagy pocid, méhed van hogy ilyen érzésed legye,viszont a csípés az nem jó.lehet hámsérülés, de lehet kis baci, fertõzés is,mindenképp beszéld meg dokival,hogy szülés idejére ne legyen gondod belõle.

A méhednél természetes sztem ez a jelenség, hiszen orgazmusnál méhösszehúzódás van, és azért neked már elég nagy pocid, méhed van hogy ilyen érzésed legye, viszont a csípés az nem jó.lehet hámsérülés, de lehet kis baci, fertõzés is, mindenképp beszéld meg dokival, hogy szülés idejére ne legyen gondod belõle.
Szia! Már elég nagy a méhed, és a babád is, és orgazmusnál a méh egy nagy gömb lesz, megkeményedik. Csíp a pisi. Az pedig lehet azért, mert terhesség alatt sokkal érzékenyebb a hüvely, hüvelynyílás, húgycsõnyílás....stb. Sokkal hamarabb érik hámsérülések, és ezért csíphet.
Szerintem csak jóslófájásaid vannak. De ha megnyugtat inkább hívd fel a dokidat.
Jóslófájások. Ha igaziak lennének (ami amúgy is korai még), az nem tartana 3 napig, hanem egy-két óra múlva olyan erõs lenne, hogy biztos tudnád, itt az idõ.
Szia! Én 34. hetes terhes vagyok, és én is érzem ezeket a görcsöléseket kb. 2 hete. Jóslófájásoknak hívják, ha nem tart sokáig, nem nagyon erõsek és nem vérzel, akkor nincs gond.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!