Találatok a következő kifejezésre: 35 hetes vagyok. A nemi életet (2 db)

35 hetes terhes vagyok. A nemi életet mikor javasolt abbahagyni?

Legjobb válasz: Ha az orvos nem tilt, akkor végig élhetõ nemi élet. Terjeng, hogy a sperma és az orgazmus beindíthatja a szülést, de egyrészt ilyenrõl mgé nem nagoyn hallottam a valós életben, másrészt 36 hét után már nem gond, ha meg is indul. Barátnõim végig szeretkeztek, az utolsó pillanatig, és sok egészséges, idõre született babájuk van:-)

Ha az orvos nem tilt, akkor végig élhetõ nemi élet. Terjeng, hogy a sperma és az orgazmus beindíthatja a szülést, de egyrészt ilyenrõl mgé nem nagoyn hallottam a valós életben, másrészt 36 hét után már nem gond, ha meg is indul. Barátnõim végig szeretkeztek, az utolsó pillanatig, és sok egészséges, idõre született babájuk van:-)
Szia! Én is 35 hetes vagyok (uh szerint 36) és éppen tegnap este szeretkeztünk a férjemmel.:) Ha nem vagytok eltiltva, akkor végig szabad. A szex esetleg csak akkor indítja be a szülés, ha már 1-2 napon belül amúgy is megindulna....de még nem hallottam ilyen esetrõl. Ráadásul már pár nap és akár meg is szülhetünk:)

Ha a c-2000 attól élhetek nemi életet a párommal? 35/6 hetes vagyok

Legjobb válasz: A C2000 teljes zárt méhszáj, mindössze elkezdett rövidülni, ami azonban önmagában még semmit nem jelent! Érezd nagyon jól magad (magatokat) :-)

A C2000 teljes zárt méhszáj, mindössze elkezdett rövidülni, ami azonban önmagában még semmit nem jelent! Érezd nagyon jól magad (magatokat) :-)
Mi megpóbáltuk, de valahogy nem volt jó élmény. Azóta "máshogy" próbálkozunk. De ez ne kedvetlenítsen el, hátha nektek jóóóóóó lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!